|
|
#1441 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XIII
Maskladaczku
|
|
|
|
#1443 |
|
Raczkowanie
|
Agentem
|
|
|
|
#1444 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny, czy wy macie podobne odczucie jak ja odnośnie faktu, że Euphoria i Insolence pachną w firmowej próbce inaczej niż w pełnowymiarowym flakonie Bo ja czuję wyraźną różnice w trwałości i intensywności zapachu. Opcja, że mam podróbę odpada Jakiś czas temu Kattarina przyznała mi trochę racji odnośnie Insolence...Ale jaka jest prawda? Pachnę Euphorią z pełnowymiarówki i moje rozczarowanie się pogłębia
|
|
|
#1445 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Insolence również, z próbki pachniało słodko i wyczuwalnie, natomiast z flaszki zapachu nie czuję na sobie
|
|
#1446 |
|
Zakorzenienie
|
Daigee- zgadza sie- wyniuchalam
roznice ) i pamietam, ze prawie padlam trupem, zaduszona pudrem W przypadku tych perfum, zdecydowanie wole produkt )
|
|
|
|
#1447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już Ci napisałam w PW, że ja mam tak samo z Truth
|
|
|
#1448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1449 |
|
Zadomowienie
|
Co za oszukisty....
Hmmm... ja nie odbieram Zuchwałej jako pudrowych fiołków ![]() Ale z tą Euphorią mam tak samo
|
|
#1450 |
|
Raczkowanie
|
Hypnotic Poison zainspirowana opisem Psychy w wątku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=194816.
Czuję jak nadchodzi migrena. No i gdzie to kadzidło ? Co mnie napadło, żeby użyć perfum z "poison" w nazwie
|
#1451 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A tak serio to aż dziwne co piszecie. I to tyle osób żeby miało podobne odczucia
|
|||
|
|
|
#1452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To nie sa swieze fioleczki, a raczej.... kandyzowane. Musze przyznac, ze wlasnie za te "wulgarna" adaptacje fiolka, uwielbiam te perfumy ![]() Daigee- to jak okreslilabys Insolence, jesli nie jako "pudrowe" ?
|
|
|
|
|
#1453 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jest u mnie miejsce na jeszcze jedną jedyną flaszkę w kolekcji Narazie prym wiedzie Narciso For Her .... i pewnie tak zostanie |
||
|
|
|
#1454 |
|
Rozeznanie
|
intensja
|
|
|
|
#1455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na mnie sa wlasnie przydymione, mozna powiedziec kadzidlane i otulona nimi, czuje sie jak...... "podwedzona" Favkes- na pewno nie ryzykowalabym, na Twoim miejscu, zakupu Insolence w ciemno, (pisze to, poniewaz zauwazylam, ze czasem lubisz poddac sie spontanowi ) A jesli bedziesz juz testowala Guerlaina, moze uda Ci sie jeszcze "niuchnac" Meteoryty- w nich takze czuje fioleczki.
|
|
|
|
|
#1456 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. A tak liczyłam na kadzidło. Nawet wanilię byłam skłonna znieść. Mam fazę na kadzidło. Wczoraj Ouarzazate wycięło mi numer. Bardzo złagodniało, wyczułam w nim taka powietrzną nutę - słony wiatr od morza , którą znam z innego zapachu, ale nie mogę skojarzyć nazwy.
|
|
#1457 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie sama nie wiem jak je zdefiniować
Już ze dwa razy podchodziłam do ocenienia ich na KWC, ale jakoś brakowało mi weny, żeby w jakąś szufladkę je włożyć...Na mojej skórze napewno będzie to coś w kierunku kwiatowo (zdecydowane, mocne fiołki) - owocowo (eee... jakieś wiśnie?) - landrynkowego. (cukierasy - szklaki )..
|
|
#1458 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() Pachnę JPG Classique. Piękny. |
|
|
|
|
#1459 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w HP żadnego kadzidła nie czuję
|
|
|
|
#1460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wrażeń odnośnie nut z próbki już nie pamiętam. |
|
|
|
|
#1461 |
|
Zakorzenienie
|
Coco Mademoiselle. Trzyma się świetnie jak na ten upał
|
|
|
|
#1462 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nastrój... Taki średni. Chociaż przyznaję, że staram się nad sobą nie użalać - poza tym przez ostatnie dwa dni mój czas pochłonęły porządki na forum Paznokcie (dużo zmian, oj dużo) i moja alergia na paszczy. Cytat:
![]() Cytat:
Pogoda szaro-bura, strasznie wieje... Mauboussin P.S. Oo, Demonika widzę
|
|
#1463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Az z tego wszystkiego psiknęłam sobie na łapkę w celu przypomnienia zapachu
|
|
|
|
|
#1464 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Z pewnością postąpiłaś właściwie Cytat:
. Jest to jedyny zapach, który zmuszona jestem zabrać ze sobą do pracy.Cytat:
Zastanawiałam się ostatnio, co dzieje się z paroma wizażankami (trzeba chyba utworzyć wątek "Poszukiwany / Poszukiwana"...), pomyślałam również o Tobie. Cytat:
, mam nadzieję, że i moje się przydadzą .Cytat:
Cytat:
. Straszliwie. Nie mam już siły udawać, że jestem radosna jak skowronek. Chcę już być w domu, chcę się wypłakać. Uśmiecham się jedynie w myślach, gdy czuję ruchy mojego synka, gdy malec lgnie do ciepła moich rąk.Pachnę dziś Le Baiser du Dragon, edp. Dawno nie używałam Smoka, nie mogłam się przemóc przez te mdłości, nie chciałam go "znielubić". Dziś jest nam dobrze razem. --- Przed chwilą weszła do mojego pokoju koleżanka, która spojrzała na mnie krytycznie i stwierdziła, że jestem już bardzo gruba. I zapytała ile przytyłam. Do dnia dzisiejszego - ok. 11 kg (30 t.c.). Nie uważam, że to dużo. Nie kontroluję nerwowo wagi, nie objadam się, ale nie mam zamiaru teraz się odchudzać . Na to przyjdzie czas po karmieniu.A poza tym, czy ja, do jasnej cholery, muszę być chuda??
|
|
#1465 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
A zresztą, przepraszam, ale to niezbyt grzecznie (delikatnie mówiąc) ze strony koleżanki, wypowiadać takie uwagi. Demoniku, życzę Ci jak najszybszej poprawy nastroju, a krytycznymi uwagami się nie przejmuj, i dogadzaj sobie pachnąco i kulinarnie, jak tylko masz ochotę
|
|
#1466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i rozumiem Cię co do tych mdłości -tragedia - do tej pory nie mogę znieść zapachu białego sera z pomidorem na kanapce z bułki - bo mi się z mdłościami kojarzy właśnie. Pamiętam to jak dziś - a przecież to było 11!! lat temu ![]() W kolejnych ciążach tez - tak jak Ty pilnowałam się, żeby sobie nie obrzydzić niczego ( ani jedzenia, ani zapachów ) w tym okresie. --- A koleżance trzeba by powiedzieć, żeby się odeczepiła ... i to ostro. 11 kg. w 30tc to jest w sam raz. Ani dużo ani mało ... nie musisz być chuda - musisz być zdrowa! buziaki dla synusia
|
|
|
|
|
#1468 |
|
Zakorzenienie
|
Moniko, dziewczyny mają rację
|
#1469 |
|
Zakorzenienie
|
Demoniczku-
![]() Podpisuje sie pod tym co napisaly dziewczyny Alez ja lubie takie "zyczliwe" babsztyle Nawet jesli tak pomyslala, to mogla sie ugryzc w jezyk i zachowac "rewelacyjne spostrzezenia" dla siebie ![]() (Od razu przyszlo mi do glowy, ze to z zazdrosci )
|
|
|
|
#1470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ściskam Ciebie i Synusia ![]() Edytowane przez homyk Czas edycji: 2007-06-22 o 16:15 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:40.

Bo ja czuję wyraźną różnice w trwałości i intensywności zapachu. Opcja, że mam podróbę odpada 

Już Ci napisałam w PW, że ja mam tak samo z Truth

? Co mnie napadło, żeby użyć perfum z "poison" w nazwie

Już ze dwa razy podchodziłam do ocenienia ich na KWC, ale jakoś brakowało mi weny, żeby w jakąś szufladkę je włożyć...
. Wierzę, że wszystko Ci się ułoży
, trwająca grubo ponad tydzień;

)