Panny Młode 2015 cz. 18 :) - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-23, 21:44   #541
aga99792
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 18 :)

Cytat:
Napisane przez starry_eyes Pokaż wiadomość
Gratulacje babciu
Mój brat ma myszoskoczki i ostatnio się rozmnożyły (okociły ?) a on nawet porodu nie zauważył, bo jak to powiedział "myślałem, że to gołębie za oknem się drą" , na szczęście wszystko z myszkami w porządku
moja powoli już chodzi po domu i szuka miejsca chyba ale ja jej sama zrobię bo śpi zawsze na klatce schodowej. tam jej pudełko ustawie. bo jak jej sie nie spodoba to mi okoci się gdzie na dywanie ? łóżku? o nie ja tak nie chce

jak wszystko z nimi dobrze to dobrze tak ma być
aga99792 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 21:45   #542
misiaa91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
Kolejna rzecz załatwiona, przyszły mi teraz ( o tej porze kurierzy jeszcze jeżdzą?) tj kokardki na klamki, tablice, naklejki na buty, girlandy do zdobień i inne pierdołki.

Co do wybielania zębów polecam paski Crest. Tanie i skuteczne.

Eee tam nie ma co opowiadać
Rzeczy mnóstwo na głowie, ale ciężko się zabrać za to jakoś.
W piątek wieczorem jadę na próbną fryzurę, nie wiem już nawet który raz mam nadzieję,że będzie ok.
W piątek też TŻ ma wolne chyba usiądziemy i ustalimy ostatecznie co przekazać DJ bo czas ucieka a my nie mamy nic ustalonego ( a prosił o spotkanie około 10 kwietnia).
W sobotę jedziemy na salę na degustację dań i będziemy ostatecznie wybierać menu.
Potem we wtorek lub w środę jedziemy na salę podać ostateczną listę gości i ustalić dokładnie szczegóły.
Jutro idę do kościoła odebrać papiery że zapowiedzi się odbyły.
W przyszłym tygodniu ( chyba czwartek) jedziemy do kościoła gdzie jest ślub zapłacić organiście i kościelnemu oraz zdać ostatecznie wszystkie papierki.
6 maja druga i ostatnia przymiarka sukni, jak będzie wsio ok zabieram ją do domu.
8 maja jadę na giełdę kupić kwiaty.
Gdzieś w międzyczasie muszę spotkać się z opiekunką synka na wesele.
Jeszcze pełno łażenia po sklepach bo TŻ-towi brakuje kilka drobiazgów jak majtki czy skarpetki.
Czeka mnie jeszcze spotkanie z babką od tortu.
Musze przejrzeć tysiące wersji w necie jak rozpocząć nasz film ślubny i przekazać to kamerzyście.
Muszę ostatecznie ustalić miejsca i datę sesji poślubnej.
Oj serio lista jest na prawdę długa napisałam główne elementy które mi do głowy teraz wpadły.

No ok już kumam. Mi się właśnie takie na osobnych stelażach nie podobają za bardzo.
Rzeczywiście, sporo do zrobienia, ale będzie pięknie! A tak mi się przypomniało, w kontekście księdza, wiesz może czy spisywanie protokołu zawsze odbywa się 3 miesiące przed, nie może np miesiąc? Wczesniej raczej nie, bo niektóre dokumenty są tyle ważne, dobrze myślę? :p

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
Moi Rodzice są pod tym względem straszni! Non stop coś chcą mi kupować, albo akurat wyjdzie, że za coś mi zapłacą, ale zwrotu nie przyjmą, a jak ja coś im kupię to na siłę oddają i to nieraz jeszcze nie 15,99zł a "w zaokrągleniu" 50zł , zwłaszcza Tata i mam od niego mnóstwo przelewów z tytułem "na cukierki" . Albo jak z tymi ojro hahah. Zaokrąglili i dołożyli 450 ojro, co by równo było.

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

To jak Ty to dziecko pilnowałaś?!
Z moimi też tak jest Dlatego ja robię sobie listę, co chcę z Polski i staram się to kupować sama, ale czasem to takie trudne
misiaa91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 21:47   #543
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aga99792 Pokaż wiadomość
a to moi przeciwieństwem Twoich kupią to co uważają że trzeba a tak o to muszę sama jakoś ogarnąć wiadomo że nie zawsze bo i czasami coś kupią co uważają za głupoty ale najczęściej nic mi nie kupują

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

nie wiem no. teraz w tych czasach to pilnowanie nie wychodzi na dobre

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

no nie mogee... cały czas chce żeby ją głaskać i miziać xD i sama sobie drzwi otwiera jak są przymknięte żeby wejść i ze mna siedzieć
Tyle że wiesz, mnie w domu już od 6 lat nie ma . Dla mnie to trochę wygląda jakby Rodzicom to sprawiało radość, że raz na jakiś czas mogą coś "dziecku" kupić . A mi głupio, bo od dawna przecież pracuje, zarabiam, dobrze mi się żyje. Ale w sumie jako najmłodsza byłam przyzwyczajona do tego, że Tata zawsze mi dawał jakieś drobniaki . Miałam gimnazjum i lo blisko Taty i czasami na przerwie czy po lekcjach przychodziłam i pytałam czy ma Tata np. 50gr . A Tata na to wyciągał drobniaki, dawał mi wszystko i mówił "masz, kup sobie pizzę czy drożdżówkę"... a tam 15zł hahaha (w czasach gdy chodziłam na pizzę za 4zł ). No, ale tak to jest być ukochaną córeczką Tatusia . Wczoraj w ogóle strasznie się śmiałam, bo teoretycznie Tata zawsze mówi, że ja i Siostra to jego córeczki najukochańsze (ale jednak ja jestem młodsza, to jednak bardziej kochańsza hahahahahhaha ) i wczoraj na videorozmowie pokazuje mi taki pokrowiec, w którym trzyma karty, dowód itp., i nagle mówi "ooo a to moja ulubiona strona, widzisz kto tu jest?" a tam moje zdjęcie to mówie, że powinien Tata jeszcze do Siostry i Braci zadzwonić i to samo im pokazać hahahaha to by się ucieszyli
Stary 2014-04-23, 21:48   #544
Majelka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Vivienne Pokaż wiadomość
na pewno odpowiadałam, na pewno

Zdecydowaliśmy się na Ron Art
I po spotkaniu jestem bardzo zadowolona. Ogólnie, jak pisałam wcześniej, nie bylam jakoś za filmem, bardziej tak na prośbę mamy, ale jak tak pooglądałam propozycje, filmy z podziękowaniami, plener, to uznałam, że szkoda nie brać, no i ostatecznie wzięłam najbardziej wypasiony pakiet, z dwiema lustrzankami A, niech stracę

Jeszcze tylko kościół... kopnijcie mnie w tyłek, żebym wreszcie poszła....
oo to gratulacje ja podczas poszukiwań do nich pisałam ale mi nie odpisali w końcu zdecydowaliśmy się na thorg studio w ostatniej chwili, jak wyszła niemiła sytuacja z poprzednim potencjalnym kamerzystą, ale jesteśmy bardzo zadowoleni chociaż mi podobnie nie zależało jakoś szczególnie na filmie a ogromną wage przykładałam za to do zdjęć

a możesz zdradzić ile płacicie bo również mam 2 lustrzanki i ciekawi mnie jak to wygląda u Was cenowo
Majelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 21:50   #545
193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488
Konto usunięte

internet mi rozlacza, tak ze nie moge wyslac postu...

Jutro napisze cos wiecej, jeśli oczywiscie bedziecie chcialy
193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 21:51   #546
Kiciakowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
no póki co na kompie i jedną próbkę drukniętą
pokażesz?

Cytat:
Napisane przez zonamojegomeza Pokaż wiadomość
Dla mnie to nie powód zeby ją zmieniać. Ale plama z barszczu O czyms takim myslałam (menu przeglądalam). Nie oblewam się codziennie zupą, ale kto wie co się stanie.
ja nawet o czymś takim nie myśle!!!
Stary 2014-04-23, 21:52   #547
starry_eyes
Wtajemniczenie

Cytat:
Tyle że wiesz, mnie w domu już od 6 lat nie ma . Dla mnie to trochę wygląda jakby Rodzicom to sprawiało radość, że raz na jakiś czas mogą coś "dziecku" kupić . A mi głupio, bo od dawna przecież pracuje, zarabiam, dobrze mi się żyje. Ale w sumie jako najmłodsza byłam przyzwyczajona do tego, że Tata zawsze mi dawał jakieś drobniaki . Miałam gimnazjum i lo blisko Taty i czasami na przerwie czy po lekcjach przychodziłam i pytałam czy ma Tata np. 50gr . A Tata na to wyciągał drobniaki, dawał mi wszystko i mówił "masz, kup sobie pizzę czy drożdżówkę"... a tam 15zł hahaha (w czasach gdy chodziłam na pizzę za 4zł ). No, ale tak to jest być ukochaną córeczką Tatusia . Wczoraj w ogóle strasznie się śmiałam, bo teoretycznie Tata zawsze mówi, że ja i Siostra to jego córeczki najukochańsze (ale jednak ja jestem młodsza, to jednak bardziej kochańsza hahahahahhaha ) i wczoraj na videorozmowie pokazuje mi taki pokrowiec, w którym trzyma karty, dowód itp., i nagle mówi "ooo a to moja ulubiona strona, widzisz kto tu jest?" a tam moje zdjęcie to mówie, że powinien Tata jeszcze do Siostry i Braci zadzwonić i to samo im pokazać hahahaha to by się ucieszyli
Haha, dobra jesteś

starry_eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 21:54   #548
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiaa91 Pokaż wiadomość
Rzeczywiście, sporo do zrobienia, ale będzie pięknie! A tak mi się przypomniało, w kontekście księdza, wiesz może czy spisywanie protokołu zawsze odbywa się 3 miesiące przed, nie może np miesiąc? Wczesniej raczej nie, bo niektóre dokumenty są tyle ważne, dobrze myślę? :p

Z moimi też tak jest Dlatego ja robię sobie listę, co chcę z Polski i staram się to kupować sama, ale czasem to takie trudne
Ale hm... teoretycznie aktualnie ogarniam się z wysłaniem PIERWSZEJ paczki z Polski od kąd tu jestem . Tak, naprawdę . W czerwcu wybije mi 6 lat hahaha. Raz tylko tłumik i chyba miskę olejową do pierwszego auta z PL mi Rodzice wysyłali, bo tutaj były okropnie drogie . Ale wtedy jeszcze my będąc w PL zamówiliśmy i tłumik i miskę i sami zapłaciliśmy, paczkę też sami opłaciliśmy, więc nie musiałam na nic Rodziców naciągać . A tutaj tak się ogarniam z tą paczką, jak sójka za morze :/... i ciągle ją wstrzymuję, bo nie ma tam nic pilnego, a ciągle coś nowego mi do głowy wpada i już tak kumuluję do niej rzeczy od miesiąca . Mikser już jest, maski do włosów są, szampon jest, wstążki są... jeszcze kilka rzeczy ma przyjść, a nad kilkoma jeszcze myślę .
Stary 2014-04-23, 21:54   #549
aga99792
Zakorzenienie

a u mnie to ja jestem ta mniej kochana córcia... o synu się nie mówi bo to już całkiem dno jest.więc ja jestem po środku nie najgorsza nie najlepsza
Stary 2014-04-23, 21:59   #550
misiaa91
Zakorzenienie

Cytat:
Ale hm... teoretycznie aktualnie ogarniam się z wysłaniem PIERWSZEJ paczki z Polski od kąd tu jestem . Tak, naprawdę . W czerwcu wybije mi 6 lat hahaha. Raz tylko tłumik i chyba miskę olejową do pierwszego auta z PL mi Rodzice wysyłali, bo tutaj były okropnie drogie . Ale wtedy jeszcze my będąc w PL zamówiliśmy i tłumik i miskę i sami zapłaciliśmy, paczkę też sami opłaciliśmy, więc nie musiałam na nic Rodziców naciągać . A tutaj tak się ogarniam z tą paczką, jak sójka za morze :/... i ciągle ją wstrzymuję, bo nie ma tam nic pilnego, a ciągle coś nowego mi do głowy wpada i już tak kumuluję do niej rzeczy od miesiąca . Mikser już jest, maski do włosów są, szampon jest, wstążki są... jeszcze kilka rzeczy ma przyjść, a nad kilkoma jeszcze myślę .
To ja nie jestem tu nawet rok, a już mam za sobą paczkę z i do Polski
misiaa91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 21:59   #551
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez starry_eyes Pokaż wiadomość
Haha, dobra jesteś
Hahahaa, brzmi strasznie, wiem . Ale u nas takie delikatne przygryzy są brane na wesoło . Do tej pory się śmieję, że liczę odsetki od zaległego kieszonkowego . I Tata wie, że żartuję i Rodzeństwo by się śmiało . Wręcz jestem pewna, że jakoś by się jeszcze odgryźli, jakby to usłyszeli .
Stary 2014-04-23, 22:01   #552
Marwari
Zakorzenienie

GG do Marwari

Cytat:
Napisane przez apoli Pokaż wiadomość
O sobie... no cóż, mam 27 lat i najlepszego narzeczonego jakiego mogłam sobie wymarzyć, serio :P A poza tym, z zawodu prawnik, z zamiłowania kociara :P Trafiłam ostatnio na takie forum, gdzie dziewczyny wypisywały niezbędnik pary młodej i po wydrukowaniu zajęłoby to ze 3 strony A4, jak pomyśle o tych wszystkich pierdołach typu kwiatki, serwetki, zaproszenia... to będzie misja życia i nie żebym się nie cieszyła, nie moge sie doczekać, no ale organizacyjnie będzie to sajgon
kolejna witamy

Cytat:
Napisane przez beth007 Pokaż wiadomość
Zgadzam się Tez by mi było głupio tak wprost o kasę prosić w ogole to gdzieś na wizażu czytałam, ze czasami nawet numer konta ktoś podawał
to już wersja hard

Cytat:
M dostał dzisiaj w pracy karty do sklepu. Tak za nic 50 funtów, spoko, będzie na drugiego pada do PS3 , albo na materac samodmuchający się dla gości
to kiedy mogę wpadać?

nadrobiłam Was w końcu

[SIGPIC][/SIGPIC]
Marwari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 22:01   #553
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kiciakowa Pokaż wiadomość
pokażesz?

ja nawet o czymś takim nie myśle!!!
chyba powinnam wypisać sobie stałą formułę jak ktoś prosi o zaproszenie hyhyhy albo po prostu wydrukować to wreszcie porządnie ale nie po drodze mi mam druk z przekłamanym kolorem z kończącego się tuszu (w rzeczywistości jest kobalt a imiona na czarno ale wyszły nie wiem czemu na miętowo i się nawet wpasowały ) i na zwykłej kartce cienkiej do drukarki ale proszę

Edytowane przez existence
Czas edycji: 2014-04-23 o 22:27
existence jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 22:03   #554
Kiciakowa
Zakorzenienie

Cytat:
chyba powinnam wypisać sobie stałą formułę jak ktoś prosi o zaproszenie hyhyhy albo po prostu wydrukować to wreszcie porządnie ale nie po drodze mi mam druk z przekłamanym kolorem z kończącego się tuszu (w rzeczywistości jest kobalt a imiona na czarno ale wyszły nie wiem czemu na miętowo i się nawet wpasowały ) i na zwykłej kartce cienkiej do drukarki ale proszę
śliczne :lov e:
Stary 2014-04-23, 22:04   #555
Konto usunięte

czyli jednak chyba jest internet

wrrrr tak to jest jak się mieszka na zadupiu nie no, chodzi o drzewa, że zasłaniają anteny czy coś takiego...

Cytat:
Napisane przez pati0090 Pokaż wiadomość
suuuper! gratulacje..
i ciesze się, że uciekłaś od pana K.
haha też się cieszę <3

No dobra w ogóle dowiedziałam się fajnej rzeczy, Byłam bardzo zaskoczona, byliśmy - oni nie kręcą kamerami tylko aparatami cyfrowymi :O Zaczęli nam opowiadać, że lepsza jakość i w ogóle - i rzeczywiście. Dla porównania pokazali nam film z dwóch lat chyba w tym samym kościele co robili ostatnio aparatem. Jakość boska, daje po oczach.
W ogóle nam to powiedzieli jak obejrzeliśmy już trochę a my takie oczy wielkie OOO że jak to aparatem
Pierwsze słyszę. Byliśmy u 2 fotografów (pan K. i dziś jeszcze jeden - spoko, ale jednak to nie to) i żaden z nich o tym nie wspomniał.

Jestem bardzo zadowolona z tych ludzi, już wiem że to będzie dobra współpraca.

Oni jeżdżą na sesje zdjęciowe i teledyski po całym świecie prawie... w tym roku mają 2 w Irlandii, byli już w Holandi i gdzieś tam jeszcze

No i ciągle się rozwijają, chcą kupić kamerę, która z lotu ptaka będzie filmowała.

Dość młodzi, fajni ludzie, którzy wiedzą o czym mówią.

Haha Majsterka kubeczki brązowe ładne tylko na kawę, ja dostałam herbatę w szklance do kawy z napisami cappucino i coś tam ale też fajna cukier biały nie brązowy
I delicje
Haha to tak nawiasem mówiąc.

Ogólnie BOSKO i jest to WOW o którym ktoś tu pisał - że jak nie ma tego wow przy oglądaniu, to trzeba szukać czegoś innego. I racja.

No to się rozpisałam, miłego przewijania mojego postu
193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 22:05   #556
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
a u mnie to ja jestem ta mniej kochana córcia... o synu się nie mówi bo to już całkiem dno jest.więc ja jestem po środku nie najgorsza nie najlepsza
u mnie w domu wszystkie dzieci są kochane , nawet Neruś , nasz najmłodszy brat owczarek niemiecki . Tak tylko zawsze się śmialiśmy wszyscy, że córeczki są Taty, a syneczki są Mamy . Ale ogólnie wszyscy są równi . Ogólnie myślę, że mam świetną Rodzinę, nie sztywną, nie zbyt luźną, świetną, każdy na każdego może liczyć, jest wesoło, rodzinnie, ale jak trzeba to poważnie . Nie oddałabym nikogo z mojej Rodziny . Wszystkich kocham .
Stary 2014-04-23, 22:06   #557
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kiciakowa Pokaż wiadomość
śliczne :lov e:
hehe dzięx ja cudów nie chciałam jedynie mój kropkowy motyw chciałam mieć

a no kręcenie lustrzanką to był u mnie warunek konieczny jak wybierałam kamerzystę
Stary 2014-04-23, 22:08   #558
Konto usunięte

Cytat:

a no kręcenie lustrzanką to był u mnie warunek konieczny jak wybierałam kamerzystę
ja to zacofana jestem i jakby nie oni to bym sobie żyła w przekonaniu: aparat - zdjęcia, kamera - film
Stary 2014-04-23, 22:09   #559
Marwari
Zakorzenienie

GG do Marwari

[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;46150000]ja to zacofana jestem i jakby nie oni to bym sobie żyła w przekonaniu: aparat - zdjęcia, kamera - film [/QUOTE]

też do niedawna tak myślałam

[SIGPIC][/SIGPIC]
Stary 2014-04-23, 22:09   #560
beth007
Zadomowienie

[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;46149899]
Ogólnie BOSKO i jest to WOW o którym ktoś tu pisał - że jak nie ma tego wow przy oglądaniu, to trzeba szukać czegoś innego. I racja.

No to się rozpisałam, miłego przewijania mojego postu [/QUOTE]

To gratuluję udanego spotkania

beth007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 22:10   #561
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marwari Pokaż wiadomość
kolejna witamy

to już wersja hard

to kiedy mogę wpadać?

nadrobiłam Was w końcu
No jak będzie ten materac! ja chcę samopompujący się, nie będę machać nogą jak za dawnych czasów, żeby to napompować. Zwłaszcza, że chcę wersję luksusową dla gości , wiadomo podwójny, ale taki wysoki!, jak łóżko prawie! a co! niech znają goście gest!

Ej, a w ogóle ja aż sprawdziłam... i my mamy 4 lustrzanki do video , brzmi chyba dobrze .
Stary 2014-04-23, 22:11   #562
aga99792
Zakorzenienie

Schmetterling gratki !!
Stary 2014-04-23, 22:11   #563
Bziuma
Zadomowienie

Ale mnie dzisiaj TŻ zdenerwował Mówi, że dostanie zniżkę 60% w Vistuli na garniak, bo żona jego znajomego jest menadżerem sklepów w Małopolsce Szkoda, że ja nie mogę dostać na suknię ślubną
Bziuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 22:11   #564
Konto usunięte

Cytat:
a no, człowiek uczy się całe życie

Cytat:
Napisane przez beth007 Pokaż wiadomość
To gratuluję udanego spotkania
Stary 2014-04-23, 22:11   #565
existence
Zakorzenienie

[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;46150000]ja to zacofana jestem i jakby nie oni to bym sobie żyła w przekonaniu: aparat - zdjęcia, kamera - film [/QUOTE]

Cytat:
od tego macie forum bawi i uczy
Stary 2014-04-23, 22:12   #566
Marwari
Zakorzenienie

GG do Marwari

Cytat:
No jak będzie ten materac! ja chcę samopompujący się, nie będę machać nogą jak za dawnych czasów, żeby to napompować. Zwłaszcza, że chcę wersję luksusową dla gości , wiadomo podwójny, ale taki wysoki!, jak łóżko prawie! a co! niech znają goście gest!

Ej, a w ogóle ja aż sprawdziłam... i my mamy 4 lustrzanki do video , brzmi chyba dobrze .
tym bardziej zapowiadam się na wizytę

[SIGPIC][/SIGPIC]
Stary 2014-04-23, 22:12   #567
Konto usunięte

Cytat:
Schmetterling gratki !!
Stary 2014-04-23, 22:12   #568
Marwari
Zakorzenienie

GG do Marwari

Cytat:
Napisane przez Bziuma Pokaż wiadomość
Ale mnie dzisiaj TŻ zdenerwował Mówi, że dostanie zniżkę 60% w Vistuli na garniak, bo żona jego znajomego jest menadżerem sklepów w Małopolsce Szkoda, że ja nie mogę dostać na suknię ślubną
spójrz na to z innej strony to co zaoszczędzi na garniaku dołóżcie do sukni

[SIGPIC][/SIGPIC]
Stary 2014-04-23, 22:14   #569
aga99792
Zakorzenienie

Cytat:
ale to chyba dobrze jak dostanie zniżkę, chyba
Stary 2014-04-23, 22:17   #570
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Ej, ale zniżka to zawsze dobra kwestia! choć mamy znajomego, co baaaaardzo nam Vistule zniechęcił. Mówi, że ma dwa garnitury od nich, oba się spsociły . I mu nie uznali gwarancji i jest trochę kasy w plecki i już nic nie kupi u nich .

Cytat:
tym bardziej zapowiadam się na wizytę
Proszę Cię bardzo może kolejnym razem Misia się na nas miśkowym tyłkiem nie wypnie! oooo

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości