Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014 cz.27 - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-23, 15:48   #151
Lusiija
Zadomowienie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
Ja mam to samo Niby mi nie wypada w dzień ślubu (powinnam być wtedy jakieś 1,5 tygodnia po), ale i tak się boję... Hormonów też nie chcę brać, więc chyba pozostaje mi się pomodlić o to, żebym była już po
Ja Dzień ślubu wybieralam patrząc na kalendarzyk @ swój i mamy hihi xD

Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 108 dni.
Planowana data porodu: 1 lipca 2020
Lusiija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 15:56   #152
Sunset89
Rozeznanie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Cytat:
Napisane przez Lusiija Pokaż wiadomość
Ja Dzień ślubu wybieralam patrząc na kalendarzyk @ swój i mamy hihi xD

Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 108 dni.
Ja też tak wybierałam, jednak przez pół roku trochę się wszystko poprzesuwało, tu jeden dzień różnicy, tam 2 albo 3 i wypada mi najpierw we wrześniu na ślub kuzynki gdzie jestem świadkiem, a u siebie wypada mi 2 albo 3 dzień :brzyda l: mam nadzieję, że przez te kilka miesięcy jeszcze się coś chociaż troszkę zmieni i będzie ok ale i tak się stresuję :/
Sunset89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 16:01   #153
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sunset89 Pokaż wiadomość
Ja też tak wybierałam, jednak przez pół roku trochę się wszystko poprzesuwało, tu jeden dzień różnicy, tam 2 albo 3 i wypada mi najpierw we wrześniu na ślub kuzynki gdzie jestem świadkiem, a u siebie wypada mi 2 albo 3 dzień :brzyda l: mam nadzieję, że przez te kilka miesięcy jeszcze się coś chociaż troszkę zmieni i będzie ok ale i tak się stresuję :/
Mi też się przesuwa ale jeśli 1 w tył to w następnym 1 w przód. Ostatnio dziwnie o tydzień ale w dobra strone i teraz wypada mi ślub równo w środek między jednym @ a drugim uf xD

Planowana data porodu: 1 lipca 2020
Lusiija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 16:02   #154
enzunio
BAN stały

Paula nie wiem, ale od pół roku trwa remont na zewnątrz, kładzenie kostki na podjeździe itp., nawet ja byłam "zatrudniona" w weekend jak przyjechałam w odwiedziny do malowania tarasu , u nas dochodzi jeszcze ten Polter więc wszytko musi być cacunio . Ale okno i drzwi mnie zaskoczyły, bo przecież to 20 dni przed godziną zero!! A jeśli będzie obsuwa czy coś

Za godzinę mam dentystę, borowankoooooo
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 16:15   #155
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

Dziękuję za tak duży odzew i za doradę jesteście the best

Anesthesia nie przepadam za złotem więc nic nie będę miała w tym kolorze, tylko srebro (no może oprócz pierścionka zaręczynowego ale on jest łączony białe i żółte złoto) Żeby nie wyglądać jak pół za krzaka zrezygnowałam z naszyjnika tylko kolczyki i bransoletka, a we włosach miała być początkowo taka opaska ale patrząc z "przodu" byłoby zdecydowanie za dużo dlatego mam grzebyczek który będzie widoczny z "tyłu" kurcze mam nadzieję że będzie to spoko wyglądało

enzunio trzymaj się tam u dentysty
Stary 2014-04-23, 16:22   #156
docik10
Zakorzenienie

Ja też już nie wiem jak to ze mną będzie Mam za swoje, bo się chwaliłam, że ja mam tabletki i jakby co to przesunę. Okazało się, że z tż podjęliśmy decyzję, że tabletki odkładam przed ślubem, dziś biorę ostatnią. Jakie będę miała cykle to nie wiem. Chcemy od połowy lipca już się nie zabezpieczać. Nie wierze w cuda, więc nie podchodzę do tego w ten sposób, że będę już w ciąży. Musiałabym zaciążyć w pierwszym cyklu.
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 16:24   #157
Lemon_Drop
Zadomowienie

Witam się w nowym watku!

Corn ja mam uczulenie na uszy i kolczyki z Etsy Najlepsze jest to, że w zimie spokojnie mogę nosić sztuczne kolczyki, a jak się robi ciepło to uszy zaczynają swędzieć. Jedyne co mi przychodzi do głowy to pomalowanie częsci dotykających uszu lakierem bezbarwnym, i tak też uczynię

Waniliova współczuję... dobrze że to nie dzień ślubu, jednak choroba nie wybiera..

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Waniliova współczuję

Od wczoraj katuję radio weselne http://open.fm/play/110
OMG leci weselny klimat

Kasia1201 - ja będę miała hybrydy na swoich
Moge polecić wam dobry suplement diety, baaaardzo pomógł mi na paznokcie! Często pękały mi zaraz po wyjściu za ciałko a teraz mam długie i nic się z nimi nie dzieje

Kishlaczkowa gratki! Jaki wzór obrączek zamówiliście?

sensuall witaj z powrotem! Mam nadzieję że już wszyscy zdrowi

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
Strasznie się emocjonuję Waszymi ślubami - nie mogę się doczekać relacji, w sobotę jedziemy oglądać salę (znów ), więc wczuję się w klimat
Ale Ci fajnie! Ja chcę się wybrać z rodzicami jakoś w maju

Docik zdrówka dla teścia!

Co do bukietu dla świadkowej - moja będzie miała, na weselu nie będzie przeszkadzał bo zostawimy go w kościele. N początku chciałam 3 bukiety: dla mnie, swiadkowej i do kościoła, ale doszłam do wniosku że to zbędny wydatek i będą 2.
Natomiast jeśli chodzi o ślub, to jest to tylko kilka momentów - ja świadkowałam 2 razy i nie przypominam sobie jakichś problemów z bukietami

Elrosa śliczne winietki!

Iliy ślcizne buty, na pewno będą pasowały

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
wstyd się przyznać, ale zapomniałam o urodzinach Tż dzisiaj w dodatku o 30
i śmigaj po prezent! Dzień się jeszcze nie skończył

Madzixx czekam na relację z foteczkami Ja już wiem że będzie pięknie!

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Ja dziś umarłam na zawał, bo przyszła do mnie paczka z Chin i już myślałam, że to biżu, już mi serce waliło, rozpakowuję, a tam skarpetki peelingujące na biżu przyjdzie mi jeszcze poczekać, ech...
a myślałam że będą fotki biżu.

My 01. 05. rozdamy znajomym pierwsze zaproszenia! Mam nadzieję że się nie rozbeczę
Stary 2014-04-23, 16:26   #158
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
Zazdroszczę i to megaaa, ja uwielbiam Może jestem nienormalna ale nigdy nie biorę znieczulenia, dentysta działa na mnie jak na niektóre fryzjer czy kosmetyczka, relaksacyjnie. Mama mówiła, że mam tak od dziecka.
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 16:26   #159
cornflower_girl
Zakorzenienie

iliy Wydaje mi się, że będzie idealnie pasować

Żeby nie było idealnie z naszymi przygotowaniami do ślubu - wszystko jak dotąd było do ogarnięcia... oprócz księdza . Msza Św. ślubna jest dla nas bardzo ważna, choć nie liczymy na śpiewającego księdza (ale miło by było, jakby odprawił Mszę tak z serca, a nie od niechcenia i obowiązku). Już któryś z kolei znajomy ksiądz nie może w naszym terminie (rekolekcje, obowiązki duszpasterskie). I nie chcielibyśmy proboszcza, który zakrywa nieodpowiednio ubrane Panny Młode

Bogini kuchennego zniszczenia

Edytowane przez cornflower_girl
Czas edycji: 2014-04-23 o 16:27
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 16:41   #160
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

Lemon_Drop dziękuję Nam może też się uda przez weekend majowy rozdać kilka zaproszeń jak je dostanę bo projekt nadal w toku

cornflower_girl dziękuję
A w którym kościele macie ślub? W zeszłym roku w sierpniu byłam na ślubie kolegi który brał ślub w przecudnym drewnianym starym kościółku na takiej górce w Wieliczce chyba Św. Sebastiana ??? Ksiądz był fajny, super kazanie i cała oprawa bardzo podobała się wszystkim gościom a dlatego tam brał ślub bo w ich parafii w Krakowie ksiądz nie dał im rozgrzeszenia bo kilka lat mieszkają razem i moim zdaniem nie mają czego żałować bo miejsce naprawdę piękne
Stary 2014-04-23, 16:43   #161
sensuall
Zadomowienie

My myśleliśmy nad bukietem małym takim jak ja będę miała dla świadkowej. I własnie zastanawiałam się o z nim zrobi gdy będzie obu rąk potrzebować. I ten pomysł z kwiatkiem na rękę wydaje się być super! Bedę musiała to przemyśleć

Może pochwalę się swoją kiecką?
https://www.google.pl/search?q=afrod...ml%3B529%3B878

Co prawda nie będę mieć orginału tylko kieckę szytą na miarę ale mam nadzieję, że wyjdzie równie piękna. Przymiarkę mam w lipcu. Dopiero!!
sensuall jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 16:51   #162
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Szczeperka Pokaż wiadomość
Bukiet świadkowej raczej przeszkadza niż pomaga. Dlatego też wybrałam korsarza, moja świadkowa się z tym nie spotkałam ale jak jej pokazałam zdjęcia to bardzo jej się idea wolnych rąk spodobała
Powiedziała że już nie chce bukietu
Zgadzam się z pogrubionym. Świadkowałam 2 razy i zawsze był dla mnie problemem, gdy miałam poprawić tren, czy welon Pannie Młodej

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
wstyd się przyznać, ale zapomniałam o urodzinach Tż dzisiaj w dodatku o 30
Prezent i tak już dostał

Cytat:
Ja mam za to jutro... Trzymaj się Piękna Moja!

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Kishlaczkowa gratki! Jaki wzór obrączek zamówiliście?
Szukałam i szukałam i nie mogę znaleźć identycznych w necie. Ale podobne do poniższych, tylko bez diamenciku. Moje 3,5mm, a TŻ'a 4,5mm. Mam nadzieję, że odbierzemy je równo za 2 tygodnie i będę mogła się chwalić

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Zazdroszczę i to megaaa, ja uwielbiam Może jestem nienormalna ale nigdy nie biorę znieczulenia, dentysta działa na mnie jak na niektóre fryzjer czy kosmetyczka, relaksacyjnie. Mama mówiła, że mam tak od dziecka.
CO?! Zazdroszczę! Ja od dziecka to uciekam przed dentystą i teraz, jako osoba dorosła, idę z bólem brzucha na fotel.

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 16:53   #163
sensuall
Zadomowienie

A własnie dziewczyny jak wiele z Was wybiera obrączki soczewkowe? Mam nadzieję, że odpowiednio to nazwałam
Stary 2014-04-23, 16:56   #164
Opiumalfa
Zakorzenienie

Ja wlasnie zaliczylam wpadke u manikurzystki. Tzn ona zaliczyla. Zaplacilam 35 euro ale nawet nie ma co pokazywac taka lipa. Powiem wam szczerze, ze to juz nie pierwszy raz gdzie widze, ze w PL jednak serwis tego typu uslug jest na b. duzym poziomie. Jednak Belgia jest za murzynami, z fryzjerami tez porazka. Mowie wam lipa.

Moje druhny beda mialy male bukieciki.

Ja tez mialam nie miec okresu na slub ale mi sie wszystko poprzestawialo i chyba bede miala. Tabletki odstawilam we wrzesniu ale chyba na ten czas wezme ze dwa opakowania. Ide do gina tak i tak niedlugo bo mi kazal wiec on cos poradzi. Trudno sie mowi, raz moze mi sie nic nie stanie.

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

Cytat:
Napisane przez sensuall Pokaż wiadomość
A własnie dziewczyny jak wiele z Was wybiera obrączki soczewkowe? Mam nadzieję, że odpowiednio to nazwałam
My mamy soczewkowe. Sa super wygodne.
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 16:59   #165
sensuall
Zadomowienie

Z moją @ to nigdy nic nie wiadomo, jest taka nieprzewidywalna, ciężko cokolwiek obliczyć

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Ja wlasnie zaliczylam wpadke u manikurzystki. Tzn ona zaliczyla. Zaplacilam 35 euro ale nawet nie ma co pokazywac taka lipa. Powiem wam szczerze, ze to juz nie pierwszy raz gdzie widze, ze w PL jednak serwis tego typu uslug jest na b. duzym poziomie. Jednak Belgia jest za murzynami, z fryzjerami tez porazka. Mowie wam lipa.

Moje druhny beda mialy male bukieciki.

Ja tez mialam nie miec okresu na slub ale mi sie wszystko poprzestawialo i chyba bede miala. Tabletki odstawilam we wrzesniu ale chyba na ten czas wezme ze dwa opakowania. Ide do gina tak i tak niedlugo bo mi kazal wiec on cos poradzi. Trudno sie mowi, raz moze mi sie nic nie stanie.

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

My mamy soczewkowe. Sa super wygodne.
A robiłaś żele, akryle czy hybrydę?

A soczewkowe są droższe o zwykłych ?
Stary 2014-04-23, 17:04   #166
cornflower_girl
Zakorzenienie

illiy Ślub mamy w parafii TŻ-ta w Niepołomicach (chciało się ładny kościół i nie płacić licencji, to się ma ). A ten kościółek kojarzę, jest piękny. Super, że koledze udało się zarówno z księdzem, jak i oprawą

Lemon Świadkowa da Ci zostawić ten bukiet ? Myślałam trochę o podobnym rozwiązaniu, jeszcze muszę przemyśleć

Rodziców też bierzemy, mam nadzieję, że im się spodoba A o lakierze bym nie pomyślała, proste, a jakże genialne

sensuall Piękna sukienka, trzymam kciuki żeby wyszła lepiej niż pierwowzór

Moja obrączka będzie soczewkowa - jest droższa, niż gdyby miała być zwykła, bo musi być grubsza i zużywa się trochę więcej złota. Dla mnie wygodniejsza niż zwykła, ale np. TŻ-towi lepiej się nosi zwykłą.

Kishlaczkowa Świetny wzór obrączek, bardzo podobają mi się wąskie

Co do świadkowania - wygodniej Ci było z korsarzem?

Opium Żartujesz, że tak kiepsko z manicurzystkami. Masz jakieś inne miejsce tego typu na oku na ślubne paznokcie?

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 17:06   #167
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

Kishlaczkowa piękne obrączki mierzyliśmy właśnie coś bardzo podobnego i nie wiem czy właśnie na nie się nie zdecydujemy

sensuall suknia śliczna

docik10 ja też należę do osób co dentysty się nie boją, ale żeby to uwielbiać hehe to raczej nie za bardzo jesteś szalona "lubieM to"
Stary 2014-04-23, 17:08   #168
sensuall
Zadomowienie

A miałam jeszcze zapytać... ile z Was będzie miało pudełka na koperty? Jak to w ogóle wygląda? To Swiadek/Swiadkowa trzyma przed kościołek /Urzędem te pudełko ? I co z nim poźniej się robi? może głupie pytanie ale zawsze się zastanawiałam co z tymi kopertami pełnymi kasy?
Stary 2014-04-23, 17:09   #169
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
też tak mam, znieczulenie miałam tylko raz przy kanałówce. nigdy nie biorę, i nie boje sie dentysty, dlatego dziwi mnie że ktoś się boi najbardziej to mnie dziwi że ktoś nie był u dentysty np 10 lat, bo się boi. nie ma sie co oszukiwać, albo strach , zepsute zęby i smród z kopary, albo zdrowe i zadbane i zawsze sie lubie tym szczycić, że jestem na tyle odważna że żaden dentysta mi nie straszny

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-04-23, 17:10   #170
sensuall
Zadomowienie

Dziękuję dziewczyny za pochwałę sukni ja suknie oglądałam całymi dniami od miesięcy a tą gdy tylko ujrzałam od razu się zakochałam i wiedziałam,ze jest stworzona dla mnie nawet nie potrzebuję przymiarek
Stary 2014-04-23, 17:10   #171
adziia13
Rozeznanie

Cytat:
Ja też już nie wiem jak to ze mną będzie Mam za swoje, bo się chwaliłam, że ja mam tabletki i jakby co to przesunę. Okazało się, że z tż podjęliśmy decyzję, że tabletki odkładam przed ślubem, dziś biorę ostatnią. Jakie będę miała cykle to nie wiem. Chcemy od połowy lipca już się nie zabezpieczać. Nie wierze w cuda, więc nie podchodzę do tego w ten sposób, że będę już w ciąży. Musiałabym zaciążyć w pierwszym cyklu.
Ja mam podobnie, trudno zgadnąć - właśnie jestem w 17 dniu pierwszego cyklu po odstawieniu
adziia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 17:11   #172
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
A miałam jeszcze zapytać... ile z Was będzie miało pudełka na koperty? Jak to w ogóle wygląda? To Swiadek/Swiadkowa trzyma przed kościołek /Urzędem te pudełko ? I co z nim poźniej się robi? może głupie pytanie ale zawsze się zastanawiałam co z tymi kopertami pełnymi kasy?
ja będę mieć. z racji iż u nas życzenia młodym składa się na sali, pudełko będzie stac koło świadka/świadkowej. jak ktoś da koperte, my podamy świadkowi/świadkowej, on/a wloży do pudełka. po życzeniach pudełka na koperty wynosimy do naszego pokoju hotelowego ( jak ktoś nie ma, to może np do samochodu ) . A wygląda to tak (oczywiscie mniej więcej) :

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-04-23, 17:15   #173
sensuall
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
też tak mam, znieczulenie miałam tylko raz przy kanałówce. nigdy nie biorę, i nie boje sie dentysty, dlatego dziwi mnie że ktoś się boi najbardziej to mnie dziwi że ktoś nie był u dentysty np 10 lat, bo się boi. nie ma sie co oszukiwać, albo strach , zepsute zęby i smród z kopary, albo zdrowe i zadbane i zawsze sie lubie tym szczycić, że jestem na tyle odważna że żaden dentysta mi nie straszny
Ja też dentysty się nie bałam nigdy, zawsze zęby bez znieczulenia. Ale kiedyś poszłam z bólem do dentysty i On stwierdził,ze to na pewno nie ten boli a inny z małą dziurką. A to ten bolał bo psuł się pod starą plombą. I chodziałam długo z tym bólem aż dziura zrobiła się okropna. Wtedy kazałam go rowiercić. Nawet nie pytaj co za ból od tego czasu biorę znieczulenie za każdą najmniejszą dziurką.

---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
ja będę mieć. z racji iż u nas życzenia młodym składa się na sali, pudełko będzie stac koło świadka/świadkowej. jak ktoś da koperte, my podamy świadkowi/świadkowej, on/a wloży do pudełka. po życzeniach pudełka na koperty wynosimy do naszego pokoju hotelowego ( jak ktoś nie ma, to może np do samochodu ) . A wygląda to tak (oczywiscie mniej więcej) :

To my własnie moglibyśmy zostawić w swoim aucie, bo jedziemy raczej swoim do ślubu. Tylko tak myślę czy nikt by się w czasie zabawy nie włamał do niego ? już nawet niekoniecznie z gości..
Stary 2014-04-23, 17:17   #174
201605100
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Ja dziś umarłam na zawał, bo przyszła do mnie paczka z Chin i już myślałam, że to biżu, już mi serce waliło, rozpakowuję, a tam skarpetki peelingujące na biżu przyjdzie mi jeszcze poczekać, ech...
wrzucaj za karę te skarpetki, ładnie tak smaka na fotki biżu robić?

Cytat:
Poważnie? Ja dentysty się nie boję, ale nie ma bata na jakiekolwiek operacje w mojej szczęce bez znieczulenia

Cytat:
iliy Wydaje mi się, że będzie idealnie pasować

Żeby nie było idealnie z naszymi przygotowaniami do ślubu - wszystko jak dotąd było do ogarnięcia... oprócz księdza . Msza Św. ślubna jest dla nas bardzo ważna, choć nie liczymy na śpiewającego księdza (ale miło by było, jakby odprawił Mszę tak z serca, a nie od niechcenia i obowiązku). Już któryś z kolei znajomy ksiądz nie może w naszym terminie (rekolekcje, obowiązki duszpasterskie). I nie chcielibyśmy proboszcza, który zakrywa nieodpowiednio ubrane Panny Młode
Ja bardzzzzooooo bym chciała żeby jeden, konkretny ksiądz z parafii odprawiał mszę, ale w wakacje zawsze w lipcu dwóch nie ma, mam nadzieję, że ten mój wymarzony w sierpniu pójdzie na urlop

Cytat:

Może pochwalę się swoją kiecką?
Ładna kiecka z muślinu?

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
.
Poważnie w Polsce lepiej z takimi usługami? Chyba pora przestac narzekać na to co polskie

enzunio super to radio(?) weselne
Kishlaczkowa bardzo ładne obrączki, takie subtelne i eleganckie

Edytowane przez 201605100
Czas edycji: 2014-04-23 o 17:25
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 17:20   #175
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Z moją @ to nigdy nic nie wiadomo, jest taka nieprzewidywalna, ciężko cokolwiek obliczyć

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

A robiłaś żele, akryle czy hybrydę?

A soczewkowe są droższe o zwykłych ?
robilam normalne. manicur z malowaniem ze zdobieniem.

SOczewka jest drozsza bo jest zuzyte wiecej zlota, obraczka jest ciezsza.

Cytat:
Opium Żartujesz, że tak kiepsko z manicurzystkami. Masz jakieś inne miejsce tego typu na oku na ślubne paznokcie?
Szukam innych miejsc, ale bez polecenia jest ciezko. Chce wyprobowac hybryde rowniez, ale jakos nikt nie wie gdzie isc. Masakra mowie, wam, do tego higiena...a raczej brak.
Stary 2014-04-23, 17:20   #176
sensuall
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
wrzucaj za karę te skarpetki, ładnie tak sama na fotki biżu robić?

Poważnie? Ja dentysty się nie boję, ale nie ma bata na jakiekolwiek operacje w mojej szczęce bez znieczulenia

Ja bardzzzzooooo bym chciała żeby jeden, konkretny ksiądz z parafii odprawiał mszę, ale w wakacje zawsze w lipcu dwóch nie ma, mam nadzieję, że ten mój wymarzony w sierpniu pójdzie na urlop

Ładna kiecka z muślinu?

Poważnie w Polsce lepiej z takimi usługami? Chyba pora narzekać na to co polskie

enzunio super to radio(?) weselne
Kishlaczkowa bardzo ładne obrączki, takie subtelne i eleganckie
Jeny zabij mnie ale nie pamiętam w każdym razie to będzie taki ,,lejący się " materiał, bardzo delikatny. Kiecka będzie na małym kółku wyjmowanym. Kółko do tańca na pewno wyjmę.
Stary 2014-04-23, 17:22   #177
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
Poważnie w Polsce lepiej z takimi usługami? Chyba pora narzekać na to co polskie
Powaznie, a w PL chodze do salonu w galerii handlowej i jest super. Jak mieszkalam w Amsterdamie to bylo to samo, podobno w Niemczech rowniez nie jest za wesolo. Standardy mamy w PL wysokie. Ja do tej pory nie znalazlam dobrego fryzjera tutaj. A mialam juz bardzo kiepskie doswiadczenia z kilkoma. Jeden jest ledwie do przyjecia.
Stary 2014-04-23, 17:22   #178
Opiumalfa
Zakorzenienie

Kurde sama sobie pomaluje chyba bo szkoda moich nerwow.
Stary 2014-04-23, 17:22   #179
sensuall
Zadomowienie

Dieki za odpowiedzi odnoście obrączek. My na targach takie soczewkowe przymierzaliśmy i zwykłe i zdecydowaliśmy że kupimy te pierwsze bo faktycznie o wiele wygodniejsze. Kupujemy jakoś w wakacje pewnie obrączki. Ale o to jaka jest r óznica w cenie nie zapytałam
Stary 2014-04-23, 17:23   #180
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Dieki za odpowiedzi odnoście obrączek. My na targach takie soczewkowe przymierzaliśmy i zwykłe i zdecydowaliśmy że kupimy te pierwsze bo faktycznie o wiele wygodniejsze. Kupujemy jakoś w wakacje pewnie obrączki. Ale o to jaka jest r óznica w cenie nie zapytałam
Ni wiem jaka roznica bo mysmy od razu chcieli z soczewka. Zadzwon do jakiegokowliek salonu, powiedza Ci.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości