|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1801 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Majowki przynosic zaraz beda nowine radosna, a czerwcowkom niech brzuchy jeszcz
Cytat:
![]() Ale piękny dzionek się zapowiada, w sam raz na grilla ![]() I pepco zachacze przy okazji ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1802 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Majowki przynosic zaraz beda nowine radosna, a czerwcowkom niech brzuchy jeszcz
carolyna86
![]() Cytat:
![]() MamaKtosia najpierw były pięknolice, teraz pięknobrzuche, strach się bać co dalej ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1803 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tez chcialam to zasugerowac ale ciagle zapominam ![]() Dzien dobry ![]() Ja na nogach od 6.30 wiec nie tak zle ale ze: a) pogoda fatalna, leje i jest zimno b) moj syn dzis mial poranek szataniatka i dal mi popalic wiec czuje sie kijowo... Dziec juz w przedszkolu wiec jade do polskiego sklepu po ogorki kiszone i kapuste kiszona ![]() Zrobie sobie ogorkowa ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1804 | |||
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Bardzo dziękuję wszystkim za kciuki ![]() ![]() ![]() Dzisiaj mam 38 tc skończony ![]() ![]() Mała całą noc mi wypychała brzuch, chyba jej też jest coraz mniej wygodnie. Teraz musi tylko wytrwać do poniedziałku a potem niech się dzieje co ma się dziać. Jak długo czekałyście na wynik GBS? Moje wyniki zgubili w laboratorium i nie wiem czy zdążę jeszcze raz zrobić? ![]() Miłego dnia ! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1805 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1806 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wczoraj mialam pobrany GBS i mam zadzwonić po wynik we wtorek a ja sie nie wyłamię z klubiku hipochondryka! nocka jako tako, ale obudzil mnie straaaszny ból ręki...taki od środka.... a że ręce drętwieją od jakiegos czasu... oby to nie było to, co ma moja mama i przeszlo po porodzie ![]()
![]() |
#1807 | |
Raczkowanie
|
Asiulka, Asia dziękuję za odpowiedź
Cytat:
![]() Edytowane przez Oliwka_2 Czas edycji: 2014-04-25 o 09:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1808 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() hej Kochane jestem ledwo żywa... dziś idę po południu wpychać się do lekarza bo już nie wyrabiam... Karat nie przechodzi, kaszel też męczy... boje się o Malutką, że jej zaszkodzi to moje choróbsko... Dodatkowo od wczoraj boli mnie głowa masakrycznie ... Uważajcie na siebie żebyście nie złapały jakiegoś świństwa. I przepraszam że tak marudzę... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1809 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja czekałam na wynik gbs 3 dni, ale sama zanosiłam do laboratorium i odbierałam wyniki ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1810 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
22.10.2011 Nasz ślub ![]() 01.10.2013 Dwie piękne kreseczki ![]() 15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek ![]() Ja pod sercem Cię nosiłam, Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1811 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1812 |
Zakorzenienie
|
Aldrin witaj z powrotem
![]() Carolyna ![]() ![]() Agaaga też mi się tak zdaje ![]() Asia321 ![]() ![]() MamaKtosia prędzej chyba Cię poród spotka niż zapakowana torba ![]() Pomarańcza ![]() ![]() Nitka dobry pomysł ale pytanie czy się wszystko zmieści bo tam jest potem ograniczenia znaków. Oliwka tydzień czekałam na wyniki. Dzień dobry ![]() U Nas młody chciał wstać o 5.45 ale go ubłagałam i pospaliśmy jeszcze do 7.15 ![]() Ale potem gonitwa aby na autobus zdążyć , bo jechałam do laboru oddać krew i mocz. A że obiecałam synkowi kiedyś że pojedziemy autobusem więc musiałam obietnicę spełnić ![]() ![]() A ja przyznam że ledwo się dokulałam z przystanku do przychodni chociaż to nawet blisko. Wiecie co jestem załamana , bo w domu znów syf , kurz i bałagan. Właśnie robią Nam laubę w marmuricie i jeszcze przedpokój będą robić - zrywać tapetę i też chyba dawać marmurit. A ja jak widzę ten kurz i syf to jestem już załamana i mam dość. Myślałam że to ostatnie dni/tygodnie przed porodem sobie odpocznę a tu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1813 |
Wtajemniczenie
|
hej mamuśki
![]() u nas ale pochmurno .. i jakoś zimno ja czekam za koleżanką ![]() mam info od Kasib Hejka.Ja dziś od 5 do 10 byłam na porodówce. Ale niestety ok 9 skurcze się wyciszyły ze 100 do 20. Oksy nie chcą pakować narazie więc czekam. Buziaczki. Tęsknie za wami mamuśki. Odpisałam Kasi, że wszystkie trzymamy kciuki,za nią i Olę żeby szybko poszło. I że też tęsknimy Napisała jeszcze że zaraz ma ktg. Edytowane przez niegrzeczna88 Czas edycji: 2014-04-25 o 10:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#1815 |
Rozeznanie
|
Nikii to jest niesamowite, że rozumiesz swojego syna
![]() kasiab a już tak blisko było... Oby się w końcu rozkręciło coś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1816 |
Rozeznanie
|
Kciuki za Kasięb - oby szybko już poszło
![]() Ja właśnie umyłam 2 okna, przygotowałam obiad, i zaraz zbieram się za mycie podłóg.. Nie, nie - to nie jest syndrom wicia gniazda, raczej syndrom - "młoda wyskakuj z brzucha" ![]() U mnie pogoda cudowna, muszę wyciągnąć męża po pracy na długaśny spacer ;D
30.04.2014 3:15 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1817 |
Zakorzenienie
|
chansons ja mam to samo siadam na kibelek i drzemię, po chwili się budze i ide jak lunatyk do łóżka... Wtedy szybko zasypiam... a jak pochodzę po domu to zaczynam jeść i zasypiam po 2 godzinach...
Więc woel podrzemać na kibelku ![]() madziarek ![]() karolkya goń do lekarza... Nie marudź że nam tu marudzisz, po to tu jesteśmy... ![]() ![]() oliwka ![]() Niki remont remontem, ale pamietaj że jesteś w końcowej fazie ciąży, uważaj na siebie!!! lepiej mieć lekki bałagan a zdrową donoszoną ciążę ![]() kasiab trzymam ![]() ![]()
#1818 |
Zakorzenienie
|
Martuszka jak się z dzieckiem przebywa 24/7 to ich język jest zrozumiały . Chociaż innym wydaje się że jest z kosmosu
![]() ![]() ![]() Justyna na razie olewam porządki bo to przynajmniej z tydz/2 potrwa ;/ Jedynie co to po ich wyjściu będę podłogi przemywać , albo zagonię TŻ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1819 |
BAN stały
|
Witam mamusie
![]() Nocka koszmarna..z powodu zabawki grającej która się włączyła o 3 w nocy i grała w najlepsze..a my tacy zaspani nie mogliśmy jej zlokalizować ![]() Powoli ogarnęłam obowiązki w pracy, ale było mi mega ciężko w tym tyg bez niani..zajmując się Milą i pracując jednocześnie. Nie chcę więcej takich tygodni bo nie wyrabiam już ![]() Dzisiaj kończę ostatnie rzeczy i wrzucam na luz... W związku z tym po południu moi rodzice zabierają do siebie Milkę, a my idziemy z mężem na randkę ![]() Asia321 w takim razie trzymam kciuki za dzisiejszy poród ![]() ![]() Ktosiowa, upss..no właśnie torba ! Tylko najpierw muszę mieć co do niej włożyć... ![]() Nie straszcie z tymi upałami, bo nie mam letnich ciażowych ciuchów i już mało w co się mieszczę ![]() Kasian, witaj w klubie skurczy ![]() ![]() ![]() ![]() Nikii, jej nie możesz przecież sama sprzątać tego po remoncie bo się zajedziesz kobieto! |
![]() ![]() |
![]() |
#1820 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1821 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do zabawki ![]() ![]() Co do obowiązków w pracy i domu, oraz braku niani ![]() Co do randki ![]() magnez = wapno ![]() To by było na tyle ![]()
![]() |
#1822 |
Rozeznanie
|
Witam się i ja.
Nocka minęła dobrze, słoneczko świeci a mimo to ja jakaś śpiąca. Od rana mały prawie się nie ruszał i w nocy też jakoś mało gfo czułam, że się wystraszyłam. Szturchałam go i jakieś leciutkie ruchy zrobił. Ale teraz nawcinała się winogron i się rozkręcił. Uff jak się cieszę! Jutro wizyta to doktorek sprawdzi co i jak. |
![]() ![]() |
![]() |
#1823 |
Zakorzenienie
|
kasiab kciuki za rozkręcenie się szybkie akcji i oby było po wszystkim, niech podają oxy i szybko pójdzie
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1824 |
Zakorzenienie
|
Idę coś ze sobą zrobić... bo mam mega drętwy dzień
![]() zmielić farsz na pierogi, posprzątać w łazience i zetrzeć kurze - i nic więcej bo mi się nie chce ![]()
#1825 |
Zakorzenienie
|
Kasiab kciuki by sie rozkręciło i wyrzuciło Olke z brzucha
![]() A ja mam ostatnio skurcze nie w łydce a w udzie aż mnie budzą ![]() U nas kolejny dzien marudy chyba śpiący . . .
#1826 | |||
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry brzuchatkii mamusie
![]() Ja właśnie jem śniadanie - tosty ![]() martuszkao tak to zapewne czkawka ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja mam torbę spakowaną w jakichś 30 % i wyjęłam ją z szafy, żeby podziałać dalej ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Nitka popieram wpisywanie tych danych na pierwszej stronie ![]() Aldrin witaj z powrotem w dwupaku, ![]() Ilkas z tą torbą to nie ma żartów, bo my dziś zaczynamy 37 tc ![]() więc bierz się do roboty, bo faktycznie poród Cię zastanie ![]() Pomarancza ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1827 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja do toalety tez chodze na autopilocie. światła nie zapalam nawet... a co do skurczy, to tż kupił mi czekolade. zgodnie z zaleceniem od lekarza ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1828 | |
Zakorzenienie
|
kasiab - za szybkie rozkręcenie akcji i żebyś się za dużo już nie męczyła
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1829 |
Wtajemniczenie
|
carolyna86 justiwi dziękuję ślicznie za listy zakupów w aptece
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1830 | ||
Zadomowienie
|
Zabawa w piaskownicy męczy wam powiem, będę jeszcze ze 3 godziny do siebie dochodzić
![]() martuszka0 no właśnie jak już będą takie upały to nie wiem co my zrobimy, wtedy to jakiś hipochondryk do kwadratu będzie bo będziemy zdychać Cytat:
![]() ![]() Oliwka_2 GBS minimum 7 dni tyle trwa hodowanie tego farfocla Eeee Ilkas też jeszcze nie spakowana a jest tydzień przede mną! ![]() asia321 tylko nie przesadź z tym skakaniem po oknach ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:22.