|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#15541 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Mam juz fakturkę z 8 i tak w skrócie:
- z netto mam szampon 2 w 1 z awokado i podkład w musie Golden Caramel - z internetu mam żel aloesowy po opalaniu - alternatywa kremu do pielęgnacji skórek Ale.. niestety nie ma już z internetu dezodoroantu w kremie ![]()
#15542 |
Konto usunięte
|
Fajnie a ja go chciałam i się napaliłam i wy juz macie faktury a ja nadal nie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15543 |
Zadomowienie
|
Mam już podgląd faktury. Wszystko przyjdzie oprócz żelu pod prysznic SPA (z netto)
![]() ![]() ![]()
#15544 |
Raczkowanie
|
Przeglądam tak sobie kat 09 i tylko zainteresowały mnie dwie rzeczy.
Więc chyba tylko wezmę nowy błyszczyk do ust (za 12,90) i metaliczny błyszczyk (za 17,90) no i ewentualnie coś z Demo jeśli będzie coś ciekawego. Jednak za szybko te katalogi ![]() ![]()
#15545 | |
szeryfcio
|
Cytat:
5 razy 6 =30 zł. Zniżka jest na próbki nie będące w promocji, czyli te które już nie są nowościami, więc sporadycznie będą potrzebne, jak sobie klientka zażyczy, no ale to też sprawy groszowe. Wydaje mi się, że dołożenie do tego interesu paręset złoty żeby wejść do klubu to za dużo. 100 zł -ok. może się zwróci ![]() Ja do zamówień też dobieram, bo większy opust to już jest coś. Całe zamówienie wychodzi taniej.
![]() |
#15546 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A czy ten Golden Caramel to bardzo ciemny jest? Bo ja ostatnio zamowiłam Cream ale jest stanowczo za jasny bo juz mnnie troche slonce złapało, choc sie smaruje 50+ SPF. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#15547 |
szeryfcio
|
Ogólnie Golden Caramel jest bardzo ciemny, ja go używałam jak wróciłam z Grecji mocno opalona na ciemny brąz. Z drugiej strony, wiemy, że musy są jaśniejsze. Więc może być trochę jaśniejszy ale na pewno na dosyć opaloną twarz.
![]() |
#15548 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny!
śledzę Wasz wątek od jakiegoś czasu, jestem z Wami duchowo ![]() Robiłam sobie zakupy, podeszła pani i pyta, czy może zakupy na siebie jako klientka. Pani sprzedwczyni mówi, że nie, to ta pyta się,gdzie jakiś pośrednik i sprzedawczyni wskazała mnie. Ja mówie , że dobrze, więc pani zażyczyła sobie 2 kremy liftingujące do ciała i krem do biustu i pyta, jak się rozliczymy, a ja na to- niech Pani zapłaci, bo ja tyle nie mam przy sobie. Sprzedawczyni poprosiła jeszcze raz o mój numer i pani zapłaciła coś tam około 150 zł i pyta, czy chcę prowizję. Ja mówię, że nie chcę, a pani- no jak to i daje mi 20 zl z reszty wydanej, a na to sprzedawczyni do tej pani-proszę to zabrać, to pani pieniądze. Więc ta wzięła i poszła. Tej prowizji to mi szkoda nie było, ale cieszyłam się, że będę miała sprzedaż większą, bo marnie w 7 było. Niestety wpłata nie pojawiła się na moim koncie do dziasiaj, a poźniej policzyłam, że sprzedawczyni naliczyła tej pani cenę bez żadnego opustu. faktury nie dostałam i nie upomniałam się o nią- mój błąd. Więc jak to jest, nie rozumiem, na czyje konto były zakupy, kto dostał opust i prowizję, czy to normalne, coś chyba nie tak? |
![]() ![]() |
![]() |
#15549 |
Raczkowanie
|
w myavon skąd mam wziąśc ten kod Apin
#15550 |
Konto usunięte
|
No i nie mam antyperspirantu w kremie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15551 |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4616931]No i nie mam antyperspirantu w kremie
![]() ![]() oj ![]() ![]()
#15552 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#15553 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#15554 | |
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Masz rację, coś nie tak. Widocznie nabiła na swoje lub czyjeś konto wiedząc, że nie będziesz miała dowodu ani kosmetyków. Ale czemu faktury nie wzięłaś? Zawsze to podstawa do zwrotu jakby co. Ciekawe co by było jakbyś zażądała faktury.
![]() |
#15555 |
BAN stały
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4616983]Będę jeszcze na pewno zamawiała z 08 ale nie wiem w jakim terminie a może się uda
![]() ![]() nie wiem czy warto tak na niego liczyć, mimo tego ze kosztuje tylko 2 zł z groszami.. mi zostawił kiedyś ślady na bluzce i długo się wchłaniał.. Moja siostra też była niezadowolona.. Chyba ze on tylko na nas nie działał ![]() Można brać demo na drugi termin? :p |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#15556 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Oni tam chyba kombinują w tym COK-u jak się da. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15557 |
Zadomowienie
|
Tak, już nawet na tej stronie było napisane, że demo można brać na drugi (i trzeci) termin :P
#15558 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ups post pod postem - sorki :/
"If slaughterhouses had glass walls, everyone would be a vegetarian." L. McCartney Edytowane przez Maricken Czas edycji: 2007-06-22 o 13:57 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15559 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#15560 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dokładnie ![]() Cytat:
"3.Edycja Programu 2007 rozpoczyna się wraz z pierwszym terminem kampanii 11/2006, kończy się wraz z drugim terminem kampanii 11/2007 (okręgi prognozujące w tym samym przedziale czasowym, czyli od pierwszego terminu kampanii 12/2006 – do trzeciego terminu kampanii 12/2007) – zgodnie z harmonogramem składania zamówień dla danego dnia wysyłkowego w obrębie okręgu. Czas trwania edycji Programu 2007 obejmuje 14 kampanii." Coś tu jednak przekombinowane, bo czemu tylko z drugim ? Napisałam pytanie czy to nie jest błąd, ale jak zwykle 48 godzin roboczych, więc sporo "dniówek" poczekam ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#15561 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do Goldem Caramel, to nie mam pojęcia bo 1)jeszcze paczki nie mam a 2)mus nie dla mnie tylko dla klientki ![]()
![]() |
#15562 |
Raczkowanie
|
dziewczynki , czy znacie nr telefonu do coku we wrocku??? blagam plisss
![]()
#15563 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#15564 |
Zakorzenienie
|
![]()
musisz wejsc na strone avonu i w zakladce my avon zarejestrowac nr telefonu i sama sobie wymyslasz apin. mam nadzieje ze jasne
a co do brakow to rowniez nie dostane deo w kremie, no ale juz w srode obejrze 10 papierowa i bede miala moje perfumki paris ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15565 |
Raczkowanie
|
o jeny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#15566 |
Rozeznanie
|
Witam Avonówki
![]() Lookam tu juz sporo czasu ale jakoś nie włączyłam się do Was ![]() Mam pytańko w związku ze zmianami. Chodzi o to, czy jak sie złoży zamówienie w I terminie na ponad 150 zł to czy II i III zamówienie dalej można składać na minimum 50 zł, bo nie moge sie doczytać nigdzie tego, a lepiej sie upewnić żeby nie płacić za małe zamówienie ![]() Z góry dzięki. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15567 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W II i III na min. 50zł ![]()
![]() |
#15568 |
BAN stały
|
no co za numer! pisałam tu kiedyś o tym że nie zaliczyli mi do zamówienia incadessence.. wiec dopisałam na avon non stop. Później napisałam im mejla ze jeśli można na zamównie 07/2007 zamówić to bym chciała a jak nie to nie.. Patrzę na podgląd fakturyy 08/2007.. a tam doliczona ta woda 2 razy! co ja mam teraz zrobić?
|
![]() ![]() |
![]() |
#15569 |
Zakorzenienie
|
Mam podgląd faktury i miałam dużo rzeczy z netto i z internetowej i prawie wszystko przyjdzie
![]() Braki: Preparat do skórek, zaraz do nich napiszę bo tydzień temu już do nich pisałam i mi odpisali że będzie ![]() AB EMULS.OPAL/WRAZL.SPF15 ostatnio już zamawiałam i nie było ANTYPERSP./KREM BREATHE Alternatywny: OCZYSZCZ.CHUST/TWARZY EE produkt alternatywny KREM/PIELEGN.SKOREK VB produkt alternatywny No i mam kurację parafinową na fakturze. |
![]() ![]() |
![]() |
#15570 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:13.