|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#211 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#212 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Cytat:
no nie dałoby się bez xD przeż to jak dziecko no zresztą ma go juz od roku wiec się przyzwyczaiłam. Stoi w garażu u rodziców wiec chce ze mną tam jeździć co tydzień lub dwa na weekendy. Przynajmniej mu się nie nudzi xDWysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 108 dni.
Wyszłam za mąż: 9 sierpnia 2014Planowana data porodu: 1 lipca 2020 Edytowane przez Lusiija Czas edycji: 2014-04-23 o 19:24 |
|
|
|
|
#213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli nawiązuje to do waszego ślubnego transportu i pasji, to mi się podoba Nie wszystko musi być oklepane, tradycyjne i w kwiatuszki ślubne Ja będę miała pudełeczka dla gości zamykane jutowym sznurkiem a powinna być jakaś ładna wstążka a nie jest (jutowe sznurki, lniane materiały to moje klimaty, wiejsko... ) Ważne, żeby każdy szczegół wesela odzwierciedlał Państwa Młodych Ja tam lubię takie pomysły, bo wiem, że ktoś ofiarował w tym cząstkę siebie
|
|
#214 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 108 dni.
|
|
#215 |
|
Zadomowienie
|
Udało mi się uśpić dziś tak szybko dziecko!
![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- A hybrydę to kładzie się tylko na naturalną płytkę? I jeszcze jedno pytanie. Mamy zamiar zaprosić 80 osób, podoba mi się pomysł z winietkami i choć na żadnym z wesel na którym byłam nie było problemu z miejscami (typu przepychanki kto gdzie ma usiąść) to zamierzam je wykorzystać. Chcę też zrobić plan kto gdzie ma usiąść na tablicy przed wejściem. Jak cos takiego się robi?
|
#216 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM20..
Cytat:
|
|
|
|
|
#217 |
|
Zadomowienie
|
A do jakiej kiecki zakładasz te buty?
|
#218 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja od około roku chodzę na żele i na ślub też zrobię ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Do dlugiej sukni, w kształcie litery A z koronka na górze ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#219 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Lekarka ciągle diagnozowała coś bliskiego anoreksji, a mama się śmiała, że mnie łatwiej odziać niż wyżywić, bo jem tyle co tata, a nieraz więcej. Staram się nie stresować, ale podświadomie chyba to ogólnie przeżywam Sprawy kościelne dawały mi się długo we znaki...Sukienka już w domu (kupowałam i dopasowywałam ja w Stanach) Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mam takie samo wrażenie ze Stanami- wolę fryzjerów i kosmetyczki w Polsce! Tam jest dużo drożej, a jakość uznałabym za niższą. U żadnej kosmetyczki, i w żadnym SPA, nie słyszeli np. o peeling kawitacyjnym |
||||
|
|
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
Jeju dziewczyny, Wy juz za 3 dni bedzie slubowac, ja za 9 a mi sie wydaje, ze czegos zapomne
![]() Jutro mam troche jeszcze do pozalatwiania w Warszawie, bo i na poczte musze leciec, bo 2 awizo czekaja, a do odbioru mam muszkę Tz i pudla na ciasta, pozniej lece na depilacje, musze gdzies wpasc do empiku po plyte Niemena, w piatek prasowanie, pakowanie i w sobote do rodzicow
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w nowej części.
Lecicie tak, że nie ogarniam. Dzisiaj zmarł wujek, chociaż nikt się tego nie spodziewał, bo rozchorował się nagle. 2 pary (jego synowie z żonami), które miały być jest jasne, że nie przyjdą. |
|
|
|
#222 |
|
BAN stały
|
Żyję, a was nie rozumiem
JAK MOŻNA LUBIĆ DENTYSTĘ SADYSTĘ!? Nie przyjmuję tego do wiadomości... Nastraszyłyście mnie z tymi włamaniami... A jakby tak wsadzić pudło z kopertami do pokoju babci i dziadka?? Prędzej ktoś wbije do naszego co nie?? Ale zmartwiłam się... |
|
|
|
#223 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo się cieszę że tak jednomyślnie wszystkie sądzicie że będą oki
magdalenka_w_86 współczuje z powodu wujka
|
#224 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Pochwalę się,że dziś przyszły moje zamówienia czyli kokardki na klamki, tablice rej dla Nas i rodziców, naklejki na buty i kilka innych szpargałów.
Swoją drogą któraś pisała o zapowiedziach, dobrze że mi się przypomniało, że muszę jutro lecieć odebrać Nasze zapowiedzi. Już wygłoszone teraz tylko zanieść do "naszego" kościoła. No i jutro mam zamiar farbować włosy. W piątek jadę na próbną fryzurę po razy chyba setny już. Cytat:
Cytat:
Bez znieczulenia nawet kanałówka robiona. świetny kolor, na PM2015 dziewczyna ma też taki kolor przewodni. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ile Twój maluszek ma? Co do hybryd możesz je robić na swoje naturalne paznokcie, możesz też na żel czy tipsy. Co do winietek kurde no robi się to bardzo prosto. Albo kupujesz gotowe, albo wymyślasz jak chcesz żeby wyglądały np imię i nazwisko wsadzone w truskawkę, czy po prostu zwykła karteczka z danymi i w programie wpisujesz a potem drukujesz. Plan stołów też łatwa sprawa, duży, twardy brystol. No tym rozrysowujesz plan stołów , oznaczasz je numerkami czy nazwami i przy każdym stole przyklejasz karteczkę z danymi gościa. Cytat:
Do mnie nie chcesz przyjść? Przykro mi bardzo.
|
|
|
#225 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
najbardziej jestem ciekawa kokardek na klamki bo sama się do nich przymierzam i nie wiem czy zamawiać czy nie
|
|
#226 | |||
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny witam wszystkie po świętach oraz w nowym wątku
dopiero wróciłam od TŻ Ze spraw ślubnych rozdaliśmy zaproszenia (aż 3 ) w jednym wypadku byłam baaardzo pozytywnie zaskoczona reakcją. Teściowa brata baaardzo się ucieszyła i zdziwiła, pierwszy raz widziałam że ktoś się naprawdę cieszy a nie na zasadzie " i tak wiedzieliśmy że nas zaprosicie". Cytat:
Nie mogę się doczekać relacji ze ślubów Cytat:
Trzymam kciuki za teścia żeby wszystko było dobrze ![]() Cytat:
|
|
|
#227 |
|
Raczkowanie
|
Nie było mnie dzień wchodzę, a tu kilka stron nowego wątku
![]() ![]()
|
|
#228 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam się w nowym wątku.
![]() Poprzedniego nie nadrobiłam, nie dam rady już więc jeśli ktoś, coś do mnie, to napiszcie proszę tutaj. ![]() Cytat:
Cytat:
Moja świadkowa też będzie miała bransoletkę. Wolne ręce u świadków to skarb. Cytat:
Nienawidzę dentysty!Ale dla odmiany do ginekologa mogłabym chodzić na co dzień - nie robi to na mnie żadnego wrażenia. ![]() Laski.. mam rozdwojenie jaźni. ![]() Z jednej strony wiem, przecież wiem, że to zaraz, że to już.. a z drugiej kurde jakoś NADAL do mnie nie dociera, że to przecież po po jutrze. ![]() Ogólnie rozpoczęliśmy właśnie dwutygodniowy urlop, więc rogale na gębach na około głowy. ![]() Ze ślubnych sprawunków kilka spraw do przodu: uzupełniliśmy apteczkę, kupiłam łańcuszek do zawieszki i dałam 'komin' do zwężenia (będzie gotowy w piątek rano), kupiliśmy też kilka innych drobiazgów. Jutro najważniejsze - bielizna dla TŻ i krawat dla świadka. Po południu oboje idziemy do fryzjera. Musimy też gdzieś w przelocie wydrukować tablice gości, bo TŻ miał takie urwanie jaj w pracy, że nie miał chwili by to zrobić, a wieczorkiem skończymy dekoracje - szklaneczki z kryształkami (miały być dzisiaj, ale.. nam się nie chce. ).W piątek sprzątanie, narada ze świadkami, spotkanie na sali oraz pazurki. Zostało ciut rzeczy, a my nadal jacyś tacy spokojni, opanowani, troche jakbyśmy to wszystko ogarniali, ale że to nie nas wszystko dotyczy - dziwne uczucie. Przyjechał mój kuzyn z wysp - wczoraj już ploty były bo się spotkaliśmy przypadkiem pod domem. A dzisiaj byliśmy na kawie ze ze znajomymi którzy też przybyli z daleka na nasz ślub. Cudownie jest spotykać co chwila te bliskie, znajome twarze i widzieć ich radość. Idę po browara! W końcu urlop zaczęłam!
|
|
|
#229 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na pewno polecam bardziej hybrydy dla osób które na codzień nic takiego na paznokciach nie nosza. Ja chyba zrobię żele bo dawno nie miałam a chce odczuć ta wyjątkowość chwili Znam też świetna panią która z żeli tworzy arvydziela wiec... xDWysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 108 dni. ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 108 dni.
|
|
#230 |
|
Zadomowienie
|
wracam jak córka marnotrawna
![]() 2, 5 wątki mnie nie było, mam nadzieję, że się odnajdę z powrotem (dokończyliśmy rozdawać zaproszenia i ogarnęłam duuuużą część pracy magisterskiej) 45 dni !
|
#231 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#232 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam ale KONIECZNIE MUSICIE TEGO POSŁUCHAĆ!!!
https://www.youtube.com/watch?v=VijoeCtOCcA
|
#233 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mój dziadek też jest od dłuższego czasu chory po dwóch udarach i problemach z psychikom. Rozumiem ze to ból i sama przygotowuje się na najgorsze w każdej chwili lecz byłabym zła gdyby ktoś z rodziny nie przyszedł z tego powodu. Śmierć choć bolesna powinna przypominać o zbawieniu i powinnismy się według mnie cieszyć ze spotkał się z Bogiem. Ta myśl zawsze mi pomaga trzymaj sięWysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 108 dni.
|
|
#234 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja też poproszę o fyty tych kokard ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Cytat:
Nasz dzień 25.10.2014 Edytowane przez sensuall Czas edycji: 2014-04-23 o 21:41 |
||
|
|
|
#235 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a cop do bukietów, byłam świadkowa i mialam bukiet, nie mialam z nim zadnego problemu w niczym mi nie przeszkadzal DENTYSTY NIENAWIDZĘ
|
|
#236 |
|
Zadomowienie
|
Które?
Początkowo pielęgnacja skorki. Później lekko boczkiem piluje plytke. Nakładam baze taka przezroczysta raz i do lampy potem kolor i lampa drugi raz kolor i lampa potem np ja mam takie pieczątki co się odbijaja gdy smaruje się je lakierem i lampa na końcu top przezroczysty lampa przemyc clinerem i oliwka. Jedna rękę robie pół godziny ale to sobie nie jestem kosmetyczka tylko samoukiem wiec no Czasami słyszałam niektóre lakiery przemywa się clinerem po każdej warstwie ale moje na pewno nie xD i tyle chyba Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 108 dni.
|
#237 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
powinnaś przygotować bibę albo choć torcika Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#238 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Moja sąsiadka, która miała ślub chyba z 3 lata temu to wałkowała to w kółko na całą głośność radia przez miesiąc. Same rozumiecie
|
||
|
|
|
#239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Utukłabym kamerzystę za taki montaż Będziecie konsultować z kamerzystą jaką muzykę ma np. w teledysku wstawić lub na początku filmu? Dziewczyny mam problem Z kolorem dekoracji na sali Bukiet od dawna chciałam z różowych lilii i róż (załącznik) i w takich kolorach także chciałam kwiaty na stołach, ale ostatnio stwierdziłam, że chyba kolor różowy/liliowy/fiolet nie pasują do naszej sali I zastanawiam się czy nie zmienić na jakiś inny. Zdjęcie sali w załączniku. Poradzicie coś?
|
|
|
|
|
#240 |
|
Zakorzenienie
|
Atomoowka chetnie bym przyszla, niestety 10 maja bede jeszcze w podrozy poslubnej
myslalam o tym na poczatku ale potem uswiadomilam sobie, ze nie dam rady, ja nie biore slubu w Wawie wiec u mnie nikogo nie bedzie, biore u siebie na wsi :p
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:05.

Już teraz zrozumiałam czemu te maluchy na winietkach i uważam, że skoro to ma pokazywać Wasze czy tżta zainetesowania i hobby to jest jak najbardziej ok
no nie dałoby się bez xD przeż to jak dziecko no
zaproszenia też są z motywem malucha. W sumie motywem jest czekolada i czerwień ale musiał mieć tego malucha no musiał
(jutowe sznurki, lniane materiały to moje klimaty, wiejsko...
25.10.2014
mysle, ze ze spinek bedzie zadowolony 

Jedz tak jak jadłaś i nie stresuj się a wszystko będzie dobrze
Ja już sama nie wiem czy nie lepsze by były buty w kolorze sukni 

w dodatku o 30