Panny Młode 2015 cz. 18 :) - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-27, 16:37   #1471
193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488
Konto usunięte

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 18 :)

spadam na urodziny do teściowej
193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-27, 17:01   #1472
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Napisane przez Marwari Pokaż wiadomość
hmm... to może przerzućcie się na oglądanie jakiegoś serialu?
serio? wtedy musiałabym w nocy nie spać my oglądamy tyle seriali i to po kilka odcinków dziennie, że powinniśmy iść na odwyk
Stary 2014-04-27, 17:01   #1473
Marwari
Zakorzenienie

GG do Marwari

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
serio? wtedy musiałabym w nocy nie spać my oglądamy tyle seriali i to po kilka odcinków dziennie, że powinniśmy iść na odwyk
hmmm.... to gorzej

a co oglądacie fajnego?

[SIGPIC][/SIGPIC]
Marwari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-27, 17:05   #1474
viva91
na przekór do celu

Aktualnie najbardziej intensywnie Kości. Jak wyjdzie odcinek to Grę o Tron. Od czasu do czasu Sherlocka. Podobnie jest ze Świrami i Wzorem. Plus czeka na nadrobienie Arrow i Continuum, przestaliśmy oglądać jakoś przed remontem i brak nam czasu żeby wrócić.

A ja mam jeszcze parę swoich, TŻ też
Stary 2014-04-27, 17:05   #1475
Marwari
Zakorzenienie

GG do Marwari

Cytat:
Aktualnie najbardziej intensywnie Kości. Jak wyjdzie odcinek to Grę o Tron. Od czasu do czasu Sherlocka. Podobnie jest ze Świrami i Wzorem. Plus czeka na nadrobienie Arrow i Continuum, przestaliśmy oglądać jakoś przed remontem i brak nam czasu żeby wrócić.

A ja mam jeszcze parę swoich, TŻ też
ja mam na dzisiaj nowy odcinek Kości

[SIGPIC][/SIGPIC]
Stary 2014-04-27, 17:07   #1476
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Napisane przez Marwari Pokaż wiadomość
ja mam na dzisiaj nowy odcinek Kości
A oglądasz wychodzące na bieżąco? Bo my ciągle nadrabiamy, zaczęliśmy jakoś w marcu i jesteśmy na 8 sezonie.
Stary 2014-04-27, 17:07   #1477
Marwari
Zakorzenienie

GG do Marwari

Cytat:
A oglądasz wychodzące na bieżąco? Bo my ciągle nadrabiamy, zaczęliśmy jakoś w marcu i jesteśmy na 8 sezonie.

[SIGPIC][/SIGPIC]
Stary 2014-04-27, 17:25   #1478
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kiciakowa Pokaż wiadomość
fajna, chyba też chcemy mieć księge gości
a ja bym chciala miec cos na zasadzie tablicy z serduszkami gdzie kazdy sie tylko wpisze powiesic cos takiego na korytarzu w domu bo ksiego schowam i tyle...

Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość
Brawo!! gdybys nie mieszkala tak daleko to postawilabym Ci piwo, zeby mi razniej bylo! :P
dobra, powinnam się cieszyć, chyba z 2 miesiące mnie nie odwiedziało zapalenie
piwo na pęcherz?

Cytat:
My poza łazienką i kuchnią urządzaliśmy sami (no i w sumie ciągle urządzamy) a inspiracje czerpaliśmy z naprawdę różnych rzeczy Na przykład salon mamy na wzór zdjęcia, które było na jednej z puszek farby, którą kupiliśmy
oh domu nie mam jeszcze ale tez juz ogarniam inspiracje bo K. woli ogladac salony kuchnie lazienki itp itd niz sluby

Cytat:
Napisane przez Vivienne Pokaż wiadomość
Ja też chcę do Ikei, a mam daleko

zapro do Wro. jest taka wielka ze po 1 razie Ci sie odechce:O

Cytat:
Napisane przez MajsterkaANB Pokaż wiadomość
siemanes! a my dzisiaj z tz mamy 4 rocznice zwiazku i z tej okazji swietujemy... ja w lozku z mdlosciami a tz w kinie z moim bratem

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

gratki i wspolczuje okolicznosci ;(

nadrobilam Was..a niby tylko kilka dni..
ja wyladowalam u znajomych bo co? wysłałąm travel request na samoloty 26-29.04 a na hotel 26-29.03 i nikt sie nie kapnal i mi tak porezerwowal.. kapnelam sie wczoraj rano jak mi przyszla Faktura za 26marca;/
brawo dla mnie...
no ale jakos bede musoiala to zalatwiac.
szkolenei turbo nudne masakra
ALE!!!
poszlam do zlotych tarasów i co? znalzłam buty takie ooo
http://www.marksandspencer.com/faux-...colour=Fuchsia
slub bedzie malinowy i mam niskie szpilki <3

tzn czuje sie w nich niska. juz powiedzialam K. ze stanie zamknie oczy a ja stane obok i sprawdze czy jestem ok

OOOO i mialam mowic
jechalam sobie kolo flossmana (moge tak nazwami ?). No we Wro najlepszy salon. tzn sa tam fajne kolekcje
i jade z K i mowie "ktora z tych 3 z wystawy najladniejsza?"
on "no ta na srodku najfajniesza..w zasadzie super"

i dopiero jak zzoomowałam (założyłam okulary...akurat prowadzilam i zaczynalismy jechac i zalozylam:P nie zebym sie zatrzymawala na ulicy i wyciagala zeby popaczec) ogarnelam ze tozto moja wymarzona sukienka i mu sie podoba

(swoja droga brawo dla mnie... ale no online jest ekri (ecru?) a tu byla snieznobiala i nie ogarnelam)

Edytowane przez sQuaara
Czas edycji: 2014-04-27 o 17:29
sQuaara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-27, 18:43   #1479
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
a ja bym chciala miec cos na zasadzie tablicy z serduszkami gdzie kazdy sie tylko wpisze powiesic cos takiego na korytarzu w domu bo ksiego schowam i tyle...

piwo na pęcherz?

oh domu nie mam jeszcze ale tez juz ogarniam inspiracje bo K. woli ogladac salony kuchnie lazienki itp itd niz sluby

zapro do Wro. jest taka wielka ze po 1 razie Ci sie odechce:O

gratki i wspolczuje okolicznosci ;(

nadrobilam Was..a niby tylko kilka dni..
ja wyladowalam u znajomych bo co? wysłałąm travel request na samoloty 26-29.04 a na hotel 26-29.03 i nikt sie nie kapnal i mi tak porezerwowal.. kapnelam sie wczoraj rano jak mi przyszla Faktura za 26marca;/
brawo dla mnie...
no ale jakos bede musoiala to zalatwiac.
szkolenei turbo nudne masakra
ALE!!!

tzn czuje sie w nich niska. juz powiedzialam K. ze stanie zamknie oczy a ja stane obok i sprawdze czy jestem ok

OOOO i mialam mowic
jechalam sobie kolo flossmana (moge tak nazwami ?). No we Wro najlepszy salon. tzn sa tam fajne kolekcje
i jade z K i mowie "ktora z tych 3 z wystawy najladniejsza?"
on "no ta na srodku najfajniesza..w zasadzie super"

i dopiero jak zzoomowałam (założyłam okulary...akurat prowadzilam i zaczynalismy jechac i zalozylam:P nie zebym sie zatrzymawala na ulicy i wyciagala zeby popaczec) ogarnelam ze tozto moja wymarzona sukienka i mu sie podoba

(swoja droga brawo dla mnie... ale no online jest ekri (ecru?) a tu byla snieznobiala i nie ogarnelam)

Te szpilki sa niskie niskie? Na oko maja tak z 6cm? mam praktycznie identyczne tylko w całości ze skory i obcas 8cm .

Stary 2014-04-27, 18:48   #1480
kropka_nad_i
Wtajemniczenie

Część dziewczyny. Wstępnie zarezerwowaliśmy termin w sali na 25.06.15. I mój wymarzony fotograf i dj mają te terminy wolne. Ale ja wczoraj tak sobie leżałam i rozmyślalam, że wolałabym jednak pod koniec kwietnia, może pierwsza połowa maja... No w czerwcu upał a w maju wszystko jest takie świeże i wiosenne... Czy to dziwne? Co o tym myślicie?

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

W ogóle to narobiłem braki w forum :p Właśnie wracamy z wycieczki niedzielnej. Byliśmy w ogrodzieńcu!

Uczę się cierpliwości
kropka_nad_i jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-27, 18:49   #1481
Nadezhda
Zadomowienie

A ja wciąż w nowym wątku się nie pokazałam... wstyd.
Zatem heloł

Nadezhda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-27, 19:03   #1482
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
Te szpilki sa niskie niskie? Na oko maja tak z 6cm? mam praktycznie identyczne tylko w całości ze skory i obcas 8cm .

kurde wlasnie wyczailam na stroni ze 7,5 :O a serio jak zalozylam to sie poczulam jak w kaczuszkach ktore mam z h&m ktore maja 4cm :O nie wiem czemu ... przymierze z K... we'll see. zawsze moge oddac :P

Cytat:
Napisane przez kropka_nad_i Pokaż wiadomość
Część dziewczyny. Wstępnie zarezerwowaliśmy termin w sali na 25.06.15. I mój wymarzony fotograf i dj mają te terminy wolne. Ale ja wczoraj tak sobie leżałam i rozmyślalam, że wolałabym jednak pod koniec kwietnia, może pierwsza połowa maja... No w czerwcu upał a w maju wszystko jest takie świeże i wiosenne... Czy to dziwne? Co o tym myślicie?
ja dostalam ksiazke o slubach i przy wyborze sali jest zaznaczone ze trzeba sobie odpowiedziec na pytanie "czy wole w tym konkretnym terminie czy w tej konkretnej sali (w Twoim przypadku: w tej konkretnej sali z tym konkretnym dj i fotofoto)

Cytat:
Napisane przez Nadezhda Pokaż wiadomość
Zatem heloł

hej haj heloł
Stary 2014-04-27, 19:15   #1483
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
kurde wlasnie wyczailam na stroni ze 7,5 :O a serio jak zalozylam to sie poczulam jak w kaczuszkach ktore mam z h&m ktore maja 4cm :O nie wiem czemu ... przymierze z K... we'll see. zawsze moge oddac :P

ja dostalam ksiazke o slubach i przy wyborze sali jest zaznaczone ze trzeba sobie odpowiedziec na pytanie "czy wole w tym konkretnym terminie czy w tej konkretnej sali (w Twoim przypadku: w tej konkretnej sali z tym konkretnym dj i fotofoto)

hej haj heloł
Pomiędzy mną a M jest jakieś 5 cm ..... więc teoretycznie musi mieć eleganckie buty z obcasem minimum 3cm, albo będę musiała się garbić hahaha. Ale praktycznie mierzyłam te buty przy nim, jak miał zwykłe adidasy. I byłam idealnie wysokości jak M, albo nawet minimalnie niższa. Więc sama nie wiem gdzie jest haczyk . Ale odpowiada mi to . Bo jeśli miałabym być wyższa, to nie założę ich . A szkoda, bo są bardzo ładne i mega wygodne . Drugie obcasy, które mam mają 5,5cm, ale już nie są skórzane, więc mimo, że wygodne, to jednak inna ta wygoda jest...

W ogóle to ja sobie zaraz wizytówkę uaktualnie

Edytowane przez magda_mjt
Czas edycji: 2014-04-27 o 19:17
magda_mjt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-27, 19:20   #1484
tunia89
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

W ogóle to narobiłem braki w forum :p Właśnie wracamy z wycieczki niedzielnej. Byliśmy w ogrodzieńcu!

Oooo na zamku. Ja jestem z Zawiercia samochodem 10min a ostatni raz na zamku byłam 7 lat temu

Napisane z mojego Samsung Note 8.0 (tabletka:-*)

<3 33/40 <3

jestem zołzą i dobrze mi z tym
tunia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-27, 19:24   #1485
starry_eyes
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
Pomiędzy mną a M jest jakieś 5 cm ..... więc teoretycznie musi mieć eleganckie buty z obcasem minimum 3cm, albo będę musiała się garbić hahaha. Ale praktycznie mierzyłam te buty przy nim, jak miał zwykłe adidasy. I byłam idealnie wysokości jak M, albo nawet minimalnie niższa. Więc sama nie wiem gdzie jest haczyk . Ale odpowiada mi to . Bo jeśli miałabym być wyższa, to nie założę ich . A szkoda, bo są bardzo ładne i mega wygodne . Drugie obcasy, które mam mają 5,5cm, ale już nie są skórzane, więc mimo, że wygodne, to jednak inna ta wygoda jest...

W ogóle to ja sobie zaraz wizytówkę uaktualnie

U nas jest różnicy jakieś 7 cm, ale jak mam wyższe buty i jesteśmy (prawie) równi to źle się czuję, więc też ze ślubnymi butami nie zaszaleję

starry_eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-27, 19:36   #1486
magda_mjt
Zakorzenienie

11.07.2015

Magdalena & Mateusz- krótka historia i ślubne sprawy. Poznaliśmy się przez wspólnego znajomego i od 8 listopada 2005 roku oficjalnie jesteśmy parą. Od ponad 5 lat mieszkamy razem w Wielkiej Brytanii, od niedawna w Londynie i w gruncie rzeczy dłuższą część tego czasu można uznać, że żyjemy jak stare dobre małżeństwo . Ja jestem okropnie zapominalska, mam dość pozytywne nastawienie do życia i wiem, że co by się nie działo, to zawsze sobie poradzimy, bo jesteśmy razem. Mateusz jest nerwusem, ale poza tym jest w sumie idealny- zawsze o mnie dba, gotuje, jak trzeba to posprząta, zawsze mnie odbiera jak jestem poza domem, dba o nasze autko i wszystkie elektroniczne badziewia . Ogólnie mimo nieco różnych charakterów, jest nam razem bardzo dobrze i tak będzie do końca, bo tworzymy zgrany team . Zaręczyliśmy się 7 kwietnia 2013 roku. Ślub sentymentalnie 11 lipca 2015- 11 lipca to rocznica ślubu moich Rodziców, a 2015 rok to nasza 10 rocznica. Mnóstwo rzeczy planuję robić sama, aktualnie gromadzę materiały i próbuję różnych opcji.

Kościół Parafia pod wezwaniem Podwyższenia Świętego Krzyża i Matki Bożej Nieustającej Pomocy, godzina 15:00
Lokal Dom Weselny Taurus w Ładnej (jest umowa)
Zespół Geminix (jest umowa)
Fotograf Tomasz Totoń (jest umowa)
Video Emkuzet Media (jest umowa)
Makijaż Klaudia Kłos Make Up Artist, jestem już wstępnie zapisana
Fryzura Monika Marszałek (Kawa), jestem już wstępnie zapisana
Suknia totalnie nie mam jeszcze pojęcia, przyjdzie na to czas
Samochód marzenie TŻ Rolls Royce Silver Shadow, ja to bym wolała Jaguara XF, ale ogólnie jeszcze nie wiemy. Ostatnio coraz częściej zastanawiam się czy nie poprosić po prostu mojego chrzestnego, ma ładne, nowe auto, a jednak jakaś oszczędność
Kwiaty jeszcze nie mam konkretów, wciąż szukam, ale pewnie coś na styl poniższych przykładów
Buty główne fuksjowe Next bądź białe obcasy, zamienne baleriny Monsoon Louise (wszystkie już mam, na zdjęciach)
Wódka Wyborowa (już jest)
Tort piętrowy, w stylu angielskim, konkretny wygląd nie jest jeszcze sprecyzowany
Obrączki płaskie (bez wypukłości), błyszczące, moja prawdopodobnie z okrągłym diamentem (bądź z trzema), najpewniej białe złoto
Kolor przewodni pudrowy róż z fuksją oraz dodatki zielonego jabłuszka i bieli
Motyw przewodni wciąż niepewna kwestia- jeśli będzie to najpewniej motyw motyla
Zaproszenia własnoręcznie robione (aktualnie jestem na etapie prób i błędów, najbardziej aktualne i dość długo już "wybrane" w zdjęciach poniżej)
Dodatkowe dekoracje tiulowe kule (głównie do dekoracji słodkiego stołu, który poza ciastami na normalnych stołach chciałabym mieć) oraz możliwe, że tiulowe kule i dekoracje świetlne w ogrodzie i altance
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg TOP_0842-TOP_0850.jpg (66,5 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg TOP_0811.jpg (49,8 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20130212-190507.jpg (53,4 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg photo.jpg (86,4 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8802822455326.jpg (51,3 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2vaflgp.jpg (60,9 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ImageUploadedByWizaz Forum1391385590.280051.jpg (92,5 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10.jpg (55,9 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg green-poms.jpg (25,1 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 576170_349774901792993_1977862387_n.jpg (24,2 KB, 2 załadowań)
Stary 2014-04-27, 19:54   #1487
Edebedowa
Rozeznanie

Cytat:
Zatem heloł
Hejka

Magda jak przewiązałaś tą kokardkę? I ten wzór zaproszenia? Bo pamiętam, że kiedyś robiłaś inne, te są całkiem ładne. Jak cenowo wychodzi jedno zaproszenie?

Pojechała z nami przyszła teściowa.. Chodziliśmy po domotece, jakiś innych sklepach, ikei, liroju.. Padam. I do tego jeszcze jej obecność mnie denerwowała. Niby mieliśmy chodzić osobno (my z TŻtem a ona sama) ale i tak z nami chodziła ;/
Stary 2014-04-27, 19:58   #1488
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Ja mam ślub w kwietniu i rozumiem Cię, również doceniam budzącą się do życia ciepłą wiosnę
Ale jeśli chodzi o pogodę, to w kwietniu może być jak w czerwcu, a w czerwcu jak w kwietniu, albo nie kracząc, gorzej...
Stary 2014-04-27, 20:10   #1489
Kiciakowa
Zakorzenienie

Cytat:
ALE!!!

Ja we wtorek idę z dziewczynami poszukać dla mnie butów, mam nadzieję że coś znajdę planuje obcas max 6 cm żeby jak najdłużej w nich wytrzymać. Mój narzeczony jest ode mnie (ja 164 cm) 30 cm wyższy, więc obojętnie jak wysokie kupie i tak jestem niższa

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum przy użyciu Samsung Galaxy S III Mini
Stary 2014-04-27, 20:19   #1490
beth007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
u Nas się płaci bo ludzie ponoć się wpisywali i potem jak np. wymyślili zmianę kościoła albo w ogóle zmieniali datę czy coś co nie raczyli poinformować i zajmowali innym godzinę

co Ci się stało? coli się napij ponoć pomaga słyszałam od cioci pielęgniarki
Zgadzam się cola pomaga

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

Wiecie co ? Mój TŻ dziś się w sprawy ślubne zaangażował ! Kiedyś unikał tematu a teraz obejrzał film z 5 płyt, ustaliliśmy jak tort będzie wyglądał, piosenkę na pierwszy taniec itp. Jestem w głębokim szoku....

beth007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-27, 20:25   #1491
kropka_nad_i
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tunia89 Pokaż wiadomość
Oooo na zamku. Ja jestem z Zawiercia samochodem 10min a ostatni raz na zamku byłam 7 lat temu

Napisane z mojego Samsung Note 8.0 (tabletka:-*)
He he Ja mam trochę kawałek do Ogrodzieńca, bo ok. 100 km, ale jakoś wyszło, że jestem tam od 3 lat raz w roku Dzisiaj moja mama chciała wydostać się z domu, więc zabraliśmy ją tam!

Uczę się cierpliwości
Stary 2014-04-27, 20:26   #1492
starry_eyes
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez beth007 Pokaż wiadomość
Zgadzam się cola pomaga

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

Wiecie co ? Mój TŻ dziś się w sprawy ślubne zaangażował ! Kiedyś unikał tematu a teraz obejrzał film z 5 płyt, ustaliliśmy jak tort będzie wyglądał, piosenkę na pierwszy taniec itp. Jestem w głębokim szoku....

Co wybraliście?

Stary 2014-04-27, 20:28   #1493
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Edebedowa Pokaż wiadomość
Hejka

Magda jak przewiązałaś tą kokardkę? I ten wzór zaproszenia? Bo pamiętam, że kiedyś robiłaś inne, te są całkiem ładne. Jak cenowo wychodzi jedno zaproszenie?

Pojechała z nami przyszła teściowa.. Chodziliśmy po domotece, jakiś innych sklepach, ikei, liroju.. Padam. I do tego jeszcze jej obecność mnie denerwowała. Niby mieliśmy chodzić osobno (my z TŻtem a ona sama) ale i tak z nami chodziła ;/
Hahahaha, dzięki, rozumiem, że poprzednie to totalna porażka

Kokardka aktualnie jest tylko "przyklejona" na blutacku, ale ogólnie planuje ją potraktować klejem na gorąco. Jedno zaproszenie to koszt hm... jakieś 80/90gr. Ale nigdy nie liczyłam dokładnie. Dzisiaj zamówiłam gotowe koperty i zgięte kartki, więc już oszczędzam czas na wycinaniu i zaginaniu, a cenowo wychodzi identycznie, jak nie taniej niż kupować kartki i koperty osobno. Rzeczy typu tusz do drukarki czy klej na gorąco w ogóle nie liczę, tusz tak czy siak kupuję normalnie do innych potrzeb, a kleju myślę, że tak mało zużyję, że nawet nie ma jak tego policzyć . A poza tym, większość rzeczy, które aktualnie kupuję pod "projektowanie i tworzenie", najpewniej w przyszłości sprzedam, więc to nie jest koszt, który potem w całości mi zostanie jako "zmarnowany" .
Stary 2014-04-27, 20:28   #1494
starry_eyes
Wtajemniczenie

Czy w kościele Panna Młoda zawsze siedzi po prawej stronie? Bo jak się wychodzi z kościoła to niby taka tradycja, a jak to jest w czasie mszy?

Stary 2014-04-27, 20:30   #1495
kropka_nad_i
Wtajemniczenie

Cytat:

No właśnie chciałabym i tę salę i tego fotografa. Jeżeli chodzi o dja, to nie wiem, bo jeszcze nie spotkaliśmy się z nim, ale ma bardzo pozytywne opinie! Jutro zadzwonię do sali i zapytam się, czy mają wolne terminy w maju. Porównam terminy z wolnymi terminami dja i fotografa i może wtedy przeniesiemy? No chyba że mi się do jutra "odwidzi"

Uczę się cierpliwości
Stary 2014-04-27, 20:34   #1496
starry_eyes
Wtajemniczenie

Cytat:
No właśnie chciałabym i tę salę i tego fotografa. Jeżeli chodzi o dja, to nie wiem, bo jeszcze nie spotkaliśmy się z nim, ale ma bardzo pozytywne opinie! Jutro zadzwonię do sali i zapytam się, czy mają wolne terminy w maju. Porównam terminy z wolnymi terminami dja i fotografa i może wtedy przeniesiemy? No chyba że mi się do jutra "odwidzi"

W maju trzeba uważać na komunie :P Przeważnie w sobotę dzieci mają spowiedź, więc trzeba by się z godziną dostosować

Stary 2014-04-27, 20:37   #1497
kropka_nad_i
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez starry_eyes Pokaż wiadomość
W maju trzeba uważać na komunie :P Przeważnie w sobotę dzieci mają spowiedź, więc trzeba by się z godziną dostosować
Nam akurat nie zależy na weekendzie. 25.06. to czwartek i w maju również może być czwartek

Zmykam się myć! Dzięki za pomoc

Uczę się cierpliwości
Stary 2014-04-27, 20:39   #1498
beth007
Zadomowienie

Cytat:
Co wybraliście?
To Oczywiście na przekór rodzicom bo oni nie uznają piosenki na pierwszy taniec w innym języku niż polski

Cytat:
Czy w kościele Panna Młoda zawsze siedzi po prawej stronie? Bo jak się wychodzi z kościoła to niby taka tradycja, a jak to jest w czasie mszy?
Z tego co kojarzę to chyba zawsze tak jest.

Edytowane przez beth007
Czas edycji: 2014-04-27 o 20:41
beth007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-27, 20:47   #1499
starry_eyes
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez beth007 Pokaż wiadomość
To Oczywiście na przekór rodzicom bo oni nie uznają piosenki na pierwszy taniec w innym języku niż polski

Uwielbiam to

Stary 2014-04-27, 20:49   #1500
Bacardi_
Wtajemniczenie

Cytat:
Zatem heloł
heja

Czekamy na Ciebie

Bacardi_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości