|
|
#1051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXII
widzialam jak u wrzucilas juz sama nie wiem nie moglam tego manhatanu znalezc jeszcze zobacze w naturze moze poszukam jakiegos oprocz sensique ktory napewno wezme
|
|
|
|
#1052 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzis skoczylam jeszcze dokupic puder sypki Manhattan, skusilam sie tez na clearface. niestety w domu od razu oderwalo mi sie wieczko
![]() panie chetnie pomagaly. mi pani szukala najjasniejszego koloru z clearface. w szafie nie bylo wiec sama poszla szukac do szuflady. cos mi sie pomylilo i myslalam ze jasny jest kolor 77natural ale pani stanowczo powoedziala, z nie i zaraz mi poszuka najjasniejszego ![]() najmniej ciesze sie z zakupu bourjois hm. zkolor 51 jest mi za ciemny, lirene city matt w kolorze jasnym jest jasniejsze. |
|
|
|
#1053 |
|
Zakorzenienie
|
Skusiłam się na Infallible z L'oreala.... powinnam otrzymać balsam do ust gratis, ale nie ma a jak przyjadą, to nie otrzymam już go... trochę to nie fair, jeżeli mam paragon i nie ma na nim gratisu wbitego
myślę nad pudrem jeszcze...
|
|
|
|
#1054 |
|
Raczkowanie
|
Ktoś tutaj pytał o dobry, tani tusz do rzęs (nie mogę teraz znaleźć już tego postu
). Jeżeli macie u siebie szafę Eveline to polecam ten : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...k-mascara.html . Świetnie się nim maluje, mimo że jest pogrubiający to jeszcze wydłuża, nie skleja i ma ładny czarny kolor. Do tego cena super, a po przecenie to już w ogóle
|
|
|
|
#1055 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4618776 0]sraty taty. U mnie płaci sie w głownej, bo w tej przy kolorówce nigdy nikogo nie ma. Kuźwa niech pozakładają kamery a nie robią z ludzi złodziei.[/QUOTE] w wielu sklepach to funkcjonuje, i ochroniarza widzę tylko praktycznie przy wejsciu/wyjsciu
|
|
#1056 |
|
Zakorzenienie
|
Pamietam ze kiedys za kosmetyki kolorowe kazali mi zaplacic wlasnie przy perfumerii. Nie bardzo rozumialam sens tego
|
#1057 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też tego nie rozumiem. Ten pewnie myślał, że chcę z tym wyjść i dlatego tak powiedział... Bo ciekawe byłoby gdyby gonił mnie tylko dlatego, żeby mi to powiedzieć
|
#1058 |
|
Zakorzenienie
|
W dwoch Rossmannach w mojej okolicy ochroniarz siedzi na swoim stanowisku przy drzwiach, gdzie ma podglad wszystki kamerek, zas za kolorowke placi sie przy szafach. Dla mnie to nawet wygodniej, bo nigdy nie ma kolejek jak to ma miejsce przy kasie glownej.
|
|
|
|
#1059 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a jak z jego trwałością? nie osypuje się?
|
|
|
|
|
#1060 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1061 |
|
Zakorzenienie
|
ale to nic dziwnego przy promocjach tych, w Lbn często ganiają, że płaci sie przy tej kasie ( żeby nie blokowac kolejki osobom co na promo nic nie kupują i wtedy jakby zobaczyły kolejke gigant, to dajmy na to po zel poszłyby gdzie indziej) nie wszędzie się tego tak uporczywie czepiają, też jak pójdziesz do normalnej to nikt Ciebie nie wygoni, ale nie raz schodziłam z kolorówki i dostawałam uwagę na zeszłorocznym promo że płaci się tu.
|
|
|
|
#1062 |
|
Raczkowanie
|
Zazdroszczę wam dziewczyny, że dzisiaj udało wam się coś upolować, bo u mnie pustki na półkach (a zaliczyłam sporo Rossmanów) - wszystkie jasne podkłady wymiecione, od L'oreala po Rimmela (jakieś resztki Astora zostały), większość jasnych pudrów, kremy bb, o różach Bourjois nie wspomnę :P
Ja do obsługi mam mieszane uczucia - były panie, które szukały po szufladach i wskazywały, które Rossmany są rzadziej odwiedzane i które miały dostawę (naprawdę kochane kobiety), a były i takie, które potrafiły odburknąć 'to, co na półkach' i jeszcze wdawać się w dyskusję, że one nie mają obowiązku sprawdzać po szufladach i jak nie ma to mam pecha.
|
|
|
|
#1063 |
|
Makeup challenge winner
|
U mnie dołożyli: są zarówno róże Bourjois 34, 95, pudry Synergen 04, pudry i korektory Eveline 04 i 06. Tylko najjaśniejsze CC Bourjois i HM51 w brakach, ale pewnie w szufladach zostały.
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2014-04-26 o 16:17 |
|
|
|
#1064 |
|
Zakorzenienie
|
Bourjois HM czy HM Serum? hmmm
|
#1065 |
|
Wtajemniczenie
|
W moich Rossmanach też jeszcze pełne szafy, tylko testery gdzieś wyparowały :/ Dokupiłam dzisiaj bronzer Miss Sporty ten podwójny dla blondynek - wydaje się być ok
|
#1066 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() mam tylko nadzieję że jego cena nie poszybuje w górę tak jak Lovely... Edytowane przez agata0212 Czas edycji: 2014-04-26 o 16:36 |
|
|
|
|
#1067 |
|
Rozeznanie
|
czy znajdę jeszcze w rossmanie te lakiery, czy to tylko limitka była?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-paznokci.html |
|
|
|
#1068 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Cytat:
|
|
|
#1069 |
|
Zakorzenienie
|
Jak mowa o tych kasach kolorówkowych - u mnie nie ma problemu. Jak akurat jest pani przy kasie i kupuję tylko kolorówkę to tam płacę, a jak nikogo nie ma albo kupuję jeszcze rzeczy spoza kolorówki to płacę w głównej. Jak mi wygodniej. Nidy nie zdażyło mi się zeby mi kazali płacić np za kolrówkę w tej kasie a nie głównej,
|
|
#1070 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1071 |
|
vel Turkusoowa :)
|
dziewczyny z tą kasą kolorówkową to jest tak,że czasem ktoś chce kupić tylko coś z kolorówki-nic więcej,więc może sobie zapłacić przy tej kasie, żeby nie stać potem w kolejce do głównych kas
jak jeszcze coś dokupujemy na sklepie to możemy ze wszystkim iść do głównej kasy-tak było w Rossku którym pracowałam a że ochroniarz biegł za jedną z Was to ja się nie dziwię,jak ktoś bierze coś z kolorówki i szybko idzie jakby w stronę wyjścia to się nie dziwię
|
|
|
|
#1072 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mam Lirene glam matt 01 i jest odrobinkę ciemniejszy od Rimmel match perfection 101 classic ivory, który jest dla mnie akurat, będę miała ten Lirene na lato, jak się ździebko opalę
|
|
|
|
#1073 |
|
Raczkowanie
|
w którym Rossie w Krakowie jest szafa Eveline?
chodzi mi o okolice centrum.
|
|
|
|
#1074 |
|
Wtajemniczenie
|
a to odpowiedź z BOKu Rossa na moje pytanie dlaczego nie ma rabatu na podkłady uder20 i korektor eveline 4d
Uprzejmie informujemy, iż promocją objęte są wszystkie artykuły (podkłady, bronzery, róże, korektory) zarówno te znajdujące się w szafie jak i na półce. Teraz taką informacją to sobie mogę ... |
|
|
|
#1075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda tej 4 Long Lashes, wiem to pielęgnacja ale jak produkty do rzęs mają być... no nic, innym razem.
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
|
|
|
|
|
#1076 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#1077 |
|
Rozeznanie
|
Mam glupie pytanie, ale czy bronzer i puder brazujacy to to samo?
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1078 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czy to znaczy ze mozna sie klocic o zwrot ? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1079 |
|
Zakorzenienie
|
No jak z szaf jak przede mną wbijali dziewczynie -49% przy kasie na produkty z półek, fakt był to podkład i puder ale jednak.
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
|
|
|
|
#1080 |
|
Makeup challenge winner
|
Tak. Może być też bronzer w kulkach
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.

myślę nad pudrem jeszcze...
). Jeżeli macie u siebie szafę Eveline to polecam ten :