|
|
#151 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXII
Cytat:
Revlona mam w hebe, więc tam zerknę na ten kosmetyk cień nr 393.
4 rok logopedii UW Walczę z pcos, nt i io. Walczę o siebie! Edytowane przez alex24112 Czas edycji: 2014-04-22 o 19:55 |
|
|
|
|
#152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze wiedzieć. Ja dziś miałam go w ręce i po sprawdzeniu ceny na czytniku odłożyłam.
|
|
#153 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#155 |
|
Raczkowanie
|
Hej,
Szukam i szukam i nie mogę nigdzie znaleźć, czy jest jeszcze w ogóle w Rossmannie Astor, Volume Diva Mascara? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...rubiajacy.html Ktokolwiek ją widział gdziekolwiek?
|
#156 |
|
Raczkowanie
|
Melduję się w nowej części naszego wątku.
![]() Dopiero jutro wybieram się na pierwsze promocyjne zakupy mam nadzieję, że jakieś jasne kolory jeszcze ocaleją.
|
|
|
|
#157 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#158 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale pytasz o nową wersje Matte czy tą która już od dawna jest w ofercie? Jeśli o tą normalną w błyszczącej tubie, to nie polecam. Zasycha na twarzy i pęka nawet jak człowiek lekko się uśmiechnie. Szybko schodzi i mocno po nim się twarz błyszczy. |
|
|
|
|
#159 |
|
Raczkowanie
|
U mnie już o 10 (godzina otwarcia) było dużo osób.
Udało mi się kupić true match N1 - były 3 buteleczki, z jednej ktoś sobie zrobił tester, więc wzięłam 2 nieotwarte. Niestety nie kupiłam HM 51 była jedna buteleczka, ale też przerobiona na tester, mimo że jest tester tego koloru Jeśli przez cały dzień były takie tłumy jak rano, to już pewnie są puste szafy
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam róż bourjois nr 34 (piękny róż) i korektor eveline art scenic 2 w 1 kolor ivory (najjaśniejszy). Ludzi pełno, szafy o dziwo też pełne.
Chciałam kupić CC z bourjois, skorzystałam z testera i byłam w szoku jaki on jest mega kryjący Szukam czegoś bardziej naturalnie wyglądającego, ten prezentował się bardziej jak podkład niż krem CC.Zastanawiam się nad bb cream z maybelline, może jutro wezmę ![]() A i nawet nie wiedziałam, że w moim rossie jest szafa revlona także pełen wybór, wszystkie "powszechne" szafy + revlon, eveline, bourjois, sally hansen
Edytowane przez _czarny_kot Czas edycji: 2014-04-22 o 20:22 |
|
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
Specjalnie na czas promocji podnieśli ceny
Kupiłam też dwa róże i liliowy lakier (choć nie było promocji na niego ale śliczny był )
|
|
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszłam się pochwalić, że udało mi się kupić mój ukochany Photoready z Revlonu także raz jeszcze bardzo dziękuję za rady odnośnie Rossmannów z szafami tej marki
Byłam na zakupach dopiero po pracy i bałam się, że kolory będą mocno przebrane, ale na szczęście trafiłam na dobrze zaopatrzony sklep Skusiłam się jeszcze na kilka rzeczy, w końcu -50% nie zdarza się zbyt często
|
|
|
|
#163 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
On jest bieluski? No to chyba bedzie zbyt jasny dla mnie. |
|
|
|
|
#164 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#165 |
|
Zadomowienie
|
tak, chodziło mi o ten nowy BB Rimmela w 2 kolorach
chyba tylko azjatycki BB da radę mojej cerze, pozostałe w mojej opinii nadają się tylko do suchej i normalnej |
|
|
|
#166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#167 |
|
Zakorzenienie
|
podniesione zostały ceny na Ryskiej marek takich jak Miss Sporty i Lovely, średnio o 1-3 zł
![]() , reszty nie sprawdzałamNA MNIE NIE ZAROBIĄ OSZUŚCI
|
|
|
|
#168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem w tym podkładzie absolutnie zakochana, twarz wygląda zdrowo, promiennie, a przy tym bardzo delikatnie. Mam porównanie do Color Stay i Photoready bije go na głowę
|
|
|
|
|
#169 | |
|
Makeup challenge winner
|
Cytat:
Potwierdzam, że podnieśli ceny regularne od 1 do 3 zł na parę produktów, nie zapamiętałam na jakie, ale na pewno kilka z Maybelline (na pewno pomadki) i Miss Sporty. Szkoda przepłacać za CS w R., choć potestować kolory warto, Cena regularna w drogeriach internetowych 5-10 zł taniej niż w R. przy -49%, a teraz często zdarzają się darmowe dostawy.
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2014-04-22 o 21:17 |
|
|
|
|
#170 |
|
Raczkowanie
|
A wcale że nie!!! Te podkłady, które nie są w szafach też są w promocji (AA, Lirene) tylko na czytniku pokazuje zwykłą cenę a dopiero jak w kasie kasjerka naciśnie enter to się odlicza te 49%.
|
|
|
|
#171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, a co myślicie o rimmel wake up do suchej cery? Przeczytałam opinie na kwc, ale chciałam jeszcze was spytać.
|
|
|
|
#173 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
napisałam tylko co zauważyłam, a nie na podstawie własnych doświadczeń to ciekawa informacja, bo wynika z tego, że tylko niektóre, które nie są w szafach są również w promocji
|
|
|
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
uwielbiam ten podkład, gdyby nie to, że się ściera to nawet nie potrzebowałabym pudru, moja twarz nie jest typowo suchą, jest sucha sezonowo - zazwyczaj na policzkach, ale używałam go już i latem i zimą i jestem bardzo zadowolona, jeden z moich ulubiencow, no i pięknie rozswietla
|
|
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie za to przy pudrach/podkładach "spoza szaf" wisiały kartki mówiące o zniżce 49%
|
|
#176 |
|
Raczkowanie
|
Nie miałam zamiaru krzyczeć na Ciebie. Chodziło mi tylko o to, że babki w rossie zamiast sprawdzić coś klienta wprowadzają w błąd.
|
|
|
|
#177 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4613161 9]Mi się wydawało, że zawsze kosztował koło 15- 16zł. Ale rozglądałam się za nim na ostatniej promocji, więc może faktycznie podnoszą ceny.
On jest bieluski? No to chyba bedzie zbyt jasny dla mnie.[/QUOTE] Że bieluśki to przesadzam ale ta seria ogólnie jest bardzo jasna a 101 Ivory który kupuję jest najjaśniejszy Do tego dobrze kryje. misssporty.jpg Ktoś pytał jak wygląda 110 Ivory z CS i miałam zarówno ten jak i 150 Buff; nie widziałam bardzo mocnej różnicy. Clipboard01.jpg |
|
|
|
#179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:42.

cień nr 393.

ESPANA
PORTUGAL
Türkiye
), oczywiście, gdy miałam jakieś pytania, to nie pomogła mi, ale to już inna kwestia.. W drugim rossku około 11 już kobiety się zlatywały i ogólnie panował lekki tłum.. w trzecim R. przed 14 to już w ogóle jakbym w mrowisko weszła. 

pewnie dlatego że nigdzie nie było żadnego napisu że jest promocja -49%
Szukam czegoś bardziej naturalnie wyglądającego, ten prezentował się bardziej jak podkład niż krem CC.
Kupiłam też dwa róże i liliowy lakier (choć nie było promocji na niego ale śliczny był