Scent Bar LII - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-24, 22:34   #3031
Miciel
Wpisz tu zomzing

Dot.: Scent Bar LII

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
prowokacja!
żada kuśfa prowokacja;
maryjanes
trampki
werrsja czółenkowa

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
O rany ...ale te z H&M nadal mi się podobają
ciężkie bardzo są, strasznie dużo waży ta guma

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 22:45   #3032
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
żada kuśfa prowokacja;
maryjanes
trampki
werrsja czółenkowa
ficiałam, macałam....

ech, tz ma t-shirt z bassetem, to ja jedne kotałkowe też chyba mogę... najwyżej tylko na cp...
Stary 2014-04-24, 22:46   #3033
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
ficiałam, macałam....

ech, tz ma t-shirt z bassetem, to ja jedne kotałkowe też chyba mogę... najwyżej tylko na cp...
no;

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 23:14   #3034
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
na teraz trampki albo baleriny skórzane czarne, ewentualnie jak już jest ciepło jak dziś mogą być baleriny typu kapcie na bosą stopę
tak wiem, nikt tu nie lubi balerin, bo są takie i siakie, ale ja nie mogę chodzić w obcasach więc za bardzo wyjścia nie mam

Nie mam czasu na nic
ad1. ja nie mam nic przeciw balerinom, ale żadne mi się nie podobają
tzn. żeby zanabyć, bo na kimś są ok.

ad2.

ad3. a to źle?

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość

To tak jak ja ostatnio

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
super

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość

1.
2.

Cytat:
prowokacja!

no to się wypowiedziałam

spadam, bo na pyskpadam
dobrej nocy baru

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 06:07   #3035
rachell111
Zakorzenienie

dzińdybry

dziś ja otwieram
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 06:09   #3036
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
ad1. ja nie mam nic przeciw balerinom, ale żadne mi się nie podobają
tzn. żeby zanabyć, bo na kimś są ok.
też tak mam z wieloma rzeczami

Cytat:

ad3. a to źle?
zależy z któej strony na to patrzeć
życie mnie trochę wessało, a to chyba dobrze

Znad kawy i zmykam

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 07:21   #3037
Murszafka
To ja :)

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
dzińdybry

dziś ja otwieram
Co jest? Ranny ptaszek, czy konieczność? Ja dziś nie dałam rady wstać na jogę, lenistwo zwyciężyło... Ale źle spałam, dodam na swoje usprawiedliwienie...
Jelonek był świetny, nawet małżon zadowolony z koncertu, choć to zupełnie nie jego bajka...

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 07:37   #3038
kamena
ʞɐɯǝuɐ

dziś chyba znowu gorąco robię drugie podejście do tych decathlonowych balerinek, wsadziłam coś pod piętę, jeszcze rozbiję gdzieniegdzie młotkiem może mi stopy nie odpadną

idę tak fogle zrobić zdjęcie paszportowe, ciekawe jak wyjdę na święta kwiczałyśmy z mamą ze śmiechu nad jej paszportem

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
red-mozesz je nawet nabyc

Cytat:
próbowałam z kocykiem, oj nie dał się Tycjan w kocyk zapętlić, za długie łapska ma

czy Wy wiecie, że rivanol w tabletkach (5 szt.) kosztuje ponad 15 zł ostatnio chyba za 4 zł kupowałam
1. jak nie da się zapętlić to chociaż głowę zakryć, wg mnie chodzi głównie o to żeby nie było widać momentu wrzucania do transportera, u mnie kota widząc zbliżający się transporter zamieniała się w ośmiornicę, coś jakby wyrastały jej dodatkowe długie macki zamotanie łap to tylko element dodatkowy.

2. bo to chyba zależy od firmy produkującej pomnożone przez aptekę, gdzie kupujesz... nie wiem jak rivanol, ale węgiel w kapsułkach mogę kupić równie dobrze za 5 jak i za 12 zeta, jakiś czas temu właśnie się o tym przekonałam
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 08:08   #3039
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Co jest? Ranny ptaszek, czy konieczność? Ja dziś nie dałam rady wstać na jogę, lenistwo zwyciężyło... Ale źle spałam, dodam na swoje usprawiedliwienie...
Jelonek był świetny, nawet małżon zadowolony z koncertu, choć to zupełnie nie jego bajka...
hehe zgaduj zgadula Ale fakt faktem ranki, jeśli nie musi się iść do cyrku są piękne No dobra, bywają Zależy od dnia.
Też źle spałam, kilkanaście razy się budziłam etc.

Cytat:
dziś chyba znowu gorąco robię drugie podejście do tych decathlonowych balerinek, wsadziłam coś pod piętę, jeszcze rozbiję gdzieniegdzie młotkiem może mi stopy nie odpadną

idę tak fogle zrobić zdjęcie paszportowe, ciekawe jak wyjdę na święta kwiczałyśmy z mamą ze śmiechu nad jej paszportem

. jak nie da się zapętlić to chociaż głowę zakryć, wg mnie chodzi głównie o to żeby nie było widać momentu wrzucania do transportera, u mnie kota widząc zbliżający się transporter zamieniała się w ośmiornicę, coś jakby wyrastały jej dodatkowe długie macki zamotanie łap to tylko element dodatkowy.
1. Ja dziś po raz pierwszy wystąpię nie w adidasach, i odkryłam czemuż to ach czemuż nie mam w czym wyjść, albowiem jedyny ciuch w jaki się mieszczę obecnie to dzianinowa czarno szara sukienka - do niej zawsze latałam w czarnych legach abo rajtkach plus czarne botki, i tak dzień w dzień. A teraz muszę wskoczyć w cieliste koturny (no bo na botki letko za ciepło czyż nie ) Jak ja mam to zrobić ? Czarne rajtki odpadają, getry też, jestem zmuszona zrobić coś czego nienawidzę - wskoczyć w cieliste rajtki I jakimś cudem wpaść do sklepu niezauważona przez znajomych i kupić jakimś cudem czarny półbut, choćby ten za wysoki z wczorajszego linka byleby był.Iść do przymierzalni byle sklepu i się przebrać. Bosz, lata w kupie a rozum w..

2. Znam to Moja Mam używa swojego do pękania ludzi ze śmiechu, centralnie można popuścić, ew się zachłysnąć - wygląda jak seryjny morderca któremu ktoś zabił matkę Powodzenia

3. Najgorsze jest to, że zanim napisałyście, pomyślałam to samo.
Znaaaaaaam znaaaam widziałąm to W sumie wpsółczuję kothom, bo to strach, no ale widok nie pozwala na zachowanie powagi i współczucia

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-04-25 o 08:11
Stary 2014-04-25, 08:33   #3040
Murszafka
To ja :)

Kameno! To jeden z konstytucyjnych obowiązków, żeby wyglądać na zdjęciu paszportowym,jakby się patelnią w twarz oberwało!

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 10:25   #3041
Betty83
Zakorzenienie

znad wielkiego kubka kawy....

Cytat:
gdzie się wybierasz?

wysłałam wczoraj chuopu linka do kotałkowych czółenek z pytaniem czy mam się leczyć.
odpisał, że ładne i jaki chcę rozmiar...
Stary 2014-04-25, 10:56   #3042
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
dzińdybry

dziś ja otwieram
wszelki duch.................

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
zależy z któej strony na to patrzeć
życie mnie trochę wessało, a to chyba dobrze

Znad kawy i zmykam

Cytat:

Cytat:
aż swój wyciągnęłam wyglądam ja połączenie indyczego jaja z niedorozwiniętym psychopatą

Cytat:
1. jak nie da się zapętlić to chociaż głowę zakryć, wg mnie chodzi głównie o to żeby nie było widać momentu wrzucania do transportera, u mnie kota widząc zbliżający się transporter zamieniała się w ośmiornicę, coś jakby wyrastały jej dodatkowe długie macki zamotanie łap to tylko element dodatkowy.

2. bo to chyba zależy od firmy produkującej pomnożone przez aptekę, gdzie kupujesz... nie wiem jak rivanol, ale węgiel w kapsułkach mogę kupić równie dobrze za 5 jak i za 12 zeta, jakiś czas temu właśnie się o tym przekonałam
1. to tak jak Tycjan, a że on duży kocur jest, to chyba bym musiała prześcieradła użyć, bo spod ręcznika/kocyka te macki mu zewsząd wyłażą

2. nie wiem ile w tym prawdy, ale p. mgr mówiła, że polskiego (tańszego) nie ma już w ogóle, bo wszystkie fabryki sprzedaliśmy i teraz tylko zagraniczne koncerny to produkują i stąd cena 200% w górę

Cytat:
ja spałam jak dziecko, wczorajsze emocje

fogle byłam tak nieprzytomna wczoraj, że nastawione czarne pranie, płukałam z detergentu jak zwykle, ambitnie 3 razy, a dzisiaj rano się okazało, że kulka z detergentem wciąż stoi na pralce . Prałam więc w wodzie i płukałam też z wody

Cytat:
Kameno! To jeden z konstytucyjnych obowiązków, żeby wyglądać na zdjęciu paszportowym,jakby się patelnią w twarz oberwało!
o!

Cytat:

wysłałam wczoraj chuopu linka do kotałkowych czółenek z pytaniem czy mam się leczyć.

złoto nie chop

dobry
znad czerwonej herbaty

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 12:31   #3043
kamena
ʞɐɯǝuɐ

jużem sfotografowana od frontu, nawet nie jest najgorzej z tym, że wyglądam niepodobnie do siebie ale pan fotograf mówił że wcale na to nie patrzą, czy się jest do siebie podobnym czy nie, byleby się we wszystkie biometryczne kreski zdjęcie zmieściło

Cytat:
1. Ja dziś po raz pierwszy wystąpię nie w adidasach, i odkryłam czemuż to ach czemuż nie mam w czym wyjść, albowiem jedyny ciuch w jaki się mieszczę obecnie to dzianinowa czarno szara sukienka - do niej zawsze latałam w czarnych legach abo rajtkach plus czarne botki, i tak dzień w dzień. A teraz muszę wskoczyć w cieliste koturny (no bo na botki letko za ciepło czyż nie ) Jak ja mam to zrobić ? Czarne rajtki odpadają, getry też, jestem zmuszona zrobić coś czego nienawidzę - wskoczyć w cieliste rajtki I jakimś cudem wpaść do sklepu niezauważona przez znajomych i kupić jakimś cudem czarny półbut, choćby ten za wysoki z wczorajszego linka byleby był.Iść do przymierzalni byle sklepu i się przebrać. Bosz, lata w kupie a rozum w..
a to w cielistych do czarnych rajstop albo leginsów nie można?

co do za ciepło, to na mieście wczoraj i dzisiaj widziałam przekrój od sandałów, przez balerinki, obcasy i adidasy, do botków, kozaków i kaloszy, więc wiesz...

Cytat:

dowiedziałam się że od przyszłego roku biometryczne foty będą już wszędzie, w dowodach, prawach jazdy więc nie tylko ci z paszportem będą mieć ten przywilej

Cytat:
gdzie się wybierasz?
nigdzie na razie.... ale jak w zeszłym roku chciałam jechać na wakacje to zdałam sobie sprawę, że mam nieco ograniczone pole manewru... więc tak na wszelki wypadek warto mieć, a poza tym może będzie okazja jechać na wschód, od jakiegoś roku moja mam zacieśnia więzy z nowoodnalezioną rodziną stamtąd, głównie swoją kuzynką, i właśnie trójka przyjechała z wizytą, jutro jadę się zapoznawać już ponoć snują plany wyjazdu do petersburga ale myślę, że prędzej do mińska się wybierzemy.

Cytat:
aż swój wyciągnęłam wyglądam ja połączenie indyczego jaja z niedorozwiniętym psychopatą

Cytat:

2. nie wiem ile w tym prawdy, ale p. mgr mówiła, że polskiego (tańszego) nie ma już w ogóle, bo wszystkie fabryki sprzedaliśmy i teraz tylko zagraniczne koncerny to produkują i stąd cena 200% w górę
może i tak

Cytat:
fogle byłam tak nieprzytomna wczoraj, że nastawione czarne pranie, płukałam z detergentu jak zwykle, ambitnie 3 razy, a dzisiaj rano się okazało, że kulka z detergentem wciąż stoi na pralce . Prałam więc w wodzie i płukałam też z wody
ale wyszło uprane?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2014-04-25, 12:34   #3044
tricolor
Wtajemniczenie

Baru pachnącego dnia
(Niczym nie pachnę umieram na zatoki).
Stary 2014-04-25, 12:44   #3045
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:

nigdzie na razie.... ale jak w zeszłym roku chciałam jechać na wakacje to zdałam sobie sprawę, że mam nieco ograniczone pole manewru... więc tak na wszelki wypadek warto mieć, a poza tym może będzie okazja jechać na wschód, od jakiegoś roku moja mam zacieśnia więzy z nowoodnalezioną rodziną stamtąd, głównie swoją kuzynką, i właśnie trójka przyjechała z wizytą, jutro jadę się zapoznawać już ponoć snują plany wyjazdu do petersburga ale myślę, że prędzej do mińska się wybierzemy.
boszsz, Piter
ale tam się trzeba wybrać między majem a lipcem.

ja o Tallinie myślę, można fajnie i tanio do Helsinek przeskoczyć na dzień.
Stary 2014-04-25, 13:46   #3046
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
O nie, ja mam ladne zdjecie

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 15:00   #3047
neska951
Zakorzenienie

Joł snad wykończenia nerwowego

Cytat:
a zwykłe balerinki są niewygodne i niezdrowe ale naszam z braku czego innego
Nie rosumiem ...

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

Cytat:
Ja wciąż używam mieszanki z kolorówka.com czy jakoś tak. Coś dostałam kiedyś od Red, domiesząłam do swoich i uważam, że są genialne te wykończeniówki. Mieszanki krzemionki, jedwabiu etc etc nie pamiętam czego jeszcze. Pudru perłowego cheba. Good stuff. Czyli minerały.

Puder ryżowy Paese jest chwalony, ale akurat go nie miałam, tak lekko przez dwa lata nie muszę kupować pudru
Wejszłam na stronę
Mam dwa typy co sądzicie?
Do nich też potrzebny specyjalny pędzel ?

http://www.kolorowka.com/pl/p/Zestaw...ullia-12-g/151

http://www.kolorowka.com/pl/p/Zestaw...ilica-Silk/153

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

Cytat:
Lecę na Jelonka zaraz :-D
Achhhh o Jelonku zapomniałam
Jak było?

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

Cytat:
Dry- Flo z mazideł?

Lecę obadać

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

Cytat:

kurde, nosił kiedyś człowiek glany cały rok i nie było problemu
Prawda a tera wszystkie takie delikutaśne ....

---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ----------

Cytat:
wręcz przeciwnie przecież
Podobno nie, przez głębokie wycięcie ...

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Cytat:

a skąt , but płaski bez obcasa i na ogół okrągło bądź poprzecznie wycięty zawsze robi kaczą płetwę i zadek nad piętą chyba że ma się proporcje Anji Rubik i dobrego fotografa
No ja to wiem , to był cycyat z super ekstra pani stylisto wizażystki

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

Cytat:

otóż to , słusznie prawi , polać jej ! tylko bym rzekła że nie babciowe a dziecięce

ooo , obuwie robocze profilaktyczno-zdrowotne z lat mojej młodości tylko wtedy bez obcasów robili
No nie bo zaraz fotograficzny przegląd swoich wstawię ...

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------

Cytat:
baleriny? różny kształt? ^^

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

kształt czyli forma baleriny definiuje taki typ butów jako baleriny właśnie: płaskie, bez obcasa, bez cholewki; to o czym wspominasz, to jedynie ozdoby nie zmieniające sposobu, w jaki baleriny leżą i wyglądają na stopach

Hmmm one się różnią głębokością i kształtem wycięcia i ... nie wiem jak to nazwać ukształtowaniem czubka są okrągłe, owalne, kwadratowe, szpiczaste. To miałam na myśli. I podeszwy też się różnią mam b z Baty na miękkiej grubszej podeszwie super amortyzują i 4 sezon w tym roku ze mną ...aż wstyd trochę

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

Cytat:

Niestety tak kosztuje... A w płynie 5 zł

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ----------

Cytat:

3. Najgorsze jest to, że zanim napisałyście, pomyślałam to samo.
Znaaaaaaam znaaaam widziałąm to W sumie wpsółczuję kothom, bo to strach, no ale widok nie pozwala na zachowanie powagi i współczucia

1 tzn że cuś jest w powietrzu ja wstałam dziś o 03.40

2 moja Kisiuna po sterylizacji poruszała się jak Zombiak

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

Cytat:

To i ja się swoim pochwalę wczoraj nabył mi osobiście róż do poloczków

Cytat: Napisane przez Florens

To prawie jak w Japonii

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

Cytat: Napisane przez tricolor
Baru pachnącego dnia

Oj biedaku jak Co pomóc?

Betty trzymam kciukasy , może nie będzie źle

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2014-04-25 o 15:04
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 15:03   #3048
neska951
Zakorzenienie

i nie wiem jak posty łączyć ...

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2014-04-25 o 15:04
Stary 2014-04-25, 15:34   #3049
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
ja spałam jak dziecko, wczorajsze emocje

1. Ach rozumiesie Znam znam - ulga, zejście ciśnienia i lulu

2. też zrozumiałe Niemniej zrobiłaś mi dzień

Cytat:

a to w cielistych do czarnych rajstop albo leginsów nie można?
Nieee noo można wszystko, wszystko można. Ja tylko mówię o moich osobistych niemocach, odczuciach i blokadach. Ja się czuję źle w czarnych kryjących rajtkach czarnosiwej sukience z ciepłej dzianiny do beżowych czółenek na koturnie To mi nie pasuje kolorystycznie, wygląda źle i jak bezguście, jakbym se włożyła sombrero do małej czarnej

Nic nie znalazłam wiem tylko, że niestety, o ile tzw gumowe chińskie lacie, czyt baleriny, mogę mieć po taniości, to porządny pełny pułbut muszę mieć porządny z amortyzacją, nieobcierający itp. Szukam Caprice i Tamaris bo były beżowe I nie jestem delikatniutka Po prostu teraz robią tak skandaliczne obuwie, zwłaszcza w sieciówkach, ze skandalicznych materiałów, te buty w Dajchu i CCC normalnie zadają ból już od pierwszego kontaktu To już z drewna wygodniejsze. Poważnie.

Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość
Baru pachnącego dnia
Oł maaaan współczuwam ogromnie bidaku, tylko chyba zęby gorsze

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
i nie wiem jak posty łączyć ...

Wybacz, ja też nie wiem, ale rozbroił mnie ten post pod tym gigantem (do którego zara lete sie odnieść )
Stary 2014-04-25, 15:40   #3050
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
oj, współczuję

Cytat:
boszsz, Piter
ale tam się trzeba wybrać między majem a lipcem.
.
wiem że wtedy i podobno ceny wszystkiego wtedy siup w górę

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
O nie, ja mam ladne zdjecie
o, przypomniało mi się, że mi się śniłaś dziś w nocy

Cytat:
Nie rosumiem ...

Achhhh o Jelonku zapomniałam

Hmmm one się różnią głębokością i kształtem wycięcia i ... nie wiem jak to nazwać ukształtowaniem czubka są okrągłe, owalne, kwadratowe, szpiczaste. To miałam na myśli. I podeszwy też się różnią mam b z Baty na miękkiej grubszej podeszwie super amortyzują i 4 sezon w tym roku ze mną ...aż wstyd trochę
1. niezdrowe bo przeważnie mają wąskie czubki przez co palce są ściśnięte i cienką podeszwę która nie amortyzuje. więc się robią nagniotki, odciski, haluksy, modzele, rogowacenie skóry (pewnie nie u każdego) i zapewne na kościec też jakoś wpływają ale to już chyba ortopeda się powinien wypowiedzieć. dla mnie są też po prostu niewygodne i stopy mnie od balerin bolą (ale może nie znalazłam takich bardzo wygodnych, mówię o tych których z braku laku używam). w sumie to nie tylko balerin się tyczy, bo chyba najzdrowsze są takie "ortopedyczne".

2. no, ja też

3. tak samo uważam, wg mnie są kolosalne różnice i są baleriny ładnie i zgrabnie wyglądające, to tak jakby powiedzieć że czółenka albo botki są wszystkie takie same a kolor, kształt obcasa itp. to tylko nieistotne ozdoby.

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2014-04-25, 15:41   #3051
neska951
Zakorzenienie

Cytat:

Wybacz, ja też nie wiem, ale rozbroił mnie ten post pod tym gigantem (do którego zara lete sie odnieść )
:d

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2014-04-25 o 15:45
Stary 2014-04-25, 15:43   #3052
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Joł snad wykończenia nerwowego

Wejszłam na stronę
Mam dwa typy co sądzicie?
Do nich też potrzebny specyjalny pędzel ?

http://www.kolorowka.com/pl/p/Zestaw...ullia-12-g/151

http://www.kolorowka.com/pl/p/Zestaw...ilica-Silk/153

To i ja się swoim pochwalę wczoraj nabył mi osobiście róż do poloczków

To prawie jak w Japonii
1.

2. Nic nie sądzę albowiem nie pamiętam co mam - Silica silk brzmi bosko - w sensie oba te skłądniki dają świetne wykończenie ale nie wiem czego oczekujesz, dają mat ale taki aksamitny, jak pod woalem, pory znikają ( na jakiś czas of kors )
pędzla nie trza, ja mam do pudru ecotools spiczasty, czyli on chyba do różu przeznaczony.

3. Lubię takich chuopinów, zawsze mi to poprawia humor, jak widzę to jak wybierają.

4.
Stary 2014-04-25, 15:46   #3053
aileenn
Mother of Cats

Cytat:

I łączę się w bólu - chyba w związku ze spadającym ciągle ciśnieniem bolą mnie różne, losowo wybierane zęby (a to szóstka po kanałówce, a to ósemeczka z przeciwnej strony paszczy, a to jedynki, na które dentysta co najwyżej patrzył, bo nigdy niczego nie wymagały) oraz losowo wybierane stawy/kości (a to kolanko, a to łokieć, a to stopa). Wściec się można. Czy to już starość?

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 15:49   #3054
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

3. tak samo uważam, wg mnie są kolosalne różnice i są baleriny ładnie i zgrabnie wyglądające, to tak jakby powiedzieć że czółenka albo botki są wszystkie takie same a kolor, kształt obcasa itp. to tylko nieistotne ozdoby.
bingo! Świetnie to ujęłaś, w sam sedes

Ale swoją drogą optuję za wycofieniem balerin, od kilku lat już czekam aż moda minie, już nawet zapomnieliśmy chyba wszyscy w czym się chodziło, co było modne zanimw eszły baleriny Otóż wówczas był szał na grube podeszwy, lekko ortopedyczne właśnie. Mimo iż są baleriny i są baleriny, lepsze i gorsze, to jednak zalanie rynku obuwiem prawie bez podeszwy mnie autentycznie załamuje, nie mam w czym wybierać. Mam dwie pary, są/były ładne i ok, miałam jako obuw zamienny na dicho etc, niemniej to właśnie z braku laku, bo nie ma nic na grubszych podeszwach potem już tylko koturn. Producenci powinni zapełnić tę lukę

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-04-25 o 15:58
Stary 2014-04-25, 15:49   #3055
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
Ekologicznie

Cytat:
Po prostu teraz robią tak skandaliczne obuwie, zwłaszcza w sieciówkach, ze skandalicznych materiałów, te buty w Dajchu i CCC normalnie zadają ból już od pierwszego kontaktu To już z drewna wygodniejsze. Poważnie.
Hm, to może dlatego nawet kapcie potrafią zrobić mi krzywdę

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 15:52   #3056
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
1.

2. Nic nie sądzę albowiem nie pamiętam co mam - Silica silk brzmi bosko - w sensie oba te skłądniki dają świetne wykończenie ale nie wiem czego oczekujesz, dają mat ale taki aksamitny, jak pod woalem, pory znikają ( na jakiś czas of kors )
pędzla nie trza, ja mam do pudru ecotools spiczasty, czyli on chyba do różu przeznaczony.

3. Lubię takich chuopinów, zawsze mi to poprawia humor, jak widzę to jak wybierają.

4.
1

2 Nie oczekuję matu totalnego tylko czegoś takiego o czym piszesz a wiadomo że nie wiem do końca co masz na myśli ,ale myśl przewodnia mi się podoba.

3 Ha to nie było takie proste, musiał dostać numer i nazwę sms em po którym dostałam wiadomość że nazwa strasznie trudna, zatem zasugerowałam aby skupił się na numerze. Ogólnie to jakiś cud że dostał we wszystkich rosach róże burżuja wymiecione były ...

4 No tak tam pralki nie mają podgrzewacza wody ... Moja kumpela co tam mieszkała grzała wodę na kuchence i wlewała do pralki bo wydawało jej się że nic się nie pierze...

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

Cytat:
1. niezdrowe bo przeważnie mają wąskie czubki przez co palce są ściśnięte i cienką podeszwę która nie amortyzuje. więc się robią nagniotki, odciski, haluksy, modzele, rogowacenie skóry (pewnie nie u każdego) i zapewne na kościec też jakoś wpływają ale to już chyba ortopeda się powinien wypowiedzieć. dla mnie są też po prostu niewygodne i stopy mnie od balerin bolą (ale może nie znalazłam takich bardzo wygodnych, mówię o tych których z braku laku używam). w sumie to nie tylko balerin się tyczy, bo chyba najzdrowsze są takie "ortopedyczne".

1 No ja wiem o tym i takich z za wąskim czubem nie kupuję. Nie znoszę jak buty mnie umierają mam wrażenie że wtedy mam ucisk na mózg
Nienawidzę przez to kupować butów bo wszystkie prawie mnie obcierają Wyjątek te 4 sezonowe buty z Baty. To samo z podeszwami są cienkie jak papier ale bywają grubsze z fajną amortyzacją

3 Trafiłaś w sedno o to mi chodziło.
Stary 2014-04-25, 15:54   #3057
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Nieee noo można wszystko, wszystko można. Ja tylko mówię o moich osobistych niemocach, odczuciach i blokadach. Ja się czuję źle w czarnych kryjących rajtkach czarnosiwej sukience z ciepłej dzianiny do beżowych czółenek na koturnie To mi nie pasuje kolorystycznie, wygląda źle i jak bezguście, jakbym se włożyła sombrero do małej czarnej
pogrubione i przepraszam, nie doczytałam, że kiecka szara, faktycznie zgrzyt bo jakby była czarna, to czarne leginsy plus te beżowe koturny byłyby chyba ok
Cytat:
Nic nie znalazłam wiem tylko, że niestety, o ile tzw gumowe chińskie lacie, czyt baleriny, mogę mieć po taniości, to porządny pełny pułbut muszę mieć porządny z amortyzacją, nieobcierający itp. Szukam Caprice i Tamaris bo były beżowe I nie jestem delikatniutka Po prostu teraz robią tak skandaliczne obuwie, zwłaszcza w sieciówkach, ze skandalicznych materiałów, te buty w Dajchu i CCC normalnie zadają ból już od pierwszego kontaktu To już z drewna wygodniejsze. Poważnie.
łączę się w bólu i z pewnością nie będę jedyna łącząca się

moje obrzydlistwa decathlonowe na goła stopę dalej robią ból, ale znalazłam cudem w szufladzie jakieś niesztuczne i niewidoczne w nich stopki więc w weekend robię test nr trzy a jak nie wypali to stwierdziłam że huk z tym i będę je nosić na cienkie skarpety do dżinsów

przeglądam netowe sklepy i zastanawiam się nad kupieniem takich: http://img01.stendistatic.pl/adidas-...-4f1e-aad9.jpg

a w trakcie przeglądania natknęłam się na taki koszmar (nie obuwniczy): http://img01.stendistatic.pl/adidas-...-49fc-abfe.jpg chyba mi się przyśni..

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2014-04-25, 15:58   #3058
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość

I łączę się w bólu - chyba w związku ze spadającym ciągle ciśnieniem bolą mnie różne, losowo wybierane zęby (a to szóstka po kanałówce, a to ósemeczka z przeciwnej strony paszczy, a to jedynki, na które dentysta co najwyżej patrzył, bo nigdy niczego nie wymagały) oraz losowo wybierane stawy/kości (a to kolanko, a to łokieć, a to stopa). Wściec się można. Czy to już starość?
A mnie moja nowa kontuzja ,zabrzmi to jak Kamasutra ale wyje...am. orła na hulajnodze

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

Cytat:
Ale swoją drogą optuję za wycofieniem balerin, od kilku lat już czekam aż moda minie, już nawet zapomnieliśmy chyba wszyscy w czym się chodziło, co było modne jak baleriny jeszcze nie były Otóż wówczas był szał na grube podeszwy, lekko ortopedyczne właśnie. Mimo iż są baleriny i są baleriny, lepsze i gorsze, to jednak zalanie rynku obuwiem prawie bez podeszwy mnie autentycznie załamuje, nie mam w czym wybierać. Mam dwie pary, są/były ładne i ok, miałam jako obuw zamienny na dicho etc, niemniej z braku laku, bo właśnie nie ma nic na grubszych podeszwach potem już tylko koturn. Producenci powinni zapełnić tę lukę
Ale z tą modą zawsze tak jest Ja nie mogłam się doczekać aż skończy się moda na biodrówki

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

Cytat:
a w trakcie przeglądania natknęłam się na taki koszmar (nie obuwniczy): http://img01.stendistatic.pl/adidas-...-49fc-abfe.jpg chyba mi się przyśni..
Stary 2014-04-25, 16:01   #3059
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Czy można gdzieś to zobaczyć?

Ja sie butowo nie wypowiadam gdyż albowiem mam tak małą stopę że ratuje mnie tylko Ryłko(brrr)i Zara Kids :/

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 16:10   #3060
kamena
ʞɐɯǝuɐ

o matko boska http://img01.stendistatic.pl/adidas-...-48b5-8e05.jpg

EVERY WOMAN IS A STAR
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości