|
|
#2761 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
Cytat:
A u nas nie wiem, jak to jest z tym przybieraniem. Nie je wiecej niz dotychczas, rusza sie z dnia na dzien wiecej a przybiera niesamowicie. |
|
|
|
|
#2762 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
właśnie próbowałam i wcześniej kąpać i różne kombinacje np przy jednej drzemce, dwóch drzemkach, kiedy pojawiają się objawy zmęczenia i kiedy jest w pełni sił. Zawsze kąpiel jest ok a po kąpieli marudzenie, wdrapywanie na mnie i tarcie oczek.
aaa i kciuki za wizytę ![]() Cytat:
![]() fajnie, że spotkałaś nową mamę ![]() Cytat:
![]() gratulacje i oby wszystko było w porządku 1,5 h usypiania, najchętniej sama bym się też kimnęła
|
||
|
|
|
#2763 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
Ewik kochana gratulacje ogromne! Trzymam kciuki, żeby się ułożyło i żebyś za dwa tygodnie zobaczyła mocno bijące serduszko Meneq ale masz akrobatkę Lady jestem niesamowicie zniesmaczona Waszymi przygodami w pociągu Black, Yellow kciuki za dotację! Szaja brawa dla Dorki za kroczki ![]() Mika kciuki, żeby turnus przyniósł jak najwięcej dobrego dla Julka! Powodzenia! A jaki macie pokój? Masz normalnie miejsce dla siebie? Silver wierzę, że los się w końcu u Was odmienił i Daria ma już zdrowe nerki Ponadrabiałam, ale nie mam siły do niczego, doły mam nieziemskie i tracę wiarę w ludzi. Z dobrych wieści Ewa od poniedziałku wielkanocnego robi samodzielnie coraz więcej kroczków |
|
|
|
#2764 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() Mam troszkę czasu przed pracą więc czytam co tam u Was ![]() Ale ślicznie wyglądacie Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
super! Ale nas zaskoczyłaś Trzymam kciuki!Cytat:
Cudna jest. A zjeżdżalnia świetna.
|
|
#2765 |
|
Zakorzenienie
|
Ewik...gratulacje!i trzymam kciuki oby wszytko było ok.
Fakt...Antonio dużo waży i kloc.niesamowity.ale on duzo przybrał w ostatnim czasie...a to dziwne bo przecież tyle teraz bryka ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2766 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gratulacje kochana!!! i oby wszystko było dobrze...musi być! ![]() Cytat:
no serio! Brat mojego TŻ miał o 11, a najwcześniejszy ślub na którym byłam to 10 jak ktoś robi o 15 to już niby późno ![]() no ale my mamy wesele dwudniowe, na drugim dniu też jest orkiestra, no normalna zabawa. I teraz tak - o 12 ślub, do 13, zanim poskładają życzenia to jest min 30 minut, zanim dojedziemy na salę no to powiedzmy ok 14 - 14:30 jest obiad. Wesele zazwyczaj trwa 12h (tyle też mamy zamówioną orkiestrę), więc do 2 w nocy. Wszyscy idą spać (nie mówiąc o ty,, że zanim dojedziemy do domu, się wszyscy wykąpiemy itd) no a następnego dnia na 13 znów obiad i znów impreza ![]() jakby był później przypuścmy o 3 h, czyli zamiast o 2 to kończymy wesele o 5, a o 13 kolejna impreza nikt by się nie bawił, nie pił ani nie tańczył bo by wszyscy byli zmęczeni na maxa ![]() Lady, ślub mamy 19 czerwca (czwartek, Boże Ciało) w kościele na naszej wiosce
|
|
|
#2767 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
O jaaa... Gratulacje kochana! Kurcze, zła jestem byliśmy wczoraj u fryzjera z Olim bo chciałam mu TROCHĘ przyciąć grzywkę (nie chcę żeby miał krótkie włosy ) no i oczywiście ma krótką typowo chłopięcą fryzurę. oby szybko odrosły te włosy bo wygląda dziwnie idziemy dzis kupić jakąś czapę z daszkiem albo kapelutek ![]() Jakby któraś była zainteresowana to podaję mojego bloga: www.malaisem.blogspot.com jestem na etapie dopracowywania wyglądu itd bo na razie to nie to i jeszcze muszę ogarnąć które z Was piszą bo nie wszystkie blogi znam
|
|
|
|
|
#2768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez hje Czas edycji: 2014-04-25 o 13:03 |
|
|
|
|
#2769 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2770 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2771 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a my salę na drugi dzień mamy wynajętą do 21 ![]() no widzicie, co kraj to obyczaj, wszędzie inaczej ![]() np u nas na obiad (nie tylko weselny, ale na każdej uroczystości, urodziny itd) jest rosół, a na drugie kluski, rolada wołowa i modra kapusta. A u mojej rodziny (200km stąd) nie ma tego w ogóle, udka, schaboszczaki i tym podobne. Moja ciocia powiedziała na to, że będziemy mieć dziwne wesele
|
|
|
#2772 |
|
Zakorzenienie
|
Ewulka, u nas 15.30 slub o 18 na sali wesele do 7 rano my sie polozylisny spac o 8.30 o 14 poprawiny u mnie w domu u trwaly tak....przez kolejne dwa dni
Bylo bosko Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
|
#2773 |
|
Lurker ;)
|
Ogladam Trudne Sprawy, ale mnie wkurza glupia pipa aaa
|
#2774 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() my mamy wesele czwartek-piątek, potem weekend i połowa gościu u nas zostaje do niedzieli ![]() a jest u was polter? trzaskanie porcelany ? ![]() u nas to czasem większa impreza niż samo wesele
|
|
|
#2776 |
|
Wtajemniczenie
|
meneq - filmik z Yae - ona jest absolutnie fantastyczna
|
|
#2777 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A wykupiny macie??
|
|
#2778 |
|
Zakorzenienie
|
Czekalam na t. 2h, nie dotarla. I dobrze: mam wieczor tylko dla siebie.
Dzwonil tz: przed wyjazdem bardzo sie cieszyl na czas spedzony w pojedynke, ale po dwoch dniach juz teskni podobno i chce wracac. Zrobili mi sie milo, zwlaszcza, ze u nas kazda klotnia rozbija sie o to, ze tz nie ma czasu tylko dla siebie. |
|
|
|
#2779 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale nie mamy tych przygrywek (?) o których Hje pisała...co to takiego?
|
|
|
#2780 | |||
|
Lurker ;)
|
Cytat:
![]() Cytat:
a ja sie martwie o was, po tym wszystkim co zrobil Twoj maz, a teraz tak na swiezo jeszcze druga ciaza Nie odbierz mnie zle, po prostu nie zycze Ci zebys przechodzila to wszystko drugi raz.Cytat:
Ja bym ryczala, wyla i rozpaczala na wiesc o swojej ciazy...Tak piszecie o tych weselach do 6 rano, poprawinach, polterach , to ciesze sie, ze nie bede robic wesela. Kompletnie nie moja bajka, nie dosc, ze pelno ludzi, stare ciotki klotki, to tyle kasy na jedna impreze
It's okay I got lost on the way But I'm a supergirl And supergirls don't cry Edytowane przez litllesweetangel Czas edycji: 2014-04-25 o 14:31 |
|||
|
|
|
#2781 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale na spacerze jeszcze tego nie robila...Cytat:
![]() Cytat:
u nas dzis mega wielki marud
|
|
|
#2782 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za dobre słówko na temat Oliwki
- miło, że ktoś w ogóle zauważył zdjęcia, które dodałam, bo szczerze mówiąc, czuję się tutaj jak powietrze ostatnio...Cytat:
Oczywiście trzymam kciuki, aby wszystko było jak najbardziej w porządku... I bardzo się ogólnie cieszę z Twoich dwóch kreseczek, Ewik. ![]() Pogrubione - aż tak źle?
|
|
|
|
|
#2783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sent from my GT-P3110 using Wizaz Forum mobile app
|
|
#2784 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My braliśmy cywilny o 15 ![]() Cytat:
Ciąża nieplanowana, totalna wpadka i ja szczerze mówiąc nie byłam zbyt szczęśliwa jak zobaczyłam dwie kreski... I do tego właśnie, to co nawyrabiał mąż - nie zapomniałam o tym, nie wybaczyłam, myślę o tym często i no uważam, że to nie jest najlepszy czas na drugie dziecko. Skomplikowane to wszystko jest. Szklanko jak zdrowie Ewci? I brawo za chodzenie! Domcia woli chodzić za rękę niż sama ![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
![]() W ogóle dziękuję Wam za wszystkie gratulacje |
|||
|
|
|
#2785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A moze wlasnie teraz sie wszystko pouklada? Badz dobrej mysli!! ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Mowilam juz, ze uwielbiam moja t.? Nie dosc, ze tak zakrecila wszystko, ze w odwiedziny nie przyjechala, to w drodze powrotnej jednak do nas wpadla i tylko zostawila torbe z jedzeniem a tam smakolyki takie, ze glowa mala :-D |
|
|
|
|
#2786 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
GRATULACJE! Co na to tż? I co tam jeszcze u Ciebie? Jeszcze stażujesz?---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale Twoja Yae radzi sobie świetnie!---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Cytat:
Cytat:
Edytowane przez treselle0 Czas edycji: 2014-04-25 o 16:46 |
|||||||
|
|
|
#2787 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() Cytować będę później, chciałam tylko przypomnieć dla tych które planowały coś kupować że w Biedronce są te zestawy z wózko-taczkami, taczkami, samochodami. My kupiłyśmy dziś te wózko-taczki różowe z kubeczkami i łyżeczkami, bardzo się spodobały (jak to nowość), najpierw na dworze, później na balkonie piłyśmy herbatkę Miś też został napojony ![]() I do tego kupiliśmy piłkę taką lekką za 7 zł, też sprawiła dużo radości bo u nas szał na piłki ostatnio, jak widziała kogoś z piłką na placu zabaw to zaraz biegła
|
|
|
|
#2788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ewik, a tż już wie? W ogóle ktoś poza nami? Jakie były reakcje? Black, Ty za to od jakiegoś czasu wpadasz tylko, piszesz o Was, odniesiesz się może do jednego postu i Cię nie ma. A jeszcze nie tak dawno miałaś o to pretensje do innych dziewczyn
Edytowane przez hje Czas edycji: 2014-04-25 o 17:13 |
|
|
|
|
#2789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz, dlaczego sobie tak radzi? Bo jej nie asekuruje, ale stoje blisko i zachecam do probowania. Na placu zabaw jest jedna hustawka, przy ktorej musze jej pomoc i jak tylko zobaczy, ze asekuruje, to potrafi sie np. puscic w najmniej odpowiednim momencie lub rzucic z samej gory. |
|
|
|
|
#2790 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o kurcze, to strasznie wczesnie. ja sie dziwilam bo u nas 16.00 slub to juz wczesnie ![]() a tu 9.30 juz pod sala para byla ![]() Cytat:
![]() kurcze, a po cichu liczylam ze to ja zajme to zaszczytne trzecie miejsce na podium ktoras tez tak miala? ![]() ps. od razu odp. na ewentualnie pytania - nie, nie staramy sie ale jakby wpadka byla to bym sie nie pogniewala ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dziekowac! ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Cytat:
u nas, tzn na Mazowszu jest tak - slub, obiad, pierwszy taniec mlodych i potem juz normalna zabawa przeplatana zarełkiem. przed 12 jest tort i potem od razu oczepiny (konkursy i na koniec zbieranie na wozek). potem znow zabawa i zarelko i potem jest porwanie/wywozka panny mlodej. mloda niby porywaja i trzeba ja wykupic pijac z duuuzej wrząchwi wodeczke, sa jakies spiewy przy tym itd. w miedzy czasie albo przed polnoca albo po jest rowniez podziekowanie dla rodzicow to chyba tyle ![]() aaa i jeszcze sa przyspiewki przy stolach, kapela gra a goscie spiewaja ale zadnego zbierania kasy wtedy nie ma, samo spiewanie tylko... juz??????????? zgadza sie? ![]() chodzi o wywozke panny mlodej? |
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.

;> 

dostałyśmy syrop na kaszel i przespała całą noc ale dziś to dramat
przy czym zazwyczaj ma jedną w okolicach 11.

oby szybko odrosły te włosy bo wygląda dziwnie 

22.05.2008
14.08.2011
a ja sie martwie o was, po tym wszystkim co zrobil Twoj maz, a teraz tak na swiezo jeszcze druga ciaza