|
|
#3031 |
|
Wpisz tu zomzing
|
Dot.: Scent Bar LII
żada kuśfa prowokacja;
maryjanes trampki werrsja czółenkowa ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- ciężkie bardzo są, strasznie dużo waży ta guma |
|
|
|
#3032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ech, tz ma t-shirt z bassetem, to ja jedne kotałkowe też chyba mogę... najwyżej tylko na cp...
|
|
#3034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tzn. żeby zanabyć, bo na kimś są ok. ad2. ad3. a to źle? ![]() no to się wypowiedziałam ![]() spadam, bo na pyskpadam dobrej nocy baru
|
|
|
#3035 |
|
Zakorzenienie
|
dzińdybry
dziś ja otwieram |
|
|
|
#3036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zależy z któej strony na to patrzeć życie mnie trochę wessało, a to chyba dobrze ![]() Znad kawy |
|
|
|
|
#3037 |
|
To ja :)
|
Co jest? Ranny ptaszek, czy konieczność? Ja dziś nie dałam rady wstać na jogę, lenistwo zwyciężyło... Ale źle spałam, dodam na swoje usprawiedliwienie...
Jelonek był świetny, nawet małżon zadowolony z koncertu, choć to zupełnie nie jego bajka...
|
#3038 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
dziś chyba znowu gorąco
robię drugie podejście do tych decathlonowych balerinek, wsadziłam coś pod piętę, jeszcze rozbiję gdzieniegdzie młotkiem może mi stopy nie odpadną ![]() idę tak fogle zrobić zdjęcie paszportowe, ciekawe jak wyjdę na święta kwiczałyśmy z mamą ze śmiechu nad jej paszportem Cytat:
jak nie da się zapętlić to chociaż głowę zakryć, wg mnie chodzi głównie o to żeby nie było widać momentu wrzucania do transportera, u mnie kota widząc zbliżający się transporter zamieniała się w ośmiornicę, coś jakby wyrastały jej dodatkowe długie macki 2. bo to chyba zależy od firmy produkującej pomnożone przez aptekę, gdzie kupujesz... nie wiem jak rivanol, ale węgiel w kapsułkach mogę kupić równie dobrze za 5 jak i za 12 zeta, jakiś czas temu właśnie się o tym przekonałam
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#3039 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale fakt faktem ranki, jeśli nie musi się iść do cyrku są piękne Zależy od dnia. Też źle spałam, kilkanaście razy się budziłam etc. Cytat:
(no bo na botki letko za ciepło czyż nie ) Jak ja mam to zrobić ? Czarne rajtki odpadają, getry też, jestem zmuszona zrobić coś czego nienawidzę - wskoczyć w cieliste rajtki I jakimś cudem wpaść do sklepu niezauważona przez znajomych i kupić jakimś cudem czarny półbut, choćby ten za wysoki z wczorajszego linka byleby był.Iść do przymierzalni byle sklepu i się przebrać. Bosz, lata w kupie a rozum w.. 2. Znam to Powodzenia ![]() ![]() 3. Znaaaaaaam znaaaam widziałąm to W sumie wpsółczuję kothom, bo to strach, no ale widok nie pozwala na zachowanie powagi i współczucia
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-04-25 o 08:11 |
||
|
|
|
#3040 |
|
To ja :)
|
Kameno! To jeden z konstytucyjnych obowiązków, żeby wyglądać na zdjęciu paszportowym,jakby się patelnią w twarz oberwało!
|
#3041 | |
|
Zakorzenienie
|
znad wielkiego kubka kawy....
Cytat:
![]() wysłałam wczoraj chuopu linka do kotałkowych czółenek z pytaniem czy mam się leczyć. ![]() odpisał, że ładne i jaki chcę rozmiar...
|
|
#3042 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
wszelki duch.................
Cytat:
Cytat:
Cytat:
wyglądam ja połączenie indyczego jaja z niedorozwiniętym psychopatą Cytat:
2. nie wiem ile w tym prawdy, ale p. mgr mówiła, że polskiego (tańszego) nie ma już w ogóle, bo wszystkie fabryki sprzedaliśmy i teraz tylko zagraniczne koncerny to produkują i stąd cena 200% w górę ![]() ja spałam jak dziecko, wczorajsze emocje ![]() fogle byłam tak nieprzytomna wczoraj, że nastawione czarne pranie, płukałam z detergentu jak zwykle, ambitnie 3 razy, a dzisiaj rano się okazało, że kulka z detergentem wciąż stoi na pralce ![]() Cytat:
Cytat:
złoto nie chop dobry znad czerwonej herbaty
|
|
|
#3043 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
jużem sfotografowana od frontu, nawet nie jest najgorzej
z tym, że wyglądam niepodobnie do siebie ale pan fotograf mówił że wcale na to nie patrzą, czy się jest do siebie podobnym czy nie, byleby się we wszystkie biometryczne kreski zdjęcie zmieściło ![]() Cytat:
co do za ciepło, to na mieście wczoraj i dzisiaj widziałam przekrój od sandałów, przez balerinki, obcasy i adidasy, do botków, kozaków i kaloszy, więc wiesz... ![]() Cytat:
dowiedziałam się że od przyszłego roku biometryczne foty będą już wszędzie, w dowodach, prawach jazdy więc nie tylko ci z paszportem będą mieć ten przywilej ![]() nigdzie na razie.... ale jak w zeszłym roku chciałam jechać na wakacje to zdałam sobie sprawę, że mam nieco ograniczone pole manewru... więc tak na wszelki wypadek warto mieć, a poza tym może będzie okazja jechać na wschód, od jakiegoś roku moja mam zacieśnia więzy z nowoodnalezioną rodziną stamtąd, głównie swoją kuzynką, i właśnie trójka przyjechała z wizytą, jutro jadę się zapoznawać już ponoć snują plany wyjazdu do petersburga ale myślę, że prędzej do mińska się wybierzemy.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#3044 |
|
Wtajemniczenie
|
Baru pachnącego dnia
(Niczym nie pachnę umieram na zatoki).
|
|
#3045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tam się trzeba wybrać między majem a lipcem. ja o Tallinie myślę, można fajnie i tanio do Helsinek przeskoczyć na dzień.
|
|
#3046 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3047 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Joł snad wykończenia nerwowego
Cytat:
---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
Mam dwa typy co sądzicie? Do nich też potrzebny specyjalny pędzel ? http://www.kolorowka.com/pl/p/Zestaw...ullia-12-g/151 http://www.kolorowka.com/pl/p/Zestaw...ilica-Silk/153 ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Achhhh o Jelonku zapomniałam ![]() Jak było? ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Lecę obadać ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Prawda a tera wszystkie takie delikutaśne .... ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Podobno nie, przez głębokie wycięcie ...---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Cytat:
Hmmm one się różnią głębokością i kształtem wycięcia i ... nie wiem jak to nazwać ukształtowaniem czubka są okrągłe, owalne, kwadratowe, szpiczaste. To miałam na myśli. I podeszwy też się różnią mam b z Baty na miękkiej grubszej podeszwie super amortyzują i 4 sezon w tym roku ze mną ...aż wstyd trochę ![]() ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Cytat:
1 tzn że cuś jest w powietrzu ja wstałam dziś o 03.40 2 moja Kisiuna po sterylizacji poruszała się jak Zombiak ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
To i ja się swoim pochwalę wczoraj nabył mi osobiście róż do poloczkówCytat: Napisane przez Florens fogle byłam tak nieprzytomna wczoraj, że nastawione czarne pranie, płukałam z detergentu jak zwykle, ambitnie 3 razy, a dzisiaj rano się okazało, że kulka z detergentem wciąż stoi na pralce . Prałam więc w wodzie i płukałam też z wody To prawie jak w Japonii ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Cytat: Napisane przez tricolor Baru pachnącego dnia (Niczym nie pachnę umieram na zatoki). Oj biedaku jak Co pomóc? Betty trzymam kciukasy , może nie będzie źle Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-04-25 o 15:04 |
|||||||||
|
|
|
#3048 |
|
Zakorzenienie
|
i nie wiem jak posty łączyć ...
Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-04-25 o 15:04 |
|
|
|
#3049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. też zrozumiałe Niemniej zrobiłaś mi dzień Nieee noo można wszystko, wszystko można. Ja tylko mówię o moich osobistych niemocach, odczuciach i blokadach. Ja się czuję źle w czarnych kryjących rajtkach czarnosiwej sukience z ciepłej dzianiny do beżowych czółenek na koturnie To mi nie pasuje kolorystycznie, wygląda źle i jak bezguście, jakbym se włożyła sombrero do małej czarnej ![]() Nic nie znalazłam wiem tylko, że niestety, o ile tzw gumowe chińskie lacie, czyt baleriny, mogę mieć po taniości, to porządny pełny pułbut muszę mieć porządny z amortyzacją, nieobcierający itp. Szukam Caprice i Tamaris bo były beżowe I nie jestem delikatniutka Po prostu teraz robią tak skandaliczne obuwie, zwłaszcza w sieciówkach, ze skandalicznych materiałów, te buty w Dajchu i CCC normalnie zadają ból już od pierwszego kontaktu To już z drewna wygodniejsze. Poważnie. Oł maaaan współczuwam ogromnie bidaku, tylko chyba zęby gorsze ![]() Wybacz, ja też nie wiem, ale rozbroił mnie ten post pod tym gigantem (do którego zara lete sie odnieść )
|
|
|
|
|
#3050 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
oj, współczuję
wiem że wtedy ![]() o, przypomniało mi się, że mi się śniłaś dziś w nocy ![]() Cytat:
2. no, ja też ![]() 3.
|
|
|
|
|
#3051 |
|
Zakorzenienie
|
:d
Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-04-25 o 15:45 |
|
|
|
#3052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Nic nie sądzę albowiem nie pamiętam co mam - Silica silk brzmi bosko - w sensie oba te skłądniki dają świetne wykończenie ale nie wiem czego oczekujesz, dają mat ale taki aksamitny, jak pod woalem, pory znikają ( na jakiś czas of kors ) pędzla nie trza, ja mam do pudru ecotools spiczasty, czyli on chyba do różu przeznaczony. 3. Lubię takich chuopinów, zawsze mi to poprawia humor, jak widzę to jak wybierają. 4. |
|
|
|
|
#3053 |
|
Mother of Cats
|
I łączę się w bólu - chyba w związku ze spadającym ciągle ciśnieniem bolą mnie różne, losowo wybierane zęby (a to szóstka po kanałówce, a to ósemeczka z przeciwnej strony paszczy, a to jedynki, na które dentysta co najwyżej patrzył, bo nigdy niczego nie wymagały) oraz losowo wybierane stawy/kości (a to kolanko, a to łokieć, a to stopa). Wściec się można. Czy to już starość? |
|
|
|
#3054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale swoją drogą optuję za wycofieniem balerin, od kilku lat już czekam aż moda minie, już nawet zapomnieliśmy chyba wszyscy w czym się chodziło, co było modne zanimw eszły baleriny Otóż wówczas był szał na grube podeszwy, lekko ortopedyczne właśnie. Producenci powinni zapełnić tę lukę
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-04-25 o 15:58 |
|
|
|
|
#3055 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3056 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 Nie oczekuję matu totalnego tylko czegoś takiego o czym piszesz a wiadomo że nie wiem do końca co masz na myśli ,ale myśl przewodnia mi się podoba. 3 Ha to nie było takie proste, musiał dostać numer i nazwę sms em po którym dostałam wiadomość że nazwa strasznie trudna, zatem zasugerowałam aby skupił się na numerze. Ogólnie to jakiś cud że dostał we wszystkich rosach róże burżuja wymiecione były ... 4 No tak tam pralki nie mają podgrzewacza wody ... Moja kumpela co tam mieszkała grzała wodę na kuchence i wlewała do pralki bo wydawało jej się że nic się nie pierze... ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
Nienawidzę przez to kupować butów bo wszystkie prawie mnie obcierają 3 Trafiłaś w sedno o to mi chodziło. |
||
|
|
|
#3057 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
bo jakby była czarna, to czarne leginsy plus te beżowe koturny byłyby chyba ok ![]() Cytat:
moje obrzydlistwa decathlonowe na goła stopę dalej robią ból, ale znalazłam cudem w szufladzie jakieś niesztuczne i niewidoczne w nich stopki więc w weekend robię test nr trzy a jak nie wypali to stwierdziłam że huk z tym i będę je nosić na cienkie skarpety do dżinsów przeglądam netowe sklepy i zastanawiam się nad kupieniem takich: http://img01.stendistatic.pl/adidas-...-4f1e-aad9.jpg a w trakcie przeglądania natknęłam się na taki koszmar (nie obuwniczy): http://img01.stendistatic.pl/adidas-...-49fc-abfe.jpg chyba mi się przyśni..
|
||
|
|
|
#3058 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sie butowo nie wypowiadam gdyż albowiem mam tak małą stopę że ratuje mnie tylko Ryłko(brrr)i Zara Kids :/
|
|
#3060 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
o matko boska http://img01.stendistatic.pl/adidas-...-48b5-8e05.jpg
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:52.

...ale te z H&M nadal mi się podobają 

ostatnio chyba za 4 zł kupowałam
jak nie da się zapętlić to chociaż głowę zakryć, wg mnie chodzi głównie o to żeby nie było widać momentu wrzucania do transportera, u mnie kota widząc zbliżający się transporter zamieniała się w ośmiornicę, coś jakby wyrastały jej dodatkowe długie macki
kilkanaście razy się budziłam etc.
(no bo na botki letko za ciepło czyż nie
I jakimś cudem wpaść do sklepu niezauważona przez znajomych i kupić jakimś cudem czarny półbut, choćby ten za wysoki z wczorajszego linka byleby był.Iść do przymierzalni byle sklepu i się przebrać.
Powodzenia 

! tylko bym rzekła że nie babciowe a dziecięce
To mi nie pasuje kolorystycznie, wygląda źle i jak bezguście, jakbym se włożyła sombrero do małej czarnej
Po prostu teraz robią tak skandaliczne obuwie, zwłaszcza w sieciówkach, ze skandalicznych materiałów, te buty w Dajchu i CCC normalnie zadają ból już od pierwszego kontaktu
bidaku, tylko chyba zęby gorsze