|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Majowki przynosic zaraz beda nowine radosna, a czerwcowkom niech brzuchy jeszcz
Cytat:
za wyniki
|
|
#1382 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowki przynosic zaraz beda nowine radosna, a czerwcowkom niech brzuchy jeszcz
monijaaa wizytę mam jednak na 10.30 wczoraj ginka mi przełozyła, ale to chyba nie musisz tego zmieniać na 1szej stronie
|
|
|
|
#1383 |
|
Rozeznanie
|
Eh, a ja ti się nudzę, zaraz chyba spróbuję zasnąć bo nic ciekawego się nie dzieje... Dobrze że mogę was poczytać
Ale jestm zła ze mnie tu przyjęli q nic się nie dZieje marniwanie czasu... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1384 |
|
Wtajemniczenie
|
ale miałam dziś dzień.. nie wiem co się ze mną działo, tak słabo się jeszcze nie czułam.. czy może mieć na to wpływ niski cukier?, po godz po posiłku miałam 63
poźniej już normalnie , przespałam się, zjadłam obiad i zmierzyłam i był ok bo 116..po 2 godzinach rany już rodzice się wystraszyli bo wyglądałam jak śmierć. ![]() dobrze, że już mi przeszło phdwao , super że wyniki ok ja muszę na 7 maja zrobić morfo i mocz, potem aby gbs i toxo i koniec badań![]() mi tż dziś oświadczył, że jedzie 23-25 maja do kępna (80km od naszego miasta) musi jechać na jakiś turniej sędziowski , mam nadzieję, że albo już urodzę, albo Maja poczeka na niego, bo nie wiem czy by zdążył przyjechać
|
|
|
|
#1385 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, a plasterek dalej na Olafie?![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1386 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór, ale dzisiaj intensywny dzień miałyśmy z dziewczynami
Dopiero usiadłam do komputera, lekko opadam z sił, ale postaram się nadrobić to i owo ![]() Dzisiaj porody na Polsat Cafe nie? ![]() Myska no mam późniejszy, więc się nie martwię, zgodę gina mam, także jedziemy Pallas boski ten filmik, też się spłakałam ![]() Szkoda, że moja mama nie zna angielskiego ![]() Madziuula schody nie pomagają, to może jednak wykorzystaj TŻta do tego wyganiania, bo się Rysiu zasiedział rzeczywiście biedulko Asia321 nie dziwię się, że jesteś zawiedziona, ale już bliżej niż dalej Vampirka ooo ja też właśnie poluję na tusz do rzęs, mówisz, że po tej promocji przyjdzie pora na tusze? ![]() Lu7 super brzuszek Phdwao spoko, ja usłyszałam, że wyglądam już jak do porodu, więc się nie przejmuj, ja też to olewam ![]() Chansons uwielbiam Twojego męża ![]() Phdwao za wynikiNiegrzeczna no mogłaś się tak czuć od za niskiego cukru Dzisiaj mnie mąż wkurzył, ale już mi się nie chce pisać o co chodzi Miłego wieczora |
|
|
|
#1387 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasian no dla mnie to też zagadka jest, przypuszczam, że przypadkowo wyszedł mi wtedy ten wynik taki a wcale tej cukrzycy nie mam..
mój mąż za to dziś mnie pozytywnie zaskoczył, ledwo przyjechał z pracy, zabrał Igulę na zakupy do galerii i nie było ich z 2 godz a ja odpoczęłam w nagrodę zrobiłam mu kanapki do pracy bo zawsze sobie sam robi
|
|
|
|
#1388 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to dobrze by było zeby go poród nie ominał ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1389 |
|
Zakorzenienie
|
Niegrzeczna no też myślę, że tak może być... no ale nie można było powtórzyć badania, więc się musisz trochę przemęczyć.. ale już niedługo
Dziewczyny jeśli chodzi o Aldrin to niestety nadal w szpitalu ale w dwupaku ciągle no i prędko nie urodzi. Skurcze ma bezbolesne, czyli to przepowiadacze, ale oni się boją i trzymają biedulkę w szpitalu. Szanse na wyjście są z dnia na dzień, ale Aldrin zaczyna odczuwać skurcze i brzuszek się zaczyna napinać, więc niestety szanse marne na to, żeby ją wypuścili Jutro kolejne badania i zobaczymy. Trzymamy mocno kciuki mam nadzieję, że w którąś stronę to w końcu pójdzie, tzn albo się uspokoi i Aldrin będzie mogła wrócić do domku no albo zaczną pomagać naturze i wywoływać, chociaż jeszcze trochę czasu do tp jest.. Aldrin
|
|
|
|
#1390 |
|
Zakorzenienie
|
no i włączyłam porody, to jest silniejsze ode mnie
|
|
|
|
#1391 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Aldrin
|
|
#1392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) takie właśnie jak wkleiłaś (tylko że inny kolor i inne zwierzątko )
|
|
#1393 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy plasterek jeszcze sie trzyma :p
A ja mam pytanie techniczne - przy jakimkolwiek rozwarciu lepiej wanne odpuścić do kąpieli co nie? ![]() Justyna a Ty na wywołanie ewentualne, czego absolutnie nie życze masz sie zgłosić po iluś dniach od tp czy lekarz podal konkretną date ? bo ja tu kombinuje coby może wcześniej niż po tygodniu od tp
|
#1394 |
|
Zakorzenienie
|
Nie pamietam ktora przypomniala o.porodach ale dziekuje... bo na smierc zapomnialam
MADZIULA termin porodu mam niby na 28 kwietnia. L4 do 30 kwietnia i 1 maja mam sie pojawic w szpitalu gdyby sie nic nie wydarzylo... oby sie dzialo do tego czasu cos! Na pewno nie zamierzam czekac tygodnia - nie chcialabym ![]() Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
|
#1395 |
|
Wtajemniczenie
|
No to kciuki za Aldrin mocne
![]() ja też oglądam porody |
|
|
|
#1396 |
|
Zakorzenienie
|
ALDRIN
obys jak najszybciej wyszla do domku. A maluszek jak najdluzej siedzial w brzuszku ![]() Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
|
#1397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez ogladam porody aldrin kciuki! niech to sie wyciszy i cię puszczą do domu dziś nie polozyłam się ani na chwile... tzn nie ze sie przemeczalam. siedze caly czas z lapkiem i notatkami na nogach i probuje cos pisac.... wiem, że jak się położę, to pożałuję... biodra mnie strasznie bolą.... a teraz już plecy od siedzenia...ale wole noc przespać...
|
|
#1398 |
|
Zakorzenienie
|
MamaKtosia możesz teraz szaleć z czasem
![]() Madziula to prawie jak Oskar Jak się skaleczył to koszulkę czy cokolwiek założyć to ciężko , co chwile przychodził do mnie i mówił ała i domagał się chuchania i całowania ale plastra nie toleruje. A Olaf nie ściąga plastra ?Asia dobre zdanie / rada położnej ![]() Phdwao za wynikiNiegrzeczna dla TŻ , no i oryginalna nagroda dla niego ![]() Aldrin ![]() A ja się czuję jak na jakimś kacu ;/ Do tego wkurza mnie codziennie to samo pytanie TŻ - "rodzisz dzisiaj?" |
|
|
|
#1399 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ogladacie porody? Bylam pewna ze ta mama to mama dziewczyny, bo takie podobne a tu sie okazalo ze to mama faceta
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1401 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś dopieszczam wszystkie sprawy przed szpitalem...
W zasadzie nic konkretnego nie zrobiłam, bo zlikwidowałam składzik w dziupli Amelki, złożyłam wózek, poukładałam trochę rzeczy na swoje miejsca, przygotowałam ubranka dla Amelki na wyjście... i jestem padnięta jeszcze muszę pościelić łóżeczko... i jeszcze parę rzeczy bym poukładała...A jutro rano jadę... tak więc nie będzie mnie przynajmniej kilka dni, bo nie mam przenośnego internetu, a w szpitalu też nie ma... Cytat:
za super okazję! Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() cial bo ała ale nic mu nie jest nawet nie zapłakał [/QUOTE]Cytat:
dla Aldrin!
|
|
|
#1402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1403 | ||||||
|
Raczkowanie
|
za 40 tcCytat:
za 40 tcCytat:
madziarek1 ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dla tżAldrin ![]() Phdwao brawo za wyniki Bardzo szybko mi minęły Święta w tym roku. W ogóle mam wrażenie że czas strasznie pędzi. Dzisiaj w sklepie nie tylko nie przepuszczono mnie w kolejce to jeszcze babka z synem wyprzedziła mnie i przepchnęła się przede mnie w ostatnim momencie nie ma to jak uprzywilejowane traktowanie ciężarnej w 9 miesiacu.
|
||||||
|
|
|
#1404 |
|
Rozeznanie
|
ale zaniedbalam forum, mozna mnie zlinczowac
![]() moze na poczatek dla Aldrin |
|
|
|
#1405 |
|
Raczkowanie
|
ale się naprodukowałyście dzisiaj, zaraz będę czytać
![]() niedawno wróciłam od lekarza, znowu mnie do szpitala wysyła.. dzidziusiowi, który był mniejszy główka urosła i przerosła drugiego dzidziusia główkę ale brzuszek nie urósł zbytnio, więc jest spora dysproporcja .. niby idę na badania, ale czuję, że jak na ktg będą wychodzić skurcze to będą mnie tam trzymać i trzymać nie znoszę tam być, normalnie płakać mi się chceaa i szyjka zamknięta..
http://40dnidoslubu.blogspot.com/ o tym jak w jedynie 40 dni przygotowuję się do ślubu[/CENTER] Edytowane przez caroline_m Czas edycji: 2014-04-22 o 22:02 |
|
|
|
#1406 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i Martynki ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1407 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
by się wszystko jeszcze wyrównało!No, z racji tego, że znikam na co najmniej kilka dni to już teraz przesyłam mocne by te, które mają jeszcze czas do swoich terminów dzielnie trzymały się w 2-pakach!No i Madziula , Santom , Light Limara , Asia231 , Justyna - macie już być rozpakowane jak wróce ![]() ![]() ![]() również dla Kasiab, Janeczki i Martusi ![]() Dobranoc
|
|
|
#1408 |
|
Zakorzenienie
|
Aldrin trzymaj sie w szpitalu
Carolyna kciuki za dzidziuśki, obyś nie siedziała za długo w szpitalu ![]() Vampirka powodzenia, przynajmniej będziesz spokojna o maleństwo w szpitalu U mnie 3 w nocy to jakaś pora niespania
|
#1409 |
|
Rozeznanie
|
I tu tak wcześnie widzę spać nie możecie?
Dzień dobry i trzymam kciuki za rozpakowywanie!!! Ja oczywis ie w dwupaku, od 23 do 2:30 mualam skurcze ci jakieś 10 min i potwm przysnelam aż do 3 cos, znowu jakieś skurczeci teraz si ed obudziłam. Nie wiem czy to takie przerwy czy co jest Już niedługo tu poranne obchody, pobudki to pewnie jakieś ktg znowu zweryfikuje ![]() Dzień dobry wsxystkim ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1410 |
|
Zakorzenienie
|
Caroline
aby wszystko było dobrze ![]() Vampirka trzymaj się tam w tym szpitalu ![]() Madziula co Ty spać nie umiesz?? :P Madziarek aby coś w końcu się ruszyło.Dzień dobry ![]() My dziś mamy 37tc ![]() Do tego pobudka o 6 ze strasznym katarem Oskara ;/ za wizyty za nowe tc
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:13.

za wyniki

Ale jestm zła ze mnie tu przyjęli q nic się nie dZieje
marniwanie czasu... 

mam nadzieję, że w którąś stronę to w końcu pójdzie, tzn albo się uspokoi i Aldrin będzie mogła wrócić do domku no albo zaczną pomagać naturze i wywoływać, chociaż jeszcze trochę czasu do tp jest..

jeszcze muszę pościelić łóżeczko... i jeszcze parę rzeczy bym poukładała...