|
|
#2971 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LII
|
|
|
|
#2972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dziś nieplanowo poszłam, niechcący naprawdę do Rossa, spytać czy nie mają wkładów do mopa Viledy, Pani przy kasie powiedziała, że nie mają (tzn tego się spodziewałam ), ale i tak wlazłam na sklep, niechcący naprawdę tak tylko se zobaczyć te promocję i niechcący naprawdę wyszłam z pudrem Astora. Nie wiem jak to się stało ![]() ![]() Tusze mam 2 yyy albo 3 Ale chętnie jeszcze jakiś testnę
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2973 |
|
Nindżopesz
|
Balerinki? Jeśli masz na myśli czółenka to się zgodzę ale baleriny IMO robią prawie każdemu "kaczkę" i są kompletnie bezpłciowe, babciowe, ciotkowe, itp.
|
|
|
|
#2974 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam z 5 i wszystkie do du... yyy tzn nie do rzęs chciałam napisać
|
#2975 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w drugich czułabym się jak dzidzia piernik Cytat:
![]() oby no właśnie nic nie ma/nic mi się nie podoba, dlatego nie lubię okresu przejściowego, już nie mogę się doczekać wdziania japonek Cytat:
ale matowymi, czarne, i też mi do wszystkiego pasowały, ale już nie wyglądają z bazarku (u nas na wsi takich nie ma) boję się ze względu na zjadliwą chińską gumę, która może zaatakować mi stopy ![]() a bojówki mam takie dopasowane bardziej, więc nogawka nic nie zakryje dlatego balerinowate raczej odpadają, bo co? zochy tudzież stopki mam wdziewać? nołłej ![]() dobra spadam z piesą do weta to narta
|
|
|
#2976 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
i Cytat:
). I czemu conversy od razu? Zwykłe trampki z gumowanym przodem - tak jak pisze Redzia - z bazarku albo niemarkowego sklepu.
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2014-04-24 o 13:29 |
||
|
|
|
#2977 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2978 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Sam kształt buta je w moich oczach dyskwalifikuje, brak jakiegoś obcasa, toć to taka grubsza skarpeta, kapeć. No nie podobają mi się zdecydowanie
|
|
|
|
|
#2979 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2980 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2981 |
|
grozi wypollizowaniem
|
aaa..widze z temat butów na tapecie...
ja tez potrzebuje,albowiem poniewaz moje creepersy sie rozpadły na kawałki ![]() no i potrzebuje obuwia "do latania" tylko ze ja musze miec jakąś grubszą podeszwe, bo innej nie zdzieze...no i nie mam pomysła
|
|
#2982 |
|
Nindżopesz
|
Z góry przepraszam za spaczony gust ale ostatnio podobają mi się te buty: http://www.hm.com/pl/product/08836?article=08836-A
|
|
|
|
#2983 | ||
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Co dziwne, na cudzych stopach niektóre wyglądają fajnie, na moich bleeee... Gorąco jest... Przeleciałam się wokól firmy i udycham na przegrzanie... Chyba mi się tuszcz nagrzał i wolno stygnie... ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
I jeszcze szponem szły przed butem, po podłodze...
|
|
#2984 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2985 |
|
Zakorzenienie
|
Prafie jak moja kociczka
![]() http://art-zaslony.pl/product-pol-19...KOT-SASZA.html ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- [QUOTE=Murszafka;46157579] Gorąco jest... Przeleciałam się wokól firmy i udycham na przegrzanie... Chyba mi się tuszcz nagrzał i wolno stygnie...[COLOR="Silver"] [QUOTE] Może będziesz miała permanentny
|
|
|
|
#2986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wiem że o gustach sie nie dyskutuje ale
|
|
#2987 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znalazłam w CCC ale ogyyyda i ortopedyczne, szukam identycznej opcji do latania Ale szczerze, to wygląda mi na to ze znów mnie lato zastanie, jak co roku. W lato w pełnym obuwiu, półbucie nazwijmy to nie latam Te były znośne http://www.ccc.eu/pl/woman/catalog/cat-2611/327102 Ale za wysokie jak na długie latanie szukam ohydnych ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Cytat:
do czarnych rajtków i odpowiednich czarnych szmat Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-04-24 o 15:07 |
||
|
|
|
#2988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2989 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Cytat:
nawet nie najgorsze chcialabym chyba takie, tylko całe czarne i za połowe ceny. jak sie te buty nazywają? na pewno ktos robi podróby , wogole to juz mialam takie ,w wi eku jakis 12 lat..na bazarku robiły szał,wszyscy je mielihttp://www.zalando.pl/palladium-pamp...1a00k-h00.html
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2014-04-24 o 15:31 |
||
|
|
|
#2990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2991 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Oj weź, wg mnie są bardzo ładne ![]() Cytat:
![]() Swoją drogą niezmiennie zaskakuje mnie odmienność gustów, zwłaszcza odkąd zerkam na wizażową Szafę. Kiedy ją przeglądam najczęściej nasuwają mi się komentarze typu "oesu...", "to żart?" albo "ktoś jej zapłacił żeby się oszpeciła?" a tu proszę, dziewczyny zachwycone pykają piąteczki. Więc z góry zakładam, że to działa i w drugą stronę
|
||
|
|
|
#2992 |
|
|
Bo to z mojej młodości
|
#2993 | ||
|
Zakorzenienie
|
Są też czarne
Dziewczyny polecicie mi jakiś puder sypki nie zapychający, dobrze współpracujący z filtrami. Mój Inglot zaczął mnie podrażniać ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Cytat:
Bieżnik czadowy |
||
|
|
|
#2994 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja podobnie jak Mursz mam z nimi wspomnienia ze sprzątaczkami
![]() Cytat:
![]() Ostatnio kupiłam Revlona ale w kamieniu choc używam do niego pędzla ale za krótko używam zeby coś powiedzieć
|
|
#2995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Puder ryżowy Paese jest chwalony, ale akurat go nie miałam, tak lekko przez dwa lata nie muszę kupować pudru
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-04-24 o 17:44 |
|
|
|
|
#2996 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Lekkie i wygodne.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2997 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zwracając się do części zakoconej Baru - czy macie jakieś sposoby na w miarę bezbolesne umieszczenie kota w transporterze, celem wycieczki do weterynarza? Bo u mnie odchodzi istny Armagedon, kot walczy ze wszystkich sił, zapiera się wszystkimi łapkami; ostatnio pojechał w szelkach, bo nie pozwolił się wsadzić do pojemnika (a ja zyskałam rozdartą koszulę i nowe szramy na dekolcie ).
|
||
|
|
|
#2998 | |
|
|
Cytat:
Lecę na Jelonka zaraz :-D
|
|
#2999 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3000 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
i babciowate
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
i drogie , ale fajne, które masz i jaki rozmiar, bo one chyba zawyżone Cytat:
my już po żyjemy i mamy się nieźle, nawet już na siusiu byłyśmy dziękuję baru za kciuki ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Cytat:
i dziękuję w imieniu Fany
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2014-04-24 o 19:17 |
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:31.

do Rossa, spytać czy nie mają wkładów do mopa Viledy, Pani przy kasie powiedziała, że nie mają (tzn tego się spodziewałam 
Ale chętnie jeszcze jakiś testnę

na bank będzie dobrze
(do botków to soinnego

do czarnych rajtków i odpowiednich czarnych szmat