Panny Młode 2015 cz. 18 :) - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-25, 10:43   #931
sQuaara
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 18 :)

Cytat:
Napisane przez zonamojegomeza Pokaż wiadomość
My mamy 160,oo z ciastem (bez tortu) i owocami. I wydaje mi się, że dużo tego jest. Na obiad rosół, ziemniaki, surówki, 7 rodzajów mięsa i krokiety. Chyba będziemy zmniejszać. Potem barszcz i też ze 3-4 mięsa, flaki i znowu jakieś mięso, kurczak i na koniec żurek. Także 5 ciepłych podań, w każdym coś do wyboru. Nie ma w standardzie zimnych zakąsek. Dlatego pewnie coś gorącego zamienimy na zimne. Mamy opcję zamówienia pieczonego indyka, który podobno dobrze schodzi.
ja bym na pewno w cos zimnego uderzała do alkoholu nie zawsze chce sie jesc cos na cieplo tylko przegryzac
indyk jakby byl z piekarnika wplastrach to nawet jak wystygnie to na zimno bedzie dobrze schodził brałabym
bo zimny kotlet to juz fe
Stary 2014-04-25, 10:43   #932
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Szukając kamerzysty jeden miał na stronie czołówki i data np. 11 czerwiec 2014. I to na wszystkich gdzie się termin pojawiał. Brrrrrrr
Swoją drogą to mam nadzieję, że dziś ogarniemy swojego i koniec.
Właśnie dostaliśmy rok temu ciasta z wesela też z datą 22 albo 29 (juz nie pamietam ;P) czerwiec.. trzeba dopilnować wszystko :P

Jedzenia na weselu u wszystkich jest za dużo :P my chyba nawet nie będziemy domawiać stołu wiejskiego bo to koszt 1,5 tys a przez wesele jednodniowe to nie zejdzie.. za to gdyby pojawił się grill to z miłą chęcią zamieniłabym jedno ciepłe danie na grilla

Właśnie.. macie zamiar jeszcze w tym czasie odwiedzić swoją salę, dopytać się o nowinki, czy dopiero ten miesiąc czy tam ile przed ślubem?
Stary 2014-04-25, 10:46   #933
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba kupię mojemu księdzu kalendarz i się wpiszemy.

ahahaha dobre

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość
jedno ciepłe danie na grilla

Właśnie.. macie zamiar jeszcze w tym czasie odwiedzić swoją salę, dopytać się o nowinki, czy dopiero ten miesiąc czy tam ile przed ślubem?
ja moze jade w srode bo... jeszcze jej na zywo nie widziałam
Stary 2014-04-25, 10:46   #934
existence
Zakorzenienie

Joasia my dopiero przed ślubem ale śledzę fb mojej sali

Wysłano z Windows Phone 8S by HTC.
Stary 2014-04-25, 10:48   #935
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
ps. czy tu Wy sie osobiscie znacie niektore?!
Tak z ex np mieszkamy na tej samej ulicy, dzieli nas jeden blok a wczoraj widziałyśmy się z Majsterką
a ja np z Magdą mieszkam w Tarnowie w tej samej dzielnicy i w tym samym kościele będziemy miały ślub z jej TŻtem chodziłam do jednego liceum i razem mieliśmy studniówkę ale nie spotkałyśmy się nigdy żeby pogadać :P

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
Joasia my dopiero przed ślubem ale śledzę fb mojej sali
U mnie bestie nie sa na bieżąco z fejsem :P i od kogoś się dowiedziałam z forum że zakupili te okrągłe stoliki i rozbudowali obiekt (ale to akurat widziałam bo takie zdjęcia na facebooka wstawili :P) ale tak no.. o takich innych rzeczach nic nie piszą
Stary 2014-04-25, 10:48   #936
zonamojegomeza
Zakorzenienie

My pójdziemy zobaczyć jak wygląda sala gotowa. Pani nam zaproponowała, żeby zadzwonić i się umówić w dzień jak jest wesele. Jedna wizażanka ma wesele w tym roku tam, to może się podzieli wrażeniami.
Chyba wolę np. schab pieczony na zimno niż zimnego kotleta. Przy takiej ilości wolę z czegoś zrezygnować i zamienić na coś na zimno niż domawiać kolejne dania. A jak do tych 5 teraz dojdzie jeszcze ciepły indyk i tort gdzieś tam to ci goście będą tylko jeść
zonamojegomeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 10:50   #937
biala lila
Zadomowienie

Cytat:

ooooooho no to wyczuwam problemy. nie mozna chciec i zabraniac! co za siostra juz za takie nastawienie bym jej ne brala a jak jej mąż jest normalny to sie zgodzi. no bez przesady.
ew. wez sobie swiadkowa przyjaciole a z siostry zrob swiadkowa 2. czyli dostanie miejsce przy ołtarzu ale najblizsza osoba (przyjaciolka) sie zajmie tym co dla Cibie wazne ;-)

ps. czy tu Wy sie osobiscie znacie niektore?!
też mi się wydaje, że zachowuje się nie fair bo to przecież nie jest jakoś ustalone, że siostry muszą brać siebie. Zresztą to mój ślub i nikt mi nie będzie mówił jak ma wyglądać, zwłaszcza czegoś narzucać. Wydaje mi się, że ona się tak pcha do tego, żeby w tym moim dniu postawić na swoim i pokazać, że od niej coś zależy ;/

biala lila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 10:53   #938
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Tak z ex np mieszkamy na tej samej ulicy, dzieli nas jeden blok a wczoraj widziałyśmy się z Majsterką
a ja np z Magdą mieszkam w Tarnowie w tej samej dzielnicy i w tym samym kościele będziemy miały ślub z jej TŻtem chodziłam do jednego liceum i razem mieliśmy studniówkę ale nie spotkałyśmy się nigdy żeby pogadać :P

ooo prosze a to na wizazu sie zgadalyscie np po paru miesiacach "ej a Ty to Ania z ulicy obok?" ale fajnie.
ja z wizaz.pl mam tylko przyjaciolke moja internetowa kolezanka
tzn juz teraz na zywo ją znam ale hihihistoria z internetów

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Cytat:
Napisane przez biala lila Pokaż wiadomość
też mi się wydaje, że zachowuje się nie fair bo to przecież nie jest jakoś ustalone, że siostry muszą brać siebie. Zresztą to mój ślub i nikt mi nie będzie mówił jak ma wyglądać, zwłaszcza czegoś narzucać. Wydaje mi się, że ona się tak pcha do tego, żeby w tym moim dniu postawić na swoim i pokazać, że od niej coś zależy ;/

a to moze ma zal ze imala cywilny i obiadek i chce teraz sobie poorganizowac
a przemyslalas dobrze? bo moze macie slaby kontakt ale dobra jest w takie kokardki/buciki itp itd
chociaz jak krytykuje sam pomysl to chyba dobrze byc nie moze.
od razu moze jej powiedz to do wesela kwasu nie bedzie... ;o
Stary 2014-04-25, 10:55   #939
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Eh.. wlasnie.. ciezka taka sytuacja.. ale niejest wlasnie nakazane ze rodzenstwo musi swiadkowac, tak samo jak swiadkami nie musi byc para.. oby Ci sie udalo to jakos zalatwic
Cytat:
ooo prosze a to na wizazu sie zgadalyscie np po paru miesiacach "ej a Ty to Ania z ulicy obok?" ale fajnie.
Nie Gdy Ex przyszla na forum to ja juz tutaj bylam i gdy napisala ze jest z krk to zaczęłam dopytywać a skąd.. okazało się że ta sama dzielnica i do tego ta sama ulica
A internetowe znajomosci, ja mam takich pełno oczywiście takich ktore przeniosly sie do zycia realnego
Takim przykladem jest moj TZ :P poznalismy sie na portalu internetowym ze zdjeciami.. swego czasu baaardzo popuilarnym haha xD i tam kolezanka zalozyla grupe naszego liceum i sie oblukalismy i zaczelismy tak do siebie pisac hehe
Stary 2014-04-25, 10:59   #940
biala lila
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

a to moze ma zal ze imala cywilny i obiadek i chce teraz sobie poorganizowac
a przemyslalas dobrze? bo moze macie slaby kontakt ale dobra jest w takie kokardki/buciki itp itd
chociaz jak krytykuje sam pomysl to chyba dobrze byc nie moze.
od razu moze jej powiedz to do wesela kwasu nie bedzie... ;o

właśnie ona wcale nie czuje "weselnego klimatu" dla niej to strata kasy idt. Wszystko ma być tanio bo to głupie wydatki. Twierdzi, że ona sobie taki ślub sama wymarzyła (taa jasne, szwagier rozwodnik a ślub w ciąży brała). I mam wrażenie, że teraz z zazdrości będzie robić wszystko żeby mój dzień popsuć. Np. pokoje na mojej sali kosztują 60 zł, niby nie fortuna w porównaniu z kosztami całości, ale sytuacja jest taka. Siostra uznała, że albo zapewnie jej pokój, żeby mogła położyć dziecko albo ona przyjdzie na gdzinę. Nie ogarniam zabierania na wesele 1,5 rocznego dziecka. Niech będzie na ślubie, obiedzie a potem do opiekunki ;/ Przecież nie będę każdemu z dzieckiem zapewniać pokoju, nawet tyle ich nie ma

Stary 2014-04-25, 10:59   #941
sQuaara
Zakorzenienie

nie no to ja tylko 1 przyjaciółkę ;-) jak do mnie 1raz jechała to zabrala kolege zeby czuc sie pewniej
hahaha;D
ale moja kuzynka i jje mąż z tego samego portalu zjęciowego są co Wy chyba w takim razie
Stary 2014-04-25, 11:00   #942
193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488
Konto usunięte

Cytat:
A powiedzcie mi jeszcze ile płacicie za os? Jeśli w ogóle macie taką opłatę a nie np. sale plus kucharkę Ja mam 200 zł os i mam menu dość rozbudowane. Moja siostra, która sama nie miała wesele twierdzi, że ceny są do 150 zł. Wiem, że są takie, ale wtedy pewnie jest mnie jedzenie. Co Wy o tym myślicie?
My mamy od 220-240. Wszystko zależy od menu, które będzie dostępne na początku stycznia 2015. Oczywiście liczba posiłków taka sama, chodzi o to, że np. dania mogą być inne niż w ubiegłych latach. Tort i ciasta w cenie.

Cytat:
My pójdziemy zobaczyć jak wygląda sala gotowa. Pani nam zaproponowała, żeby zadzwonić i się umówić w dzień jak jest wesele. Jedna wizażanka ma wesele w tym roku tam, to może się podzieli wrażeniami.
Ja mam zaproszenie w dniu każdego wesela kiedy sala będzie gotowa. Znajomości
193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 11:01   #943
Bziuma
Zadomowienie

Cytat:
Oj no przepraszam! :P nic nie tracisz ja się bardzo cieszę że podjęłam taką decyzję :P
To nie jest przecież twoja wina Pisałaś, że do końca tego miesiąca pracujesz więc tak przyjęłam za to, że może w ostatnie dni miesiąca będziesz w pracy
Bziuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 11:02   #944
pati0090
Zakorzenienie

Cytat:
mam tak samo. My już byliśmy zobaczyć przybraną salę przed jednym z wesel. A w sierpniu mojej siostry znajoma ma tam wesele więc podzieli się ze mną odczuciami względem sali.

pati0090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 11:03   #945
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
nie no to ja tylko 1 przyjaciółkę ;-) jak do mnie 1raz jechała to zabrala kolege zeby czuc sie pewniej
hahaha;D
ale moja kuzynka i jje mąż z tego samego portalu zjęciowego są co Wy chyba w takim razie
ja w liceum byłam strasznym "ryzykantem" haha xD tzn poznałam wielu znajomych przez internet i się z nimi spotykałam ale tylko jeśli mieliśmy wspólnych znajomych i wiedziałam że ten ktoś naprawdę istnieje haha co to były za czasy tyle godzin spędzonych przed komputerem :P
A ten portal był swego czasu baaaardzo sławny wśród osób zwłaszcza w moim (wtedy) wieku :P teraz to trochę wstyd i nie wszyscy o tym fakcie wiedzą :P
Stary 2014-04-25, 11:03   #946
45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241
Konto usunięte

Cytat:
Podpis naprawiony :P

A który to dom?
Polonez w Wieprzu.

Cytat:
Szukając kamerzysty jeden miał na stronie czołówki i data np. 11 czerwiec 2014. I to na wszystkich gdzie się termin pojawiał. Brrrrrrr
Swoją drogą to mam nadzieję, że dziś ogarniemy swojego i koniec.

My mamy 160,oo z ciastem (bez tortu) i owocami. I wydaje mi się, że dużo tego jest. Na obiad rosół, ziemniaki, surówki, 7 rodzajów mięsa i krokiety. Chyba będziemy zmniejszać. Potem barszcz i też ze 3-4 mięsa, flaki i znowu jakieś mięso, kurczak i na koniec żurek. Także 5 ciepłych podań, w każdym coś do wyboru. Nie ma w standardzie zimnych zakąsek. Dlatego pewnie coś gorącego zamienimy na zimne. Mamy opcję zamówienia pieczonego indyka, który podobno dobrze schodzi.

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

A pozwolą Wam zmniejszyć? U nas powiedzieli, że nie ma nawet takiej opcji. Że jak ktoś wyjdzie głodny bo para młoda zmniejszyła menu czy porcje, to powiedzą, że w tym domu weselnym jest źle, a nie że młodzi źle porządzili. I ona zdaje sobie sprawę, że porcje są duże, ale nie zrobi inaczej i koniec. I w sumie rozumiem. Bo większość z nas tutaj ma podejście - że jedzenie to podstawa imprezy. Ale słyszałam o przypadkach ucinania na jedzeniu, żeby było taniej, czy wystawieniu wódki o 20, żeby nie zabrakło do końca. A wesele od 16... Mentalność ludzi czasami jest dziwna... Więc stwierdziłam, że dobrze, że jest jak jest

Cytat:
Właśnie dostaliśmy rok temu ciasta z wesela też z datą 22 albo 29 (juz nie pamietam ;P) czerwiec.. trzeba dopilnować wszystko :P

Jedzenia na weselu u wszystkich jest za dużo :P my chyba nawet nie będziemy domawiać stołu wiejskiego bo to koszt 1,5 tys a przez wesele jednodniowe to nie zejdzie.. za to gdyby pojawił się grill to z miłą chęcią zamieniłabym jedno ciepłe danie na grilla

Generalnie jest za dużo... Ale dla mnie, dla Ciebie. Mój brat już wrócił raz głodny z wesela... A to nie jest człowiek marudny jeśli chodzi o jedzenie...

Cytat:
Haaaaa, witaj w klubie... u mnie będzie podobna batalia o świadka.... A jeszcze się kroi na dwie świadkowe i olaboga co to będzie, co ludzie powiedzą... Na razie czekam ze stoickim spokojem... Bo jest czas... Ale wydaje mi się, że znajdzie się do czasu ślubu argument, żeby mieć innego świadka niż brat.
45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 11:03   #947
pati0090
Zakorzenienie

Cytat:
Takim przykladem jest moj TZ :P poznalismy sie na portalu internetowym ze zdjeciami.. swego czasu baaardzo popuilarnym haha xD i tam kolezanka zalozyla grupe naszego liceum i sie oblukalismy i zaczelismy tak do siebie pisac hehe
czyżby fotka.pl

Stary 2014-04-25, 11:04   #948
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Termin wizyty możemy wybrać sami. Tylko zapytać czy jest wesele i o której możemy wejść. Żeby nie razem z gośćmi, albo o 8 rano jak nie ma nic gotowego np.
Stary 2014-04-25, 11:04   #949
pati0090
Zakorzenienie

[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;46170875]
Haaaaa, witaj w klubie... u mnie będzie podobna batalia o świadka.... A jeszcze się kroi na dwie świadkowe i olaboga co to będzie, co ludzie powiedzą... Na razie czekam ze stoickim spokojem... Bo jest czas... Ale wydaje mi się, że znajdzie się do czasu ślubu argument, żeby mieć innego świadka niż brat.[/QUOTE]

u mnie będą druhenki 3 i ich druhowie
pierwszą druhną- świadkową będzie moja siostra, a świadkiem- brat tż

Stary 2014-04-25, 11:05   #950
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bziuma Pokaż wiadomość
To nie jest przecież twoja wina Pisałaś, że do końca tego miesiąca pracujesz więc tak przyjęłam za to, że może w ostatnie dni miesiąca będziesz w pracy
a ogólnie to teraz na stałe w krk pracujesz? jeszcze będzie czas

Właśnie Squara ja jeszcze z Bziumą się znam!! to najlepsza fizjoterapeutka!
Cytat:
Napisane przez pati0090 Pokaż wiadomość
mam tak samo. My już byliśmy zobaczyć przybraną salę przed jednym z wesel. A w sierpniu mojej siostry znajoma ma tam wesele więc podzieli się ze mną odczuciami względem sali.
Oj ja mogłam podjechać do dalszej kuzynki na wesele zobaczyć co i jak ale głupio tak.. zapraszała mnie przez facebooka że jak będzie mi się nudzić to mogę wpaść w środku wesela :P dziwnie ale to dlatego że pisałyśmy ze sobą długo właśnie ze względu na to wesele które miała na tej samej sali i mam już około 6 opinii i relacji z wesel z 2013 roku od znajomych i uf.. wszystkie pochlebne
Stary 2014-04-25, 11:07   #951
biala lila
Zadomowienie

Haaaaa, witaj w klubie... u mnie będzie podobna batalia o świadka.... A jeszcze się kroi na dwie świadkowe i olaboga co to będzie, co ludzie powiedzą... Na razie czekam ze stoickim spokojem... Bo jest czas... Ale wydaje mi się, że znajdzie się do czasu ślubu argument, żeby mieć innego świadka niż brat.[/QUOTE]

Ja chyba też teraz zamilknę i będę udawać, że nic się nie dzieje A potem to już trudno, albo się pogodzi z moją decyzją albo niech nie przychodzi. Każdego się nie uszczęśliwi

Stary 2014-04-25, 11:07   #952
193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488
Konto usunięte

Cytat:
Termin wizyty możemy wybrać sami. Tylko zapytać czy jest wesele i o której możemy wejść. Żeby nie razem z gośćmi, albo o 8 rano jak nie ma nic gotowego np.
No wiadomo, że nie z gośćmi

Chyba bym zabiła jak wchodzimy na sale a tu obcy ludzie (nie kelnerzy) oglądają naszą dekorację - rano mogą, proszę bardzo

Ale takie sytuacje raczej się nie zdarzają. Chyba...
193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 11:07   #953
joasia-a
Zakorzenienie

[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;46170875]Generalnie jest za dużo... Ale dla mnie, dla Ciebie. Mój brat już wrócił raz głodny z wesela... A to nie jest człowiek marudny jeśli chodzi o jedzenie...[/QUOTE]
Serio? To musiała być "bida" :P bo ogólnie z tego co nawet słyszę, ile później do domu zabiera się jedzenia po weselu.. ja zawsze jem obiad plus 2 dania ciepłe, nie jadamzimnej płyty ani nic.. i zawsze ostatnie dania odpuszczam sobie bo już nie mogę :P
Cytat:
czyżby fotka.pl
nie potwierdzam, nie zaprzeczam :P
Stary 2014-04-25, 11:08   #954
zonamojegomeza
Zakorzenienie

A pozwolą Wam zmniejszyć? U nas powiedzieli, że nie ma nawet takiej opcji. Że jak ktoś wyjdzie głodny bo para młoda zmniejszyła menu czy porcje, to powiedzą, że w tym domu weselnym jest źle, a nie że młodzi źle porządzili. I ona zdaje sobie sprawę, że porcje są duże, ale nie zrobi inaczej i koniec. I w sumie rozumiem. Bo większość z nas tutaj ma podejście - że jedzenie to podstawa imprezy. Ale słyszałam o przypadkach ucinania na jedzeniu, żeby było taniej, czy wystawieniu wódki o 20, żeby nie zabrakło do końca. A wesele od 16... Mentalność ludzi czasami jest dziwna... Więc stwierdziłam, że dobrze, że jest jak jest

Generalnie jest za dużo... Ale dla mnie, dla Ciebie. Mój brat już wrócił raz głodny z wesela... A to nie jest człowiek marudny jeśli chodzi o jedzenie...
[/QUOTE]

Możemy sobie manewrować. Wszystko do ustalenia. I zabranie jakiegoś kotleta i postawienie za to śledzia nie będzie chyba odczuwalne za bardzo dla gości. A teść się ucieszy ze śledzia

Raz wróciłam głodna z wesela. Ale to przez zespół. Nie miałam czasu jeść. Szkoda, że już nie istnieje
Stary 2014-04-25, 11:09   #955
sQuaara
Zakorzenienie

Lila (tak bede Cie nazywac ) tu o dzieciach juz bylo - kazdy ma inne podejscie czy to rozumiemy czy nie.

ale jakby moja wlasna siostra (ktorej nie mam) mi rzucala taka pyskówke to ja bym z niej swiadkowej nie zrobila i powiedziala prosto z mostu ze to wlasnie dlatego ze jest roszczeniowa i taka nie fer. bo nie mysli w kategoriach Twojego dobra (co zrobic z malym zeby na slubie pomagac ogarnaiac) to co z niej ma byc za swiadkowa?

z drugiej strony jakby mnie moj brt poptprosi (daj boze na moim slubie nie bedzie mial dziecka.. ma 22lata i dziewczyne od pary mcy) to bym mu pokoj za kazda kwote zalatwila bo dalabym wszystko zeby byl na slubie jak najdluzej.
no ale jakby powiedzial "albo nie przyjde" to bym pewnie rzucila "to nie przychodz"

ej ja mam MONDRE pytanie
jak sie kroi torty angielskie?
jak pokroje 1warstwę to kolejna nie bedzie miala góry? tzn no polewy żadnej? czy tam miedzy nimi sa np tekturki jakies?
Stary 2014-04-25, 11:10   #956
pati0090
Zakorzenienie

Cytat:

nie potwierdzam, nie zaprzeczam :P
ja tam poznałam mojego wcześniejszego chłopaka

Stary 2014-04-25, 11:10   #957
zonamojegomeza
Zakorzenienie

[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;46170944]No wiadomo, że nie z gośćmi

Chyba bym zabiła jak wchodzimy na sale a tu obcy ludzie (nie kelnerzy) oglądają naszą dekorację - rano mogą, proszę bardzo

Ale takie sytuacje raczej się nie zdarzają. Chyba... [/QUOTE]

Chyba pracownicy nie powinni dopuścić do takiej sytuacji.
Stary 2014-04-25, 11:11   #958
beth007
Zadomowienie

Ja płacę 180 zł od osoby ale myślę nad zmianą sali także się okaże

beth007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 11:12   #959
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
ej ja mam MONDRE pytanie
jak sie kroi torty angielskie?
jak pokroje 1warstwę to kolejna nie bedzie miala góry? tzn no polewy żadnej? czy tam miedzy nimi sa np tekturki jakies?
ej hahahaha !! lovYa! :P ja tez sie nad tym ostatnio zastanawialam jak ogladalam filmik hahaha xD no bo u gory na pewno jest lukeir, czy co to tam jest na calym torcie.. ale pietro nizej? klada pietro na zalukrowanym pietrze czy jak..
Cytat:
ja tam poznałam mojego wcześniejszego chłopaka
ja swojego wczesniejszego tez :P
dla sentymentu to nadal nie skasowalam konta
Stary 2014-04-25, 11:13   #960
MajsterkaANB
Zakorzenienie

my po.znizce 170 i najmniej dan z was wszystkich :p

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

MajsterkaANB jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości