|
|
#901 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXII
Cytat:
|
|
|
|
|
#902 |
|
Zakorzenienie
|
no troszkę
na twarzy dużo lepiej wygląda niż na takim swatchu na ręce, bo jak wczoraj sobie go tak wypróbowałam wieczorem, to byłam przerażona co to, ale efekt na twarzy mi się podoba
|
|
#903 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#905 |
|
Raczkowanie
|
Zakończyłam przygodę z promocją w tym tygodniu
rozpoczęłam we wtorek od róż z Bourjois nr 34 i zakończyłam dziś na pudrze Stay Matte- jestem z siebie dumna, że spełniłam zachcianki i jednocześnie nie dałam się ponieść promocji ale przewiduje problem w tygodni z lakierami chociaż i tak mam zamiar kupić tylko 2 i oby tak zostało ![]() Edit: widziałam plakietkę CND na płynie do higieny intymnej z Facelle, takim 50+ chyba, cena miała wynosić 2,89 chyba, ale na czytniku wchodziło 4,99. Nie miałam czasu biegać za kimś z pracowników, bo spieszyłam się do pracy, a miałam ochotę go kupić.
Edytowane przez _Miranda Czas edycji: 2014-04-25 o 14:40 |
|
|
|
#906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
Ja również go kupiłam, numerek 30. Użyłam już trzy razy i jestem zadowolona, jest leciutki, nie kryje za mocno ale tragicznie też nie jest, na twarzy nie widać żeby wpadał w róż, ładnie się dopasowuje
ja na niego daje puder Rimmel Stay Matte i jak dla mnie to bardzo fajny duet
Edytowane przez dahna1990 Czas edycji: 2014-04-25 o 14:48 |
|
|
|
#908 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
standardowo kosztuje 8,99 zł więc na promocji -49% będzie kosztował grosze tylko pewnie szybko poznika z półek ![]() |
|
|
|
|
#909 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#910 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#911 |
|
Klientka w krawacie
|
Naprawdę nie rozumiem niektórych pytań, to ewidentne pójście na łatwiznę. Sporo marek ma swoje polskie strony, na których można sprawdzić asortyment. Są to zwykle dane aktualne, a te strony nie gryzą. Naprawdę! Gdybyś zajrzała na polską stronę MF, to wiedziałabyś, że takiego produktu nie ma w ofercie dla naszego kraju, więc nie będzie go w żadnej drogerii... Nie widzę go też na brytyjskiej - pewnie został wycofany.
|
#912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieki ci dobra kobieto! Czy mi sie wydaje, czy Manhatta wpada w róż? ![]() ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Hehe to samo napisalysmy. ![]()
|
|
|
|
|
#913 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
||
|
|
|
#914 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, puder prasowany Synergen wchodzi na tę promocję czy nie? ;/ Bo tutaj czytałam, że tak, poszłam dziś na pewniaka, ale czytnik i ekspedientka powiedzieli coś innego, więc odpuściłam...
![]() (nie kasowałam go, bo nie chciałam się potem wykłócać o 5 zł, skoro pracownice twierdzą, że tylko produkty z szaf...)
|
|
|
|
#915 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wczoraj kupiłam w Rossie róż Astor skinmatch w kolorze 02 i pytałam się babki, czy nie ma nr 01, bo został wykupiony, czy nie ma, bo w ogóle nie występuje w ofercie, ale mi powiedziała, ze nie ma w ogóle i tylko jest na rynku 02 i 03; na stronie astora jest normalnie wymieniony kolor 01 i dzisiaj sprawdzę jeszcze w innych rosskach, czy naprawdę nie ma, czy mnie wprowadziła w błąd |
|
|
|
|
#916 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie wróciłam z Rossmanna , udało mi się dorwać to co chciałam
Oto podsumowanie jak narazie :P- L'oreal Paris Glam Bronze 101 - Rimmel Wake Me Up 100 Ivory - Eveline Celebrities Beauty 22 natural - Eveline korektor art scenic 04 light Wracając z Rossmanna zaszłam do Hebe i kupiłam róż Catrice Une Deux Trois CO3 Meet Pinky
|
|
|
|
#917 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#918 | ||
|
Makeup challenge winner
|
Cytat:
Noszę Manhattan EM 30 od dwóch dni. Różowe tony są delikatne. Kolor nie ciemnieje. Jedyne co to mało trwały i jakby się trochę kleił, dlatego utrwalenie pudrem sypkim niezbędne. Odradzam do tłustej cery. Cytat:
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2014-04-25 o 15:40 |
||
|
|
|
#919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#920 |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Ja dzis skromnie capnęlam róz wibo
|
#921 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Duraline jest świetne trzeba tylko uważać z ilością. W razie co można wyrównywać konsystencję dodając odrobinę wazeliny albo jak by był zbyt rzadki czarnego sproszkowanego cienia do powiek.[COLOR="Silver"]
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
Edytowane przez scrabble1 Czas edycji: 2014-04-25 o 16:30 |
|
|
|
|
#923 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#924 | |
|
Kociara
|
Cytat:
nie chce mi sie bawic w jakies odmierzanie i cudawiankj ale tez balam sie ze jak bezposrednio dodam kropelke duraline do sloiczka i zakrece to cos mi sie stanie zlego z eyelinerem. Ale skoro nie, to zaraz wyprobuje i bede miala z glowy ![]() Ja dzis znalazlam jasny ArtScenic i... nie wzielam. Jakos tak brzydko sie utlenil :/ poszukam true matcha jasnego, on nie zmienia koloru i bardziej zolty jest. |
|
|
|
|
#925 |
|
Zakorzenienie
|
Możecie powiedzieć co warto przetestować z szaf bell i eveline? Promocja się kończy, a ja prawdopodobnie jutro- w poszukiwaniu HM 51 będę w innych rossmannach niż tym co zwykle
Chętnie coś jeszcze przygarne dopuki trwa promocja Waham się pomiedzy HM,a Rimmel TM
Ogarnij dupę, zaciśnij pięści i daj radę. Nie ważne, że nie ma dla kogo, ważne, żeby opadły im kopary -30kg ![]() Edytowane przez eewelinaa92 Czas edycji: 2014-04-25 o 17:01 |
|
|
|
#926 |
|
Klientka w krawacie
|
Bell nie ma w Rossmannie.
|
#927 |
|
Makeup challenge winner
|
Z Eveline wśród wielu bubli, znajdują się perełki:
puder Beaty Celebrities w kompakcie korektor Art Scenic 04 Light Tusz Celebrities złoty Odżywka do rzęs Poczwórna paletka cieni Quattro Z Bell - Natura, Hebe: Bell BB Cream Lightening 7in1 Eye Concealer 010 Light Illumi - Corrector Lightening Skin Perfection (Trwały fluid rozświetlająco - korygujący Perfect Skin, Baza pod makijaż matująco - wygładzająca Lip Tint
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2014-04-25 o 17:12 |
|
|
|
#928 | |
|
Zakorzenienie
|
coś mi się pokręciło
![]() Cytat:
|
|
#929 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#930 |
|
Wtajemniczenie
|
Pytanie z zupełnie z innej beczki. Ktoś tu pisał o jakiejś suszarce do włosów, która jest w cnd, co to była za suszarka???
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:32.

Miałam tusz z Lovely Curling Pump Up i sobie chwaliłam czy na Wibo mogę się przejechać?