|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz6 - świętujemy Roczek (part II.)
Kobitki wyskoczyłam za zakupy - byłam w Superpharmie i jest promocja na lakiery do paznokci, kupiłam 4 essie
jak się kupi jeden to drugi za grosz - promocja na wszystkie, nie tylko essie
|
#2792 |
|
Zadomowienie
|
Hej!
Cathlyn- kiedys w telewizji mowili, ze chinczycy tak maja ze jak jest liczba 4 w tablicy to przynosi nieszczescie I sie wkrecilam ![]() Przyszlam ze spaceru I tak mi sie spac zachcialo ze przysnelam :/ budze sie patrze a Ewka pol pudla z chusteczkami wyciagnela dobrze ze tylko to I dobrze ze sie obudzilam!! Wczoraj 3 razy weszla mi na stolik, raz nawet chciala wstac.. Kasia- snilo mi sie wczoraj ze poznalam Twoja mame I Twojego narzeczonego byl bardzo wysokim przystojnym brunetem
|
|
|
|
#2793 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki ja tylko na chwilkę bo trwają przygotowania do jutrzejszej imprezy Kubcia
![]() Anielko, zdrowia, radości i miłości |
|
|
|
#2794 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet jak nic z tego nie wyjdzie przynajmniej dobrym kibicem zostanie!J trenuje już 4 rok - to takie treningi na poważnie , 2 w tyg. , mecze ,ćwiczenia ,turnieje ,stroje profesjonalne .Już mi zapowiedział ze "będę mogła mu w przyszłości kibicować -nawet swój sektor dostane" -taki łaskawy dla mamusi .a mamusia z ponponami będzie tańczyć! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja tak od urodzenia J - basen ,zajecia muzyczne-od 2 miesiąca zycia, aikido od 3 r.z przez 2 lata .ale stwierdziliśmy wspólnie ze nie dla niego . od 3 r.z angielski , a od 4 piłka . Nina podobnie -angielski ,basen ,tylko ze teraz chodzi na zajecia taneczne - takie bardziej zabawy .a mysle aby ja do szkoły muzycznej wysłać bo caly czas spiewa i do szkoły tanecznej z akrobayka -bo tańczy cały dzień . ciekawe co będzie robic R ?bo teraz tylko basen oraz takie tam zajecia poznawcze -muzyczne ,kreatywne. no co Ty - Wiki nie ma na fb??? zwariowałaś???? ![]() :hahah a:Cytat:
wow!!! pokazy magii Moderna - nie poznaje Twojego nadrabiania na BYou lecisz ![]() zrobiłam ciasteczka kruche z czekoladą i letitkami (tymi kolorowymi czekoladkami jak m&mesy) . położyłam na talerzyku ,wyszłam . jak przyszłam -talerz pusty . byliśmy na spacerze - R zachwycony ciuchcią No i do wieczora ...jak zwykle gdy dzieci pójda spac -mam randke z męzem w salonie ![]() ![]()
J . N . R Edytowane przez nestelle Czas edycji: 2014-04-26 o 18:17 |
|||
|
|
|
#2795 |
|
Zakorzenienie
|
Padam na ryjek.... A już pół weekendu minęło
całe szczęście, że ten przyszły tydzień przeleci szybko.....Zrobiłam 2 prania, stos prasowania czeka, normalnie czuję się jakbym w pralni pracowała.... A jeszcze mam z kumpelą na chwilę do CH wyskoczyć.... Zosior się obudził.... Zaraz kąpać trzeba.... A miałam dzisiaj jeszcze porządki w szafie zrobić.... niech ktoś wydłuży mi dobę, najlepiej do 48h.... albo jakieś tabletki na wypoczynek chociaż, żeby spać nie trzeba było wcale.....
|
#2796 | ||
|
Zakorzenienie
|
A u nas pogoda ladna, wiec codziennie chodzimy chociaz na chwile na plac zabaw - dzisiaj bylo bardzo duzo dzeici.. i M. juz jaki towarzyski sie zrobil, nie wstydzi sie podejsc do dzieci, jak pieknie dzis kopal pilke (chyba pilkarz mi rosnie
) ![]() ahh i mam pytanie do doswiadczonych mamus ![]() byla jedna dziewczynka, mama hustala drugie dzeicko na hustawce, wiec jej nie widziala, M. podszedl do niej, wlozyl raczke do wiaderka a ta go pac, za chwile znowu pac i pac - poszlismy dalej, przyszla dziewczynka z sasiedztwa, M. przysiadl sie do niej, jej mama caly czas miala ja na oku i jak M. wysypywal jej piasek z wiaderka to milym usmeichnietym glosem tlumaczyla jej, ze to malutkie dziecko, ze sie bawia itp., i dziewczynka nie uderzala mojego malca po raczkach nie odganiala go czy nie sypala piaskiem ![]() Jak lepiej sie zachowywac, pilnowac dziecka i tlumaczyc zachowania innych dzieci, czy lepiej pozostawic samym sobie (pytam serio serio )i jednemu panu zwrocilam uwage, zeby nie palil papierosa na placu zabaw, bo sa male dzieci - grzecznie zgasil - ale co mu w ogole przyszlo do glowy? ![]() Cytat:
![]() dzieci czy psy? hahaha ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Nestelle z jakiego przepisu robisz ciasteczka? Cytat:
M. nawet na sofe nie potrafi jeszcze wejsc ale podnosi juz nozki jak pojawia sie wysoki prog
|
|
#2797 |
|
Zakorzenienie
|
Moderna ja teraz tlumacze innym dzieciom w piaskownicy jak ich Emilka osypie, ze jest malutka i jeszcze nie do lonca rozumie, ze tak nie wolno i przepraszam. Przy Oliwii tez tak robilsm do momentu kiedy nie rozumiala stwierdzenia ze tak nie powinna robic.
Reaguje na bicie kazde czy mpjego dziecka czy innego, byl tyæko jedrn raz kiedy nie zareagowalam i nyla to sytuscja taka,ze byla w piaskownicy dxiewczunka ktora nagminnie bila dzieci, prosilam zwracalam uwage jej i mamie nie reagowaly, wiec powiedzialam Oliwce to sie bron. Skonczylo sie jak moja ja sprala lopatka. Tak samo mowilam jak poszla do przedsxkola, ktos Cie uderzu zwroc uwage,zrobi to ponownie powiedz pani,jesli pani nie zareaguje oddaj. Raz mnie pani wezwala na rozmowe, zapytslam co zrobila jak dzoecko dwukrotnie poprosilo o pomoc,bo ja kolega gryzl. Pani stwierdzila ze nic, wiec wytlumsczylam ze skoro dziecko nie widzialo checi pomocy z jej strony to poradxilo sobie za moja zgoda samo i ma spokoj.
|
#2798 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie, ja po praktykach, Boze za durny fryzjer, tak moją kolezankę dzis ostrzygł, ze z płaczem przyszla do mnie i musialam ratowac jej wlosy, zaczął jej golic z jednej strony na krotko, po czym sie wycofał i tak jej to zostawil pół na pół... i on sie nazywa mistrzem.... a skasowal 160zł
![]() moja mała juz od tygodnia męczy sie przez ząbki takie ma spuchniete.. biedna.no a jutro jakze przyjemna wizyta u tesciow...
|
|
|
|
#2799 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Osoby zakładające konto na Facebooku muszą mieć ukończone 13 lat. ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Cytat:
![]() szczęściara
|
|
#2800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o 6.30 mamy już wszystkie zabawki rozwalone po pokoju............_____________ Jakub ma siostrę (cioteczną)!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
#2801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas z sorterem to samo, jak sie nie uda to sru wiaderkiem przed siebie...osttanio oberwał niewinnie śpiący obok pies;p [QUOTE=cathlyn;46181122] hahaha |
|
|
|
|
#2802 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mówią ze to kobiety - długo siedzą w łazience. ad 1 - hehe a potem se xy mi się śnic będą ![]() ad 2 - urodzinowo-roczkowy na sen .... nie da razy .... ost go chciałam przykryć bo się odkopał - przebudził się usmiechnol i poszedł spać dalej :O. Cytat:
- co nie zmiania faktu ze masz slodka pomocnice Cytat:
na pewno bedzie dobrze, wazne ze swoja prace wykonujesz sumiennie i nalezycie Cytat:
pewnie obiag gotowaly :P cdn. |
||||
|
|
|
#2803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
muszą wpisać,ze mają ukończone 13 lat, a to nie problem
|
|
#2804 |
|
Zadomowienie
|
Moderna- kanapa opanowana do perfekcji- wchodzi I schodzi kiedy chce co przyprawia mnie o nerwy nierzadko zawal ! Dzis tez chciala wchodzic na stolik ale zakazuje.. boje sie o nia, juz wszedzie chodzi na nogach I to tak szybko..
Sto lat dla Anielki! Samych slonecznych radosnych dni sloneczko!!!
|
|
|
|
#2805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama panikowałam jak miał po 8 fałdek na rece, dzis wiem, ze waga niemowlaka nieistotna-aby zdrowy był.Oliwka 100 buziaków dla córci!!
|
|
|
|
|
#2806 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
by wszytsko poszlo jak po masle .Cytat:
i nawet okruszek sie dla mnie NIE OSTAL ... no to udanej randki Cytat:
jeszcze jak bylam przed ciaza ( dok 1miesiac ) poszlam do fryzerja u mnie w sosnowcu i gadam lase ze ma mi tak PODCIAC wlosy bym mogla zrobic kitke . za uja nie umialam potem zrobci kitki, i ona do mnie ze 35zeta sie nalezry - zasmialam sie w twarz i wyszlam ( chyba sie za bardzo z norwegizowalam ) gratulacje !!!no i w domciu - Milus z babcia znowu mnie odebrali .. poszlismy an sapcer drzemka na nim a my w sloneczku siedzialysmy an lawecce. potem mowie do mamy ze choc do Lindexa ( w innym centrum handlowym ) wchodze a tam przeca z 499 na 299 kurtki - akurat 2 ost rozmiary m i xl - mama wziela M a ja XL - juz na przystanku mowie do nie '' zobacz mama jakie mamy fajne kurtki, zalorzymy je w tym samym czasie - i normalnie jak BLIZNIACZKI bedziemy wygladac co nie zmiania faktu ze dokupilam sobie 2bluzki w kolorze zielonym i rozowym - z tego samego fasonu mam juz niebieska i szara no nic idem myju myju i do lozka ew na tele was poczytam |
||||
|
|
|
#2807 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
serio?? ona poszla na reklamacje, to nie dosc ze ją zjechal to jeszcze wygonil, palant, a ja mam u niego praktyki
|
||
|
|
|
#2808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
serio, poczytajcie sobie przepisy
|
|
#2809 |
|
Zakorzenienie
|
AMELIA - serio serio. a co sie bede
Skoro poprosilam o Podciecie a mi Sciela to roznica - w No bym jeszcze nast wizyte Gratis dostala Aaa i poslij mi na priva przepis na te kluseczki - jakbym mogla prosic ![]() I DESPA - sie nie doczekalam kochana ty moja, odp jak Oli po testach sie czuje - zaplacze sie na smierc czuje sie ze oddalasz sie ode mnie Kocham Cie Emilianku <3. |
|
|
|
#2810 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziękujemy pięknie
Dziękuję w imieniu Anielki Dziękujemy Cytat:
Cytat:
Cytat:
Serdeczne podziękowania w imieniu Anielki |
|||
|
|
|
#2811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mowi ze chyba dwa albo trzy zadania z matematyki ma żle, ale pisała to taka chora, ze cieszę sie ze w ogóle napisala
|
|
#2812 |
|
Zakorzenienie
|
kasia wrzuc fote kurtek. Podziwiam za asertywośc, ja zawsze jestem maąra po wszystkim, co mogłam zrobic, powiedzieć, zareagować...;/
Pisze cenzurki...misterna i nudna robota;/ a musze do 30.IV oddać rodzicom |
|
|
|
#2813 |
|
Zakorzenienie
|
My po urodzinkach chata pełna gości ale że nie mogę słuchać jednej osoby która chce by tylko jej słuchać to wyszłam i siedzę sobie w pokoju
Jutro i w poniedziałek będę miała co sprzątać wszytskie miejsca noclegowe pozajmowane ![]() o 14 początek imprezy a tortu nie było A bardzo miło mi się zrobiło dziś na basenie jak Anielka dostała prezent od jednego kolegi ![]() Jak się uda to wstawię fotkę
|
|
|
|
#2814 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
despa, chyba znalazłam Cie na fb
|
||
|
|
|
#2815 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2816 |
|
Zakorzenienie
|
no co Ty powiesz....
|
#2817 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2818 |
|
Zakorzenienie
|
jesli to ja, to slusznie
|
#2819 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2820 |
|
Zakorzenienie
|
Despa - no nie uczytalam, moze pominelam - to fajnie ze jej sie udalo napisac i na pewno bedzie dobrzs bo to zuch dziewczyna
Klementynka - postaram sie wrzucic foto kurtek Oliwka - za udna impreze Ideeeem spac Bo Milus juz chrapie ![]() Kocham Cie Emilianku <3. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:22.

jak się kupi jeden to drugi za grosz - promocja na wszystkie, nie tylko essie

dobrze ze tylko to I dobrze ze sie obudzilam!! Wczoraj 3 razy weszla mi na stolik, raz nawet chciala wstac..
byl bardzo wysokim przystojnym brunetem 

nawet jak nic z tego nie wyjdzie przynajmniej dobrym kibicem zostanie!
całe szczęście, że ten przyszły tydzień przeleci szybko.....
(pytam serio serio 
hahaha 

takie ma spuchniete.. biedna.

by wszytsko poszlo jak po masle
i nawet okruszek sie dla mnie NIE OSTAL ...