Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014 cz.27 - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-25, 12:08   #571
wiosnaachtoty
Raczkowanie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
docik nie do końca tak jest- moja mama też nie chce takich podziękowań- ona się bardzo szybko wzrusza nawet na weselach w rodzinie a co dopiero na weselu swojej córki. My będziemy mięć nagrane podziękowanie - ale żadnych cudownych rodziców i innych płaczliwych kawałków nie będzie bo rodzice też czuli by się przy czym dziwnie.
To samo z błogosławieństwem nie do końca wiem jak to rozegrać to jest intymna chwila i chciałabym żebyśmy byli tylko my i rodzice . A u nas w rodzinie jest zwyczaj że wszyscy w drzwiach stoją i patrzą ....
My też planujemy co prawda dać upominki i podziękować po cichu do rodziców, zaśpiewać sto lat, ale przemowa do mikrofonu i pląsanie do piosenki o cudownych rodzicach odpada ze względu na to, że w tamtym roku zmarł mój tata i myślę, że cała rodzina by ryczała przy tych podziękowaniach. Ja na samą myśl o tych podziękowaniach mam szkliste oczy. Zamierzam za to dołączyć kartkę i w niej napisać wszystko co chciałabym mamie powiedzieć, a czego nigdy z siebie nie wyduszę na ślubie ze względu na wzruszenie ...

1 randka : 17.06.2010
zaręczyny: 08.09.2013
ślub: 24.05.2014
wiosnaachtoty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 12:18   #572
Dotka90
Zakorzenienie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

emdzik, ale masz urocze te białe butki

rabbitka,
bielizna HOT!

Liana, ja jeszcze nie wiem, ale my też rozważamy rezygnację z podziękowań.
Po prostu podziękowalibyśmy im już w trakcie niedzielnego obiadu, na spokojnie.
Zresztą ogólnie nie chcemy normalnych podziękowań, bo wesele finansujemy sobie sami, a takie ckliwe podziękowania 'za to, że nas wychowaliście' jakoś do mnie nie przemawiają..
Jeśli już, to po prostu chciałabym tak, że powiem:
- nie byłoby nas tu bez naszych rodziców, dlatego bardzo proszę, żebyście zaśpiewali z nami 100 lat dla nich.

Bez tańców w kółeczku, bez 'cudownych rodziców mam' i innych cudów.

Tysia, gratki psiny! Tak z ciekawości, jaka hodowla?

Co do manikiuru i kosmetyczki, to mój TŻ sam stwierdził kiedyś, że musi iść Kochany jest

An, jak chcecie klasykę, to moim zdaniem nie ma co się bawić w Bielaka.
Ja mimo wszystko polecam Froart, bo mimo pewnych problemów, efekt końcowy jest fantastyczny!

Btw mój TŻ raz na parę dni jak siedzimy w salonie, nagle ni z tego ni z owego rzuca:
- to co, mierzymy?

I tak sobie przymierzamy obrączki

Pysia, aaa to zmieniłaś branżę Ja myślałam, że nadal odzieżowy, tylko inny niż wcześniej

Dziewczyny, te skarpetki złuszczające to są jednorazowe, czy jak?
Tzn. zakładam je raz na jakiś tam czas i już koniec? Ile przed ślubem powinnam to zrobić?

mala_czarna_21
ijaa
nasturcja1308
ysia
Kaigara
Paris

Dziewczyny to już JUTRO! Aaaa, aż mnie ściska w dołku na samą myśl i mam łzy w oczach
Całym sercem jestem z Wami, życzę Wam żebyście fantastycznie przeżyły ten dzień: Wy i Wasi mężowie.

Pamiętajcie, nie wszystko musi być idealnie, nie warto przejmować się drobiazgami, jutro najważniejsze jesteście Wy i Wasi faceci.
Na pewno będzie pięknie, jedyny taki dzień!

Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 12:26   #573
Lusiija
Zadomowienie

Dziś byłam na przymiarce. Co myślicie? Nie wybierałam z Narzeczonym i teraz czuje taki wewnętrzny niepokój, czy dobrze zrobiłam.
To jest sukienka o taka: http://www.elizabethpassion.com/kole...n-2013/e-2570t i do niej jest płaszczyk ten: http://www.elizabethpassion.com/akcesoria/plaszcze/p-3, który ma dłuższy dół i tył taki ciągnący się po ziemi, plan jest, że będzie do kościoła. Zrobiłam sobie odczepianą górę i mogę jak coś ściągnąć ten dłuższy materiał i zostać w samej koronkowej górze. Niestety nie mam wcięcia w talii
Ah i trzymam kokardkę, bo nie ma jeszcze guziczka.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20140425_100044.jpg (35,4 KB, 194 załadowań)
Planowana data porodu: 1 lipca 2020

Edytowane przez Lusiija
Czas edycji: 2014-04-25 o 12:28
Lusiija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 12:29   #574
Dotka90
Zakorzenienie

Lusiija, ja bym tylko zrobiłą korektę tej kokardy: jesteś szczupła, a kokarda jest dość duża i odstaje, nie wygląda to za ładnie. Albo ją w ogóle usunąć albo zmniejszyć lub zamienić na inną aplikację.
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 12:33   #575
wiosnaachtoty
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Lusiija, ja bym tylko zrobiłą korektę tej kokardy: jesteś szczupła, a kokarda jest dość duża i odstaje, nie wygląda to za ładnie. Albo ją w ogóle usunąć albo zmniejszyć lub zamienić na inną aplikację.

Zgadzam się - może jakiś osdobny pasek z brylancikami zamiast kokardy??

1 randka : 17.06.2010
zaręczyny: 08.09.2013
ślub: 24.05.2014
wiosnaachtoty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 12:36   #576
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Trzymam ją, bo nie ma jeszcze guzika, dlatego też odstaje. Ale pomyślę nad tym, dziękuję. Sama nie wiem, czy tak chce pójść?

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Cytat:
Napisane przez wiosnaachtoty Pokaż wiadomość
Zgadzam się - może jakiś osdobny pasek z brylancikami zamiast kokardy??
ten pasek biały i kokardka są wszyte w płaszczyk, niby to takie zapięcie, więc dawać kolejny pas nie ma sensu, bo pod tym jest jeszcze brylancik z pasa sukienki.
Stary 2014-04-25, 12:38   #577
say-hello
Zakorzenienie

Lusiija, suknia bardzo ładna, ale ten płaszczyk, a szczególnie kokarda w ogóle do mnie nie przemawia....
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 12:39   #578
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
Dziewczyny ale mi smutno...
dowiedzielismy sie własnie, ze nasi przyjaciele sie rozstali to taka para, z która znamy sie od samego poczatku (tż i ten facet to kumple ze studiów i mniej wiecej w tym samym czasie poznali nas - każdy sylwester razem, wypady w góry razem... ) i co teraz?! ona jest tak samo nasza przyjaciólka jak on... nie wyobrażam sobie aby ich zabrakło na naszym ślubie lub kogokolwiek z nich tak wlasnie patrze na to ich zaproszenie (oczywiscie spersonalizowane bo znamy sie tyle lat ) i mi tak strasznie smutno....
Przykro

A to nasze zaproszenia już złożone w części, mały sampel

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”

Edytowane przez antonina_bielska
Czas edycji: 2014-04-25 o 12:41
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 12:39   #579
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
ja byłam na takim weselu, na weselu podziękowań nie było tylko sto lat dla rodziców zagrane i zaśpiewane, podziękowania przed błogosławieństwem w domu a nie na sali. i u mnie też tak będzie
Też bym tak chciała, ale nie wiem czy rodzicom nie będzie przykro...

cornflower_girl - super, że tak szybko z obrączkami ciekawa jestem jaki będzie efekt końcowy, już się nie mogę doczekać, bo macie bardzo oryginalny wzór

bardorja - wg mnie nie popełniłaś gafy jak już wcześniej wspominałam z imienia i nazwiska my wpisujemy tylko narzeczeństwo moja przyjaciółka jest z kimś od 2 lat, ale też ją zapraszam z os. towarzyszącą. Nie są małżeństwem żebym była pewna, że przyjdą razem

Lemon_Drop - gratuluję fryzjerki wszystko się uda

Cytat:
Napisane przez Robusta Pokaż wiadomość
Dziewczyny a co powiecie, żeby podziekować rodzicom przed peirwszym tańcem? Rodzice moi i mojego S. finansuja nam wesele i chciałabym im podziękowac nas samym początku i powiedzieć, że to rownież dzięki nim możemy się bawić i cieszyć ? bylo by sto lat i prezenty bez tańców ...
Nie pomyślałam o tym wcześniej, ale powiem Ci, że to jest myśl nie wiem czy ja też tak nie zrobię, bo rodzice za bardzo nie chcą tańców właśnie

Kaigara - super, że już prawie wszystko gotowe Już nie mogę się doczekać relacji Powiedz swojemu narzeczonemu, że nie nie zna U mnie będzie głównie gipsówka i mój TŻ jest zachwycony

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
say-hello
iLoNuS_ktl
21klaudyna
fascinata
marlenqa22
activelifestyle

Gratulacje postudniówkowe i z okazji zmiany kodu
nawet nie wiesz jakie emocje, że już tylko 2 cyferki są

enzunio - ciekawie wygląda Twoje menu dobrze, że te galarety wywaliłaś a co do tortu to u mnie też jest z sali, a ja chciałam inny i muszę jeszcze raz dopytać czy mogę własny mieć...

Lusiija - coś mi nie gra z górą Twojej sukni.... Ta koronka bardzo poszerza ramiona. Chyba nie jest do końca dopasowana i może dlatego tak wygląda
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 12:42   #580
Lusiija
Zadomowienie

antonina_bielska
No no! Śliczne zaproszenia oryginalne.

PS: ojć złapałam Twoje zdjęcia jeszcze z Waszymi imionami :P

activelifestyle - ta koronka jest taka sztywna, nie poddaje się.

Edytowane przez Lusiija
Czas edycji: 2014-04-25 o 12:47
Stary 2014-04-25, 12:59   #581
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość

Pysia, spokojnie, wszystko ogarniesz przecież z dnia na dzień nie nabędziesz takiego doświadczenia jak osoby, które już dłużej pracują

Cytat:
Napisane przez kiss12550 Pokaż wiadomość
Pysia – daj sobie troszkę czasu , jak już się wprawisz w pracę to będziesz tam najlepsza

]

Cytat:
Pysia, aaa to zmieniłaś branżę Ja myślałam, że nadal odzieżowy, tylko inny niż wcześniej

zmieniłam juz rzygałam tymi ciuchami

Cytat:
Napisane przez Lusiija Pokaż wiadomość
Dziś byłam na przymiarce. Co myślicie? Nie wybierałam z Narzeczonym i teraz czuje taki wewnętrzny niepokój, czy dobrze zrobiłam.
To jest sukienka o taka: http://www.elizabethpassion.com/kole...n-2013/e-2570t i do niej jest płaszczyk ten: http://www.elizabethpassion.com/akcesoria/plaszcze/p-3, który ma dłuższy dół i tył taki ciągnący się po ziemi, plan jest, że będzie do kościoła. Zrobiłam sobie odczepianą górę i mogę jak coś ściągnąć ten dłuższy materiał i zostać w samej koronkowej górze. Niestety nie mam wcięcia w talii
Sukienka ładna, i ten płaszczek tez mi sie podoba ale kokarda do wyrzucenia!!!

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
Przykro

A to nasze zaproszenia już złożone w części, mały sampel
]

Bardzo ladne zaproszenia

Ale sie ciesze :jupi dostalismy z Tż rozliczenie za wode, 600zł mamy nadpłaty normalnie pewnie bysmy poszli od razu na szoping a tak trzeba odkładac na weselicho, ale i tak sie ciesze

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Edytowane przez pysia1987
Czas edycji: 2014-04-25 o 13:01
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 13:12   #582
cude
Zadomowienie

justynkie, jaki sms? Moze też się wybiorę

Lusiija, jak Cię trochę Ścisną, to będzie talia taka, że Płaszczyk mega! Ja bym tylko popróbowała uczynić go bardziej miękkim, lejącym się.
Moim zdaniem kokardka pasuje. Najwyżej trochę mniejsza
Będziesz pięknie wygladała

Kochane, w Rossmanie jest teraz promocja na podkłady itp. Możecie podpowiedzieć jaką tapetę kupić? Coś dla wyrównania kolorytu. Mam nienajgorszą cerę, mieszaną, z suchymi skórkami. Jestem zielona w tym temacie
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 13:20   #583
Liana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
też się boje...na tyle osob co prosiliśmy tylko kilka osób potwierdziło i to Rodzicom a nie nam, a jeden kuzyn napisał tylko smsa że nie będzie. A na decyzje mają czas do 4 maja a to prawie już. Nigdy nie rozumiałam jak tak mozna czekać na ostatnią chwilę. Zapraszaliśmy od lutego a tu cisza..
U nas też cisza a mamy termin do 30 kwietnia
Większość ludzi myśli, że jeżeli nie zadzwoni to TAK. a niektórzy myślą że jesli nie zadzwonią to znaczy, ze nie przyjdą.
Niektórzy np. przy wręczaniu zaproszeń od razu potwierdzali, a teraz dzwonili i potwierdzali raz jeszcze. Niektórzy z kolei potwierdzali a teraz "zobaczą, chyba tak" ale generalnie odmówiło nam tylko 4 osoby na ponad 130, ciocia i wujek bo mają tragedię w rodzinie, a nasi znajomi bo nie dostaną wolnego na kontraktach za granicą

Dziewczyny, dziękuję Wam za opinie odnośnie podziękowań dla
Rodziców.
Tak jak piszecie zrobimy po prostu huczne "sto lat", jeszcze pomyślimy co dalej
Liana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 13:27   #584
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cude Pokaż wiadomość
justynkie, jaki sms? Moze też się wybiorę

Lusiija, jak Cię trochę Ścisną, to będzie talia taka, że Płaszczyk mega! Ja bym tylko popróbowała uczynić go bardziej miękkim, lejącym się.
Moim zdaniem kokardka pasuje. Najwyżej trochę mniejsza
Będziesz pięknie wygladała

Kochane, w Rossmanie jest teraz promocja na podkłady itp. Możecie podpowiedzieć jaką tapetę kupić? Coś dla wyrównania kolorytu. Mam nienajgorszą cerę, mieszaną, z suchymi skórkami. Jestem zielona w tym temacie
to właśnie jest już ściśnięte, że nie mogę oddychać :O Niestety nie podarowano mi wcięcia Sukienka i tak nie zaczyna się od pasa tylko wyżej, płaszczyk jest tylko tak nisko. Zaraz będą coś szukała na miejsce tej kokardki. Dziękuję bardzo! Byłam już skłonna powiedzieć Narzeczonemu, że wyglądam źle i mu się ubrać niech mi pomoże coś zmienić ale podniosłyście mnie troche na duchu.
Stary 2014-04-25, 13:31   #585
kiss12550
Zadomowienie

Lusija- mi też podobasz się w tej sukience , nie waż się pokazywać Tżtowi Ale tak jak radzą dziewczyny ja też zastanowiłabym sie nad kokardą sama w sobie nie jest zła ale wydaje mi się że troszke Cię "przytłacza" , jak byłaby mniejsza byłaby super
kiss12550 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 13:37   #586
cude
Zadomowienie

Widziałam wczoraj w deichmannie srebrne buciki. Obcas niezawysoki, mięciutkie, więc przyjemnie ciasno oplatają śródstopie. Do tego jeszcze na wyprzedaży. Ale miały dwie wady: kolce z tyłu oraz kłapały na mniejszej nodze - przymierzałam rozmiar 36 i mniejszych już nie było (zwykle kupuję 37/38).
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 13:42   #587
Szczeperka
Wtajemniczenie

Lusija - ta sukienka jest bardzo ładna, ślicznie wyglądasz. I dziewczyno Ty masz talię!!! Tylko ta wielka kokarda Ci ją zakrywa. Pozbądź się kokardy a bedzie idealnie!

Ignaś 11.03.2016
Szczeperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 13:55   #588
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
a ja wczoraj zgodnie z tym, co zapowiedziałam.... powiedziałam tż, że wszyscy Wasi Tż idą na manikiur i się ZGODZIŁ
JA swojemu zrobię sama 2 dni przed
Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
Mieliśmy plan jutro oglądać salę w wydaniu weselnym, ale lipa z tego. Menadżerka napisała do nas, że wesele się nie odbędzie, bo młodzi się rozstali na kilka dni przed ślubem po wielkiej kłótni. Zadatek i 2 raty zaliczki poszły się paść
O losie, co za historia

mala_czarna_21
ijaa
nasturcja1308
ysia
Kaigara

KOCHANE! W dniu jutrzejszym, tak dla Was i Waszych Mężczyzn Życia ważnym, życzę Wam cudownych chwil wzruszeń, dużo radości i przede wszystkim morza miłości i szczęścia Oby chwile euforii podczas wypowiadania małżeńskiej przysięgi towarzyszyły w Waszych wspomnieniach na zawsze
I oby Wam służył ten małżeński stan!

No i hit dla Was na jutro:
http://www.youtube.com/watch?v=JASgb9jkmko
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: gif 001.gif (17,7 KB, 3 załadowań)

Edytowane przez Blondi2989
Czas edycji: 2014-04-25 o 13:56
Blondi2989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 13:55   #589
enzunio
BAN stały

Dzięki za komentarze dot. menu

Skarpetki złuszczające dzień 5, wczoraj się zaczęło...

TYLKO DLA LUDZI O MOCNYCH NERWACH (dlatego daję jako zał., a nie jako foto)

http://s3.ifotos.pl/img/girajpg_exqqsxn.jpg

EDIT: Dotka, zakładasz na 2 godziny, ale one zaczynają działać dopiero po kilku dniach. Ja robię teraz, jak mi podpasi to dzień po panieńskim zrobię (a mam 10 maja)

Edytowane przez enzunio
Czas edycji: 2014-04-25 o 13:57
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 13:56   #590
Kwaśna truskawka
Rozeznanie

Lusija- ładna sukienka, ale ta kokarda jest jakaś nie do końca.. poszerza Cię
antonina_bielska- bardzo ładne i oryginalne zaproszenia

Chrzestni-
moimi są kuzyni rodziców i kontakt z nimi mam zerowy, widziałam ich jedynie na chrzcinach, komunii, 18-stce i o ile chrzestny mieszka daleko, to chrzestna mieszka dosłownie 10 minut spacerkiem ode mnie także moim zdaniem chrzestni z rodziny nie oznaczają lepszych kontaktów

Manicure dla Tż - mój Tż nie chce nawet o tym słyszeć... niestety ale jego dłonie są w opłakanym stanie, a paznokciom naprawdę przydałaby się pomoc. Nie mogę go przekonać do tego bo wg niego jest to 'babskie' i koniec dyskusji na ten temat, a argumenty, że chcę aby miał zadbane dłonie bo przecież zdjęcia/film podczas ślubu to zbliżenia na obrączki czyli widać dłonie.. eh...

Podziękowania dla rodziców
- my planujemy nagrać krótki filmik, który puścimy w trakcie wesele podczas podziękować ( film bez słów, jedynie muzyka w tle i scenki z nami trzymającymi kartki np. dziękuję za..)

Wczoraj wybraliśmy się z tż do księdza, żeby w końcu zaklepać godzinę, bo do tej pory tylko datę mieliśmy... a teraz już godzina jest i wszystko staje się coraz bardziej realne

W końcu mamy zamkniętą listę gości i jutro zabieramy się za zamawianie zaproszeń. Ale tu mam problem z Tż, bo o ile ja uważam, że najpierw w zaproszeniu wpisuje się kobietę, a później mężczyznę to tż twierdzi, że w pierwszej kolejności osoba bliska (niezależnie jaka płeć), kuzynostwo zaprasza z osobami towarzyszącymi mimo, że są w związkach od kilku lat i wspólnie mieszkają- no ręce mi opadają bo ja robiłam wywiad rodzinny u siebie żeby prosić z imienia i nazwiska-
ale to jeszcze nic, bo hitem jest Uwaga: Wujtek Tż jest w związku od nastu lat, mają nastoletnie dziecko ale nie są małżeństwem a Tż zaprasza Sz.P X i Y Iksińskich No nie mam już siły żeby przekonać jego i jego mamusię szanowną że tak nie wypada... chyba spalę się ze wstydu wręczjąc to zaproszenie ale usłyszałam tylko, że ja mam przejmować się moją rodziną a oni swoją wpiszą jak chcą- czyli nawet bez odmiany nazwisk
Przepraszam, że się rozpisałam, ale musiałam się wyżalić.
Stary 2014-04-25, 14:08   #591
Lusiija
Zadomowienie

Kwaśna truskawka

Przerabiałam ostatnio porządnie odmianę nazwisk :O Jeśli tamci Iksińscy nie są małżeństwem, ale żyją wspólnie i ona ma swoje nazwisko to powinniście ich napisać Marię Kowalską i Adama Nowaka. No i ja owszem pisałam na 1 miesjcu kobiety, nawet jeśli ich osobiście nie znam. Ściągałam z Facebooka. Powiedź im, że największym błędem w nazwiskach na zaproszeniach jest brak odmiany :P tego się nauczyłam wczoraj!
A jeśli tak trzymają na swoim to bym im powiedziała, że ja nie pójdę z nimi rozdawać zaproszeń bo wstyd za takie byki xD ale tak to ja :P
Stary 2014-04-25, 14:09   #592
madziara889
Zakorzenienie

mala_czarna_21
ijaa
nasturcja1308
ysia
Kaigara
życzę Wam kochane spokojnego wieczoru, który pomoże w wyciszeniu, radosnego poranka, przyjemnych przygotowań, pięknej pogody, błysku w oku Tż na Wasz widok, cudownego ślubu, uśmiechu przez cały cudowny dzień, wspaniałej zabawy do rana oraz niezapomnianej nocy poślubnej

Lusija dziewczyny dobrze radzą, wywal tą kokardę i będzie cudownie.

Cytat:
Napisane przez Kwaśna truskawka Pokaż wiadomość
W końcu mamy zamkniętą listę gości i jutro zabieramy się za zamawianie zaproszeń. Ale tu mam problem z Tż,
Moja teściowa nie lubi swojej bratowej i chciała, żebyśmy w zaproszeniu napisali "zapraszamy Jana Kowalskiego z żoną i dziećmi"
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 14:10   #593
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Dzięki za komentarze dot. menu

Skarpetki złuszczające dzień 5, wczoraj się zaczęło...

TYLKO DLA LUDZI O MOCNYCH NERWACH (dlatego daję jako zał., a nie jako foto)

http://s3.ifotos.pl/img/girajpg_exqqsxn.jpg

EDIT: Dotka, zakładasz na 2 godziny, ale one zaczynają działać dopiero po kilku dniach. Ja robię teraz, jak mi podpasi to dzień po panieńskim zrobię (a mam 10 maja)
kurde! załuje, ze nie zamówiłam ich wczesniej! chyba juz jest za późno, co? ile szła paczka do ciebie? z ktorej aukcji zamawialaś?
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 14:11   #594
Kaigara
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
mala_czarna_21
ijaa
nasturcja1308
ysia
Kaigara

W dniu Waszego ślubu,
Samych radosnych zdarzeń.
Niech będzie on początkiem,
Spełnienia Waszych marzeń.
Cytat:
Napisane przez Sunrise28 Pokaż wiadomość
mala_czarna_21
ijaa
nasturcja1308
ysia
Kaigara

Życzę Wam aby ten dzień był dokładnie taki jak sobie zaplanowałyście
Trzymam kciuki, żeby świeciło piękne słoneczko i zabawa była przednia

A na nowej drodze życia samych słodkości od życia, spełnienia marzeń i wszystkiego co najlepsze
Cytat:
Napisane przez zakrecona_kropka Pokaż wiadomość

mala_czarna_21
ijaa
nasturcja1308
ysia
Kaigara

Paris

Życzę Wam aby ten dzień był dla Was taki jak sobie wymarzyłyście żeby wszystko szło po waszej myśli i oczywiście cudownej pogody A na nowej drodze życia życzę Wam przede wszystkim wiecznej miłości i szczęścia

P.S nie mogę się doczekać tych relacji więc wyrwijcie się z ramion męża choć na chwilkę :P
Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość

mala_czarna_21
ijaa
nasturcja1308
ysia
Kaigara
Paris

Kochane, będe jutro z Wami myślami zyczę Wam aby ten dzień byl taki jakim go sobie wymarzyłyście dużo spokoju, radości, pięknego słońca i wspaniałej zabawy no i oczywiście wszystkiego co najlepsze na Nowe Drodze Życia, co byście miały pociechę z MĘŻÓW buziaki
Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
mala_czarna_21
ijaa
nasturcja1308
ysia
Kaigara

Najlepszego Wam Panny Młode, małego wzruszenia podczas składania przysięgi, uśmiechu na twarzy przy wyjściu jako MĄŻ I ŻONA, stłuczonych kieliszków, 'połamania nóg' i mega męczącej nocy poślubnej (if u know what I mean) życzy BARDORJA
Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość

mala_czarna_21
ijaa
nasturcja1308
ysia
Kaigara
Paris

Dnia pełnego słońca, uśmiechu na twarzach bliskich osób, wzruszeń przy wypowiedzeniu "tak" i by każda minuta tego dnia była cudem, który poprowadzi Was ku wspólnej drodze małżeństwa

Cytat:
Napisane przez kiss12550 Pokaż wiadomość

mala_czarna_21
ijaa
nasturcja1308
ysia
Kaigara

Dziewczyny!
Życzę Wam niezapomnianego i wspaniałego ślubu, pięknej pogody i cudownej zabawy!
Na nowej drodze życia samych szczęśliwych i pięknych dni , a przede wszystkim żeby Wasza miłość była już zawsze tak potężna jak teraz.

Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość
Foty foty wszystkiego!!!! Błagam!!! Jejku jak fajnie!! Siebie w maseczce też możesz wrzucić ;-) Pobudziłaś mnie dzisiaj :-D

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość
Sunrise28 też fajny pomysł z tymi kubkami

My podziękowania dla rodziców będziemy mieć na sali

mala_czarna_21
ijaa
nasturcja1308
ysia
Kaigara

Kochane życzę Wam jutro przede wszystkim piękniej pogody i oby wszystko było tak jak sobie TEN DZIEŃ wymarzyłyście powodzenia i już nie mogę doczekać się Waszych relacji

Ja uciekam będę po weekendzie, znając Was będę miała sporo do nadrobienia do zobaczenia
Dziękuję Wam bardzo! Wzruszyłam się, naprawdę, czytając te życzenia! Już nie mogę się doczekać jutra, mam nadzieję, że wszystko wyjdzie dobrze i sprawnie oraz że pogoda dopisze.

Postaram się napisać Wam w przyszłym tygodniu jak było na ślubie i wszystko co się działo w sobotę.
Cytat:

a ja wczoraj zgodnie z tym, co zapowiedziałam.... powiedziałam tż, że wszyscy Wasi Tż idą na manikiur i się ZGODZIŁ

dzisiaj od rana myślałam o jutrzejszych ślubach
Mój by mnie zabił śmiechem na propozycję, żeby zrobił sobie paznokcie. :P Ale starał się żeby wyglądały w miarę ładnie na jutro.
Wrzucam fotki bransoletki, którą kupiłam. Niestety nie znalazłam naszyjnika, który by mi się spodobał na tyle żeby go kupić do sukni. Może jeszcze coś znajdę dzisiaj, bo jedziemy kupić coś dla rodziców i mamy próbę ślubu wieczorem. Przy okazji zobaczę jak się kościół dekoruje i jak wygląda.

Wrzucam też fotkę ślubnych kolczyków.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC03108.jpg (63,2 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03102.jpg (76,7 KB, 64 załadowań)
Kaigara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 14:13   #595
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
Moja teściowa nie lubi swojej bratowej i chciała, żebyśmy w zaproszeniu napisali "zapraszamy Jana Kowalskiego z żoną i dziećmi"
Takie rozdawanie zaproszeń wcale nie jest bezpieczne! Mój Tż mi opowiadał, że gdy był mały jego rodzice dostali zaproszenie na ślub, ale bez dzieci. Powiedzieli, że nie mają z kim zostawić trójki chłopców (najmniejszy pół roku) i że nie mogą przyjść. Od tej pory kontakt z ich najbliższą rodziną się urwał. To była jak dobrze zrozumiałam siostra mamy TŻ'ta.
Stary 2014-04-25, 14:14   #596
margot244
Raczkowanie

Cytat:
suknia sama w sobie piekna ale ta kokarda zdecydowanie za duza... co to plaszczyka to wydaje mi sie ze jest za szeroki w ramionach...
margot244 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 14:18   #597
Sunrise28
Rozeznanie

Rozumiem Cię, ale wypisywanie z imienia i nazwiska to też kłopot jest niekiedy. Myśmy już dwa zaproszenia musieli wypisywać od nowa, a i teraz prawdopodobnie szykuje się kolejne... Niby dwa zaproszenia to nic, ale ustalasz dowiadujesz się dokładnie o imię i nazwisko, drukują je a potem jedziesz z zaproszeniem i okazuje się, że oni już nie są razem. Masakra ;/

Ja swojego brata wpisałam jako pierwszego, jego dziewczynę jako drugą. Nie mogłam sobie wyobrazić, że brat wyglądałby jak osoba towarzysząca
Ale to tylko moje zdanie Co człowiek to inne zdanie
Sunrise28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 14:23   #598
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez margot244 Pokaż wiadomość
suknia sama w sobie piekna ale ta kokarda zdecydowanie za duza... co to plaszczyka to wydaje mi sie ze jest za szeroki w ramionach...
Dałoby się to jakoś poprawić? Nie bardzo rozumiem w którym miejscu..
Stary 2014-04-25, 14:25   #599
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
Takie rozdawanie zaproszeń wcale nie jest bezpieczne! Mój Tż mi opowiadał, że gdy był mały jego rodzice dostali zaproszenie na ślub, ale bez dzieci. Powiedzieli, że nie mają z kim zostawić trójki chłopców (najmniejszy pół roku) i że nie mogą przyjść. Od tej pory kontakt z ich najbliższą rodziną się urwał. To była jak dobrze zrozumiałam siostra mamy TŻ'ta.
Mnie w tym pomyśle uraziło to "z żoną" zamiast "Annę i Jana Kowalskich z Kasią i Basią" Od razu powiedziałam jej, że to byłoby "brzydkie" i wypiszemy wszystkich z imienia. Ich córki (15 i 16 lat) zapraszamy, bo to najbliższa rodzina Tż i nie wyobrażam sobie, żeby ich nie było. Będzie jeszcze ich kuzynka (15 l) więc nie będą się nudzić.
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 14:28   #600
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sunrise28 Pokaż wiadomość
Rozumiem Cię, ale wypisywanie z imienia i nazwiska to też kłopot jest niekiedy. Myśmy już dwa zaproszenia musieli wypisywać od nowa, a i teraz prawdopodobnie szykuje się kolejne... Niby dwa zaproszenia to nic, ale ustalasz dowiadujesz się dokładnie o imię i nazwisko, drukują je a potem jedziesz z zaproszeniem i okazuje się, że oni już nie są razem. Masakra ;/

Ja swojego brata wpisałam jako pierwszego, jego dziewczynę jako drugą. Nie mogłam sobie wyobrazić, że brat wyglądałby jak osoba towarzysząca
Ale to tylko moje zdanie Co człowiek to inne zdanie
ja znowu wtrące swoje 3 grosze
a jezeli brat twojej mamy ożeni się to na zaproszeniu też wpisujesz go pierwszego bo jest rodziną? nie, wpisujesz kobiete najpierw czyli "nową" ciocię.
Kobieta zawsze pierwsza bo taka jest etykieta
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości