![]() |
#271 |
Konto usunięte
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXI
KuQ jak tam sytuacja? chyba mi się należy coś wiedzieć?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
Kurczę, wypiłam drinka i znowu myślę o ex tak jak kiedyś... Chciałabym go usłyszeć a wiem, że to złe, nie mogę dzwonić ani odbierać jego telefonów. Zawsze gdy wyjeżdżał cały sobotni wieczór gadaliśmy przez telefon, nawet do 4 nad ranem. Ech
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#273 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Zakorzenienie
|
[1=818b6f2de5dfa79adb4775d e183f054ac63b96e9_6594a3f aefca2;46193250]nie dzwoń, nie pisz... postaraj się
![]() Wiem że tak trzeba i na pewno nie zadzwonię ani nie napiszę...boję się tylko, że to on zadzwoni a wtedy mogę się złamać :banghead: może całkiem wyciszę telefon i po prostu położę się spać, niech ten wieczór mija jak najszybciej... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#275 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
czasem tak jest cieżko... i do dupy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Raczkowanie
|
[1=818b6f2de5dfa79adb4775d e183f054ac63b96e9_6594a3f aefca2;46192277]KuQ jak tam sytuacja? chyba mi się należy coś wiedzieć?
![]() Oczywiście, bo to w dużej mierze Twoja wina! ![]() Pisaliśmy ze soba tak ładne 3 godziny, potem sam z siebie dał mi swój numer telefonu i jesteśmy umówieni na weekend majowy ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- A mój eks...? A kto to taki? ![]()
Teraz, kiedy o tym myślę, widzę, że nie była to jakaś wielka decyzja. Nikt nie powiedział zostań, więc wyjechałam. I nie zastanawiałam się, dokąd jadę, ani po co, ani co znajdę tam, gdzie się w końcu zatrzymam. Po prostu pędziłam przed siebie, goniąc coś... jakieś nieokreślone marzenie. |
![]() ![]() |
![]() |
#277 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() i weź człowieku się staraj, ech.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Raczkowanie
|
[1=818b6f2de5dfa79adb4775d e183f054ac63b96e9_6594a3f aefca2;46193780]jaka wina, jaka wina?
![]() ![]() i weź człowieku się staraj, ech....[/QUOTE] Już Ci powiedziałam, że Cię kocham! ![]() ![]()
Teraz, kiedy o tym myślę, widzę, że nie była to jakaś wielka decyzja. Nikt nie powiedział zostań, więc wyjechałam. I nie zastanawiałam się, dokąd jadę, ani po co, ani co znajdę tam, gdzie się w końcu zatrzymam. Po prostu pędziłam przed siebie, goniąc coś... jakieś nieokreślone marzenie. |
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Zakorzenienie
|
KuQ, troszkę zazdroszczę
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#281 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziękuję Wam, kochane, za wszystkie miłe słowa! Pamiętajcie- jesteśmy najlepsze ![]() Jak to śpiewała Brodka- kto z miłości raz nie umarł, nie potrafi żyć ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#282 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratuluję i strasznie się cieszę, ze komuś coś dobrego się przytrafia ![]() Dla mnie póki co taka sytuacja byłaby totalną abstrakcją, nie ma szans abym zgodziła się na jakąkolwiek randkę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#283 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie gratulujcie mi tak, jeszcze się może okazać, że nic z tego nie wyjdzie. Póki co, cieszę się tym „starym nowym” uczuciem oczekiwania, tymi motylami i palpitacją serca ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#284 | |
Zadomowienie
|
KuQ, faaaaajnie, zazdro
![]() Cytat:
![]() Mam kumpele, która się odzywa jak się nudzi, kilkoro fajnych znajomych, ale czy aż tak bliskich? raczej nie. Przyjaciółka jest 4 tys km stad i wypłakujemy się na skajpie. Bez niej bym ześwirowała. A i tak czuje się tak cholernie samotna i beznadziejna.
![]() ![]() |
![]() |
#285 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#286 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Od rozstania minęły 2 tygodnie i o ile jakoś parę dni temu było mi lepiej i czułam już moc, tak od wczoraj czy przedwczoraj czuję się beznadziejnie... Zawsze był taki, że to on szukał kontaktu, że nie dawał mi przerwy. Myślałam, że coś będzie próbował się odzywać, a tu nic. Chcę do niego napisać. Bardzo.Nie wierzę, że to faktycznie koniec. Myślałam, że jakoś to się ułoży. Że może i będzie to zerwanie itp, ale on będzie od czasu do czasu coś pisał... że pracuje nad sobą... że się zmieni.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#287 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zobaczysz, że bez niego zaczniesz powoli odżywać. Skoro byłaś szczęśliwa to postaraj się wrócić do tego stanu sprzed związku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#288 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#289 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Po co Ci walka o związek faceta, który Cię oszukiwał... Wiem, że jest Ci ciężko. Ja też byłam w 3,5 letnim związku i facet mnie oszukiwał (i to on zerwal; o oszustwach dowiedzialam się potem od innych). Musisz być silna ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#290 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#291 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko u Ciebie jest jeszcze zdaje się duża nadzieja na to, że ten związek jeszcze jednak będzie trwał. Zastanów się dlaczego zerwaliście, potem jeszcze raz zastanów się nad tym samym i odpowiedz sobie na pytanie-czy była to dobra decyzja? Ludzie rzadko rozstają się z byle powodu. Nie warto przeciągać na siłę czegoś co i tak nie ma sensu i co się nie układa. Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#292 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Całą noc nie spałam ino ryczałam, teraz wchodzę na facebooka ryczę, włączam muzyke rycze, wszystko się kojarzy i to tak strasznie boli. Niby pół roku a nie czułam nigdy aż takiego bólu bo żadnym eksie nigdy wcześniej. On jest dobrym człowiekiem tylko ma problemy i sam ryczał jak mnie zostawiał, że to nie jest tak, że mu łatwo ale tak będzie lepiej dla mnie bo jestem dla niego za dobra i ,że on jest w takim stanie psychicznym, że nawet już ten związek go stresuje bo cokolwiek się stanie to ma mega stresa mimo, że wie, że nie powinien... Boli strasznie bo wiem, że się kochamy i to jego decyzja a ja chce mu pomuc jakoś.... pogoda piękna a ja z tą połamaną nogą nawet nie mam jak wyjść na spacer czy spotkać się ze znajomymi, czy iść na siłownie. Tylko zamknięta w 4 ścianach z tym wszystkim ![]() Tak mnie męczy cały czas żeby napisać SMSa do niego... Jak mam się powstrzymać ? ![]()
![]() |
#293 |
Konto usunięte
|
dokładnie, dopiero 2 tygodnie, 2 miesiące to też dopiero... czas potrzebny, dużo czasu...
|
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
Raczkowanie
|
Ja przeciągałam rozstanie z facetem 3 tyg. Dawałam mu czas na przemyślenia on nawet sam go chciał... a po tym czasie powiedział że mnie już nie kocha i nigdy nie będzie ze mną.
Wkońcu pozwoliłam mu odejść, chociaż mi strasznie cieżko ![]() ![]() Myślicie że on wogóle już też o mnie nie myśli? Jest szcześliwy i kompletnie zapomniał o mnie po 4 latach związku ze mna?? |
![]() ![]() |
![]() |
#295 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Raczkowanie
|
Z racji, że ja chyba jestem na tym wątku najdłużej, podam kilka zaskakujących faktów:
1. KAŻDA z nas była po rozstaniu załamana. 2. KAŻDA z nas miała plany i nadzieje związane z poprzednim facetem. 3. KAŻDA po rozstaniu czuła, że już nigdy nie spotka kogoś, kogo pokocha/już nigdy nikomu nie zaufa. 4. KAŻDA miała huśtawki - kiedy po miesiącu zaczynała odżywać, nagle błahostka sprawiała, że wszystko wracało do stanu, w jakim było tuż po zerwaniu. 5. Czy chcecie, czy nie - czas leczy rany. Niektórzy potrzebuję go więcej, inni mniej, ale on i tak zawsze robi swoje. Kiedy eks odszedł, byłam pewna, że straciłam jedyną prawdziwą miłość swojego życia. Byłam całkowicie przekonana, że dla mnie wszystko się skończyło. Dziewczyny! Weźcie się w garść! Ból minie!!! To normalne, że z dnia na dzień się nie zapomina... Ale miesiące lecą ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#297 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiadomo, że czasem ludzie mają problemy ze sobą i chcemy pomagać, ale nie zawsze nam to na dobre wyjdzie. Chyba lepiej jest po prostu zakochać się w facecie bez problemów. I tyle. Po sobie wiem, że szczere chęci nie zawsze pomogą. Mój ex uważał, że dużo przeszedł w kwestiach uczuciowych i był zraniony, miał takie dość pesymistyczne podejście do niektórych spraw. No i chciałam pomóc. No nie wyszło. Zerwał ze mną i mam nadzieję, ze sam sobie poradzi z demonami przeszłości (i może wtedy stworzy szczęśliwy związek). teraz myślę, że najlepiej od razu szukać faceta, który nie będzie ciągnąć mnie w dół. Kogoś radosnego, kogoś bardziej takiego jak ja. Bo ja już nie mam siły na takie sprawy. A związek powinien uszczęśliwać. Myślę, że czasem nie warto robić z siebie jakieś misjonarki, która całą swoją energię poświęca na leczenie faceta z depresji. Od tego są psycholodzy i psychiatrzy.
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 |
Zadomowienie
|
ja już nie mam zamiaru cierpieć przez żadnego innego faceta, nie wiem czy będę potrafiła do nich podchodzić poważnie w ogóle, bo po moich doświadczeniach to nie wiem czy warto
![]() Edytowane przez kawa_o Czas edycji: 2014-04-27 o 17:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Zadomowienie
|
Wbijam na fejsa, a tu ex dodał do znajomych swoją dawną, pierwszą i największą miłość (która nota bene zniszczyła mu psychikę).
Zabolało, a nie powinno :/
![]() |
#300 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.