|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 |
|
miś ufatek
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część VIII
Oddam bez bólu:
Annick Goutal - Myrrhe Ardente 50ml bez 2-3 testowych psików, kartonik jest, flakonik w wersji damskiej (ze złoconym korkiem i wstążeczką) Clean - Rain 30ml z testowym ubytkiem, kartonik Najchętniej wymienię flakon za flakon
|
|
|
|
#1982 |
|
Zakorzenienie
|
Do oddania Annayake Hanami ok 28-29/30ml i Bvlgari BLV E'te 15/30
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1983 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dokładki / zmiany:
- Flakony - MaxMara Silk Touch - ok. 12 ml / flakon 20 ml - Michael Kors - ok. 10 ml / flakon 50 ml - Valentino V edp - ok. 1/2 flakonu 30 ml - Cacharel Liberte - ok. 1/2 flakonu 30 ml - Alfred Sung Paradise - ok. 25 ml / flakon 30 ml - wiosenno-letni, zielony, lekko tropikalny, na waniliowej bazie - Kate Moss Summer Time - unikat - ok. 20 ml / flakon 50 ml - Rihanna Rogue - 110 ml - mogę oddać całość lub zrobić odlewkę - Versace Woman edp - ok. 29/30 ml - DKNY Women edt - ok. 15 ml / flakon 50 ml - Elie Saab Le Parfum - ok. 35 ml / flakon 90 ml - Roberto Cavalli Acqua - 30 ml bez kilku psików - Celine Dion Belong - ok. 85 ml / flakon 100 ml - mogę oddać całość lub zrobić odlewkę - Intimately Yours Beckham - 15 ml - Kate Moss Muse - ok. 20 ml / flakon 30 ml - DKNY Men - ok. 20 ml/flakon 50 ml http://www.fragrantica.com/perfume/D...2009-5406.html - Kenzo Air Homme - flakon 20 ml... http://www.fragrantica.com/perfume/K...zo-Air-75.html - Yves Rocher Iris Noir - 50 ml nowe zafoliowane - Yves Rocher Voile d'Ambre - 50 ml nowe zafoliowane - Yves Rocher Werbena - ok. 90 ml / flakon 125 ml - Yves Rocher Kokos-Ananas - ok. 18/20ml - Miniaturka Ralph Lauren Ralph odlewki oraz próbki: - Cristobal Balenciaga - 5 ml - Comme de Garcons Wonderwood - 5 ml - Chanel Chance Eau Tendre - ok. 9 ml - Cartier La Panthere - 5 ml - Van Cleef&Arpels Collection Extraordinaire Orchidee Vanille - 14 ml - C. Herrera 212 VIP - 4 ml - L'occitane Amber - 10 ml - Mauboussin Historie D'Eau Amethyste - ok. 6 ml - La Perla Dark Extacy - ok. 5 ml - za coś super, z listy wish - Gucci by Gucci edp - firmowe próbki 2 ml (2 sztuki) - Lolita Lempicka edp - ok. 0,5 ml - Estee Lauder Intuition - ok. 1 ml - Burberry Brit Red - ok. 0,7 ml Niszowe: - Marc Buxton - Black Angel - ok. 18 ml - Rejouissance Yes for Lov - ok. 10 ml - Atelier Cologne - Rose Anonyme - ok. 10 ml - Jacomo Art Collection #8 - ok. 12ml - L'Artisan Coeur de Vetiver Sacre - ok. 3,5 ml - L'Artisan Cote d'Amour - ok. 2,5 ml - L'Artisan Vanille - ok. 2,5 ml - Sospiro Capriccio - ok. 4 ml - Calypso Figue - ok. 4,5 ml - Creed Love in Black - próbka firmowa ok. 1/2 - Creed Fleurs de Gardenia edp - ok. 0,5 ml - Tokyo Milk French Kiss - ok. ok. 2 ml - Kilian In The Garden Of Good And Evil In The City Of Sin - ok. 0,2 ml - Kilian In The Garden Of Good And Evil Good Girl Gone Bad - ok. 0,2 ml - Micallef Aoud Man - ok. 1-1,5 ml - Micallef Royal Muska - 5 ml miniatura - Annick Goutal Sables - ok. 2 ml - Keiko Mecheri, Genie de Bois - ok. 1 ml - Lutensy: - Five O'clock Au Gingembre - ok. 10 ml - Serge Noire - ok. 4 ml - La Fille de Berlin - ok. 1 ml - Douce Amere - ok. 0,7 ml - Fourreau Noir - ok. 0,2 ml Możliwe również odlewki z moich flakonów: Molinard Nirmala - za coś super oddam flakon Mark Buxton Devil In Desguise - za coś z listy wish Mark Buxton Wood&Absinth Thierry Mugler Angel La Rose Dior Forever & Ever |
|
|
|
#1984 |
|
Przyczajenie
|
czesc! rozpaczliwie poszukuje Kenzo - Time for peace pour lui (for man).
czy ktos cos moze widzial/posiada? |
|
|
|
#1985 |
|
spin doctor
|
Wymienię Acqua di Gioia eau fraiche 50ml najchętniej na Light Blue
|
#1986 |
|
Zakorzenienie
|
wstępnie byłabym tym zainteresowana. Spośród tego czego szukasz mam Bambusa YR i mogę zrobić Ci odlewkę. Czego jeszcze szukasz?
|
#1987 |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
szukam:
flaszek/odlewek: LVEB Legere, Prada Candy, Lalique Le Baiser, Silver Rain, Silver Rain Mist Mist i inne odmiany, Chanel no 5, Dolce Vity, Spiritueuse Double Vanille Guerlain (na testy), Annayake Miyako oraz Tsukimi (oba na testy) oddam: odlewki: Guerlain Insolence EDT, Prada Prada EDP, Etro Etra Chętnie zrobię też odlewki z moich flakonów do 10 ml Angel Taste/Gout, Innocent, Organza, Lempicka Midnight Fragrance, Alien EDP, OI, Un Bois Vanille Lutensa, Etro Ambra Mam jeden atomek 5 ml, więc w razie wymiany poproszę o podesłanie innego Edytowane przez -mimbla- Czas edycji: 2014-04-23 o 12:29 |
|
|
|
#1988 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam z serii kadzidlanej CdG - Avignon i Jaisamer, w ilości min 2ml każdego (najchętniej po 4 - 5) - próbki z Lulua są żałośnie małe, i w tym wypadku nie wystarczyły mi na testy
Oddam co w podpisie i coś spod lady |
|
|
|
#1989 |
|
Rozeznanie
|
oddam hypnotic poison edt 30/50 (do korzystnej wymiany mogę dorzucić starszego addicta edp parę ml)
|
#1990 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Szukam na testy Encre Noire for Men od Lalique i CdG Zagorsk z serii kadzidlanej.
|
#1991 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1992 |
|
Raczkowanie
|
Szukam Cristobal Balenciaga, najchętniej EDP.Jeśli ktoś ma to bardzo proszę o wiadomość.
|
|
|
|
#1993 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
A czego szukasz poza kadzidlakami?
|
#1994 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1995 |
|
Wtajemniczenie
|
bardzo chętnie odlewkę. Oddam połowę wątków
|
|
|
|
#1996 | |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Cytat:
|
|
#1997 |
|
Perfume Lover
|
Mam do oddania:
mgiełka Aquolina - Violet Cream - jest minimum 100ml ze 150, brak zakrętki -> zdjęcie Odlewki Britney Spears - Hidden Fantasy - 9,5ml GAP - The Original - 4,5ml Próbki Ajmal - Shadow for Him - 1ml Azzaro - Chrome Sport EDT - 1.2ml Benefit- Laugh with me Lee Lee 1ml Beyonce - Heat Rush - 1.8 ml Carolina Herrera - 212 Sexy - 1ml Creed - Aventus - 2,5ml Davidoff- Hot Water Man- 1ml Fragonard - Etole Tocade -1,8ml Gres- Cabotine Moonflower -1ml Houbigant - Fougere Royale - 1.5ml Jean Paul Gaultier - Classique Edt- 0.7ml Kenzo - Eau de Fleur de Prunier - 1.2 ml L'Artisan - Premier Figuier - 1ml Marc Jacobs - Daisy - 1.1 ml Marc Jacobs - Dot 0.5 i 1.2ml Marc Jacobs - Lola - 1,1 ml Oriflame - Amber Elixir - 1ml Reminiscence - Ambre 1,7ml Ted Lapidus - Creation 1.4ml Ungaro - Party - 1ml Możliwe odlewki do atomków bądź samplerów (ilość do uzgodnienia) Bijan Nude Cofinluxe - Cafe Coty- Vanilla Fields Dior - Poison Escada - Cherry in the Air Escada - Escada Collection Estee Lauder - Knowing Jacomo - Silences Purple Jovan - Musk for Women Jovan - White Musk for Women L'Artisan - Mandarine Tout Simplement Naomi Campbell - Cat Deluxe EDT Nina Ricci - Les Belles Cherry Fantasy Oriflame - Chiffon Roberto Cavalli - Acqua Salvatore Ferragamo - Attimo L'eau Florale True Religion- True Religion YSL - Opium EDT wersja sprzed reformulacji YSL - ELLE EDP
|
#1998 |
|
Zakorzenienie
|
Dokladam ok 30/50 unikatu Priscilla Presley Roses & More i ok 30/100 Parfum d'Empire Sauve
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1999 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2000 |
|
Zakorzenienie
|
Przypomnę się:
Agua de Luna - Antonio Puig - 4,5 ml Custo Barcelona - Custo Barcelona EDT - ok.9ml CK Secret Obsession - ok. 6ml CdC, Hinoki - ok 0,5 ml w kulce Cartier - Eau de Concentrée EDT- 10ml bez dwóch psików Hermes - Elixir Des Merveilles - ok. 3ml Jivago - 24K Gold Woman EDP - 5ml Kary Perry - Killer Queen Oh So Sheer - 10ml Lanvin - Rumeur - ok. 1ml Neotantric - Parampara Peepshow for men - 2ml Pierre Balmain - Jolie Madame - ok. 1ml Synesis - Tuż - Tuż EDP - ok.9ml Synesis - Sao Tome - ok.9ml Soliani - Freschiisimo - ok.0,5 ml w kulce Van Cleef & Arpels - Les Saisons, Automne EDT - ok. 2 ml Queen Latifah - Queen of Hearts - ok.8 ml
|
#2001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raczej nie
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2002 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2003 |
|
Zakorzenienie
|
Oddam:
Panthere Cartier - 35ml/75ml Coco Noir - 90ml/100ml Miss Dior Le Parfum - 37-38ml/40ml odlewki: Shalimar edp - 5ml bez testowego psika Elie Saab Le Parfum Intense - 5ml szukam: Roses Greedy Mancera Mademoiselle edp Hypnotic Poison Sensuelle, CHance Eau Fraiche, edt, ewent.edp I love NY for Her, Chinatown, Carnal Flower Bois de Paradis Edytowane przez Magdama1 Czas edycji: 2014-04-24 o 12:18 |
|
|
|
#2004 | |
|
Zakorzenienie
|
najchętniej odlewki słodkich, owocowych zapachów
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2005 |
|
Zakorzenienie
|
Może wybierzesz coś z tego?
![]() 4/5 ml MP 7,5 ml mini Balenciaga Paris ok 3 ml Diorissimo edt 5-6 ml Feerie edp 4,5 ml Joop Femme 5 ml Escada Magnetism 1/5 Stella Nude 5 ml Lola Jacobsa 3/5 ml JC Couture Couture 9,5/10 Guess by Marciano 6-7 ml Lalique Le Parfum 4/5 Bronze Goddes 2013 ok 4 ml Shalimar Parfum Initial ok 3 ml 24 gold edt ok 5 ml Fancy Jessica Simpson 4 ml Shiseido Zen 9 ml Parisienne edp próbki (tylko testowane): Shalimar PI l'eau, Jil Jil Sander, MaDame edt Mogę zrobić odlewki do 10 ml z DKNY Women edp, Tresor edt, Viva la juicy, Lady rebel Mango
|
#2006 |
|
Zakorzenienie
|
Oszywiście ze znalazłam: - Jimmy Choo Exotic 8,5ml i
Angel Schlesser Oriental Edition II 4ml ![]()
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2014-04-24 o 13:38 |
|
|
|
#2007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam od lewej Morussia, Poison klasyczne, KL Sun Moon Stars,Kapsule Woody Karl Lagerfeld,AA , Kenzo Once Upon A Time ,Queen by Queen Latifah Queen Latifah, L artistan Voleur de Roses, Habanita, Moschino I love, małe próbki laique EN, Rochas femme. Z flakonów mogę zrobić 5 ml odlewki nie mam jednak sampli AA Jasminora AA Herba AA mandarynka z bazylią Kenzo L eau Lancome oui Cartier l eau C L`Occitane lawenda L`Occitane werbena CK summer 2007 CK euphoria for men Dior miss dior cherie l eau Antonio Puig Anouk Jacomo, Silences Szukam Chanel 19 , Lutens Girl Clair, Kenzo Air, Sisley, Eau d`Ikar I Guerlain Aqua Allegoria Lavande Velours
Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-04-24 o 13:52 |
|
|
|
|
#2008 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2009 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2010 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:21.

Oddam co w podpisie i coś spod lady