|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Plus edukacja poznań
Witam ; )
Czy ktoś może uczy się w Poznaniu w Plus Edukacja na kierunku Technik Weterynarii , lub może będzie zaczynał od połowy września tego roku naukę w tej Policealnej szkole ![]() Ja właśnie tam idę, szukam osób które być może także zaczną tam naukę (razem zawsze raźniej ) ![]() A może są jakieś osoby z Gorzowa Wlkp , i okolic ![]() Pozdrawiam ; )) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Plus edukacja poznań
Hej,
Nie jestem z Gorzowa ale ... chodzę do tej szkoły od Lutego i nie żałuję, że się zapisałam bo naprawdę fajna szkoła a próbowałam już w innej i totalna porażka. Ludzie bardzo fajni i komunikatywni więc nie będziesz miała problemu ze znalezieniem nowych znajomych. Powodzenia od Września. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
hej, ja właśnie chce iść do Plus edukacji w poznaniu ale na higienistkę stomatologiczna i zastanawiam sie i rowniez boje troszke
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Przyczajenie
|
Hej i jak zdecydowałaś się na ten kierunek ?
Przepraszam że nie odpisałam wczesniej ale nie było mnie w polsce i zapomniałam o tym forum .. może lepiej jak odpiszesz na maila jestem codziennie j.kowalska8@o2.pl Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Cytat:
![]() Ja od soboty 21.09 zaczynam pierwsze zajęcia już ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Siemka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Na pewno lepiej Cię przygotują
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Halo ! Czy któraś z Was zapisała się może na technik usług fryzjerskich, który rusza jakoś za miesiąc ? Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Największe ☠☠☠☠☠☠☠☠ jakie jest !! Ceny większe niż na studiach dyplom o dupę roztłuc . Planu nie uświadczysz 2 miesiace od rozpoczęcia roku był plan . Obsługa w raz z wielką pseudo Panią dyrektor chamstwo i prostactwo!! Wielka łaska o byle co łaska nawet z zabraniem dokumentów KARY NAWET ZA NIE PRZYJŚCIE NA EGZAMIN PO 100 ZŁ NIE INTERESUJE ICH ŻE CZŁOWIEK PRACUJE !! KARY PIENIĘŻNE ZA KAŻDY ZJAZD !! KARA TEZ 100 ZŁ ZA KAŻDY OPUSZCZONY ZJAZD !! ŁASKA Z WYKREŚLENIEM Z LISTY!! SALE LEKCYJNE WG NIE PRZYGOTOWANE ZAJĘCIA W DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ ZAMIAST W SZKOLE NAUCZYCIELE CHAMSCY JAK I DYREKCJA. KOMPLETNY BURDEL I SZWINDEL !! NIE POLECAM LEPIEJ IŚĆ DO COSINUSA CZY TEB EDUKACJI NIŻ DO TAKIEGO ZŁODZIEJSTWA . TYLKO SIĘ NIE ZDZIWCIE JAK WAS WYŚMIEJĄ W PRACY Z TAKIM DYPLOMEM . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Mam zamiar iść tam na kierunek Grafik komputery (roczna szkoła policealna), czy wie ktoś jak to tak wygląda? W sekretariacie prawie nic nie wiedzą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Bad-Boy
|
Muszę zapytać: jak z tą edukacją plus? Otwarto nowy oddział we Wro, więc to pierwszy semestr - chcę wiedziec czy szkoła ma dobrą opinię, czy to kolejna piramidka żyjąca z państwa (dotacje) i naiwniaków nieczytających umów.
Cosinus dobry, potwierdzam, nie da się przejechać. Ale mają tylko 2 letnie kierunki, to za dużo dla mnie, wolę kończyć w rok, poza tym dwa dwuletnie szkoły nie mają kierunków artystycznych i okołoartystycznych. Natomiast plus edukacja proponuje kierunek który chcę ale ponieważ jest to pierwszy rokchętnie poczytam opinie osób które uczyły się w Katowicach czy gdzie indziej gdzie działała parę lat. Edytowane przez bendek Czas edycji: 2017-07-04 o 14:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:51.