Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014 cz.27 - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-23, 09:31   #61
enzunio
BAN stały

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Waniliova współczuję

Od wczoraj katuję radio weselne http://open.fm/play/110
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 09:31   #62
Waniliova
Zakorzenienie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
Waniliova mam nadzieję, że jak wreszcie zrobi Ci tę próbną fryzurę to będzie tak piękna, ze zapomnisz o tej przykrej sytuacji!
Oby tak było kochana, dzięki
Stary 2014-04-23, 09:33   #63
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
Waniliova mam nadzieję, że jak wreszcie zrobi Ci tę próbną fryzurę to będzie tak piękna, ze zapomnisz o tej przykrej sytuacji!

tak ma być
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 09:38   #64
Szczeperka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bardorja;46137145

[B
ja znam takie zabobony słyszane od Ś.P babci:[/B]
-jak grzmoty i pirouny- to znaczy, ze jest chlopak przeokropnie zakochany w pannie mlodej, ona o tym nie wie, aon jest w jej otoczeniu i te grzmoty i pioruny to łamanie jego serca
-jak deszcz kropi- to znaczy ze bóg błogosławi
-jak leje jak z cebra - panny opłakują ożenek pana młodego
-jak słonko i ciepło- goście i młodzi bedą sie pocić-schudną
-jak słonko i chłodno- uzupełnienie charakterów, z jednej przygrzewa z drugiej strony chłodzi
-jak siwo i zachmurzenie -to bójka na weselu
Padłam

Ignaś 11.03.2016
Szczeperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 09:48   #65
activelifestyle
Rozeznanie

Za szybko idzie ten wątek Od rana już 3 strony do nadrobienia

bachara - szybko zleci Pamiętam jak jeszcze niedawno miałam ponad 150, a dziś już tylko 101

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!
Dzisiaj rozdajemy kolejne zaproszenia
Póki w mojej rodzinie to mnie to cieszy
U mnie też na razie głównie moja rodzina TŻ zaprasza i tak więcej kolegów, bo rodzinkę ma małą, a u mnie znów odwrotnie. Rodzina się rozmnożyła niesamowicie

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
Witam się w nowym wątku!

Nam zostały 52 dni

Dzisiaj mam próbną fryzurę i kolejne przymiarki sukni
Ale zleciało Pochwal się fryzurą koniecznie i oczywiście rób zdjęcia na przymiarce sukni
editoczytałam o fryzurze Nie martw się Kochana Na pewno to jednorazowa sytuacja

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Dziś nie miałam! Ale obudziłam się z piosenką w głowie Rudyyy się żeniiii
Nic mi nie mówi Ja dziś się obudziłam i miałam w glowie piosenkę Szalona ruda nie wiem skąd mi się to wzięło, bo tylko raz to słyszałam

Grace O Malley - zazdroszczę, bo to już tylko miesiąc Powodzenia na tańcach
Spokojnie wszystko ogarniesz Jesteśmy z Tobą

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Ale sie emocjonuje za was dziewczyny!!!!! Nawet nie wiecie. Dzis ide na próbny manicure !
A co robisz na pazurkach? Masz jakiś konkretny pomysł? Chętnie bym się zainspirowała, bo jestem w lesie z tym tematem

Cytat:
Napisane przez Sunset89 Pokaż wiadomość
Trochę z innej beczki - wzięłam dzisiaj kalendarz do ręki, zaczęłam liczyć i cholera mnie wzięła bo doliczyłam się, że @ wypada mi na sam ślub :/ Czy któraś z Was ma jakiś sprawdzony sposób jak przesunąć o kilka dni? Tabletki ze względów zdrowotnych niestety odpadają, a jak sobie pomyślę że mam się tak mega stresować czy nie będzie jakiejś 'awarii' (w końcu suknia biała i nic się nie ukryje) to normalnie dostaję nerwicy :/
Ja wyliczyłam i niby mi nie wypada w DŚ, ale wszystko się może zdarzyć i też się trochę martwię

say-hello - naskrobałaś tyle co ja i ja też nie wiem jak to się stało Jutro mamy 100-dniówkę

Cytat:

Załączam Może mi się będzie lepiej pracę pisało

Edytowane przez activelifestyle
Czas edycji: 2014-04-23 o 09:49
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 09:54   #66
justynkie
Wtajemniczenie

O żesz, nowy wątek, a ja poprzedniego nie ogarnęłam postaram się w tym bywać częściej.
Tytuł super! aczkolwiek nie o mojej teściowej bo moja chętnie mi oddaje TŻ i nawet mówi żebym się poważnie zastanowiła bo zwrotów nie ma

Waniliova nie stresuj się, to tylko próbna fryzura, dla fryzjerek zupełnie zbędna bo spotkałam się już z tekstem że jak to nie wierzy mi pani? Każdemu się zdarza zachorować

Cytat:

Nie wiedziałam że jest w ogóle coś takiego. Dobry pomysł z listą weselnych piosenek bo zawsze coś się przypomni

U nas ze spraw ślubnych kupione:
- perfumy dla mnie - Narciso Rodriguez For Her EDT
- perfumy dla TŻ Dior Homme Intense
- szelki dla TŻ - brązowe na guziki, z ciemnobrązowymi skórzanymi elementami
- poszetka czeka na poczcie na odbiór - wybraliśmy zwyklaka ale dzieloną wzorami na ćwiartki bo fajnie wygląda po złożeniu
- zimne ognie 70 cm - 25 sztuk
- papierowe torby na wódkę dla gości - 50 sztuk powinno starczyć
- zawieszka na obrączkę żeby TŻ mógł nosić w pracy na łańcuszku robi się i dojdzie z obrączkami

13 maja mam pierwszą przymiarkę sukni, w sobotę odbieramy garnitur dla TŻ, mucha się szyje u krawcowej i musi być gotowa do połowy maja. Przed nami intensywna majówka bo trzeba pozałatwiać wszystkie sprawy z restauracją, zebrać potwierdzenia od gości, zamówić bukiet, wybrać się do fryzjerki i MUA, kupić z mamą sukienkę dla niej, wybrać ciasta i torty...

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 09:57   #67
kasia1201
Rozeznanie

Cytat:
Waniliova współczuję

Nawet nie wiedziałam że takie jest ;-) Która robi hybrydy na ślub? Ja nigdy nie miałam i się zastanawiam bo tipsów nie chcę. Dziewczyny które za 3 dni mają ślub, myślę o was bez ustanku :-D

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-04-23, 09:58   #68
Waniliova
Zakorzenienie

Racja dziewczyny, nie ma co się tak przejmować tym trudno, w przyszłym tyg. pójdę a to, że nie zobaczę jak wygląda przy sukni - też trudno

Też w tym tyg. odbierzemy smoking TŻ chyba jutro pójdziemy
Stary 2014-04-23, 09:59   #69
enzunio
BAN stały

Moi rodzice zamówili nowe okno do salonu i nowe drzwi wejściowe na... 10 maja Będzie remont w domu

To też jest dobre radio (też weselne) http://fm.tuba.pl/radio-u%C5%BCytkownika/hcy/Weselne

Kasia ja chciałam hybrydy, ale jednak będę musiała przedłużyć, bo moje się sypią...
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 09:59   #70
201605100
Konto usunięte

Justynkie to nie robisz jednak sama muchy?
Waniliova zrób sobie zdjęcie w sukni, a jak już będziesz po próbnej fryzurze to też cykniesz fotkę i zamienisz się w miszcza painta

Edytowane przez 201605100
Czas edycji: 2014-04-23 o 10:01
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 10:04   #71
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
A dziś mi się śniło, że mój ślub odbywał się na naszej działce Wcześniej strasznie padało i miałam problem jak przejść do miejsca gdzie będzie ceremonia by nie pobrudzić sukni. Miałam okropny bukier z kaskadą z jakiś niebieskich małych włochatych kwiatków. Po ślubie był pokaz sztucznych ogni i grill
Mój ideał
Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
ja znam takie zabobony słyszane od Ś.P babci:
-jak grzmoty i pirouny- to znaczy, ze jest chlopak przeokropnie zakochany w pannie mlodej, ona o tym nie wie, aon jest w jej otoczeniu i te grzmoty i pioruny to łamanie jego serca
-jak deszcz kropi- to znaczy ze bóg błogosławi
-jak leje jak z cebra - panny opłakują ożenek pana młodego
-jak słonko i ciepło- goście i młodzi bedą sie pocić-schudną
-jak słonko i chłodno- uzupełnienie charakterów, z jednej przygrzewa z drugiej strony chłodzi
-jak siwo i zachmurzenie -to bójka na weselu
U nas jest szansa-góry i koniec września Jesteśmy parą idealną
Cytat:
Waniliova współczuję

Włączyłam na moment. W panice szukałam krzyżyka, żeby zamknąć kartę
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-04-23, 10:05   #72
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
Justynkie to nie robisz jednak sama muchy?
Miałam robić, wycięłam szablony, mama TŻ przeszyła mi na maszynie obie części, ale ich wywinięcie na drugą stronę zakończyło się sromotną klęską. Nie wiem co było powodem, może niepotrzebnie dałam fizelinę żeby usztywnić... Męczyłyśmy się 2 godz i efekt końcowy wołał o pomstę do nieba. Z ciekawości mama TŻ zaniosła te nasze wypociny do krawcowej i tamta zgodziła się uszyć za 10 zł więc czekamy na efekt końcowy. A jak na złość elegancki pan ma fajne muchy za 79 zł tylko wcześniej mieli same gotowe a teraz są też wiązane w kropeczki, więc jak tamta nie wyjdzie to zamówimy nową - trzecią!

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 10:05   #73
Waniliova
Zakorzenienie

enzunio nienawidzę remontów ale za to potem jak jest pięknie

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
Waniliova zrób sobie zdjęcie w sukni, a jak już będziesz po próbnej fryzurze to też cykniesz fotkę i zamienisz się w miszcza painta
Właśnie! Good idea! dzięki
Stary 2014-04-23, 10:07   #74
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Waniliova współczuję

Cytat:
Moi rodzice zamówili nowe okno do salonu i nowe drzwi wejściowe na... 10 maja Będzie remont w domu

To też jest dobre radio (też weselne) http://fm.tuba.pl/radio-u%C5%BCytkownika/hcy/Weselne

Kasia ja chciałam hybrydy, ale jednak będę musiała przedłużyć, bo moje się sypią...
hehe disco polo
Stary 2014-04-23, 10:07   #75
201605100
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Miałam robić, wycięłam szablony, mama TŻ przeszyła mi na maszynie obie części, ale ich wywinięcie na drugą stronę zakończyło się sromotną klęską. Nie wiem co było powodem, może niepotrzebnie dałam fizelinę żeby usztywnić... Męczyłyśmy się 2 godz i efekt końcowy wołał o pomstę do nieba. Z ciekawości mama TŻ zaniosła te nasze wypociny do krawcowej i tamta zgodziła się uszyć za 10 zł więc czekamy na efekt końcowy. A jak na złość elegancki pan ma fajne muchy za 79 zł tylko wcześniej mieli same gotowe a teraz są też wiązane w kropeczki, więc jak tamta nie wyjdzie to zamówimy nową - trzecią!
Podziwiałam Cię za chęć zrobienia samej i jakby Ci wyszło to też bym TŻtowi uszyła, wolałam się nie zabierać dopóki nie usłyszę sprawozdania z frontu
Stary 2014-04-23, 10:10   #76
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Witam się po świętach i to już na nowym wątku! Super tytuł. Nawet nie miałam kiedy zajrzeć do Was w święta, bo całe dnie zapraszaliśmy i dzięki temu mamy prawie całą rodzinę TŻ'a z głowy Oby tak szybko nam poszło z moją rodziną
I wczoraj kupiliśmy obrączki, za dwa tygodnie będą do odbioru. Są piękne...

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
jestem i ja!

3 dni do ślubu !!!!

dzisiaj progres bo załatwiliśmy ostatnią rozmowę z księdzem, ustaliliśmy szczegóły z zakonnicą dekorującą kościół (będą tulipany zarówno w kościele jak i na sali ), byliśmy u kościelnego

plan na jutro:
- uzupełnić niezbędnik
- uzupełnić koszyczki ratunkowe
- kupić parasol
- zrobić tablicę ze stołami

Za 3 dni będziesz żoną, za 3 dni będziesz żoną, ZA 3 DNI BĘDZIESZ ŻONĄ!

Cytat:
Napisane przez Kaigara Pokaż wiadomość
Dzisiaj już tylko 3 dni do ślubu!
Dzisiaj mam umówioną depilację, a później jadę do mieszkania trochę posprzątać, żeby do ślubu ładnie wyglądało. Już jutro mega ważny dzień: jadę na giełdę kwiatową, więc w końcu będę widziała jakie kwiaty będą na moim ślubie. Może uda mi się upolować niebieskie hortensje.
W czwartek jeszcze idę po odbiór sukni i będę miała robione paznokcie. W piątek prawie nie mam planów, oprócz próby ślubu. Miałam sprzątać mieszkanie, ale nie mogę bo już będę miała paznokcie zrobione to muszę na nie uważać, więc chyba narzeczony będzie sprzątał.
Pierścionek ma być do odbioru także w czwartek, więc zdążą przed ślubem.
Już za 3 dni ubiorę swoją piękną obrączkę.
I Tobie zaśpiewam: Za 3 dni będziesz żoną, za 3 dni będziesz żoną, ZA 3 DNI BĘDZIESZ ŻONĄ!

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
Edit : Teraz sobie przypomniałam , że u mojej chrzestnej z momentem rozpoczęcia ceremonii slubnej rozpoczeła się taka straszna burza . W chwili kiedy podeszli do przysięgi zaczęły się grzmoty , pioruny , zgasło światło i wysiadł prąd. Więc przysięgę powiedzieli przy święcach. Co bardziej święte ciotki w rodzinie wieszczyły im że to niebiosa nie chciały dopuścić do ślubu i że to był znak i nie powinni go lekceważyć.
Małżeństwo trwa już prawie 25 lat , mają 2 córki i są naprawdę fajną i zgraną rodziną - czyli coś z tym deszczem musi być prawdy haha
To musiały być emocje - składasz przysięgę, a na zewnątrz wielka burza!

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 10:11   #77
czekooczekolada
Zakorzenienie

jestem i ja

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-04-23, 10:15   #78
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
No to po próbnej fryzurze! Ja pierdziele, przed chwilą dzwoniła do mojej mamy ta fryzjerka z wiadomością, że musimy odwołać, bo ta dziewczyna, która miała mnie czesać rozchorowała się!!! Ale mam nerwy!!! Co za niekompetencja!!! Jak można to powiedzieć 2,5h przed fryzurą?!?! O 12.30 miałam mieć. A co jak w dniu ślubu odwalą taki numer?!?!?!

No nie, nie wierzę normalnie! ciągle coś się dzieje!
przykro mi takie wiadomości potrafią skutecznie zepsuć humor.
To, że sie rozchorowała to ja rozumiem ale mogli dac znać wcześniej a nie 2 godziny przed - to już zakrawa na niekompetecje

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
ehh współczuję w dniu ślubu pewnie zapewniliby ci zastępstwo...
Pewnie tak, ale wiesz.. inna fryzjerka to już podwójny strach, że coś nie wyjdzie bo tak na prawde na próbnej jej nie było
Oby nikomu nie zdażyła się taka sytuacja

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 10:15   #79
201605100
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość

To musiały być emocje - składasz przysięgę, a na zewnątrz wielka burza!
jak tak myślę o historii Klaudyny to mogłoby być romantyczne - pioruny i błyski z oknem, a my przysięgę mówimy.... tylko przed wyjściem z kościoła musiałoby słońce wyjść i tęcza się pojawić...
takie rzeczy tylko w erze
Stary 2014-04-23, 10:18   #80
cashmere
Zakorzenienie

Waniliova Nie bierz do głowy, każdy przecież może zachorować, a dziewczyna pewnie dopiero dziś dała znać o tym w salonie i myślę że nie mieli możliwości poinforomować Cię o tym wcześniej.

Umówiłam się na próbną fryzurę w dzień kolejnej przymiarki Dzwoniłam też do makijażystki ale nie odbiera. No ale będę dzwonić później, mam nadzieję że uda się to wszystko zgrać

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 10:20   #81
myboyismine
Zakorzenienie

ale Wam fajnie z tym łączeniem próbnych i przymiarek... ja niestety nie moge tak zrobic gdyz w innym miescie szyję suknię a w innym mam fryzjerkę i makijażystkę...nawet nie wiem czy próbne będę bo musiałabym dojechać jakieś 2 godziny w jedną stronę..
Stary 2014-04-23, 10:21   #82
Szczeperka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość
Która robi hybrydy na ślub? Ja nigdy nie miałam i się zastanawiam bo tipsów nie chcę.
.

Ja robię Miałam w zeszłym roku i uważam hybrydy za super sprawę. Jednak paznokcie nie mogą być do nich zbyt krótkie. Inaczej źle to wygląda...

Ignaś 11.03.2016
Szczeperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 10:21   #83
anka1897
Wtajemniczenie

Właśnie się kapnęłam, że mamy nowy wątek Od rana wchodzę w subskrypcje a tam nic nowego aż postanowiłam sprawdzić dlaczego tak

mała_czarna, ijaa, Kaigara, naturcja ale jestem podekscytowana Waszymi ślubami jeszcze tak niedawno było ponad rok a tu tylko 3 dni

waniliova zobaczysz, będzie dobrze lepiej, że odwołali skoro Twoja fryzjerka się rozchorowała niż miałby czesać Cię ktoś inny.

Jestem zła na siebie - zniszczyłam sobie marynarkę Uprałam w pralce i się skurczyła. Była fajna dłuższa a teraz jest do pasa

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 10:22   #84
misia880
Zakorzenienie

ja się nie przejmuje bo mama mnie uczesze kiedy tylko zapragne mieć przymiarke

anka ja tak raz zrobiłam z płaszczykiem - teraz wszystkie marynarki, płaszcze, nawet białe koszule oddaje do pralni chemicznej

Edytowane przez misia880
Czas edycji: 2014-04-23 o 10:25
Stary 2014-04-23, 10:25   #85
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
ja się nie przejmuje bo mama mnie uczesze kiedy tylko zapragne mieć przymiarke

anka ja tak raz zrobiłam z płaszczykiem - teraz wszystkie marynarki, płaszcze, nawet białe koszule oddaje do pralni chemicznej

fryzjerka?
Stary 2014-04-23, 10:26   #86
Waniliova
Zakorzenienie

Dzięki za wsparcie dziewczyny!

Chociaż przymiarkami sukni się dzisiaj nacieszę będę też dobierać welon, bolerko, biżuterię

anka1897 ale masakra z tą marynarką

Edytowane przez Waniliova
Czas edycji: 2014-04-23 o 10:27
Waniliova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 10:26   #87
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
fryzjerka?
tak mam takie niebywałe szczęście ale w dniu ślubu ma mnie czesać jej koleżanka z zakładu

waniliova ja Cie starszyć pod żadnym pozorem nie chce, ale sama się domyśl co Cię czeka jak nie porobisz zdjęć w sukni, welonach, biżuteri... itp. chcemy dużo wręcz MASE zdjęć !!
bo jak nie to

Edytowane przez misia880
Czas edycji: 2014-04-23 o 10:29

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-04-23, 10:30   #88
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
tak mam takie niebywałe szczęście ale w dniu ślubu ma mnie czesać jej koleżanka z zakładu

waniliova ja Cie starszyć pod żadnym pozorem nie chce, ale sama się domyśl co Cię czeka jak nie porobisz zdjęć w sukni, welonach, biżuteri... itp. chcemy dużo wręcz MASE zdjęć !!
bo jak nie to

Tobie to dobrze
Stary 2014-04-23, 10:31   #89
21klaudyna
Zadomowienie

Cytat:
u nas remont na szczęście na zewnątrz. W tamtym roku był plac budowy - całe piętro poszło do zmiany a w tym roku w maju Elewacja do malowania - bo jest kremowa a wygląda jakby była szara.
u Tż też prace remontowe ruszyły. Sąsiedzi sie śmieją że odrazu widac że wesele będzie akurat tak się złożyło no ale niech im będzie;D

Waniliowa nie przejmuj się może faktycznie babkę rozłożyło w ostatniej chwili że nie była w stanie powstać z łóżka . W dniu ślubu na pewno dostałabyś zastępstwo
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 10:32   #90
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
bo jak nie to
Hehe, ok, ok, mama mi porobi foty w końcu będą zdjęcia

Moja mama też jest fryzjerką ale od jakiegoś czasu nie pracuje w zawodzie

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości