Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014 cz.27 - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-25, 23:21   #691
myboyismine
Zakorzenienie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

ijaa, mala_czarna_21 , nasturcja1308, ysia, Kaigara, Paris, również dołączam sie do życzeń- wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, aby ten dzień był najpiekniejszy..a później duuuużo miłości ;*
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 23:48   #692
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
Exist ja na wizażu o plackowym kiedyś czytałam. Młodzi pieką ciasta, chyba kołacze i roznoszą chyba do zaproszonych gości, a oni dają im za to kasę, tak to chyba było
U nas kiedys ten kołacz młodzi nosili z zaproszeniami

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Dziewczynki Kochane, niestety nie dam rady nadrobić, ale widziałam, że posypało się mnóstwo cudownych słów i ciepłych życzeń za co bardzooooooo serdecznie dziękuję.

Niemalże wszystko ogarnięte - zostało kilka drobnostek na rano, a stresu NADAL BRAK. Serio jesteśmy z TŻ dziwni.

Postaram się wpaść jeszcze jutro chodź na chwilę, ale gdyby mi się nie udało to już teraz Was wszystkie mocno ściskam i.. pomyślcie o nas o 17:00.
Super, ze sie nie stresujecie ja napewno o Was pomysle bo o 17 koncze prace powodzenia

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 00:04   #693
Atomoowka
Wtajemniczenie

Hej kobietki.
Jutro mnie czeka intensywny dzień aż mi się nie chce. Buuuuu
Rano do kościoła odebrać papierek, że zapowiedzi się odbyły.
Potem szybko na zakupy bo oczywiście dziś się obudziłam, że nie mam co na panieński założyć.
Potem na 14-stą jedziemy na sale, na degustację menu weselnego i poustalać kilka szczegółów.
A potem szybko do domu kąpiel, włosy i na panieński lecę.:j upi:
Niestety nic nie wiem, co, gdzie baa nawet nie wiem o której mam być gotowa ale ciesze się strasznie.

A generalnie to mam wrażenie, że z TŻ wylądujemy z czarnej du.ie serio.
Musimy tyle spraw ogarnąć a tu tylko 14 dni. Problem z tym, że TŻ pracuje teraz do 21 ( w domu przed 22 i jest tak zmęczony, że zanim małego uśpimy to on już też śpi) i nie mamy kiedy tego pozałatwiać, potem majówka czyli wolne i wszystko zamknięte no masakra.
Niby nic ale musimy ustalić ostatecznie muzykę dla DJ no i musmy ustalić o której tort, oczepiny, jaka piosenka na wejście itd czasu na spotkanie z DJ brak.
Musimy jeszcze 3 razy jechać do kościoła-czasu brak
Musimy wybrać paterę na babeczki ale tu ja daje ciała bo zupełnie nie mogę się na nic zdecydować- czasu na spotkanie z babką od babeczek brak
Kupić TŻ bieliznę- czasu brak.
Nosz kurde mogłabym tak z godzinę wymieniać co jeszcze.

Cytat:
Napisane przez Lusiija Pokaż wiadomość
Dziś byłam na przymiarce. Co myślicie? Nie wybierałam z Narzeczonym i teraz czuje taki wewnętrzny niepokój, czy dobrze zrobiłam.
To jest sukienka o taka: http://www.elizabethpassion.com/kole...n-2013/e-2570t i do niej jest płaszczyk ten: http://www.elizabethpassion.com/akcesoria/plaszcze/p-3, który ma dłuższy dół i tył taki ciągnący się po ziemi, plan jest, że będzie do kościoła. Zrobiłam sobie odczepianą górę i mogę jak coś ściągnąć ten dłuższy materiał i zostać w samej koronkowej górze. Niestety nie mam wcięcia w talii
Ah i trzymam kokardkę, bo nie ma jeszcze guziczka.
Bardzo ładnie ale kokardę bym wywaliła.

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Zostawiłam rosół z makaronem jednak, a nadziewane pieczarkami udka kurczaka wymieniłam na
kaszubską potrawkę.

Potem wjedzie obiad właściwy ze

zrazikami po staropolsku,
de vollaie,
karkówką w sosie podgrzybkowym
kaczką pieczoną w sosie wiśniowym.
Do tego mix 3 surówek, sałatka wiosenna, ziemniaki gotowane z koprem, ziemniaki opiekane z ziołami i ryż...

Potem tort, a na deser zdecydowałam się na te małe deserki na lustrze jak w załączniku.
No i ciasta na lustrze.
Owoce.
I kawa z herbatą, poprosiłam by te pierwsze serwować, a reszta przy stole z ciastami.

A jako zakąski wywaliłam wszystko co w galarecie i będzie

pasztet z kaczki w pistacjach
szynka faszerowana mascarpone,
paluszki w sezamie,
klopsiki w sosie pomidorowym,
sałatka jarzynowa,
sałatka grecka,
karkówka z sosem chrzanowo-żurawionowym,
pstrąg wędzony,
mix. pieczonych mięs,
jajka w sosie tatarskim,
marynaty
masło
pieczywo mix

ok. 21.30 wjedzie dzik

o 22.30-23 barszcz z pasztecikiem

a o 1.30 węgierska zupa gulaszowa

Trochę w☠☠☠☠ił mnie z tortem, bo z babką umówiłam się, że załatwię we własnym zakresie a on mówi na to, że nie, że to oni zamawiają... Wkurzyłam się, bo już mam zamówione i mu o tym powiedziałam, a on na to, że ok... Wkurza mnie to, że oni najpierw gadają jedno a potem takie kwiatki wychodzą... W sumie więcej niczym mnie nie wkurzył, sposób bycia ma jaki ma, ale ten tort
mniam mniam mniam pyszota.
Ja bym zamieniła barszczyk jako ostatnie danie bo u mnie taka tradycja i zawsze czeka na to ostatnie danie.

Cytat:
Napisane przez positive rebel Pokaż wiadomość

A ja witam serdecznie w nowym wątki i obiecuję częstszą obecnośc na wątku Zdziałałam dziś pierwszą winietkę - kwiatuszka. Nie ma jeszcze karteczki z imieniem i nazwiskiem, która będzie wbita na górze. Co myślicie? Może być coś takiego?

Na zdjęciu nie widać dobrze, ale bibułka jest srebrna, tasiemka również.
klask i: podobają mi się.

Cytat:

Zostało już niecałe 6 dni do końcowego terminu potwierdzania przybycia. Chyba nie muszę mówić jak telefon się "rozdzwonił"?? Wcale.
Enzunio a daj spokój, my przecież mieliśmy potwierdzenie do 30 marca, ślub za 2 tygodnie a niektórzy nadal nie dali znaku.

Cytat:
Napisane przez TysiaBB1989 Pokaż wiadomość
mamy nie za dużo :
- sala zarezerwowana od maja :P tamtego roku
- orkiestra zarezerwowana od lipca
- suknia kupiona na wyprzedaży w grudniu
- fotograf chyba od grudnia

mamy upatrzone :
- obrączki
- wzór zaproszenia
- garnitur
- welon
- kolor przewodni - amarant + ecru

i to by było na tyle

I mamy psa zdjęcie z podróży
świetny psiak Z jakiej hodowli? Czy z adopcji?

Cytat:
Napisane przez kiss12550 Pokaż wiadomość
Niestety nie pomogę nigdy się z czymś takim nie spotkałam , a jak wpisałam w google wyskoczyło mi łysienie plackowate

Ysia- wyglądasz przecudnie
sorry ale padłam

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
0,5h temu dowiedziałam sie o czyms strasznym i caly czas rycze
http://katowice.naszemiasto.pl/artyk...1472,t,id.html
To stalo sie na moim osiedlu gdzie mieszkałam 27 lat...a sprawcą tego jest mój kolega z gimnazjum bardzo dobry kolega...jeszcze kilka miesiecy temu sie z nim spotkałam, opowiadal, ze w końcu zaczął sobie ukladac zycie, ze ma dziewczyne, prace....bo zycie go nie rozpieszczalo i cieszyl sie z takich drobiazgow. On był adoptowany...bardzo dobry, skromny chlopak, nie pił alkoholu w ogóle (te dziennikarskie k***y musialy naciągnąc historie), ojciec byl alkoholikiem i znęcał sie nad nimi nie wiem co tam się stalo, ale musialo w nim cos peknąć i nie wytrzymał a teraz grozi mu dozywocie tak strasznie mi go żal.... Wiem, ze zle zrobił, ale z drugiej strony nie wiadomo co siedzi w glowie chlopaka ktory mial ojca alkoholika, ktory znęcal sie nad rodzina
o fuck ale historia.

Dziewczynki Nasze kochane raz jeszcze aby jutrzejszy dzień był dla Was wszystkich najszczęśliwszym w życiu. Żebyście miały uśmiechy od rana na buźkach, aby wszystko było tak jak chcecie.

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca

Edytowane przez Atomoowka
Czas edycji: 2014-04-26 o 00:06
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 00:11   #694
czekooczekolada
Zakorzenienie

WTF ????????????

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-04-26, 00:14   #695
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
Hej kobietki.
Jutro mnie czeka intensywny dzień aż mi się nie chce. Buuuuu
Rano do kościoła odebrać papierek, że zapowiedzi się odbyły.
Potem szybko na zakupy bo oczywiście dziś się obudziłam, że nie mam co na panieński założyć.
Potem na 14-stą jedziemy na sale, na degustację menu weselnego i poustalać kilka szczegółów.
A potem szybko do domu kąpiel, włosy i na panieński lecę.:j upi:
Niestety nic nie wiem, co, gdzie baa nawet nie wiem o której mam być gotowa ale ciesze się strasznie.

o fuck ale historia.

[/B][/COLOR]
No, ja dalej w to nie wierze

Nie martw się, ze wszystkim zdążycie, zobaczysz

I miłego szaleństwa jutro

---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ----------

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
WTF ???????????? ]

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2014-04-26, 00:25   #696
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:

Prawie się poryczałam Oglądajcie od czwartej minuty

oglądałam to już kiedyś, oczywiście się poryczałam
Cytat:
Nie no welon to jest dla mnie mus poszłabym w welonie nawet jakbym była łysa
A tak poza tym u mnie na glowie zawsze dużo się dzialo (doslownie), mam gęste, przewaznie nastroszone, roztrzepane wlosy, nosze ozdoby jakies, piorka, opaski itd wiec nie dla mnie gladkie, skromne fryzurki bo czulabym się jakbym serio byla lysa poza tym jestem duża baba więc pasuja mi takie "bogate" fryzury bo w ulizanych wyglądam na jeszcze większą, dodatkowo moj Tz jest 30cm wyższe ode mnie, więc nie boję sie, zę będe za duza
Aha, chociaz do tej fryzury musiałabym dodac jeszcze grzywke...bez grzywki ani rusz bo mam wysokie czoło

Ale dzięki za opinie
z grzywką prostą było by super chociaż troszkę ten kok za duży
Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Sandiiiiii! piękny film! Ale się poryczałam na przysiędze! Tego się własnie boję u siebie - że się rozkleję!

edit: Heloł!!! Czy ja dobrze widzę?? czy w 9:14 trzecia para od prawej to nie jest TA para od sławnego teledysku Hallo Beyonce??? KLIK!
haha no to TA para
ja też mam nadzieję, że się nie rozryczę na przysiędze
Cytat:
Napisane przez adziia13 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ja nie bardzo rozumiem sformułowanie "boję się", że się rozkleję, przecież to jest PIĘKNE, że tak się to przeżywa, ja na pewno będę płakać - jedyne czego się obawiam, to żeby nie rokleić się totalnie, tak na "dziki szloch", bo wtedy nikt nie zrozumie słów przysięgi. Ale łez się nie boję.
kilka łez dla mnie ok, ale mi od razu katar leci i w ogóle, nie chcę pociągać nosem, a wysmarkać się też nie będzie jak, bo co z jedną ręką pod stułą
Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Ja strasznie głupio wyglądam jak płaczę mam czerwony nos i smarkam więc wolę mieć rozanielony wzrok i być usmiechnięta
ja też chcę z uśmiechem mówić przysięgę
Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
Dziewczyny dzięki za wszystkie życzenia ślubne! Jesteście kochane!

Ja dzisiaj jak po ogień, nie dajcie się zwieść że dzień przed ślubem to maseczki i krem pod oczy. To rzeźnia. Mój dzień zaczął się od 10 na malowaniu paznokci (foto w załączniku), potem pojechałam zrobić zdjęcie do nowego dowodu, bo muszę złożyć wniosek w poniedziałek. Potem pojechałam do babci odebrać suknię, która powiedziała że nie będą z dziadkiem na weselu, bo dziadek ma specjalną dietę i w restauracji nie będzie jedzenia dla niego. Jak powiedziałam że załatwiłam że podgrzeją dziadkowi wcześniej przygotowane przez nią jedzenie, to powiedziała że nie będzie nic przygotowywać bo ma fryzjera. Próbowałam ich przekonać i mam nadzieje że jednak przyjdą

Potem pojechałam z mamą na zakupy i kupiłam buty i biżu na after (w załączniku) wieczorem odbiorę suknie do mam nadzieje że będzie pasować. Potem jeszcze jakieś wina, torebki, pierdoły, więc przed chwilą wróciłam do domu i jestem ledwo żywa. Dałam radę tylko przymierzyć suknię z dodatkami (w załączniku, gorset jest źle zawiązany, nie przytyłam aż tak strasznie) i zaraz idę spać!

Mam nadzieje że wpadnę tu jeszcze jutro przed ślubem powiedzieć, czy pojawił się stresik
pięknie wyglądasz a naszyjnik jest przeboski!!!
Cytat:
0,5h temu dowiedziałam sie o czyms strasznym i caly czas rycze
masakra biedny chłopak mimo wszystko
Cytat:
Dziewczynki Kochane, niestety nie dam rady nadrobić, ale widziałam, że posypało się mnóstwo cudownych słów i ciepłych życzeń za co bardzooooooo serdecznie dziękuję.

Niemalże wszystko ogarnięte - zostało kilka drobnostek na rano, a stresu NADAL BRAK. Serio jesteśmy z TŻ dziwni.

Postaram się wpaść jeszcze jutro chodź na chwilę, ale gdyby mi się nie udało to już teraz Was wszystkie mocno ściskam i.. pomyślcie o nas o 17:00.
chyba my się stresujemy za Was!!!

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 06:20   #697
cashmere
Zakorzenienie

TO juz dziś!!!!!!!!!!

Jestem ciekawa jak tam nasze dzisiejsze PMki! Ja już wstałam i przeżywam razem z Wami Jaram się

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 07:20   #698
TysiaBB1989
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
świetny psiak Z jakiej hodowli? Czy z adopcji?
Dziękuje wszystkie dziewczyny
kupiony z hodowli.

Życzę wszystkim dziewczyno pięknego dnia ślubu
Stary 2014-04-26, 07:41   #699
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cześć, nie umialam wczoraj zasnąc

Mam nadziee, ze w innych czesciach Polski jest ladniejsza pogoda bo Tychy/Katowice...szaro, buro i ponuro plus deszcz
Oby dziewczynom szybko zaświecilo sloneczko
Pewnie już wstaly i się szykują i mysla: to juz dziś

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2014-04-26, 07:50   #700
ijaa
Zakorzenienie

Powiem tylko, że

TO DZIŚ

więc,
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg keep-calm-and-get-married-61.jpg (26,1 KB, 11 załadowań)

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 07:57   #701
kasia1201
Rozeznanie

Cytat:
WTF ????????????
Gdybym miała takie walory i wyskoczyła w czymś takim to połowa wesela zeszła by na zawał

Siedzę sobie w koszuli nocnej i zastanawiam się gdzie są dzisiejsze PMki u fryzjera w wannie czy w innym miejscu dbają aby wyglądać dziś jak milion dolców :-D
kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 08:06   #702
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość
Siedzę sobie w koszuli nocnej i zastanawiam się gdzie są dzisiejsze PMki u fryzjera w wannie czy w innym miejscu dbają aby wyglądać dziś jak milion dolców :-D
ja siedzę przy kompie i.. jem kanapkę!

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 08:23   #703
kasia1201
Rozeznanie

Cytat:
To się nazywa stoicki spokój poziom hard ;-) oby ten spokój Cię dzisiaj nie opuścił :-D

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 08:28   #704
asia1206
Raczkowanie

mala_czarna_21
ijaa
nasturcja1308
ysia
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia

Dopiero teraz witam się w nowym wątku-ostatnio na nic nie mam czasu-załatwiam wszystkie formalności w pracy by od 1.05 być już na etaciedodatkowo mam dużo pacjentów i obowiązków ''domowych''
Od mojego Tż dostałam takie oto kolczyki w ramach dzisiejszej rocznicy(z przeznaczeniem na ślub)
http://www.apart.pl/pl/srebro,c,1,3,8075
Złożyliśmy też zamówienie na zaproszenia i winietki o takie
http://allegro.pl/show_item.php?item=4116085917-kolor ecru składanie 1
winietki http://allegro.pl/show_item.php?item=4121838283-ze złotymi obrączkami
Miłego dnia

Nasze kochane serduszko
asia1206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 08:35   #705
201605100
Konto usunięte

Cytat:
Powiem tylko, że

TO DZIŚ

więc,
imprezę ślubną na wątku PM uważam za rozpoczętą wasze zdrowie PMki!

Cytat:
Napisane przez asia1206 Pokaż wiadomość
mala_czarna_21
ijaa
nasturcja1308
ysia
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia

Dopiero teraz witam się w nowym wątku-ostatnio na nic nie mam czasu-załatwiam wszystkie formalności w pracy by od 1.05 być już na etaciedodatkowo mam dużo pacjentów i obowiązków ''domowych''
Od mojego Tż dostałam takie oto kolczyki w ramach dzisiejszej rocznicy(z przeznaczeniem na ślub)
http://www.apart.pl/pl/srebro,c,1,3,8075
Złożyliśmy też zamówienie na zaproszenia i winietki o takie
http://allegro.pl/show_item.php?item=4116085917-kolor ecru składanie 1
winietki http://allegro.pl/show_item.php?item=4121838283-ze złotymi obrączkami
Miłego dnia
Kolczyki bardzo ładne, TŻ się postarał
a linki do zaproszeń i winietek prowadzą na główną str allegro
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 08:45   #706
madzixx88
Zakorzenienie

Mala_czarna
Ijaa
Nasturcja
Ysia
Kaigara
Paris

Zycze Wam wszystkiego co najpiekniejsze w dzisiejszym Dniu i jeszcze wiecej milosci na nowej, wspolnej drodze zycia jestem z Wami myslami i trzymam mocno kciuki, zeby wszystko udalo sie tak, jak sobie wymarzylyscie

A ja juz za tydzien

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 09:03   #707
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Szczeperka Pokaż wiadomość
Można - tak mi powiedziała kosmetyczka. Sama mam ten problem bo pół roku temu mi zarosła jedna dziurka w uchu. Próbowałam przebić ją sobie sama ale nie dałam rady i idę do kosmetyczki
Ja mam tak z jednym uchem - cały czas mi zarasta a już przebijałam 2x. Mam zarośnięte tylko z samego tyłu i mi kosmetyczka nie chciała przebić w tym samym miejscu. To nie wiem :O

ysia - wyglądasz ślicznie! Odważna kolorystyka szczęścia i poprawy pogody, bo u mnie pada ;*

TysiaBB1989 słodki psiaczek i te oczka! Będzie dużo czesania! Urośnie raz, dwa w parę miesięcy, więc rób dużo zdjęć i kręć filmiki hihihi ;] ja teraz wspominam "dzieciństwo" mojej już dużej Miki jak dziecka

hihihi
enzunio
też ryczę na filmikach.. dobrze, że nie jestem sama, bo myślałam, że coś już ze mną nie tak

Wszystkim PMką, które niedługo zostaną Żonkami życzę poprawy pogody, szczęścia wielkiego i świetnej zabawy!!!
Planowana data porodu: 1 lipca 2020
Lusiija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 09:10   #708
asia1206
Raczkowanie

alucior Dziękuję Tobie - kurcze nawet nie zauważyłam że źle wkleiłam-teraz powinno być już dobrze
http://allegro.pl/show_item.php?item=4121838283 złote obrączki
http://allegro.pl/show_item.php?item=4116085917 składanie nr 1 kolor ecru

Nasze kochane serduszko
asia1206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 09:10   #709
aneczka25057
Rozeznanie

Jestem i ja. Chciałam złożyć najlepsze życzenia dzisiejszym PM-kom!
A zatem Ijaa, mala_czarna, Paris, nasturcja, Ysia, Kaigara

Wszystkiego, co najlepsze na Nowej Drodze Życia! Dużo, dużo miłości i samych słonecznych dni. Abyście zawsze byli tak szczęśliwi jak dziś!
25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014
aneczka25057 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 09:35   #710
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
WTF ????????????
padłam
ja bym w jej w prezencie stanik kupiła, skoro jej nie stać

ale stres musi byc, kiepska pogoda troche ale moze sie wypogodzi, na pewno sie wypogodzi

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 09:36   #711
velika
Winter is coming

Witam się w nowym wątku

I od razu ruszam z życzeniami - ijaa, mala czarna, nasturcja, ysia, paris - oby ten dzień był dla was niezapomniany i wszystko poszło zgodnie z planem! Najlepszego na nowej drodze życia!

Z nowości ślubnych u mnie - spisaliśmy wczoraj protokół. Okazało się, że nikt poza nami nie ma ślubu 28.06 i teraz mam problem, bo myślałam, że jakaś PMka z wcześniejszej godziny mi ozdobi kościół, a tu No i koszty będą większe. No ale trudno, co zrobić, plusem jest to, że będzie po mojemu
A zaraz lecimy z chłopem na zakupy do Łodzi - w planach jest kiecka poprawinowa, a chłop ma pomierzyć garniaki, a potem na ślub do ijii muszę chusteczki zabrać.
Exist, nie wiem niestety co to plackowe, ale szkoda, że nie jest to powszechny zwyczaj, kasa zawsze się przyda
Pysiu straszna historia, aż mnie zatkało!

Edytowane przez velika
Czas edycji: 2014-04-26 o 09:37
velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 09:45   #712
say-hello
Zakorzenienie

w końcu nastał ten dzień . Dziewczyny bawcie się dobrze!

ijaa jesteś moim mistrzem zen oaza spokoju!
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 09:48   #713
201605100
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Witam się w nowym wątku

I od razu ruszam z życzeniami - ijaa, mala czarna, nasturcja, ysia, paris - oby ten dzień był dla was niezapomniany i wszystko poszło zgodnie z planem! Najlepszego na nowej drodze życia!

Z nowości ślubnych u mnie - spisaliśmy wczoraj protokół. Okazało się, że nikt poza nami nie ma ślubu 28.06 i teraz mam problem, bo myślałam, że jakaś PMka z wcześniejszej godziny mi ozdobi kościół, a tu No i koszty będą większe. No ale trudno, co zrobić, plusem jest to, że będzie po mojemu
ja też mam taką nadzieję
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 10:04   #714
Liana
Zadomowienie

ijaa, mala_czarna_21 , nasturcja1308, ysia, Kaigara, Paris

życzę Wam wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, przeżyjcie w pełni ten Wasz cudowny dzień i cieszcie się każdą chwilą

Dziewczyny, dzięki Waszemu cynkowi o promocji w esotiq kupiłam sobie wczoraj 2 komplety bielizny, jeden nawet może będzie ślubny, bo lepiej leży niż mój komplet z intimissimi
Wczoraj było szaleństwo w sklepie z uwagi na tę promocję, panie odłożyły mi komplety i ktoś je zabrał później okazało się, że spakowały moją bieliznę innej klientce, która niczego nieświadoma opuściła sklep

Ja dziś idę z TŻ i jego Mamą na poszukiwanie garnituru, biegniemy po wszystkich Vistulach w mieście. Mam nadzieję, że znajdziemy idealny granat i dobrze leżący Trzymajcie kciuki!!
Liana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 10:06   #715
Ad rem
Zadomowienie

positive super wyszło! Srebrna kokarda wymiata!

ysia oj Warszawiak będzie zbierał szczenę z podłogi jak Cię zobaczy! Wyglądasz przepięknie!

Cytat:
Napisane przez TysiaBB1989 Pokaż wiadomość
I mamy psa zdjęcie z podróży
Słodziak!

Cytat:
WTF ????????????
Pokazała walory

Ja tez wczoraj zaszałałam - 3 staniki z Esotiq za prawie 170 zł - ale jakie piękna są!!!!

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 10:29   #716
sensuall
Zadomowienie

Cytat:
Zero stresu?

Wszystkim PMkom i im mężom ( ) życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, niech każdy dzień będzie dla Was równie cudowny a nawet jeszcze bardziej!
Stary 2014-04-26, 10:30   #717
Anesthesia
Wtajemniczenie

mala_czarna_21
ijaa
nasturcja1308
ysia
Kaigara
Paris

Kochane nasze PMki Żeby ten dzień był jeszcze lepszy niż w Waszych marzeniach i żeby rozpoczął najpiękniejszy i najdłuższy etap Waszego życia u boku boskich TŻtów!

Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 10:36   #718
Dotka90
Zakorzenienie

mala_czarna_21
ijaa
nasturcja1308
ysia
Kaigara
Paris

To już dziś! Życzę Wam żeby było pięknie i żebyście się czuły jak milion dolców!
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 10:42   #719
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Powiem tylko, że

TO DZIŚ
Lawina ślubu nadeszła Dzisiaj będą same szczęśliwe małżeństwa skoro tak leje deszcz Ciekawa jestem jak inne dziewczyny, ale pewnie tak spokojne jak Ty

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość

A ja juz za tydzien
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 10:50   #720
margot244
Raczkowanie

PMki dziś Slubujące Zyczę Wam żeby dzisiejszy dzień był początkiem najcudowniejszej i najszczęśliwszej drogi Waszego Życia

na pewno będzie pieknie, cudownie i wszystko sie uda!!!
margot244 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości