|
|
#931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
Do linii czekolad 100g Terravita dołączy nowa tabliczka – Czekolada nadziewana Espresso.
Espresso to kompozycja smakowa deserowej czekolady z nadzieniem intensywnie kawowym espresso z dodatkiem kofeiny. W 100g jej zawartość wynosi 160mg. Dla porównania filiżanka kawy zawiera 80-120mg kofeiny, a popularne napoje energetyczne zwykle ok. 80 mg w puszce. Tabliczka jest połączeniem przyjemności słodyczy ze skoncentrowaną dawką energii oraz świetną alternatywą dla napoju energetycznego czy kolejnej kawy. Znakomicie sprawdzi się w sytuacjach wymagających energii do działania, np. długiej podróży, podczas konferencji, wykładów oraz codziennego dnia pracy. Czekoladki HAPPY TRIO Torebka 400g „Czekoladki nadziewane Happy Trio to harmonijna kompozycja trzech pieczołowicie dobranych elementów: wyśmienitej deserowej czekolady, pięknego opakowania i serca z aksamitnego nadzienia. Całość tworzy idealne i niepowtarzalne Trio, tak pyszne, ze wciąż chce się więcej …” Do linii czekoladek Happy TRIO (ekspozytor 2,3kg) przeznaczonych do sprzedaży na wagę dołączą nowe, dodatkowe opakowania umożliwiające sprzedaż zarówno w kanale tradycyjnym jak i nowoczesnym. Torebka 400g to porcja pralin w wygodnym opakowaniu, którą można podzielić się z bliskimi. Czekoladki 400g wejdą na rynek w trzech wersjach smakowych:
Edytowane przez Ervisha Czas edycji: 2014-04-22 o 18:24 |
|
|
|
#932 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżynowy Somersby w ofercie Carrefoura
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#933 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz jest tyle piw smakowych, polskich i zagranicznych, piw z lemoniadą, że chyba sobie daruję tego Somersby, zwłaszcza że nie grzeszy ono dobrym składem ![]() Ostatnio piłem jakieś z miodem gryczanym, dobre było ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#935 |
|
Konto usunięte
|
my zaraz spróbujemy-u mnie w domu jest mała impreza i wysłaliśmy kilka osób m.in. po nowe Somersby, jutro dam znać jak oceny
![]() dzięki za info o tej nowości! |
|
|
|
#936 |
|
Zakorzenienie
|
Przypominały mi się jeszcze nowe nektary z Fortuny -30% mniej kalorii, słodzone stewią: białe winogrona, owoce cytrusowe, czerwone owoce i owoce południowe.
Jak dla mnie cytrusy i winogrona najlepsze. Owoce południowe smakują głównie połączeniem banan-ananas, a czerwone jak rozwodniony Tymbark wiśnia-jabłko ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#937 |
|
Konto usunięte
|
no więc już po testach-mi jeżynowy Somersby nie smakuje mimo iż bardzo lubię wszystkie owoce leśne, za słodki. Natomiast pasował naszym niepolskim przyjaciołom, tyle że u nich w kraju tradycyjnie np. do słodyczy dodaje się więcej cukru niż u nas więc są przyzwyczajeni
|
|
|
|
#938 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj jak byłam w Tesco to widziałam barony Snicers i Mars w zamrażalniku... Zdziwiłam się a jak wzięłam je do ręki i przeczytałam z tyłu co jest napisane okazało się, ze to są lody w kształcie batona
Nie wiem czy to nowosć
|
#939 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do somersby, to ja piłem już ponad roku tego w DK i oczywiście smak zupełnie inny, niż ten u nas. W netto są teraz milki po 2,99 a wśród nich milka deserowa i ta z nadzieniem z orzechów laskowych, o którą kiedyś chyba ktoś pytał :p mają z tyłu tylko nalepione etykietki po polsku, bo opakowanie prosto z DE. |
|
|
|
|
#940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#941 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#942 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Cytat:
![]() jadlam lody oreo - takie se.. w dodatku ta cena.. ale raz mozna kupić na sproboanie
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
A mi somersby jezynowy baaaaardzo smakowal :-D lepszy niz redds :-P taka slodka piwna oranzadka i nie czuc piwa jak w reddsie ;-)
Jadl ktos lody kokosowe z korala?? Sa takie w wiaderku w biedronce od jutra za 7 cos z serii jak te krowka kukulka itd
|
|
|
|
#944 |
|
Zakorzenienie
|
te kokosowe już od wtorku u mnie sa w biedrze.
jadlam. dobre, ale baaardzo słodkie [jak kazdy smak koktajlowych] - kokos wyczuwalny ale niewiele [i cale szczescie]; ja redssa tez nie lubię, ze smakowych tylko radlery pijam
|
#945 |
|
Zadomowienie
|
Pół Krakowa schodziłam w poszukiwaniu jeżynowego somersby, w końcu znalazłam go w Żabce na Śląsku
. Duże rozczarowanie. Smakuje jak syrop malinowy (nawet nie jeżynowy) z wodą gazowaną. Słodki bo słodki, ale przy tym nijaki strasznie.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#946 |
|
Zakorzenienie
|
ja w polo kupilam
|
#947 |
|
Zadomowienie
|
nowe czekolady wawel w almie
kupiłam z masłem orzechowym
|
#948 |
|
Zakorzenienie
|
jaka cena? koniecznie podziel się opinią
|
#949 |
|
Zadomowienie
|
cena to 2,99
czeka na swoją kolej
|
#950 |
|
Zakorzenienie
|
|
#951 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#952 |
|
Zakorzenienie
|
Nie opłaca mi się zamawiać samej czekolady a nie robię tak dużych zakupów.. wolę kupowac na bieżąco
Poczekam aż pojawi się w moim mieście
|
#953 |
|
Konto usunięte
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#954 |
|
Zakorzenienie
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;46196243]Znam ten ból
[/QUOTE]
|
#955 |
|
Konto usunięte
|
u mnie jest Alma ale gdyby jej nie było nie zrobiłoby mi różnicy, i tak zaglądam tam raz na parę miesięcy (czyli tak jak Wy które robicie zakupy w innym mieście
|
|
|
|
#956 |
|
Zadomowienie
|
a no chyba ze tak, to faktycznie nie nie oplaca. myślałam ze jako dodatek do zakupów
![]() btw. a moge poprosic o linki do tych czekolad? jesli zgapilam sie to przepraszam
Edytowane przez dezett Czas edycji: 2014-04-27 o 10:00 |
|
|
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
A pisal juz ktos o lodach milka rozek i na patyku?
U mnie sa w Kauflandzie wzielam na probe rozek a dla meza na patyku Lod jest czekoladowo-smietankowy i ogolem smietankowch zbytnio nie lubie ale ogolem sa spoko ale najlepsze w nich jest cos innego. Jesli ktos lubi w rozkach ta czekolade ktora jest na dnie to bedzie mega zadowolony Tej czekolady jest tam pelno prawie caly wafelek jest nia wypelniony
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pisałam o tych na patyku
|
#959 |
|
Zakorzenienie
|
ten sobie ugryzlam od meza
tez spoko ale jednak wole ogolem rozki wlasnie przez wafelka i ta czekolade
|
#960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A byłem dziś w Kaufie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kuchnia - moje gotowanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:22.