![]() |
#841 |
Konto usunięte
|
Dot.: modne dzieci
taki brzydki dresiarski jp
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#842 |
Zakorzenienie
|
Dobra, ja mam chłopca prawie 6 letniego i niezbyt zasobny portfel żeby mu drogie ciuchy kupować, ale w swoim dotychczasowym życiu miał może dwie bluzki z takim czymś, żadnych spodni, skarpet czy majtek, da się takie rzeczy niedrogo kupić tylko się inaczej takie zakupy robi, z obserwacji widzę że chłopcom to się bierze pierwszą koszulkę z wieszaka, pierwsze spodnie i leci się szybko do wieszaków z bluzkami, sukienkami dla siebie, natomiast gdy kupuje się dziewczynkom to już więcej czasu się poświęca na wybór wdzianka
![]() |
#843 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
to jest dyskryminacja małych chłopców, chodzą ubrani jak ostatnie obdartusy aż oczy bolą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#844 |
Zakorzenienie
|
[1=871319bc27e9d09c3f0d50d 55d02d0b6e86b5c84;4615748 7]Kwestia gustu, ale mi np bardzo C&A się podoba. Chociaż mogłoby być mniej bajkowych wzorów.
A w pepco jedynie przeszkadza mi RÓŻ. Ciężko cokolwiek dobrać, żeby w ogóle nie było różowe, a jeśli już nie jest różowe, to jest białe.[/QUOTE] To ja chyba mam dziwne pepco, bo wszystkie ciuchy, ktore tam kupilam corce, nie sa rozowe - szara marynara, szarozolty komplet leggi plus tunika, tunika biala w delikatna laczke i tak mge wymieniac. Czesto dane ujbranie jest w kilku wersjach koloryztycznych i mozna dobrac wydanie bez rozu.
![]() |
#845 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#846 | ||||
Zakorzenienie
|
Już dawno kupiłam bym leginsy z Next, bo cena super, ale obawiam się czy nie będę przy małe, bo kiedyś miałam i są bardzo szczupłe.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() strasznie mi się kaszkiety nie podobają
![]() |
![]() |
#847 |
Zakorzenienie
|
[1=871319bc27e9d09c3f0d50d 55d02d0b6e86b5c84;4615748 7]Kwestia gustu, ale mi np bardzo C&A się podoba. Chociaż mogłoby być mniej bajkowych wzorów.
A w pepco jedynie przeszkadza mi RÓŻ. Ciężko cokolwiek dobrać, żeby w ogóle nie było różowe, a jeśli już nie jest różowe, to jest białe.[/QUOTE] W pepco ja zawsze znajdę coś niebieskiego dla dziewczynki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#848 |
Raczkowanie
|
a ja patrzę na modę i lubie szukać modnych rzeczy dla maluszka,wydaje więcej bo dziecko rośnie i ciuszki bywają drogie;/zwłaszcza buciki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#849 |
Konto usunięte
|
buciki maja byc wygodne i dobre jakościowo a potem uniwersalne - nie musza być ładne ale jak juz sie kupuje buty to mozna sie postarac o jakies neutralne a nie koniecznie żarówiasty róż z kwiatami xD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#850 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aaaaaaaaaaaaa taki JP ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Iza może z Kappahl spróbuj jak masz gdzieś u siebie. wg mnie ceny ok - a jakość dresów i innych bawełnianych rzeczy jest najlepsza z sieciówek.
![]() |
![]() |
#851 |
Zakorzenienie
|
A kupowałyście coś w Endo?
![]() |
#852 |
Zakorzenienie
|
niestety nie mam, ale w weekend majowy może będę w wielkim świecie to zobaczę
![]() |
#853 |
Zakorzenienie
|
Ja kupowałam bluzy.
Niestety dziwna ta ich bawełna - co prawda fajnie się zachowuje w praniu, nie odkształca się itd. ale za to usunąć z niej plamy to jakiś wyższy poziom wtajemniczenia chyba, mnie się nie udało...
![]() |
#854 |
Zakorzenienie
|
odkryłam dziś KUKUKID i chyba zaczaję się tam na coś
![]() w sumie sklepów tego typu z dzieciowatymi ubraniami jest jak grzybów po deszczu - co chwile coś nowego
![]() |
#855 |
Konto usunięte
|
pokazcie cos ladnego ;c
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#856 |
Zakorzenienie
|
bluzy ,sukienko-tuniki -fajna bawełna,ale tak jak Klarissa pisze ,wywabić coś z tych ubrań to jak dokonać cudu
![]() Tak podczytuję dyskusję i z większością muszę się zgodzić,mali chłopcy często wyglądają jak żywa reklama kreskówek :/ . Mnie jesli chodzi o wzornictwo odpowiada next (w większości) i zara,mayoral też jest fajny,a i w słynnym pepco zdarza się upolować perełkę,jakieś 2 tygodnie temu dorwałam tunikę w biało niebieską kratę,bez udziwnień,co prawda gniecie się okropnie,ale za 15 zł nie można wymagać cudów ![]() Kiecki dla 3 latki szukam,na większą uroczystość w majowy weekend,podrzućcie coś ![]()
![]() |
#857 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#858 |
Konto usunięte
|
nie wiem czy ci się spodobają :P
mi sie ta podoba, pierwsza z brzegu ![]() http://www.hm.com/pl/product/25650?article=25650-A |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#859 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#860 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Cytat:
![]() http://www.mayoral.pl/2014_pv_imagenes/trans.png taki zestaw mi się podoba,ale mojej młodej w tym nie widzę :/
...i jest ![]() Dziecko grzeczne/niegrzeczne to stan umysłu matki a nie dziecka. ![]() ![]() Edytowane przez stokrotka_to_ja Czas edycji: 2014-04-24 o 21:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#861 |
Konto usunięte
|
niektóre w smyku są względne, ta na pewno ładnie by się na dziecku układała, chociaz nie jest efektowna na fotce
http://www.smyk.com/cool-club-sukien...a-dla-dzieci-p ta w zasadzie tez nie jest zła xd http://www.smyk.com/cool-club-sukien...a-dla-dzieci-p boze jak ja zazdroszcze dziewczynke to bymtak ubierała <3 tak tyititiitt |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#862 |
Zakorzenienie
|
masz jeszcze coś takiego
http://allegro.pl/exclusive-sukienka...166019037.html różne kolory i rozmiary. ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Kolor może wali po oczach, ale lubię takie wyraźne kolory http://allegro.pl/exclusive-sukienka...169094986.html
![]() |
#863 |
Zakorzenienie
|
http://www.olivia-rose.co.uk/mayoral...d-dress-indigo szukam czegoś w tym typie,tylko żeby mozna było to obejrzeć w realu
Karolca ,nie moja bajka ![]()
![]() |
#864 |
Konto usunięte
|
stokrotka to co wkleiłas jest śliczne
![]() ale nawet nie mam pomysłu gdzie byś to mogła podobne nawet obejrzeć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.mayoral.pl/int/colecciones-mini.asp ogólnie fajne ciuchy mają,ale jak dla mnie czasami z cenami przeginają :/
![]() |
![]() |
#866 | |||
Zakorzenienie
|
coś ładnego
![]() https://www.google.pl/search?q=kukuk...w=1600&bih=754 zamówię 2 pary spodni żółte i te szare w błyskawice ![]() coś mi tam nie pasuje (?) Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Mirabilka Czas edycji: 2014-04-25 o 06:28 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#867 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Poza tym to prawda, że w Kaphalu można znaleźć fajne, niekrzykliwe ubranka, ale też patrząc po ich sklepie www, to jednak trochę droższe te ciuchy od C&A (chociaż mają często fajne promocje 3za2). I nie oszukujmy się, łatwo modnie i stylowo, niekrzykliwie ubrać dzieciaka jak ma się więcej pieniędzy niż przysłowiowy Kowalski, który zarabia najniższą krajową z kredytem na całe życie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#868 |
Zakorzenienie
|
w Kappahl kupuje na wyprzedażach albo jak jest akcja 3za2 itp
![]() dla Klubowiczy często jest, ze np przez tydz rzeczy przecenione są jeszcze tańsze o 1/2 - tym sposobem np taki swetr http://www.kappahl.pl/article/sweter_599670 za 20 zł kupiłam bo była jakaś 3 dniowa akcja. Ale niestety w necie ceny są inne - tam po prostu trzeba co jakiś czas chodzić. (spodnie co wkleiłam ok 100 zł) mam cennik i lookbook na mailu właśnie dostałam
![]() |
#869 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#870 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w ogóle ładnie ubrany chłopiec waszym zdaniem to jak powinien wyglądać na co dzień?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:13.