Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2 - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-24, 21:26   #4561
malgosia1051
Zadomowienie

Lokalizacja: stąd gdzie mnie nikt nie zobaczy i nie usłyszy:-)))
Dot.: Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
Dokładnie mam to samo Ale wkurza takie gadanie o tej bladości...

U mnie sensacja w tym smutnym jak pi*da mieście: wowww!!! jestem w ciąży !!! I podobno mam tak wielki brzuch,że się toczę...
To Total samo jak u mnie stara panna będzie mieć dziecko, i bez ojca iść i się po więzić tylko
60cm
Monika moja coreczka
malgosia1051 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 21:48   #4562
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Dot.: Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2

Cytat:
Napisane przez malgosia1051 Pokaż wiadomość
To Total samo jak u mnie stara panna będzie mieć dziecko, i bez ojca iść i się po więzić tylko
No właśnie... A tak na prawdę to g... kogo to obchodzi czy sama z dzieckiem czy z kim... Niektórym kobietom wychodzi to lepiej jak same wychowują dziecko bez tego ojca,bo czasem taki facet potrafi dzieciakowi zepsuć dzieciństwo...
O mnie były ploty po moim poronieniu,że pewnie usunęłam... Hmm... Jak ktoś mnie zapyta kiedyś wprost z tych starych kur... to powiem"Niech się pani nie martwi tym razem nie usunę"...

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 23:42   #4563
bezaczek7
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz jak to faceci... Nie każdy lubi myśleć w kategoriach"gdyby...". Oni zazwyczaj dopiero zaczynają myśleć jak już jest ta diagnoza a nie spekulować jakby to było
no właśnie nie wiem jak to jest z facetami, tż to mój pierwszy pod wieloma względami, a jak go poznałam w wieku 16 lat to jakoś nie w głowie mi było zastanawianie się czy poznawanie innych
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;46156477]Upiekłam mój pierwszy w życiu biszkopt i jest super Będzie ciasteczko ze śmietaną, borówkami i truskawkami i galaretką [/QUOTE]
eeeeeeeej tak się nie robi kobiecie w ciąży jak ja bym takie borówki wciągnęła... mam zamrożone, ale jakoś się boję je teraz zjeść, leżą od zeszłego lata.
Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Jeju czy mi się wydaje czy u nas na wątku same córcie będą
u mnie wstępnie Kubuś
Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość
Moje stoją jak dwie wieże Eiffla. kolor Etiopii wciąż dominuje

Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość

A my dostalismy dzisiaj od brata meza (jednego normalnego) kilka rzeczy dla maluszka: taka mate co kladzie sie dzieciaczka a u gory wisza zabawki, pozytywke i karuzele do lozeczka, wanienke, fotelik samochodowy i bujaczek wszystko praktycznie nowiutkie. Jestem szczesliwa

Cytat:
Napisane przez Paulina Darek Pokaż wiadomość
ja też dziś byłam u lekarza na USG drugiego trymestru
mój Filipek bez wątpienia zostanie chłopcem już do porodu
lekarz chciał zrobić zdjęcie w 3D, ale się nie dało, bo mały skakał po całym brzuchu, a jak tylko się zatrzymał na chwilkę to zasłonił buzię ręką i już... tylko jedną rzecz wystawiał do zdjęć, jak to powiedział pan doktor "fujarkę"... waży 440g jest zdrowiutki i wszystko w normie...
tak dawno nie pisałam, że nie wiem do czego się odnieść...
może się jeszcze pochwalę, że gdzieś ok niedzieli-poniedziałku poczułam ruchy i od razu wiedziałam, że to jest to... Dzieciątko nie lubi jak długo siedzę przy stole (kąt prosty). porusza się dużo również jak jestem najedzona
no i teraz też się wierci

Cytat:
Napisane przez elffirka Pokaż wiadomość
O to dobrze że Mikołajek ma swobode, bo trochę jeszcze urośnie...
Kurcze chciałabym jeszcze raz przeżyć swój ślub i wesele... Zdecydowanie za krótkie to wszystko... Myślę, że tydzień byłby ok... A poza tym też jestem Lipcową Panną Młodą i wszyscy odradzali, że lipiec zmienny co do pogody... Fakt rano u nas kropiło w dzień ślubu ale potem pogoda była cudowna... Byłam bardzo szczęśliwa i za nic w świecie nie zmieniłabym daty...
ooooo to to. taki tydzień w sukni, a najlepiej w różnych jeśli sie nie było pewnej "tej jedynej", zabawa, żarcie...
Cytat:
Napisane przez ania9106 Pokaż wiadomość
nie widać zdjęć dam w załączniku :P kolor wstążki 8025 ciemny łosoś suknia typowa princessa, ale nie bardzo szeroka. Zdjecia na mnie będę miała dopiero 15 czerwca
ładna bardzo mi się takie podobały, ale byłam przeczulona na punkcie swoich pleców-pryszcze i trochę blizn, więc bez ramiączek jakichkolwik w ogóle nie brałam pod uwagę. że o małym biuście i ogólnej chudości nie wspomnę i bałabym się w takiej kiecce robić cokolwiek, że zaraz spadnie

wciągnęłam jajecznicę.
mam straszne burki, przelewa mi się tam, na głos i na czucie-czuję jak mi bąbelki pękają w środku. i do tego dzieć kopie w coś w dole, pęcherz czy coś, niby tylko parę razy i nie mocno, ale mogę powiedzieć, że prawie że boleśnie
wishlista
18WRZESIEŃ2010
08wrzesień2014 ostatecznie 17.09. 14:35
bezaczek7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 06:49   #4564
ircha06
Raczkowanie

Witajcie wszystkie wrześnióweczki.
Gratuluję kolejnych udanych wizyt, zauważyłam, ze kilku chłopulków nam doszło ale i dziewczynki też nie ustępują kroku.
Ja jak już pisałam jeszcze nie wiem, któż tam w brzuszku siedzi, ale w rodzinie z obu stron mamy samych chłopców, a na święta jak byliśmy w rodzinnych domach to wszyscy z nadzieją patrzą na mnie, ze może wreszcie ONA będzie. Niektórzy mówią, ze nawet wyglądam "na dziewczynkę"... się okaże. W każdym bądź razie stwierdzono, że jakbyśmy mieli córeczkę to byłaby pierwsza dziewczynka, niczym królowa na tym męskim tle
Co do przybierania na wadze to ja mam na plusie ok. 3 kg. Niby w święta się siedziało i próbowało różnych smakołyków, ale teraz przeziębienie mnie dopadło i więcej piję niż jem to znów parę deko ucieknie. Wczoraj już się choróbsko rozkręciło i poszłam do lekarza rodzinnego, ale ten stwierdził ze mam tylko zaczerwienione gardło i że nawet jakbym w ciąży nie była to i tak żaden lekarz nic by mi nie przepisał. Zalecał tylko dostępne w aptece bez recepty rzeczy, które już mam w domu i tyle. Nie mam nic do młodych lekarzy, ale nie wiem czy ten chyba nie miał więcej lat jak ja, sczytywał coś ze swojego notesika. Ogólnie cieszę się, że to nic poważniejszego, oby jakiegoś zapalenia płuc nie było czy anginy, choć jak kaszlę to aż mi w środku turkocze czasem. Żeby nie było zbyt nudno znów miałam problem z ubezpieczeniem, bo skończyła mi się umowa w pracy i mi nie przedłużyli, ale jestem na zwolnieniu to w ZUSie mi powiedzieli, ze jestem u nich ubezpieczona, jednak w tej ich bazie wyświetla się że ubezpieczenia nie mam. U ginka przed wizytą ostatnio miałam to samo i zaiwaniam dziś choć ciut chora do ZUSu niech dadzą mi jakieś zaświadczenie, bo na gębę nikt mi nie zaufa po raz kolejny.
Jeśli jeszcze o ZUS chodzi... moja mama właśnie nabyła prawa do emerytury, dostała pocztą legitymację i decyzję, a na dole małym drukiem, że nie dostarczyła dwóch ostatnich świadectw pracy. Owszem, dostarczała im, ale chyba zgubili!!! Szukała w domu, prawie całą noc nie spała i teraz musi śmigać po tamtych zakładach, by duplikaty otrzymać. A nieopodal tego ZUSu była skorzystać z ksero i babeczką rozmawiała tam, to tamta kobitka mówi: nie pani pierwsza, ile ludzi tez ma ten problem. Zanim jeszcze podpisywała u nich ostateczne dokumenty kilka razy była pytać czy wszystko w porządku, czy żadnych kwitów nie brakuje, by było dopięte na ostatni guzik, to tak tak, ale teraz ZONK. Ehhh brak słów.
U mnie dziś słonko się zapowiada, nie chce mi się ruszać z domu, bo zasmarkaniec ze mnie, ale muszę iść, bo w przychodni kazali mi tę sprawę z ubezpieczeniem w księgowości uregulować, bo wczoraj przecież pań już po 14tej nie było, do domku se poszły.
Nie pamiętam dokładnie, ale chyba dziś też ktoś ma wizytę, to trzymam kciukaski i czekam dobrych wieści.
ania9106 fajna sukieneczka Bratowa Tżta miała też w tym stylu w sierpniu w zeszłym roku i ładnie się prezentowała. Miała do tego kolczyki dłuższe ze swarowskiego, takie a'la grona, na szyi już nic, na środkowym palcu lewej dłoni duży pierścionek, no tak wszystko było elegancko, nie przesadzone.
Jeśli chodzi o dziecięce zakupki na razie jeszcze nie kupowałam, bratowa TŻta niebawem rodzi syncia i mówiła, że coś tam mi od niej skapnie. Kilka rzeczy chcąc nie chcąc mam w szufladzie, bo czasem robiłam różne cudeńka dla dzieci, jakieś bukiety z ubranek, torty/motory/czołgi z pampersów to tych dodatków musiałam drobnych mieć trochę. Leżą jakieś bodziaki beżowe i różowe, skarpetusie niebieskie i różowe
A w ogóle któraś z Was wcześniej wstawiała fotki z prezentami od teściów bodajże, takie dziewczęce ubranka, i się zakochałam normalnie!!! Od tego gadania to zaraz mi wmówią, że dziewczynka będzie, tata tez się napalił, bo ja byłam wyczekiwaną dziewczynką po 3 synkach, więc i on nie odpuszcza i mówi, ze będą plecione warkoczyki
A jeszcze wczoraj znajoma co dawno się nie odzywała pisze do mnie, bo widziała się z moją mamą i ta jej powiedziała o mojej ciąży, to ona 100 pytań zaraz: a czy prywatnie chodze czy na kasę do lekarza, czy mam już duży brzuch, czy brałam kwas foliowy przed zajściem czy ta ciąża to dla nas była niespodzianka i takie tam... Masakra, nie dość, ze starsza ode mnie 9 lat, ma już córkę i teraz w ciąży z synkiem jest to ciekawska, że hoho, wkurzyłam się, bo co ją to. Jeszcze żeby zapytała delikatnie jak się czujesz itp, ale nie, wali prosto z mostu, jakbym był jej koleżanką z piaskownicy. Jak już pisałyście kiedyś ciekawość ludzi tym większa jak się teraz mieszka w innym mieście. Ja już od dawna jak przyjeżdżam do rodziców to idąc chodnikiem czuję, że "skanowanie rozpoczęte" i wielkie obserwacje jak nad jakimś zjawiskiem, czy coś się zmieniło, no przecież już liczą lata, że to tyle po ślubie i nic... chyba nie mogą
Aaa jeszcze odnośnie daty ślubowania to ja też lipcowa jestem Ktoś mówił: ale w nazwie miesiąca powinna być liter "r", to moja kochana mamusia wymyśliła, że to był ripiec Od rana mieliśmy ładną pogodę, na sesji w plenerze też, a jak ruszaliśmy do studia to proszę zaczęło kropić, ale potem do czasu mszy i życzeń po niej wyładniało.
No to tak... się rozpisałam. Ostatnio tylko zaglądam czytam i dalej kitram się w kocyś, by te choróbsko wreszcie wylazło ze mnie.
ircha06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 07:23   #4565
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Dzień dobry dziewczynki
Cytat:
za to mój Tż to król demotywacji"ale masz boskie piersi teraz i tyłeczek" chociaż tyle.
tak, to fakt, cycki sterczą że hoho ja przed ciążą miałam c, teraz to już chyba wskoczę w d są tak twarde i pełne że się sama im nadziwić nie mogę
ircha06 szybkiego powrotu do zdrowia i cierpliwości w ZUSie. Też mnie wkurza ten bałagan u nich. A najgorsze jest to, że wszystko chcą w oryginałach. Szczerze mówiąc to pierwsza instytucja z którą miałam do czynienia, która nie uznaje kopii potwierdzonych za zgodność z oryginałem. Też mówię mamci żeby kserowała wsio co im daje i miała sporządzoną listę przekazanych dokumentów, niech się podpiszą że je otrzymali

Ale mi się nic nie chce. Kiepsko mi się spało. Brakuje mi tego przeciągania się rano. Teraz jak się zapomnę i próbuję się przeciągnąć to mam wrażenie że wszystko mi w środku zaraz pęknie
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 07:39   #4566
Mandragorrka
Zakorzenienie

Hejo

Ircha u nas odwrotnie. Od strony męża same dziewczynki, z mojej strony jest jeden synek reszta dziewczynki. I też patrzą na nas z nadzieja na syna, a pewnie będzie corcia

Wczoraj bylismy w Tesco i dokonałam pierwszego zakupu dla dzieciątka. Chociaż i tak większość rzeczy będzie po corci

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1398408260308.jpg (55,4 KB, 24 załadowań)

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 07:49   #4567
201610121609
Konto usunięte

Misstic - dziękuje za gratulacje i nie masz za co przepraszać

Ja wczoraj wróciłam do De i jak tu wcześniej pisałam teściowie mnie wystawili i jechałam sama jednak autem... w tamta stronę było ok a juz w ta ostatnie 100km plecy mi dokuczały no i zmęczyłam sie bardzo aż po kąpieli ze zmęczenia łzy mi leciały no i tz oznajmił, ze sama juz nigdzie nie pojadę...miałam po prostu słabszy dzień bo jak jechałam do PL to było więcej aut na drodze i w ogole i drogi nie odczułam... W domku porządek i tulipanki kupione na stole i lodówka pełna ... Tz sie starał

Obiecałam zdjęcie pomalowanych płytek wiec wstawiam mało widac efekt bo to po prostu pomalowane na biało płytki i fugi ta farba do płytek jest taka jakby gumowa...tzn nie matowa jak normalna tylko ma lekki połysk i woda ładnie ścieka

Poza płytkami fotka zdobyczy z Tesco ImageUploadedByWizaz Forum1398408525.945152.jpgImageUploadedByWizaz Forum1398408537.988067.jpg

201610121609 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-04-25, 08:03   #4568
humant
Raczkowanie

Cześc Dziewczyny!!!
Strasznie cienko u mnie oststnio z aktywnością w naszym forum, ale stsrsma się na bieżaco Was podczytywac. Dzieje sie u mnie tyle, że najlepeij byłoby dla mnie gdyby doba miała ze 36 godzin, to może bym się wkońcu ze wszystki wyrobiła.
Ale piszę głównie, żeby Wam donieśc, że byłam wczoraj na USG i ......

BĘDZIE CHŁOPAK : jupi:

Tż pęka z dumy i cieszy się jak głupi, bo bał się, że będzie kolejna dziewczynka i że będzie w mniejszości , ale udało się i będzie parka. Córcia też się cieszy, bo nikt nie będzie podbierał jej sukienek, gumek, lalek i malowidłów (cytat za autorką )
Za dwa tygodnie (to będzie skończone 22 tc) będę miała połówkowe USG, więc dowiemy się czegoś więcej. Poza tym u nas wszystko super. Gratuluję wszystkim mamusiom córeniek i synusiów i trzymam kciuki za resztę maluszków CAUSKI!!!!:cm ok:

humant jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 08:42   #4569
małaPaulina
Wtajemniczenie

humant gratuluje

Ja właśnie wróciłam z połowkowego i tez będzie CHŁOPAK
Waga 375g w 20t 3d termin wg okresu i wg usg dokładnie tak samo na 09.09
Ana kiedys pytala o łozysko i jest na ścianie przedniej,ale nie wiem co to oznacza? lekarz powiedzial tylko ze nie jest przodujące i ze jest ok Serduszko i inne organy prawidłowe i siusiak jest
Rano ze stresu dostałam niemalże sraczki

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 08:42   #4570
NATALUSIA14
Rozeznanie

humant gratuluję parki
aisa nawet nie sądziłam że pomalowane płytki mogą tak dobrze wyglądać, super misiu z tesco
ania śliczna sukienka, i ta kokardka w moim ukochanym kolorze-cudo
agnes za 1 zł!!! to poszalałaś, jak przyjdzie daj fotę

Ślub: 28.08.2010
Emma jest z nami 15.09.2014

NATALUSIA14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 08:45   #4571
kasikkkkka
Zadomowienie

gratuluję wszystkim mamusiom, które w ostatnich dniach poznały płeć
widzę, że chłopaczki zaczęli się ujawniać

ja mam połówkowe dopiero 5 maja i już nie mogę wytrzymać....chciałabym już

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-04-25, 08:51   #4572
agnes 20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez humant Pokaż wiadomość
Cześc Dziewczyny!!!
Strasznie cienko u mnie oststnio z aktywnością w naszym forum, ale stsrsma się na bieżaco Was podczytywac. Dzieje sie u mnie tyle, że najlepeij byłoby dla mnie gdyby doba miała ze 36 godzin, to może bym się wkońcu ze wszystki wyrobiła.

Tż pęka z dumy i cieszy się jak głupi, bo bał się, że będzie kolejna dziewczynka i że będzie w mniejszości , ale udało się i będzie parka. Córcia też się cieszy, bo nikt nie będzie podbierał jej sukienek, gumek, lalek i malowidłów (cytat za autorką )
Za dwa tygodnie (to będzie skończone 22 tc) będę miała połówkowe USG, więc dowiemy się czegoś więcej. Poza tym u nas wszystko super. Gratuluję wszystkim mamusiom córeniek i synusiów i trzymam kciuki za resztę maluszków CAUSKI!!!!:cm ok:

Gratulacje, ja mam nadzieję że moja dzidzia we wtorek będzie współpracować i się ujawni.
O i Paulinka będzie mieć chłopaka . Dziewczyny zostawcie mi jednego.

Edytowane przez agnes 20
Czas edycji: 2014-04-25 o 08:54
agnes 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 09:19   #4573
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Hejo

Ircha u nas odwrotnie. Od strony męża same dziewczynki, z mojej strony jest jeden synek reszta dziewczynki. I też patrzą na nas z nadzieja na syna, a pewnie będzie corcia

Wczoraj bylismy w Tesco i dokonałam pierwszego zakupu dla dzieciątka. Chociaż i tak większość rzeczy będzie po corci

Śliczne bodziaki

Cytat:
Napisane przez humant Pokaż wiadomość
Cześc Dziewczyny!!!

Gratulacje

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
humant gratuluje

Ja właśnie wróciłam z połowkowego i tez będzie CHŁOPAK
Waga 375g w 20t 3d termin wg okresu i wg usg dokładnie tak samo na 09.09
Ana kiedys pytala o łozysko i jest na ścianie przedniej,ale nie wiem co to oznacza? lekarz powiedzial tylko ze nie jest przodujące i ze jest ok Serduszko i inne organy prawidłowe i siusiak jest
Rano ze stresu dostałam niemalże sraczki
Haha coś czułam,że przyjdziesz na forum i nas poinformujesz,że będziesz mniejszością w swojej rodzince Ale chłopaki też są fajne gratulacje

Co ja wczoraj przeżyłam... Kupiłam białe winogrona i wpierdzieliłam gdzieś z pół kilograma... Poczułam pełność na pęcherzu i to taką,że myślałam,że mi rozsadzi wszystko w środku i normalnie ledwo do kibelka dobiegłam. I jak na złość w takich momentach nie mogłam spodni ściągnąć,co ja się nakrzyczałam to masakra haha. I najlepsze,że w nocy poczułam to uczucie jeszcze 2 razy. Tragedia Nigdy więcej winogron na noc..

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Stary 2014-04-25, 09:21   #4574
Misstic
Wtajemniczenie

Humant i Paulinka wielkie gratulacje za pisiorki hehe
Brawo

Ircha a mieli prawo ci nie przedluzyc tej umowy? Bo od ktoregos tam tygodnia mu7za to zrobic do dnia porodu.

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 09:23   #4575
elffirka
Rozeznanie

Hehe Meta biadnaś Ty...
Ja tak ostatnio u rodziców rzuciłam się na truskawki ale bez jakiś rewolucji...
Gratuluję wszystkim mamom poznania płci dzieciaczków.
elffirka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-04-25, 09:24   #4576
Misstic
Wtajemniczenie

Cytat:
Śliczne bodziaki

Gratulacje

Haha coś czułam,że przyjdziesz na forum i nas poinformujesz,że będziesz mniejszością w swojej rodzince Ale chłopaki też są fajne gratulacje

Co ja wczoraj przeżyłam... Kupiłam białe winogrona i wpierdzieliłam gdzieś z pół kilograma... Poczułam pełność na pęcherzu i to taką,że myślałam,że mi rozsadzi wszystko w środku i normalnie ledwo do kibelka dobiegłam. I jak na złość w takich momentach nie mogłam spodni ściągnąć,co ja się nakrzyczałam to masakra haha. I najlepsze,że w nocy poczułam to uczucie jeszcze 2 razy. Tragedia Nigdy więcej winogron na noc..
Dobrze ze ci dupki nie rozsadzilo

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 09:29   #4577
Konto usunięte

humant, małaPaulina gratuluję chłopaków super, od kilku dni siusiaczki górują na tym forum Niech już będzie ten 7 maja.... też chcę już wiedzieć!
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 09:31   #4578
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misstic Pokaż wiadomość
dobrze ze ci dupki nie rozsadzilo :d :d
prawie !!! :d

Stary 2014-04-25, 09:37   #4579
ZygaEffka
Zadomowienie

Witam się z rana przedpołudniowego juz ;D

Gratuluje wszytskim laseczkom nowo poznanych lokatorów w brzuszkach

MałaPaulina ale jaja myslalam ze bedziesz mieć dziewczynke a tu doslownie Jajka
Humant to samo super ciesze sie że masz chłopca ))

Mój tż dziś chodzi i głaszcze mnie w brzuch i mówi co chwilę "moja mała księżńiczka " O Bożeno aż mam łzy w oczach wtedy , myślałam że bedzie potrzebował dłuższego okresu do przetrawienia tej informacji a tu patrz mimo że chory to szybciej wchłania

Dzanet a Tobie cierpliwości życzę albo kup sobie test na płeć GENDER podobno skuteczny na 50 % podobno około 100 złoty kosztuje

Ja dziś wyjeżdzam na weekend do Teściówki Jutro o 8 rano fryzjer i w kóncu zrobie odrosty no bo jak pojadę do stolicy to trzeba wyglądać
Ale mam dobry humor aż strach się bać jutro piwko na pomoście i wędka w łapę . Ech kocham wiosnę ))))
nasz kawałek nieba

ZygaEffka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-04-25, 09:47   #4580
małaPaulina
Wtajemniczenie

Metamfetaminax napisalas "wpierdzielilam" a ja przeczytalam "wypierdziałam":cojes t: ale powiem ci ze ja tez jadam winogrono i to wlasnie 0,5kg czy 1kg i nic mi nie jest
a dziś przez ten stres jestem nieźle oczyszczona

i z tego wszystkiego zrobilam Tztowi loda taki piękny dzień

Dziekuje wam dziewczyny

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 09:49   #4581
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ZygaEffka Pokaż wiadomość
Dzanet a Tobie cierpliwości życzę albo kup sobie test na płeć GENDER podobno skuteczny na 50 % podobno około 100 złoty kosztuje
Za te 100zł kupię sobie skrzynki piwa 0% i jakoś przewegetuję do tego 7 maja
O tym teście też tu czytałam nieźle, czego to ludzie nie wymyślą i już od 6tc bodajże wykrywa płeć, szacun

Udanego pifkowania i wędkowania!
Stary 2014-04-25, 09:50   #4582
ZygaEffka
Zadomowienie

Cytat:
Metamfetaminax napisalas "wpierdzielilam" a ja przeczytalam "wypierdziałam":cojes t: ale powiem ci ze ja tez jadam winogrono i to wlasnie 0,5kg czy 1kg i nic mi nie jest

Dziekuje wam dziewczyny

Haha nie przeczytam tego mojemu bo przed wyjściem z domu jeszcze nabierze ochoty Wszysyc dziś jakośpozytywnie nastawieni te wizyty u ginów czynią cuda

Haha ten moj sie pyta z czego ty tak lejesz jak siedzisz na tym forum z tym swoim nickiem "ImWciązy" padłam kur**a ! nie wiem skąd on wziął ten nick
nasz kawałek nieba

Edytowane przez ZygaEffka
Czas edycji: 2014-04-25 o 09:53
Stary 2014-04-25, 09:55   #4583
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:

Dziekuje wam dziewczyny
Ohoho to Tż zadowolony
Cytat:
Haha nie przeczytam tego mojemu bo przed wyjściem z domu jeszcze nabierze ochoty Wszysyc dziś jakośpozytywnie nastawieni te wizyty u ginów czynią cuda

Haha ten moj sie pyta z czego ty tak lejesz jak siedzisz na tym forum z tym swoim nickiem "ImWciązy" padłam kur**a ! nie wiem skąd on wziął ten nick
Haha

Stary 2014-04-25, 09:58   #4584
ZygaEffka
Zadomowienie

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;46170585]Za te 100zł kupię sobie skrzynki piwa 0% i jakoś przewegetuję do tego 7 maja
O tym teście też tu czytałam nieźle, czego to ludzie nie wymyślą i już od 6tc bodajże wykrywa płeć, szacun

Udanego pifkowania i wędkowania! [/QUOTE]

Oj a za 100 złoty było by sporo Bavarii i Wareczek 0% no ztym testem to jaja najbardziej mnie rozbawiło szansa na rozpoznanie płciu (50 % ) jaja sobie z ludzi robią

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

Cytat:
Ohoho to Tż zadowolony

Haha

CHory dziad a taki zadowolony chyba symulant

Już dybi na piwko na pomości a ja mu na to sorry tatusiek chory jesteś a on na to że piffko nie szkodzi tylko pomaga a za nim ja wypiłam moja pierwsza Bavarie to sprawozdanie prawie kazał mi napisać Za i Przeciw :P
nasz kawałek nieba

Stary 2014-04-25, 10:01   #4585
perelka_np
Zadomowienie

GG do perelka_np Send a message via Skype™ to perelka_np

Witam się i ja. Dzisiaj juz lepiej ale wczoraj nie obyło się bez leków kiedy znieczulenie zeszlo :/
Tak sobie myślę z chyba już czas zacząć wpisywać na pierwszej stronie jakich lokatorów nosimy i stosunek dziewczynek do chłopców. Co wy na to?

Moje maleństwo 3D

Wiktorek

Następna wizyta 19.10.2012

perelka_np jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 10:03   #4586
201610121609
Konto usunięte

Cytat:

Dziekuje wam dziewczyny

Chłop pewnie teraz sobie myśli "ten dzień to sen" najpierw mu przyniosłaś do domku syna a pózniej lody

201610121609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 10:08   #4587
Marcella_
Raczkowanie

Gratuluje wszystkim poznania płci ciesze sie razem z Wami
też bym juz chciała wiedzieć kto mieszka w moim brzuszku do wtorku musze wytrzymac jakos
Marcella_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-04-25, 10:10   #4588
Paulina Darek
Rozeznanie

humant i małaPaulina ja też serdecznie gratuluję chłopaczków...

powiem Wam,że nie mogę się doczekać tego września...
i coś bym zjadła, ale nie wiem co...

miłość od pierwszego wejrzenia
12.2005
razem przez życie 05.05.2012
Filip jest już z nami 05.09.2014
oczekujemy maleństwa 21.07.2016

Ważne są tylko te dni, których jeszcze nie znamy,
Ważnych jest kilka tych chwil, tych na które czekamy...
Paulina Darek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 10:10   #4589
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:

CHory dziad a taki zadowolony chyba symulant

Już dybi na piwko na pomości a ja mu na to sorry tatusiek chory jesteś a on na to że piffko nie szkodzi tylko pomaga a za nim ja wypiłam moja pierwsza Bavarie to sprawozdanie prawie kazał mi napisać Za i Przeciw :P
Haha mój Tż gada to samo,że piwko dobre na wszystko
Cytat:
Napisane przez perelka_np Pokaż wiadomość
Witam się i ja. Dzisiaj juz lepiej ale wczoraj nie obyło się bez leków kiedy znieczulenie zeszlo :/
Tak sobie myślę z chyba już czas zacząć wpisywać na pierwszej stronie jakich lokatorów nosimy i stosunek dziewczynek do chłopców. Co wy na to?

Ja jeszcze płci nie poznałam :P I mnie szlag trafi,bo nie wiem,kiedy tak na prawdę poznam

Stary 2014-04-25, 10:12   #4590
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

Cytat:
Napisane przez perelka_np Pokaż wiadomość

Jestem zaByłoby fajnie wizdzieć to czarno na białym

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Ale nieekóre z Was się muszą naczekać z poznaniem płci:/Ja już wiedziałam chyba w 14 tyg

Moja fragrantica

WYMIANA
golgie jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości