|
|
#2911 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar LII
Cytat:
To nie wstawiam zdj
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2912 | |||
|
Zakorzenienie
|
taaaakkkk!!!!!
---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Cytat:
![]() Jakby co to dwójkę Ci odleję ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Cytat:
![]() 2 Oj biedaku |
|||
|
|
|
#2913 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.zdrowo , ale nieprzyjemnie ![]() 3.oż bym ze spokojem olimpijskim i uroczym uśmiechem wyszła , nie chcąc didem zakłócać uroczej rodzinnej atmosfery Cytat:
za nieutycie 2.ano ![]() Cytat:
2. ![]() dawaj , mnie nic nie straszne . Ja nie wię czy utyłam czy nie bo nie sprawdzam profilaktycznie żeby sobie stresa nie zwiększać a i tak czuję się jak opasły wieloryb ![]() i nie mam butów na teraz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#2914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nawet nie mam w jakich jechać po te buty na sklepy/targ Tzn, mam, jedne jedyne adidasy, no ale litosci, wszędzie szmancy fansy zwiewne wiosennie wystylizowane kobiece istoty a ja wiecznie na sportowo Mam dość. No ale w nic się nie mieszczę poza płaszczem i sukienkami ciążowymi.
|
|
|
|
|
#2915 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2916 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Oto owo zdj.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2917 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Chociaż w sumie miałam do czynienia z gorszymi przypadkami, ale ten chłopak tak wył z bólu, że do dziś mam dreszcze jak o tym myślę
|
|
|
#2918 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2919 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie wiem nawet czym sobie obciął te palce.
|
|
|
#2920 |
|
Zakorzenienie
|
Ałłłłłłłłłłłłłłłłłaaaaaaa aaaaaa
|
#2921 |
|
Mother of Cats
|
M. mówi, że takie równiutkie obcięcie jest, że wygląda jak od pilarki
|
|
|
|
#2922 |
|
Piers do przodu
|
no ale ja widziałam na ostrym dyżurze okulistycznym gościa z wbitą w oko grzałką od czajnika elektrycznego
|
#2923 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no chyba że tak Cytat:
|
||
|
|
|
#2924 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Ale na RTG mumii też cuda wychodzą... Na przykład takie, że wiele kobiet miało połamane kości przedramion, co daje teorię,że mogły być bite, bo analogie współczesne pokazują, że w taki sam sposób pękają kości, kiedy osłania się głowę w czasie bójki. Także bardzo żałuję, że nie widzę zdjęcia, może bym się czegoś ciekawego nauczyła... Jutro onkolog Już się stresuję tą chamską lekarką...
|
|
#2925 |
|
Zakorzenienie
|
i ![]() Znad kawy i powrotu do pracy
|
|
|
|
#2926 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
![]() nie przejmowałabym się, tylko dała 5 małych, przecież jajko jajku nierówne a w przepisach przeważnie nie piszą ile te jajka mają ważyć Cytat:
Cytat:
przez święta przytyłam kilo, włosów nie mierzyłam ale od kilku tygodni przymierzam się do farbnięcia (na fiolet ), tylko się nie mogę zebrać, mebli nowych brak za to zanabyłam 3 pary pasujących na się dżinsów i długą jasnoszarą spódnicę z dresu którą mam zamiar nosić też do robo, mimo tego dresu ![]() rzeczywiście, wesoło.... Cytat:
![]() Cytat:
ja mam dreszcze od samego czytania o tym....![]() a Tobie nie za dobrze?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#2927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja dziś poszłam tylko po podpaski z Rossmanna i przez te rabaty kupiłam puder Revlona. No ale.........49% zobowiązuje z 50 zapłaciłam 25 więc chyba jestem usprawiedliwiona za tydzień lece po tusz możecie jakiś polecić? zeby podrubiał i wydłużał
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2014-04-23 o 12:22 |
|
|
|
|
#2928 | |
|
|
Cytat:
![]() Nie znaleźli patogenu. I to wcale nie oznacza dobrego wyniku Lekarka mi powiedziała, że to znaczy jedynie tyle, że w tej chwili nauka nie potrafi ustalić, dlaczego wszyscy w mojej rodzinie na ten syf chorują.Dostałam masę zaleceń, w tym zakaz używania pilsów :-(
|
|
#2929 |
|
Mother of Cats
|
Czy jeśli mam wrażenie, że w ząb leczony kanałowo jakieś pół roku temu ktoś wbija mi ostrą igłę, to powinnam się martwić? Wbijanie jest na razie raz dziennie, od wczoraj. Poza tym pobolewa przy zbyt ciepłym/zimnym
|
|
|
|
#2930 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem jak to jest jak czegoś szukają i nie mogą znaleźć, czasem człowiek wolałby już wiedzieć co to ![]() Miałam kiedyś zawroty głowy, wymioty, nie jadłam. Poszłam na badanie błędnika, lekarz powiedział że mam nadwrażliwy ale to nie od tego. Powiedziałam że szkoda bo to byłby koniec poszukiwań a on na to: no nie wiem czy szkoda bo jakby błednik był chory to bym równowagi w ogóle nie trzymała a tego się nie leczy więc jednak się ucieszyłam że to nie to.Po wielu poszukiwaniach i badań się okazało że to deprecha ![]() Cytat:
|
|
#2931 |
|
|
Do dentysty leć, to nie jest dobry objaw. Zaraz po leczeniu, ma prawo pobolewać, ale nie po takim czasie :-(
|
#2932 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak coś się dzieje to powinno być widać Cytat:
to po co żyć ![]() a tak serio, współczuję mocno, bo to straszne, żyć z takim poniekąd "garbem" ![]() dobry odebrałam wyniki, tsh o,958 Rejcz!?
|
|
|
#2933 |
|
Zakorzenienie
|
Po brokułach mniemam ze to dobre wyniki
![]() Ej no bądźcie dobre koleżanki i polećcie tusz
|
#2934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z tuszy to ja ostatnio tylko ten zielony z wibo używam https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...r-mascara.html
|
|
|
#2935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No cusz ale recki ma takie se nie wiem co kupić, tylko chyba wybiorę droższy bo -49% to głupio Wigo kupić
|
|
#2936 | ||
|
Zakorzenienie
|
Joł joł joł news dnia !!!!
Nabyłam sukienkę na wesele... Wejszłam do sklepu założyłam i jest . http://www.dommody.pl/bernadetta-suk...oktajlowa.html Pasek nie jest na stałe, wystąpię w niej bez niego ![]() I ma kieszenie ![]() W rossie wzieli mi i wykupili róże burżuja 33 ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Jakby gilotyna palcowa , współczuję mu ... ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- trzymam kciuki , odgryzaj się jej ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Cytat:
Zastanawiałam się czy jest jakaś możliwość żeby wcześniej to G uchwycić... ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- ![]() jak siem zbiorem to jutro polecę na pobranie I też się pochwalę ![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Bardzo bardzo polecam https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ra.html&next=1 i są tez granatowe |
||
|
|
|
#2937 | ||||
|
Zakorzenienie
|
- missha bb 13 i ślimor Cytat:
Cytat:
na zdjęciu odzyskanym z przepalonego rawa.... ![]() Cytat:
2. mnie sesa po 2-3 sesjach przestała walić indyjską toaletą 3. bardzo ładna a w czym rozcieńczony? ![]() ja kupowałam 80% i wodzie destylowanej rozcieńczałam, doszłam do ok 50% na całą paszczę, ale zdarzyło mi się punktowo przypalić 80%... Cytat:
|
|
#2938 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2939 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w innych Ci nie pomogę, bo ja astorów, lorealów, mejbelnów itp. nie uważam Cytat:
po głębszym zastanowieniu dochodzę do wniosku, że i u mnie rakowo, jeden dziadek miał czerniaka, drugi jelita grubego, teraz ciocia piersi pochwal się koniecznie o! ![]() ugotowałam coś plan był na diabelskie leczo, ale je przesoliłam, więc zaczęłam ratować ziemniakami, soczewicą, cieciorką, pomidorami i nie pamiętam czym jeszcze w każdym razie mam duuuużo czegoś ostrego i za☠☠☠istego
|
|
|
#2940 | |
|
|
Flo -super!
![]() Cytat:
Jeśli uda się wyizolować gen, dostaniesz terapię zapobiegawczą. Jeśli nie, będziemy razem na monografię i kolonoskopię latać... Oświadczam uroczyście, że od dziś wróciłam na dietę, wreszcie mi zęby na to pozwalają :-D Poza tym -łeb znów daje czadu, a dziś koncert Rojka, nie wiem, czy dam radę pójść :-(
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.

moja strata. Nawet Noirem bym się zainteresowała, bo poczebuje letniego Noara zawsze, ale pewnie 2 ml by mi stykły na zawsze 

Tj. nie chciała powiedzieć ile ma lat ani recytować wierszyków 

Tzn, mam, jedne jedyne adidasy, no ale litosci, wszędzie szmancy fansy zwiewne wiosennie wystylizowane kobiece istoty a ja wiecznie na sportowo 

i