Niech ten lipiec przyjdzie wcześniej, bo się z brzuchem w drzwiach nie mieszczę. IV - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-24, 00:57   #4921
wisienka1000
Wtajemniczenie

Dot.: Niech ten lipiec przyjdzie wcześniej, bo się z brzuchem w drzwiach nie mieszczę

Dobry wieczór. Byłam dziś 1szy raz w szkole rodzenia, dziś akurat było o szczepieniach... Załamałam się cenami szczepień nie wiedziałam, że to aż tak drogo wychodzi jak się nie chce iść torem na NFZ... Dali mi kilka toreb gazet, próbek, ulotek... nie mam siły nawet tego ogarnąć dziś Co do komórek macierzystych dali mi też jakieś ulotki, ze ponoć się warto teraz tym zainteresować bo jest promocja gdzieś tam (jak ktoś chce to sprawdzę) ale ja jeszcze nawet nie wiem o co z tym chodzi
wisienka1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 06:24   #4922
Fame
Zakorzenienie

Dot.: Niech ten lipiec przyjdzie wcześniej, bo się z brzuchem w drzwiach nie mieszczę

Dzień dobry!
Gdzie są te dni spania do 11

Gratuluję wszystkich wizyt!
Z tymi pomiarami dziewczyny też jest różnie i nie ma co im tak wierzyć do końca.
Wczoraj spotkałam koleżankę, która ma w tym momencie miesięcznego synka i mówiła że lekarze twierdzili z usg że taki duzy będzie i że duża główka itp a miał 3 kg i 54cm....

Jakie plany na dzisiaj?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Fame jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 06:46   #4923
joanna2228
Wtajemniczenie

Witam się porannie , czas do szkoły więc przymusowa pobudka
Jessssu jak mi się nie chciało wstać
Pogoda nie rozpieszcza bo tylko 8 stopni i mokro
Fame mam plan się jeszcze położyć , a potem jadę po córę i do Lidla bo są fajne leginsy jeansowe tak na po ciąży sobie kupię a co tam motywację do schudnięcia trzeba mieć
Miłego dnia

Cytat:
Napisane przez rybka13 Pokaż wiadomość
Tylko zastanawiam sie czy rzeczywiscie ta szyjka powinna byc dluzsza na tym etapie. Napiszcie prosze dlugosc swoich jak wam lekarze mowia. Ja mam 3cm-30tc.
Gratulacje udanej wizyty
Rybka mi ginka sprawdza co wizytę bo mam rozwarcie szyjkę mam miękką ale długą i jest ok, mierzy 5,5 cm
przyjdziesz na świat z wielkim krzykiem
by każdy poznał dzień narodzin.
Miłością tą największą
zrodzisz się w bólu swej matki,
by wynagrodzić Jej czekanie i życia niedostatki.
joanna2228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 06:59   #4924
Celebrinfea
Wtajemniczenie

I like it my zdecydowanie nie będziemy z usług banku komórek korzystać. Najwięcej macierzystych masz w tłuszczu. Wpadaj na soczek, to możesz z tżtem od strony praktycznej pogadać.

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 06:59 ---------- Poprzedni post napisano o 06:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Celebrinfea Pokaż wiadomość
I like it my zdecydowanie nie będziemy z usług banku komórek korzystać. Najwięcej macierzystych masz w tłuszczu. Wpadaj na soczek, to możesz z tżtem od strony praktycznej pogadać.

Raju a skuerczmnie złapał w nodze... No dobra wstajem i do chirurga....

Celebrinfea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 07:22   #4925
debesciara
Zadomowienie

Agnes u mnie 30 tydz. miałam Ci gratulowac dużego chłopaka, nie przejmuj się cukrzycą, w koncu to tylko pomiary, mogą się mylić
Rybko witamy w ojczyźnie Jeżeli lekarz mówi że dobra waga to napewno tak jest, ja nie wiem nawet jaka jest ksiazkowa waga na tym etapie ciąży, ale właśnie mój synio 10tyg temu był malutki na wiek ciąży teraz za to przegonil normy ważne ze wszystko ok, a że szyjka się skraca.. pilnuj się kochana i nie forsuj za bardzo a napewno wszystko będzie ok, jak uda mi się zerknąć w moje papiery szpitalne to zobaczę ile ma moja szyjka, bo nigdy się nie zastanawiałam ile cm, tylko gin mi mówił ze szyjka zamknięta i tyle mi wystarczalo
Integra nie wiedziałam o limitach wagowych przy krwi pepowinowej, ale też stwierdziłam że to za droga impreza
Fame ja mam w planach dzis wypoczynek chciałam tez wykorzystać ten czas tutaj na odespanie wszechczasów, ale przed 6 pobudka na pomiary i juz po spaniu Wczoraj wieczorem zalogowała się w szpitalu moja kumpela z podstawówki lekko przeterminowana, już się z nią ustawilam na zwiedzanie odremontowanego oddziału noworodkowego a jej rano wody odeszły. .. no beszczelna ale nic straconego pójdę na noworodki odwiedzić ją

debesciara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 07:23   #4926
mamaya
Zakorzenienie

Gratuluję udanych wizyt

Ja czekam na godzinę 8:00, żeby pójść oddać mocz Krwi dziś nie pobieram, nie mam siły
mamaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 07:40   #4927
elcia_
Raczkowanie

Witam i ja pomogę troszkę w wykańczaniu wątku
Z małą siedzimy w domku ale bardzo lekko przeszła tą wiatrówkę, mamy to już za sobą w poniedziałek do przedszkola. Dobrze że nie przywlekła tego za 3 miesiące

debesciara trzymaj się i szybkiego powrotu do domciu, chociaż zazwyczaj trzymają 3 dni chyba że to bogaty szpital i nie liczy na zwroty z NFZ

dla mamusiek pokaźnych dzieciaczków, swoją drogą ciekawe ile ma moja, na połówkowym do tyłu o tydzień ale może nadrobiła jak u debesciary. Chociaż 3 kilo przy porodzie sn w zupełności mi wystarczy
Cytat:
Napisane przez Yuza Pokaż wiadomość
Melduje się wieczornie dzisiejsza wizyta expresowa z dzieciem wszystko ok, obrócił się główką w dół, więc podobno szykuje się do porodu SN z pomiarów wychodzi, że syn duży będzie, bo jest większy o mniej więcej 2 tygodnie. Nie wiem ile waży, bo moja ginka nie ma takiego USG i dopiero na położniczym za 3 tyg. się dowiem Dostałam skierowanie na krzywą cukrową, więc jutro od rana będę się męczyć boję się mam nadzieję, że jakoś to przeżyję, bez ekscesów. Dobrej nocki brzuchatki
Brawa za udaną wizytę i kciukasy za glukozę

Asia jak zobaczyłam twoją rzodkiewę to od razu ślinotok i kurs do kuchni
elcia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 07:55   #4928
Domi_00
Rozeznanie

Dzień dobry wszystkim

Dziś pobudka o 6.30, zaraz uciekam na pobranie krwi i badanie moczu. Głodna jestem okrutnie, dobrze, że mam bliziutko do punktu pobrań

Do później!!!
Domi_00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 08:01   #4929
Fame
Zakorzenienie

Ależ mnie tż wkurzył właśnie oznajmił że mam mu napisać 3 referaty na sobotę wkurza mnie takie zostawianie na ostatnią chwilę a potem ja mu muszę ratować dupsko

Edytowane przez Fame
Czas edycji: 2014-04-24 o 08:05
Stary 2014-04-24, 08:03   #4930
Yuza
Raczkowanie

Cześć brzuchatki. Ja już po wypiciu glukozy... Straszne to było, przez pierwsze 10 min myślałam że dostanę jakiegoś ataku... Ale już się ogarnęłam... Oby wyniki dobre wyszły, bo nie przeżyje tego drugi raz... Jestem glodna a muszę jeszcze 2h wytrzymać
Stary 2014-04-24, 08:13   #4931
malwiska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ecencia Pokaż wiadomość
Melduje się wieczornie dzisiejsza wizyta expresowa z dzieciem wszystko ok, obrócił się główką w dół, więc podobno szykuje się do porodu SN z pomiarów wychodzi, że syn duży będzie, bo jest większy o mniej więcej 2 tygodnie. Nie wiem ile waży, bo moja ginka nie ma takiego USG i dopiero na położniczym za 3 tyg. się dowiem Dostałam skierowanie na krzywą cukrową, więc jutro od rana będę się męczyć boję się mam nadzieję, że jakoś to przeżyję, bez ekscesów. Dobrej nocki brzuchatki
gratuluje udanej wizyty

Cytat:
Napisane przez rybka13 Pokaż wiadomość
Hej kobietki
Witam sie z Polski
Troche nadrobilam, ale jeszcze nie wszystko, myslalam ze juz dawno nowy watek bedzie

debesciara zdrowka i szybkiego powrotu do domu

agnes i debesciara duze wasze chlopaki
Ja wczoraj mialam wizyte i jestem w szoku, bo moj tylko 1200, a tp dzien po debesciarze no ale kekarz mowil, ze waga ok, moze nie powinnam porownywac bo poprzednie usg na innym sprzecie mialam, ale wtedy ze wszystkim w gornych granicach byl i wagowo spory, a teraz tylko tyle :/ ale nie szukam sobie zmartwien skoro jest ok
Poza tym skraca mi sie troche szyjka i biore luteine mam wiecej odpoczywac i nie forsowac sie.
Tylko zastanawiam sie czy rzeczywiscie ta szyjka powinna byc dluzsza na tym etapie. Napiszcie prosze dlugosc swoich jak wam lekarze mowia. Ja mam 3cm-30tc.

Milo ze swieta wam sie udaly, ja tez nie narzekam, apetyt mam...
Nie wiem o czym jeszcze chcialam...wiec do jutra
witamy w kraju, ja nie wiem ile moja szyjka ma bo zawsze słyszę że wszystko ok, zamknięta

Cytat:
Napisane przez mamaya Pokaż wiadomość

Gratuluję udanych wizyt

Ja czekam na godzinę 8:00, żeby pójść oddać mocz Krwi dziś nie pobieram, nie mam siły
osłabiona jestes?? biedulko zdrowiej

Cytat:
Napisane przez Fame Pokaż wiadomość
Ależ mnie tż wkurzył właśnie oznajmił że mam mu napisać 3 referaty na sobotę wkurza mnie takie zostawianie na ostatnią chwilę a potem ja mu muszę ratować dupsko

że co?? TY masz mu napisać?? hahahah i co to znaczy "oznajmił" - czytałam 3 razy :P czy czasem nie powinno być "poprosił"

---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Yuza Pokaż wiadomość
Cześć brzuchatki. Ja już po wypiciu glukozy... Straszne to było, przez pierwsze 10 min myślałam że dostanę jakiegoś ataku... Ale już się ogarnęłam... Oby wyniki dobre wyszły, bo nie przeżyje tego drugi raz... Jestem glodna a muszę jeszcze 2h wytrzymać
wynik wyjdzie albo dobry allbo zły ale nie trzeba powtarzać, (jak masz 75g) za dobry wynik - slodkich mam już mamy wystarczająco na tym wątku
Stary 2014-04-24, 08:18   #4932
Iris1988
Rozeznanie

Czesc dziewczyny 8 godzin snu a ja niewyspana co to bedzie jak trzeba bedzie Dziecie obsluzyc w nocy i snu bedzie mniej. TŻ wczoraj jak sie dowiedzial ze syn najpierw byl spokojny nie chcial mi przykrosci robic. Skonczylo sie gdy kumpel zadzwonil beszczelni sa faceci

Wysłane przez HTC 7 Mozart przy użyciu Tapatalk
Iris1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 08:19   #4933
Celebrinfea
Wtajemniczenie

O kurcze wykopcie mnie sprzed interneta nie chce mi sie do luxmedu jechać lenia parszywego po śniadaniu złapałam.

Stary 2014-04-24, 08:21   #4934
Fame
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwiska Pokaż wiadomość
że co?? TY masz mu napisać?? hahahah i co to znaczy "oznajmił" - czytałam 3 razy :P czy czasem nie powinno być "poprosił"

to była taka rozmowa:
TŻ: nic dzisiaj nie robisz, prawda?
ja: no nic..
TŻ: to napiszesz mi referat (potem się okazało, że 3 )

napisze mu ale ma mi dać stówkę no co! za darmo nic nie ma

---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ----------

Cytat:
O kurcze wykopcie mnie sprzed interneta nie chce mi sie do luxmedu jechać lenia parszywego po śniadaniu złapałam.

a sio! wypad do luxmedu, już!
Stary 2014-04-24, 08:50   #4935
malwiska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iris1988 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny 8 godzin snu a ja niewyspana co to bedzie jak trzeba bedzie Dziecie obsluzyc w nocy i snu bedzie mniej. TŻ wczoraj jak sie dowiedzial ze syn najpierw byl spokojny nie chcial mi przykrosci robic. Skonczylo sie gdy kumpel zadzwonil beszczelni sa faceci

my jak się dowiedzieliśmy że będzie "syn" to tż pozory stwarzał że mu bez różnicy, ale jak po 5 tygodniach okazało się że jednak córka to widziałam jego złość -niby nie dlatego że córka a dlatego że zostaliśmy wprowadzeni w błąd

Cytat:

to była taka rozmowa:
TŻ: nic dzisiaj nie robisz, prawda?
ja: no nic..
TŻ: to napiszesz mi referat (potem się okazało, że 3 )

napisze mu ale ma mi dać stówkę no co! za darmo nic nie ma

---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ----------

a sio! wypad do luxmedu, już!
heh no to sie spytał :P ale dobry patent niech Ci płaci
Stary 2014-04-24, 08:57   #4936
Yuza
Raczkowanie

Jeszcze godzina. Drugie pobranie za nami...zaraz tutaj padne z glodu
Stary 2014-04-24, 08:59   #4937
Celebrinfea
Wtajemniczenie

Dobry patent z referatem Już wyszłam... Ładne słońce ale wiaterek niezły. Ja chcę już moją pufę....

Stary 2014-04-24, 08:59   #4938
sunfire
Rozeznanie

Dzień dobry ale od wczoraj wieczorem poszalałyście zaraz będę czytać.

sunfire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 09:21   #4939
malwiska
Zakorzenienie

wychodze na miasto nie szaleć za dużo
Stary 2014-04-24, 09:22   #4940
sunfire
Rozeznanie

debesciara jak pomiary są realne to kawał maleństwa się szykuje trzymam kciuki za wcześniejsze wyjście do domu

rybka witamy w pl
u mnie w ostatnim wyniku z 24/25tc mam wpisane 4,5cm szyjkę

wisienka koszt szczepień w 1 roku życia jest całkiem pokaźny jak chce się skorzystać z tych szczepionek skojarzonych, ja mam jeszcze cały czas dylemat co i jak, chociaż większość lekarzy poleca jednak te skojarzone...

mamaya, co jest? coś z ciśnieniem u Ciebie?

Fame nieźle się ustawił dawaj temat, jak wszystkie coś dorzucimy to będzie referat jak ta lala
Mam pytanie do Was, czy któraś z Was ma takie uczucie palącej skóry na żebrach? Mam takie wrażenie jakby mi ktoś wrzątkiem polewał, ale tylko z jednej strony i nie zawsze skóra w tym miejscu ani nie jest zaczerwieniona, ani wysuszona
Stary 2014-04-24, 09:24   #4941
Fame
Zakorzenienie

Czesc wszystkim! Jestem suczką i jestem najwieksza
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1398324074880.jpg (52,1 KB, 26 załadowań)
Stary 2014-04-24, 09:27   #4942
Fame
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sunfire Pokaż wiadomość
Fame nieźle się ustawił dawaj temat, jak wszystkie coś dorzucimy to będzie referat jak ta lala
Mam pytanie do Was, czy któraś z Was ma takie uczucie palącej skóry na żebrach? Mam takie wrażenie jakby mi ktoś wrzątkiem polewał, ale tylko z jednej strony i nie zawsze skóra w tym miejscu ani nie jest zaczerwieniona, ani wysuszona
jeszcze jest taka sprawa, że on nie wie gdzie podział zeszyt z notatkami i tematami do tych referatów student od siedmiu boleści

a co do żeber to ja nie mam czegoś takiego wczoraj tylko mnie chyba dzieć uciskał na żebra bo takie dziwne uczucie pod żebrami miałam, ale nie dam sobie ręki uciąć co to było
Stary 2014-04-24, 09:32   #4943
Iris1988
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez malwiska Pokaż wiadomość
my jak się dowiedzieliśmy że będzie "syn" to tż pozory stwarzał że mu bez różnicy, ale jak po 5 tygodniach okazało się że jednak córka to widziałam jego złość -niby nie dlatego że córka a dlatego że zostaliśmy wprowadzeni w błąd

szczerze mówiąc chciałabym aby lekarz się pomylił ale czy na tym etapie mozna na to liczyc? Tym bardziej ze gdzies w 4 miesiacu gin sobie zapisal na karcie ciazowej skrot zeby porownac potem czy mu sie sprawdzilo, my wtedy nie chcielismy wiedziec, no i wczoraj mi to pokazal i zapisal wtedy chlopaka

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

Cytat:

jaka słodka

Iris1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 09:32   #4944
sunfire
Rozeznanie

Cytat:
jaka słodzinka

Moja teściowa już by ją wzięła, uwielbia te psiaki. Zawsze mówi, że gdyby mieszkała na wsi to taka psina byłaby u niej albo i dwie, a że mieszka w mieście to ma bulwę

Czytałam, że takie uczucie może być jak malec uciska na trzustkę, ale dopytam gina na wizycie, przyjemne to nie jest, a co najdziwniejsze jak dotknę tego miejsca to przechodzi
Stary 2014-04-24, 09:34   #4945
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

dziewczyny czy miałyście taką sytuację, że było Wam mega niedobrze od witamin dla kobiet w ciąży?
I to nie raz, a niemal za kazdym razem?
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 09:36   #4946
simka234
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość
joanna wg lekarza 30t 2d czyli wg kalkulatorow 31tydzien sama w szoku jestem hmmm boje sie zebym cukrzycy nie miala skoro maly tak rosnie choc oboje z tz mali nie jestesmy i dziec od jakichs 12 tyg jest starszy niz powinien o okolo 2 tyg.
Duże dziecko mój waży 1560 a podobny etap ciazy

Cytat:
Napisane przez dusia_tcv Pokaż wiadomość
Debeściara widzę że dzielimy wspólny los tylko ja się wczoraj źle poczułam w domu No i nie wiem ile będę się kisić w szpitalu mam nadzieje że mały nie będzie chciał za wcześnie wyjść
A co się dzieje to przez cukier?..

Ja po USG wszystko ok mały 1560 mam zdjęcie stopy identyczna jak TŻ tylko mniejsz
Jutro wyniki krwi i moczu i wizyta
Zobaczenia co gin powie..muszę jeszcze dodatkowe badania zrobić..

Jakiś pech ze stłuczkami mi wczoraj też blondynka na światłach w zderzak wjechała na szczęście niegroźnie..ehhhhhh
simka234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 09:38   #4947
mamaya
Zakorzenienie

malwiska, sunfire, nie robię dzisiaj krwi, bo po zeszłotygodniowej chorobie nie chce mi się tak męczyć Z resztą po ostatnich trzech pobraniach za każdym razem okrutnie bolała mnie cały dzień głowa, więc nie uśmiecha mi się robić badań dzisiaj, kiedy pierwszy raz od prawie dwóch tygodni mogę normalnie oddychać przez nos

I tak się wkurzyłam oddając mocz w przychodni, bo rejestratorka pyta czemu dziś bez morfo, więc mówię to, co napisałam właśnie powyżej a ona "no tak, źle pani wygląda, taka spuchnięta na buzi" Generalnie bardzo lubię tę babeczkę i jest przesympatyczna, ale dzisiaj mnie rozwaliła
Co śmieszne mam na twarzy krem BB, pomalowane rzęsy i białą kredkę na linii wodnej, więc wyglądam całkiem przyzwoicie, no ale...
Humor mam już spiep*rzony
mamaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 09:44   #4948
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:
Dzień dobry!
Gdzie są te dni spania do 11

Gratuluję wszystkich wizyt!
Z tymi pomiarami dziewczyny też jest różnie i nie ma co im tak wierzyć do końca.
Wczoraj spotkałam koleżankę, która ma w tym momencie miesięcznego synka i mówiła że lekarze twierdzili z usg że taki duzy będzie i że duża główka itp a miał 3 kg i 54cm....

Jakie plany na dzisiaj?

moja Jagoda miala miec 5 kilogramow i mialam miec cesarke bo przeciez nie urodze.
Wazyla 3.
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 09:46   #4949
i like it
Rozeznanie

Cytat:

---------- Dopisano o 06:59 ---------- Poprzedni post napisano o 06:58 ----------

dziękuje za zaproszenie, tylko nawet nie wiem w którym kierunku na ta ten soczek mam się udać a tak serio to powiedz coś więcej na ten temat bo widzę, że chyba masz jakieś rzetelne źródło informacji

Cytat:
Napisane przez debesciara Pokaż wiadomość
Agnes u mnie 30 tydz. miałam Ci gratulowac dużego chłopaka, nie przejmuj się cukrzycą, w koncu to tylko pomiary, mogą się mylić
Rybko witamy w ojczyźnie Jeżeli lekarz mówi że dobra waga to napewno tak jest, ja nie wiem nawet jaka jest ksiazkowa waga na tym etapie ciąży, ale właśnie mój synio 10tyg temu był malutki na wiek ciąży teraz za to przegonil normy ważne ze wszystko ok, a że szyjka się skraca.. pilnuj się kochana i nie forsuj za bardzo a napewno wszystko będzie ok, jak uda mi się zerknąć w moje papiery szpitalne to zobaczę ile ma moja szyjka, bo nigdy się nie zastanawiałam ile cm, tylko gin mi mówił ze szyjka zamknięta i tyle mi wystarczalo
Integra nie wiedziałam o limitach wagowych przy krwi pepowinowej, ale też stwierdziłam że to za droga impreza
Fame ja mam w planach dzis wypoczynek chciałam tez wykorzystać ten czas tutaj na odespanie wszechczasów, ale przed 6 pobudka na pomiary i juz po spaniu Wczoraj wieczorem zalogowała się w szpitalu moja kumpela z podstawówki lekko przeterminowana, już się z nią ustawilam na zwiedzanie odremontowanego oddziału noworodkowego a jej rano wody odeszły. .. no beszczelna ale nic straconego pójdę na noworodki odwiedzić ją

zdrówka!

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
dziewczyny czy miałyście taką sytuację, że było Wam mega niedobrze od witamin dla kobiet w ciąży?
I to nie raz, a niemal za kazdym razem?
miałam tak w pierwszym I i teraz znów wróciło razem ze zgagą, trochę pomogło poeksperymentowanie z lekami ale i tak sząłu nie ma - aktualnie biorę pregne plus i pregne dha firmy verco

rybka witaj w kraju wczoraj nie wiem jaką długość miałam ale byo wszystko okey ale 4 tyg temu było 4,5 cm

miłego dzionka!

Edytowane przez i like it
Czas edycji: 2014-04-24 o 09:49
i like it jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 09:49   #4950
Celebrinfea
Wtajemniczenie

co do żeber to nie mam takiego uczucia, tabletki też nie bardzo coś mi robią. Siedzę sobie i czekam...

Mamaya co to jest linia wodna?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości