|
|
#721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz? Odsłona LV
Przy okazji szufladowych porządków wygrzebałam stare kadzidełka - Frankincense - ależ cudnie pachną
|
|
|
|
#722 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piękny, prawda? To zupełnie nie w moim stylu ale nie skończyłam jednej flaszki, a już myślę o kolejnej Tak w ogóle, to Nektary SoOud mają w nazwie "k" nie "c", choć wygooglować można obie wersje pisowni, nie wyłączając tytułu mojej rozbiórki, w której idąc tropem zapisów, również wpisałam Nectar ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;46171043]Amouage Opus VI, i znów słodko, ale całkiem fajnie Ale V lepsiejszy ![]() VI nie przypadła mi do gustu, nie pamiętam z jakiego powodu, ale jak ponownie przetestuję, to przypomnę To jedyny Opus, którego nie jestem w stanie znieść ani na sobie, ani też na innym nosicielu Cytat:
W nawiasie powinno znaleźć się "własnymi kompleksami" ![]() A wracając do pytania, to nie, nie oszczędzam Każdy dzień mojego życia uważam za wyjątkowy, nigdy nie wiadomo, co nowego przyniesie Cytat:
Ale przynajmniej to wychodzenie z mody ich nie niszczy Ja z butami przeżywam istną gehennę jak już uda mi się trafić na super wygodne, to czuję nieustanny lęk, żeby mi się przypadkiem nie rozpadły a jak się przyniszczą i czas się z nimi pożegnać, nie jestem w stanie tego uczynić, będę dotąd przeprowadzać renowację, aż się całkowicie rozpadną Cytat:
Ja tymczasem wypachniona Nasomatto Pardon
|
||||
|
|
|
#723 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie to zapach luksusu A nazwę odpisałam z próbki z Quality, więc byłam pewna, że prawidłowo![]() Cytat:
Dlatego napisałam, że na tej zasadzie w ogóle nie powinnam pachnieć |
||
|
|
|
#724 | ||
|
Spod wody.....
|
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- ![]() --- Cytat:
|
|
#725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faktem jest, że w ciągu ostatnich miesięcy przybrałam na objętości (bardzo niewiele, ale czuję to) - ale tak obiektywnie, to w swojej kategorii wiekowej wyglądam powyżej średniej - a sama najlepiej się czuję, jak jestem wg ogółu "za chuda".
|
|
|
|
|
#726 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czuje sie wyjatkowo w niektorych kompozycjach,ale nie sa one na tyle wyjatkowe ,aby ich uzywac rzadziej niz innych ![]() Dzis pachne Clive Christian nr.1 Woman Edytowane przez ania105 Czas edycji: 2014-04-25 o 14:30 |
|
|
|
|
#727 |
|
Raczkowanie
|
Prada Infusion D'Iris
|
|
|
|
#728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój problem jest bardzo prozaiczny - mam cztery pary dżinsów, wszystkie dość dopasowane, i +3 cm w biodrach oznaczają, że ledwie się w nie mieszczę - o komforcie poruszania się nie wspominając
|
|
|
|
|
#729 | |||||||
|
Her Worshipfulness
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tej firmy jeszcze Citiver i City Love są piękne Cytat:
Kiedy urodził się nasz dużo młodszy brat ona miała 18 lat i kiedyś oglądając Klan chyba, ze złością stwierdziła że to niesprawiedliwe Ale u nas były najpierw kolki, potem ząbki, w międzyczasie tysiącpincet alergii i ciągłe zapalenia oskrzeli płuc, szpital ze 2-3 razy do roku. (Prócz tego dreny w uszach, usuwanie migdałków, wyrostek i strach wymieniać dalej, a to wszystko do 5 roku życia ).Cytat:
![]() Ja używam wielu zapachów teoretycznie "zimowych" przez cały rok i pachną jeszcze piękniej, a sam Gold właśnie w cieplejsze dni ukazuje swoje najładniejsze oblicze Oczywiście nie zlewam się niemi tak że owady padają w locie Cytat:
![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;46167530] Jest słodkawy i bardzo ciepły, a tego w perfumach zwykle nie lubię ![]() Zapach nie jest zły, ba na kobiecie musi być piękny Na mężczyźnie też jest ciekawy Cytat:
![]() Cytat:
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;46171043] (...)To już wiem skąd u Cię w zestawieniu używanych zapachów tyle damskich ---------------------------------------------------- Wczoraj było Tendre Kiss, dziś jest B*Exquisite
|
|
#730 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
cieplo idzie. |
|
|
|
|
#731 |
|
Zakorzenienie
|
So Elixir
|
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
Blood Concept B
miłego dnia
|
#733 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też migrena - dzień trzeci.
Pachnę Keiko Mecheri Attar de Roses
|
#734 | |
|
Spod wody.....
|
Cytat:
|
|
#735 |
|
Zadomowienie
|
Fantasy Midnight by Britney S.- z wymianki z bardzo miłą wizażanką
|
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
Dzongkha
|
#737 |
|
Mother of Cats
|
testowo Opus VI - klękajcie narody
|
|
|
|
#738 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Chciałbym nimi pachnieć, ale szkoda mi, bo jak wyzeruję to już najpewniej powtórki flakonu nie będzie z powodu wysokiej ceny bądź znikomej dostępności ![]() Podejrzewam, że chciałby coś bardziej błyszczącego Cytat:
![]() Wolałbym dać 600 zł za Platynowego (ale musiałby pachnieć identycznie jak ten mój z 2006) niż za Opus VI ![]() Cytat:
Cytat:
![]() _________________________ ____________ Opus VI dogorywa |
||||
|
|
|
#739 |
|
Zakorzenienie
|
Opus VI
, przepiękniasty jest...chciałabym flaszkę ale póki co dyszka mi musi wystarczyć
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#740 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;46178204]
Podejrzewam, że chciałby coś bardziej błyszczącego A nie mógłbyś ICH wypolerować? Ewunia dziś pierwszy raz powiedziała "mama" ![]() ----- Majalis |
|
|
|
#741 |
|
Zakorzenienie
|
Flower by Kenzo
|
#742 | |||||
|
BAN stały
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;46171043]W nic mnie nie wrobisz
Obawiam się, że Twoje zdanie tak jakby się nie liczy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
No niby niczego im nie brakuje, ale wolałbym jednak coś do noszenia na wierzchu ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;46178204]Podejrzewam, że chciałby coś bardziej błyszczącego --- Malizia Vetyver
|
|||||
|
|
|
#743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz pachnę mieszanką ingrediencji w maseczce na paszczy - jakaś glinka, olej makadamia (chyba?) - całość daje odrobinę błotkiem, trochę gliną (miałam kiedyś koło domu górkę całą z gliny - charakterystyczny zapach) - w sumie miło, jeśli do tego zrobi ze mnie 16-tkę, to bosko. A BC tli się gdzieś na międzybiuściu cały czas (szkoda, że moje międzybiuście dość przestrzenne i kościste - chyba nie za dobrze utrzymuje zapachy). |
|
|
|
|
#744 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiejszy cudowny wiosenny dzień sponsorowany był przez Coromandel
|
|
|
|
#745 |
|
Rozeznanie
|
Ja dzięki wspaniałej Daffodilce mam dziś perfumowy zawrót głowy
mam tyle cudów do przetestowania, że nie wiem od czego zacząć to tak sobie na razie siedzę i patrzę i patrzę i patrzę na te perfumowe dobrodziejstwa i chyba zapachnę dopiero za chwilkę ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
Na wieczorne wyjscie nieco zbyt dużo Oud Royal
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie dziś celebrycko Oh so sheer plus Cat de Lux -zahaczyłam o Rossmana :P
|
|
|
|
#748 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Gris Clair.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#749 |
|
Zakorzenienie
|
Balenciaga paris...
|
#750 |
|
Biegnąca z wilkami
|
Dzisiaj była i jeszcze trochę jest Lolita Lempicka Le premier parfum (u mnie wcale nie tak ciepło było dzisiaj)
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:19.

No chyba, że kwiaty i kolacja jakaś, że już o biżuterii nie wspomnę...

To jedyny Opus, którego nie jestem w stanie znieść ani na sobie, ani też na innym nosicielu
Ale za to mam tak samo z butami
Dlatego napisałam, że na tej zasadzie w ogóle nie powinnam pachnieć

Faktem jest, że w ciągu ostatnich miesięcy przybrałam na objętości (bardzo niewiele, ale czuję to) - ale tak obiektywnie, to w swojej kategorii wiekowej wyglądam powyżej średniej - a sama najlepiej się czuję, jak jestem wg ogółu "za chuda".

(Prócz tego dreny w uszach, usuwanie migdałków, wyrostek i strach wymieniać dalej, a to wszystko do 5 roku życia