|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
|
Narzędzia |
2007-06-22, 17:31 | #1 |
Raczkowanie
|
pytanko
witam
mam pytanko jakie są Wasze doświadczenia z kremem Loreal Pure Zone (nawilzający) ? mam cere tlusta/mieszana szybko zanieczyszcajaca sie... zaczelam uzywac tego kremu - narazie nic mi nie wyskakuje...denerwuje mnie tylko,ze pozostawia taka lepka warstwe...czy Wy tez tak mialyscie ? no i jak dzialal po dluzszym czasie uzywania ? no i jesczcze jedno - w skladzie wyczytalam,ze zawiera kwas salicylowy...jak slysze "kwas" to od razu zastanawiam sie,czy mozna z nim na slonce wychodzic bez jakiegos strasznie wysokiego filtru ? z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi pzdr |
2007-06-22, 17:38 | #2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: pytanko
oczywiscie filtr obowiązkowo nawet bez stosowania kwasow, a jak sie zuwa AHA, BHA, retrinaiodów czy innech złuszczaczy to juz w ogole potrzeba!
|
2007-06-22, 18:34 | #3 |
Raczkowanie
|
Dot.: pytanko
dziekuje
chyba bede uzywala go na noc....bo lepki krem + wysoki filtr na zien...i to jeszcze latem...to chyba nie zestaw dla mnie a macie moze jakis lekki wyprobowany kremik na dzien..godny polecenia oczywiscie...no i do mojego typu cery ? |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki |
|
Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:31.