|
|
#4861 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXI
Cytat:
Daj koniecznie znać jeśli się uda, jeśli nie, to też
|
|
#4862 |
|
summer vibes;)
|
Czyli nie mam po co iść...chciałam kupić korektor z Eveline, ale ja go w szafie nie mam, bo nie mam szafy Eveline...poza tym myślałam o kremie BB, ale też nie...czyli lipa.
|
|
|
|
#4863 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4864 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4865 |
|
Konto usunięte
|
Przy kasach, w promocji maseczki Rival de Loop po 99 gr u mnie.
|
|
|
|
#4866 |
|
Rozeznanie
|
Ależ jestem zła. Sprawdzajcie wszystko pod czytnikiem
Poszłam po dwie rzeczy, w tym głównie po puder Manhattan clearface w odcieniu 70 vanilia. I już przy płaceniu pani na kasie poinformowała mnie, że akurat ten odcień nie wchodzi na promocję (tzn nabija się cena zwykła a nie promocyjna) i same nie wiedzą, dlaczego tak jest… Zgarnęłam tylko podkład manhattan easy match 30 soft porcelain bo ma bardzo dobre recenzje na wizażu, a wyszło za niego 15 zł (kolor na testerze bardzo jasny i bardzo obiecujący, mam nadzieję, że się sprawdzi) i bibułki matujące z wibo. Ale z powodu pudru jestem zła, bo się na niego napaliłam A może któraś może polecić coś podobnego w podobnym odcieniu i w podobnej cenie?
|
|
|
|
#4867 |
|
Be Strong. ☑️
|
a ja z tego tygodnia chcę tylko bibułki matujące Wibo
bo podkład Revlona zamówiłam sobie w promocji na necie za 27zł więc i Rossmann nie przebił tej ceny czekam na tydzień z tuszami do rzęs
|
|
#4868 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie to denerwuje, że jak jest obniżka na kolorówkę to głupi korektor się nie wlicza, bo leży na półce (przestał byc korektorem czy jak
) a taki pędzel w szafie sie liczy bo leży w szafie.
|
#4869 | |
|
Be Strong. ☑️
|
Cytat:
|
|
#4870 |
|
Zadomowienie
|
ja idę po healthy mixa, korektor z miss sporty, bo ma zadziwiającą dobre recenzje. i idę dopiero około 18-19, a mam zamiar kupić
mam nadzieję, że najjaśniejszy HM będzie na mnie czekał. szkoda, że puder synergen nie wchodzi na promocję, bo miałam nadzieję wypróbować za te 4-5zł.
|
|
#4871 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny a czy ten korektor Eveline da radę dość dużym wypryskom?
|
#4872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4873 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() i w jakiej cenie jest róż w piance Maybelline? Maybelline |
|
|
|
|
#4874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4875 |
|
Be Strong. ☑️
|
używałam jak był w poprzednim opakowaniu chyba takim niebieskim i byłam zadowolona
w tym nowym niestety nie używałam edit: chodziło mi o ten puder: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ra-wersja.html ![]() sorry za wprowadzenie w błąd
'Live a life you will remember. ◢◤ '.wiem co mam teraz robić. oddychać dalej. bo jutro znów wzejdzie słońce. kto wie co przyniesie przypływ.' Edytowane przez mon_soleil Czas edycji: 2014-04-22 o 10:18 |
|
|
|
#4876 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
ps. promocja trwa przez tydzień, więc muszą mieć spory zapas żeby przez kilka dni szafy nie stały kompletnie puste - najwyzej zapytaj, czy mają zbunkrowany w szufladzie |
||
|
|
|
#4877 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4878 |
|
Wtajemniczenie
|
Chwilka, momencik, na tym banerze jest napisane -49% na WSZYSTKIE podkłady itd, a Wy piszecie, że wchodzą wybrane odcienie tylko? To ja dziękuję za taką promocję, na spacer sobie lepiej pójdę niż do rossmanna, bo jak znam życie moje kolory przecenione nie będą.
|
|
|
|
#4879 |
|
Konto usunięte
|
Mój Rossmann jest otwierany o 8:30 na przykład.
|
|
|
|
#4880 |
|
Wtajemniczenie
|
Najbardziej to mi jakis naprawde porzadny korektor potrzebny na cienie pod oczami
taki sine i pod oczami po bokach na nosie, eveline nie daje rady aż tak, mam z catrice, on kryje ale ciezki dosyc, nic nie ma w R porzadnie kryjacego ale nie bedacego ciezką zaprawą ? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4881 |
|
Konto usunięte
|
Mnie się wydaje, że nie jest przecenionych tylko kilka odcieni, skoro panie z Rossa były zdziwione, że "ten akurat nie". Pewnie jest kilka takich kwiatków, promocja jest ogólna.
|
|
|
|
#4882 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny a jakiś BB krem w naprawdę jasnym odcieniu? (coś a'la 150 buff CS)
|
|
|
|
#4883 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie glądam tv ale dzięki, już mi nie trzeba
Cytat:
![]() Cytat:
Wkurzyłam się mega, bo stałam nad nimi ze 20 minut, oglądałam z każdej strony bo chciałam niezmacany, otwieram w domu i co? Upaćkany![]() Na banerze jest napisane, że na wszystkie, pudry, podkłady róże i korektory. Co z bronzerami?
Edytowane przez IzzieSt Czas edycji: 2014-04-22 o 10:30 |
||
|
|
|
#4884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem rozżalona, bo na pudrach najbardziej mi zależało. Z tego wszystkiego capnęłam Rimmel Stay Matte jednak, no bo nie mam już ani okruszyny pudru, pomyślałam że wypróbuję, no ale i tak chciałam wziąć tamte dwa. Czyli wychodzi na to,że one na promocję nie wchodzą, to ładnie Pytałam pani, niby w szafie nie znalazła, ale szukała tylko z brzegu, a widziałam,że głębiej w szufladzie jeszcze te podkłady były, ale już mi było głupio. do tego capnęłam Revlon 150 i korektor z Eveline i zapłaciłam 69 zł. Jestem rozczarowana.Wspomniany Revlon szukałam 20 minut, bo prawie każdy 150 buff był otwarty i widać,że ktoś się nim paćkał, ten znalazłam w porządku niby zaklejona ta tasiemka, ale tez pewności nie mam. Co do pudrów z Manhattanu to też znalazłam tylko dwa co miały niemacaną, czystą gąbeczkę. Może nie powinnam sprawdzać, ale odkąd kupiłam kiedyś cały brudny, to to robię.
Edytowane przez bleuclair Czas edycji: 2014-04-22 o 10:33 |
|
|
|
|
#4885 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
w rossmannie ciężko znaleźć taki korektor, a wiem co mówię, ponieważ moje cienie są wręcz chorobowe. Po recenzjach na amerykańskim yt skusiłam się na maybelline fit me i to dla mnie najlepszy korektor pod oczy z jakim do tej pory pracowałam. Właśnie powoli zbieram się do zamówienia kolejnego opakowania
|
|
|
#4886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- under20 ale jest bardzo gęsty i kremowy. Mi nie pasuje, bo szybko kolor ze mnie znika a zostaje efekt kremu nivea. Od razu po nalozeniu jest superancki
|
|
#4888 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4889 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4890 |
|
Rozeznanie
|
Przy okazji tej promocji tak sobie pomyślałam, że skoro Rossmana „stać” na to, żeby kilkunastu czy kilkudziesięciu tysiącom ludzi sprzedać wszystko o połowę taniej (w tym zainwestować w telewizyjną kampanię reklamową, która do najtańszych też nie nalezy) i jeszcze siedzieć i czekać na kolosalne zyski to jakie oni muszą mieć marże naliczane?! Tak łopatologicznie: jeśli np. podkład za 60 zł sprzedadzą za 30zł i jeszcze na tym ładnie zarobią, to jaka jest cena rzeczywista takiego produktu? Aż mnie uderzyło, ile przepłacamy kupując w regularnych cenach…
Dlatego chyba jedynie opłaca się kupować właśnie na takich akcjach promocyjnych, bo inaczej dajemy się zwyczajnie robić w konia. Chyba zrobię sobie większy zapas, bo jak teraz pomyślę, że jak coś mi się skończy i miałabym to kupic w cenie regularnej albo np. 20% taniej to to zwykłe zdzierstwo |
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:21.

taki sine i pod oczami po bokach na nosie, eveline nie daje rady aż tak, mam z catrice, on kryje ale ciezki dosyc, nic nie ma w R porzadnie kryjacego ale nie bedacego ciezką zaprawą ?