|
|
#3121 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LII
Cytat:
Toć nie robisz tego na sali głównej , raczej w odosobnieniu ![]() ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Cytat:
2 do cery suchej masz? 3 a się nad tym sposobem zastanawiam... |
|||
|
|
|
#3122 |
|
Nindżopesz
|
Hmmm, nie wiem, chyba tak. Znaczy lubię dwie formuły z jednej firmy, obie lekkie, mało kryjące i niby rozświetlające. Nakładam mało bo większa ilość też robi mi maskę i przesusza, wolę jak już pyknąć korektor punktowo.
Co do OCM to mi pasuje bo nie muszę mieć dodatkowych kosmetyków do mycia twarzy Oliwki używam i do paszczy i na włosy, tania, wydajna.
|
|
|
|
#3123 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Szczególnie podkreślone ![]() I przez Was teraz myślę czy sobie jakiegoś nowego obuwia nie sprawić.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tyle co ja mam mineralów w domu to chyba moje wnuczki używać będą to były tylko poszukiwania![]() Mnie glinki wysuszają więc ten pierwszy dla mnie odpada.
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2014-04-26 o 16:56 |
|
|
|
|
#3125 |
|
Zakorzenienie
|
a jakie płaskie buty nie skracają nóg?
![]() i żeby można było je nosić do sukienki w lecie .. ![]() z moimi stopami sandały odpadają.
|
#3126 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja wróciłam na razie do "zwykłych" podkładów, aktualnie kończę zachwalany Bell Illumi.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oliwki dla dzieci wysuszają mi skórę
|
|
|
|
|
#3128 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Jeszcze nie mam pomysłu co będę latem nosić.
|
|
|
|
#3129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W pierwszym są glinki? Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-04-26 o 17:04 |
|
|
|
|
#3130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście że wysuszają, koleżanka zmywala nimi makijaż i tak sobie wysuszyla powieki że miala skorupę i ledwo mrugała. Dlatego zalecane jest smarowanie się nimi na mokrą skórę żeby zatrzymało wodę. ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Sorry w drugim.
|
|
#3131 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3132 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Więc nie noszę ![]() Cytat:
![]() Neska, nie mam pojęcia Przetestowałam, jest git, nie wysusza, nie zapycha więc używam.
|
||
|
|
|
#3133 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2 oki chciałam się upewnić bo na razie zawrót głowy mam od tych składników... ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3135 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3136 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie to obuw plażowy
![]() z zakrytych płaskich zostają tylko baleriny szczerze je znienawidziłam, bo to dla mnie obuwie robocze było ale jeszcze nie odkryłam czym mogę je zastąpić zresztą, nie ma to jak złamać obcas (stabilny słupek) w centrum londynu 6 stacji od domu...
|
#3137 |
|
Nindżopesz
|
Neska, zamów sobie kilka próbek różnych firm, w różnych formułach i obczaj temat na żywo
|
|
|
|
#3138 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
U mnie w pracy panuje różnorodność stylów i często latam w japonkach
|
|
|
#3139 |
|
Zakorzenienie
|
w mojej poprzedniej wymagane były zakryte
koleżanka za japonki dostała taaaką z...ę, że już nikt, nawet na noc, się nie odważył ja czasem na obcasach pomykałam, ale jak był młyn i trzeba było z tacą biegać, to bywało ciężko... sa jeszcze jazzówki/oksfordki, ale te zawsze na obcasie kupowałam...
|
#3140 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Ale jak Ci coś najedzie na palec w japonkach to już tak fajnie nie będzie
|
|
|
|
#3141 |
|
Zakorzenienie
|
Bo w tym nie siedzisz, jak się zaczyna to tak jest potem już leci
|
#3142 | |||
|
Panaroja
|
spod deszczu i snad marnego samopoczucia
![]() miałam jakiś Essence ale był strasznie do kitu - błyskawicznie wysechł i się zgrudkował na amen po kilku dniach używania . A może po prostu był stary chociaż datę miał dobrą .Cytat:
![]() ale jak już trzeba chodzić , to na twardym pięta lepiej żeby uniesiona była ; badania badaniami ale sama na własnych nogach stwierdzam ,że na obcasie ok4-5 cm jestem w stanie przegalopować cały dzień , a na płask nie bo mi nogi z bólu odpadają .2.cza się naumieć coby człeka nie zeżarli ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
mój pije z kubeczka wapno musujące o smaku pomarańczowym jak śmiesz ??? bolała ale już nie boli , za to gardło boli ad sinupret balerinek mnie tam wsi ryba co kto nosi , ale one zawsze wyglądają brzydko , a na wielu bardzo brzydko , więc jak widzę dziewczynę co się oszpeca , to mi się nie podoba , ot tyle , bo rozumiem chęć wyglądania modnie , ale żeby jeszcze przy tym wyglądać ładnie , a nie brzydko
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#3143 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#3144 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
didy po oliwkach johnsona są tak syfami zsypane jakby były ciężko chore na skórę penaten też uczula jak diabli , ale dżonson dzierży absolutne niezbywalne niedościgłe pierwszeństwo ,, nie ma drugiego takiego świństwa ![]() ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- no , może ładnie wyglądają na upozowanej modelce obrobionej w fotoszopie dla mnie to bucik superinfantylny i dziecięcy .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#3145 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Nie są to buty dla każdego, ale pisanie, że każdy wygląda w nich źle to wg mnie przesada i już ![]() Czyli jako posiadaczka melisek jestem infantylna i dziecięca? No teraz to mnie zastrzeliłaś ![]() Dobrze, że na fejsie mam tylko jedno zdjęcie w meliskach, uff Idę nadrabiać Suits i zjeść moją zapiekankę
|
|
|
|
#3146 |
|
Nindżopesz
|
Osochozi, przecież każdy ma inny gust i jakieś ciuchy czy buty mają prawo się komuś nie podobać
|
|
|
|
#3147 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1 zgadzam się połowicznie bo Twoje doświadczenie Twoich nóg dotyczy 5 cm obcasa. Moje nogi nigdy nie zaznały długotrwałego chodzenia na obcasie i każde założenie nawet 5 cm obcasa powoduje nie tylko ból stóp ale i dalszej części nogi. Kiedyś jakiś ekspert ortopeda wypowiadał się na ten temat bo kobitka go zagadała że nie może na płaskim bo ją nogi bolą .Podobno podczas niefizjologicznego, a takim jest chodzenie na obcasie , niektóre mięśnie i ścięgna ulegają rozciągnięciu a niektóre "ściągnięciu" stąd ból kiedy kobitka chodząca na obcasie próbuje przesiadać się na płaski.To samo dzieje się jak ja zakładam obcas. I tu zagadnienie co jest bardziej dla stopy naturalne płask czy obcas...Jakie schorzenia powoduje chodzenie na płaskim a jakie na obcasie? Ja mam swoją filozofię jak ktoś chce na obcasie to niech lata , mi to obojętne... Mi jest wygodnie na płaskim i w imię urody mojej nogi nie mam zamiaru narażać się na niewygodę i ból ![]() 2 To znaczy że ja uwielbiam się zbrzydzać ![]() I tu moda nie ma nic do rzeczy ![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3148 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jako posiadaczka balerinek dziwnie się poczułam, że wg niektórych pewnie wyglądam w nich okropnie, infantylnie, tragicznie i do tego niszczę sobie stopy. Więc też mam prawo wyrazić swoją opinię na temat czyjejś opinii I na tym chyba skończę temat.
|
|
|
|
#3149 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3150 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Sorry słonko, ale nikt nie wygląda w nich dobrze
Porzuć złudzenia ![]() Ech, jutro muszę jechać na szkolenie do pracy
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:18.

W suszonych morelach, czekoladzie, dosładza się też niektóre koktajle cukrem trzcinowym.

???