|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXII
Potwierdzam, ze nie wszystko jest przecenione
koleżanka kupiła fluid z Manhattanu powder mat make up i zapłaciła 25złposzłam pare godzin później i przy okazji swoich zakupów pokazałam paragon i zapytałam dlaczego zapłaciła za niego 25zł, pani była bardzo niemiła i kazała przyjść z produktem, bo bez niego ona nic mi nie powie |
|
|
|
#62 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
później koleżanka przyjdzie z produktem i będzie, że używała i zwrotu przyjąć nie mogą
Pinger Blogspot /Nigdy nie pozwól, by strach przed działaniem wykluczył Cię z dalszej gry. Edytowane przez nkfn Czas edycji: 2014-04-22 o 16:17 |
|
|
|
|
#63 |
|
Wtajemniczenie
|
No proszę, tylko zrobią jakąś promocję w rossmannie i już trzeba zakładać nowy wątek
Żeby nie było, też zrobiłam skromne zakupy. Korektor pod oczy Astor cośtam - kupiony całkowicie w ciemno, puder Rimmel Stay Matt oraz bibułki matujące z Wibo. Te trzy produkty akurat były mi potrzebne. Z nadprogramowych rzeczy wzięłam tylko róż Miss Sporty. Wszystko nabiło się z rabatem ![]() Teraz czekam tylko na tusze i eyelinery, bo mi mój ulubiony z Lovely wysechł i pomadki, bo w maju jest dzień matki. Edytowane przez hey_stella Czas edycji: 2014-04-22 o 16:23 |
|
|
|
#64 |
|
Wtajemniczenie
|
Byłam dzisiaj w 3 Rossach (i chyba pójdę jeszcze do 4
) i w każdym kupiłam co innego ![]() Moje zakupy: 1. Puder Sypki - Bourjois Kolor 01 2. Bronzero-rozświetlacz - Loreal 101 dla blondynek 3. Korektor - Loreal True Match Kolor 02 Wszystkiego już użyłam i jestem zadowolona, jedyne co to nie przypadła mi do gustu ta rozświetlająca część z Loreal (dużo drobinek). Chciałam jeszcze kupić róż Bourjois, ale nie było wszystkich testerów i nie wiedziałam, który kolory wybrać i puder Eveline Celibrities, ale też nie było testerów.Tak sobie teraz myślę, że może przydałby mi się jakiś podkład na lato , trochę ciemniejszy od tego co mam. Może zerknę na Healthy Mix...ale na ten tydzień to tyle! Czekam na pomadki
|
|
|
|
#65 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko że podkłady bourjois kupiłam dwa - 52 i 53 na lato - revlon troche za ciężki, czegoś lekkiego potrzebuje![]() Cytat:
kupiłam go jako kolejny do przetestowania na ślub, aż sie boje teraz testowaćja mam cere taką hm... nie za jasną i nie za ciemną i 150 jest dla mnie idealny, jesli jestes raczej blada udezyłabym w 110, bo one troche ciemnieją...
|
|
#66 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Swiat_katarzyny jak masz możliwość to wypróbuj ten podkład przed ślubem dużo wcześniej. Żeby później nie było
Dodam, że wybrałam sobie odcień niby pasujący do mojej cery, okazał się pomarańczowy, a po kilku chwilach wręcz brązowy. Ogólnie jak dla mnie nie nadaje się na lato, mega ciężki. Przedobrzyli, sprawdza się powiedzenie, co jest do wszystkiego to jest do
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Na Sienkiewicza też jest! 15,59 kosztuje
|
|
|
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nieźle podnieśli ceny, moj puder affinitone zawsze był bez promocji 19,99, a dzisiaj na polce 27,99 dałam za niego niecałe 14 złspodobał mi się cien bourjois ale raczej bede go szukac w necie niz w rossie
|
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za odp w poprzednim wątku
Rabat nalicza sie od ceny regularnej jednak ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#71 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja muszę się trzymać na wodzy - mam bana na lakiery bo mam je w intensywnym projekcie denko ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#73 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki za odpowiedzi w sprawie pudru w poprzednim wątku
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny doradzicie mi jakiś trwały korektor? Jeden pod oczy a drugi na niedoskonałości?
No i w miarę jasny - coś pod kolor podkładu Pierre Rene Skin Balance w odcieniu 20 ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#76 |
|
Raczkowanie
|
Szkoda, że u mnie w mieście nie ma w Rossmannie szafy Eveline ani Revlon
Z kolorówki wybrałam tylko trzy produkty: 1. Rimmel, Wake Me Up - 21,39zł (normalnie 41,99) 2. Maybelline, Dream Fresh BB - 12,19zł (normalnie 23,99) 3. Maybelline, Dream Lumi Touch Highlighting Concealer - 19,29zł (normalnie 37,99) Dodatkowo kupiłam sobie: * Cleanic, Silk effect, płatki kosmetyczne z jedwabiem - 4,29zł * For You Beauty, drewniana szczotka do masażu - 10,99zł * Rival de Loop, maseczka złuszczająca Peel-Off - 0,99zł (przy kasie ) Z tych rzeczy używałam tylko Rimmel, Wake Me Up i bardzo go sobie chwalę, choć mógłby mieć większe krycie, ale na lato będzie idealnie. Macie jakieś opinie co do innych produktów? Edytowane przez xxsecretx Czas edycji: 2014-04-22 o 17:13 |
|
|
|
#77 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja kupiłam go dzisiaj z promocja, wyszło 14,69
|
|
|
|
|
#78 |
|
Zadomowienie
|
ja w moim Rossmannie rzuciłam się na polowanie a jednak niepotrzebnie bo aż takich tłumów nie było
a z taką mocą capnęłam Revlon CS odc. 110 jakby już żadnych innych tam nie było dopiero potem się rozejrzałam i uspokoiłam ![]() momentami przy szafach było nawet pusto całkiem bo kursowałam tam z godzinę po całym Ross pewnie dlatego że nigdzie nie było żadnego napisu że jest promocja -49%na spokojnie kupiłam jeszcze bibułki Wibo, korektor Eveline Art. Scenic (miałam mały problem bo były testery ale miały powycierane numery) i bazę matującą Rimmel.. poza tym wszystkim dokupiłam jeszcze ze 100 innych klamotów ![]() na -40% tłumy były takie że stało się w kolejce żeby podejść do szafy, no ale stary Ross był też ze 4 razy mniejszy żałuję że nie wzięłam więcej bibułek Wibo - ktoś pisał że Purederm lepsze bo Wibo trzeba użyć kilka: ja mam Purederm i na 1 się nie kończy ;> generalnie nie narzekam, panie z obsługi miłe chociaż nie korzystałam (współczuję im bo były oblegane przez wyfikowane 50-ki które myślą że są w Douglasie i będą miały każda osobistego makijażystę na zawołanie młodsze klientki tylko pytają gdzie co jest ale same sobie dobierają i nie wymyślają wszystkomających podkładów, róży itd.), a poza tym Ross otwarty od tygodnia więc wszystko jeszcze ładne nowe i pachnące ![]() myślę jeszcze trochę nad BB z Rimmela ale posmarowałam się testerem Light i po 1. niemiłosiernie żółty i dość ciemny a po 2. wydał mi się jakiś taki ciężki - któraś go używała na twarz? mam już z Garniera i Maybelline do cery tłustej ale są kiepskie ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- aaa i jeszcze ważna rzecz - każdą cenę sprawdzałam na czytniku żeby się nie naciąć na coś co nie wchodzi w promocję, poza tym widok połowy ceny bardzo dobrze działa na samopoczucie
|
|
|
|
#79 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#80 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
ja używałam bb rimmela i przez jakiś czas byłam zadowolona, ale gdy ostatnio go nałożyłam na twarz za kilka godzin zrobiłam się lekko pomarańczowa i szybko świecąca
|
|
|
|
#82 |
|
Zadomowienie
|
może wiecie jak z kolorami tych pudrów jest? Bourjois, Healthy Balance, Puder ??
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam dwa podkłady:
MaxFactor Face Finity [55 beige] Rimmel Stay Matte [100 ivory] Teraz tylko czekać na kolorówkę do oczu
|
#84 |
|
Zadomowienie
|
Ja kupiłam:
- Maybelline Affinitone korektor - puder brązujący Lovely (chciałam błyszczący, mam matowy, ale jest ok) - korektor 4in1 z wibo *.* zakochałam się, bo użyłam od razu jak wróciłam do domu Z książeczki -20: - mój ukochany Carmex w słoiczku - masło do ust, wiśniowe z Bielendy (zastanawiałam się między tym a masłem z Nivea, no i żałuję, że wzięłam to, kompletny bubel do tego rzadki i rozmazujący się) Poza: maseczkę nawilżającą (przy kasie za 1 zł) Wpadło mi jeszcze w ręce podkład z Rimmela (za 20 zł, mała tubka, coś w rodzaju pianki, nie pamiętam nazwy), róż z Lovely i jakieś kulki z Wibo, ale nie wzięłam nic z tego, chociaż pewnie do końca tygodnia jeszcze coś zakupię. U nas o dziwo półki pełne, chociaż Rimmel trochę wybrany
|
#85 |
|
Klientka w krawacie
|
Mówisz? To już zacieram ręce
.A jakie kolory cię interesują? Ja mam 52, który jest jasnym neutralnym odcieniem, z kapką żółci. Oglądałam też 53, który jest już ciemniejszy i pomarańczowy.
|
#86 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam zużyty do połowy. Może odważę się na powrót..
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też potwierdzam, że Rocket jest trudny do zmycia. Skusiłam się na niego tydzień temu (15 zł w Hebe
) i co demakijaż się wnerwiam, bo on nawet traktowany olejkami twardo trzyma się rzęs i nie puszcza, a kiedy już puści to mam prześliczny efekt pandy (pomimo że zawsze nakładam tylko jedną warstwę tuszu). W każdym razie na upały polecam.
|
#88 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#89 |
|
Przyczajenie
|
Ja wlasnie poszlam w miare wczesnie i tloku nie bylo
kupilam puder MaxFactor 3w1odcien nude i roz w kolkach z wibo. Obawialam sie o puder bo mam problem z dobraniem ale uzylam go po powrocie i caly dzien moja twarz wygladala dobrze. Nie sciemnial, twarz nie zaczela sie blyszczec i fajnie kryje, nie jestem ekspertka od podkladow i korektorow wiec to fajna opcja dla mnie zobaczymy jak bedzie dalej, poczatkowo chcialam cos tanszego ale ciagnie do drozszych firm tym bardziej ze znizka :-P
|
#90 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:43.

koleżanka kupiła fluid z Manhattanu powder mat make up i zapłaciła 25zł

później koleżanka przyjdzie z produktem i będzie, że używała i zwrotu przyjąć nie mogą
Moja cera chyba z miesiąc dochodziła do siebie. Nie podobał mi się efekt maski, który zafundował mi ten podkład. Całe szczęście kupiłam go na promocji -40%.
kupiłam go jako kolejny do przetestowania na ślub, aż sie boje teraz testować
?
06.09.2014 

ale poszukam gdzieś indziej

A ja kupiłam go dzisiaj z promocja, wyszło 14,69