Buty Melissa. Vivienne Westwood i inne - część V - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-26, 19:24   #931
malgoska_78
Zakorzenienie

Dot.: Buty Melissa. Vivienne Westwood i inne - część V

Cytat:
Napisane przez myszola21 Pokaż wiadomość
ja się wczoraj wkurzyłam poszłam na pocztę a miła Pani mówi:

"akurat pakiety przyjechały", wyciągnęła wielki wór, wielki pudło a ja oczy jak 5 złotych i mówi 'jest Pani pakiet' myślałam, że ją ucałuję

te trippy mi nie leżą

Egyptian

szkoda, że wysyłka tylko do UK

wrzucam fotki i sorry za odbicia wszelkiego rodzaju na nodze, ale leciałam do domu jak szalona by je tylko przymierzyć

Jeśli chodzi o same buty, są tak wygodne, że w ogóle nie czuć ich na nodze, po prostu i teraz się nie dziwie mojej znajomej i zaczynam jej wierzyć w to love od pierwszego założenia i że można dać za te buty 500zł są po prostu mega polecam naprawdę!
FAJOWE

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ----------

Cytat:
Napisane przez sternik Pokaż wiadomość
Gratulacje jak można się tak mylić? Bratowa też zostawia swoje?

Bardzo fajnie wyglądają, gratulacje jak rozmiarówka?
Chyba źle się wyraziłam... mi się podobały czarne, a mojej bratowej ivory...
W rezultacie los tak chciał - promocja tak chciała- że akurat 39 były tylko czarne, a 40 tylko beżowe - więc całkiem odwrotnie niż sobie obmyśliłyśmy :-D Ale co tam...

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

Cytat:
Napisane przez sternik Pokaż wiadomość
Inaczej to zrozumiałam
Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Tak, ale Gosia pisała o tym już dużo wcześniej musiałaś być nieobecna na wątku i pominąć przy nadrabianiu
Gosi bardziej podobają się czarne, a jej bratowej waniliowe... a na shoeaholics rozmiary trafiły się w okazdyjnej cenie dla Gosi z jasnych i bratowej ciemnych...

Z resztą co ja się będę za Gosie wypowiadać
dokładnie tj Olcia napisała

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ----------

Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość

40 za duże, 39 byłyby ok. Jednak jak kolor nie pasuje to lepiej sobie darować

Fajowe, też tak będę mieć Tylko ja nie chcę przegródek tylu bo mi miejsca szkoda.
Nie będę już ryzykować bo moje 39 baletki coś mnie ostatnio cisną :-(
Trippy mają czubek, ale jakby ścisnęły moje paluchy to na pewno by mnie cisnęły Trudno się mówi... kolor był bez szału niestety :-(

Zazdroszczę tej przyszłej garderoby

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Cytat:
To samo pomyślałam

Wyglądają na trochę za duże? Może to kwestia zdjęcia.

Wku... mnie Sarenza. Wysmarowałam im wczoraj meila, że jak nie dostanę kasy w ciągu 3 dni zgłaszam wyłudzenie pieniędzy na policję. Dostałam szybko odp:

"Uprzejmie informuję, że komunikat na Pani koncie nie zmienia się do momentu zaakceptowania zwrotu. Otrzymała Pani od nas email z potwierdzeniem, że paczka została do nas dostarczona, w związku z tym może Pani zignorować komunikat z konta.

Jednocześnie informuję, że otrzymałam zgodę od mojego przełożonego, abym wyjątkowo zaakceptowała dla Pani ten zwrot manualnie, z powodu tego, że opóźnienie w magazynie nie zezwoli na zaakceptowanie tego zwrotu przez następne kilka dni. W związku z tym pieniądze powinny pojawić się na Pani koncie w przeciągu kilku dni roboczych."

NIE POLECAM SARENZY!!!!

Jak nie będzie zwrotu w przyszłym tyg dostaną ode mnie potwierdzenie nadania pisma do prokuratury....
Żenuła
wyjątkowo zaakceptują ? jaka łaska
malgoska_78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 20:20   #932
myszola21
Zakorzenienie

dzięki dziewczyny za pozytywne słowa, ja jestem nimi oczarowana
16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł.
23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J.

OXY
64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8

56,6->56,3->55,9->55,2

https://www.instagram.com/lukrecjaass/
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 21:38   #933
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
Też dziś wystrugałam email do Sarenzy. 23 kwietnia dostali moją paczkę a w sklepie nadal wisi, że nic nie doszło.
No właśnie...

Cytat:
Napisane przez malgoska_78 Pokaż wiadomość
FAJOWE

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ----------

Chyba źle się wyraziłam... mi się podobały czarne, a mojej bratowej ivory...
W rezultacie los tak chciał - promocja tak chciała- że akurat 39 były tylko czarne, a 40 tylko beżowe - więc całkiem odwrotnie niż sobie obmyśliłyśmy :-D Ale co tam...

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

dokładnie tj Olcia napisała

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ----------

Nie będę już ryzykować bo moje 39 baletki coś mnie ostatnio cisną :-(
Trippy mają czubek, ale jakby ścisnęły moje paluchy to na pewno by mnie cisnęły Trudno się mówi... kolor był bez szału niestety :-(

Zazdroszczę tej przyszłej garderoby

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Żenuła
wyjątkowo zaakceptują ? jaka łaska
No właśnie żenada...
W sumie racja, mi ten model też nie pasował. Z innych powodów, ale również

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

Brokuł rządzi :P
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 23:08   #934
Lukardis
Zaczytanie

Niedługo założymy fan club szalonego brokuła

"Ile razy masz ochotę kogoś krytykować przypomnij sobie, że nie wszyscy ludzie na tym świecie mieli takie możliwości jak ty"
Francis Scott Fitzgerald – Wielki Gatsby
Lukardis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-27, 00:10   #935
malgoska_78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lukardis Pokaż wiadomość
Niedługo założymy fan club szalonego brokuła
ja się piszę jako członkini

---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:45 ----------

Mid Season Sale! -20% na nowości i -50% na wyprzedaże tylko w ten Weekend:
http://www.riccardo.pl/ - kod to MIS14
Stary 2014-04-27, 00:12   #936
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
ja się piszę jako członkini

---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:45 ----------

Mid Season Sale! -20% na nowości i -50% na wyprzedaże tylko w ten Weekend:
http://www.riccardo.pl/ - kod to MIS14
No to na rozpoczęcie nowego tygodnia

"Ile razy masz ochotę kogoś krytykować przypomnij sobie, że nie wszyscy ludzie na tym świecie mieli takie możliwości jak ty"
Francis Scott Fitzgerald – Wielki Gatsby
Lukardis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-27, 09:46   #937
Olcia
Zakorzenienie

Wczoraj byłam na Starym Rynku w patchuli i jakiś facet (już po %% oczywiście) mówi do mnie "ale masz piękne buty" i wszedł do sklepu. Po wyjściu znowu na mnie spojrzał i "piękne te buty, naprawdę pięknie wyglądasz"
Niestety do nich też muszę kupić zapiętki, bo gdyby nie pasek to bym je zgubiła :/ a boję się, żeby pasek się nie zerwał więc nie chcę najciaśniej zapinać, a i tak miałam na przedostatnią dziurkę

Fotki z Clubu Melissa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 10264315_625821717505502_3156402661227003940_n.jpg (58,1 KB, 69 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10155376_625773550843652_4856509509210208558_n.jpg (52,2 KB, 70 załadowań)
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-27, 10:33   #938
malgoska_78
Zakorzenienie

Cytat:
Wczoraj byłam na Starym Rynku w patchuli i jakiś facet (już po %% oczywiście) mówi do mnie "ale masz piękne buty" i wszedł do sklepu. Po wyjściu znowu na mnie spojrzał i "piękne te buty, naprawdę pięknie wyglądasz"
Niestety do nich też muszę kupić zapiętki, bo gdyby nie pasek to bym je zgubiła :/ a boję się, żeby pasek się nie zerwał więc nie chcę najciaśniej zapinać, a i tak miałam na przedostatnią dziurkę

Fotki z Clubu Melissa

Cytat:
Napisane przez Lukardis Pokaż wiadomość
No to na rozpoczęcie nowego tygodnia
No to
Stary 2014-04-27, 10:52   #939
Kitikejt7
Rozeznanie

Cytat:

Fotki z Clubu Melissa
Haha facet zna się na butach

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Cytat:

NIE POLECAM SARENZY!!!!

Jak nie będzie zwrotu w przyszłym tyg dostaną ode mnie potwierdzenie nadania pisma do prokuratury....
Kurczę bo tak bywa... jak kupujesz i wszystko jest ok, rozmiar pasuje to i sklep oceniamy w porządku. Gorzej jak zaczną się jakieś problemy i człowiek zaczyna swoich praw dochodzić. Wtedy napotykamy schody... Dobrze morelle że walczysz o swoją kasę

"Sometimes it's really hard to walk in a woman's shoes. That's why we need really special ones to make the walk a little more fun'"
Kitikejt7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-27, 11:00   #940
malgoska_78
Zakorzenienie

Olcia, to Ty chciałaś chyba złoty zegarek? Miał być do ceny 300 pln, ale ten jest w super obniżonej cenie + może jeszcze jakiś kod się trafi ???

http://www.amazon.co.uk/Michael-Kors...N%3DB000XJ7GFK
Stary 2014-04-27, 11:17   #941
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kitikejt7 Pokaż wiadomość
Haha facet zna się na butach

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Kurczę bo tak bywa... jak kupujesz i wszystko jest ok, rozmiar pasuje to i sklep oceniamy w porządku. Gorzej jak zaczną się jakieś problemy i człowiek zaczyna swoich praw dochodzić. Wtedy napotykamy schody... Dobrze morelle że walczysz o swoją kasę
Noo, chociaż on...
ostatnio jak byłam w lodach na uczelni to szłam po schodach a za mną jakieś erasmusy - nie wiem czy z Turcji, Grecji czy skąd, ale w każdym razie z Południa. Widzieli na pewno moje lody i tylko słyszałam jak coś tam szepczą i hi hi hi... mogliby się w nie swoim kraju kulturalniej zachować
Cytat:
Olcia, to Ty chciałaś chyba złoty zegarek? Miał być do ceny 300 pln, ale ten jest w super obniżonej cenie + może jeszcze jakiś kod się trafi ???

http://www.amazon.co.uk/Michael-Kors...N%3DB000XJ7GFK
Dziękuję ale nie mam teraz pieniędzy, nawet na ten do 300zł musiałabym odłożyć - chodzi mi o to, żeby znać firmę i model, nie muszę go mieć na już. A wydatek 600zł na zegarek teraz jest dla mnie niewykonalny...
Stary 2014-04-27, 11:33   #942
kleo111
Zakorzenienie

Kochane jakbyście zobaczyły gdzieś lody w korzystnej cenie to bardzo proszę wrzućcie link
kleo111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-27, 11:56   #943
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:

Fotki z Clubu Melissa
Hehe no widzisz, pewnie chciał zagadać i nie wiedział jak Jak z tym nastolatkiem 10 lat ode mnie młodszym

Dzwoneczek! O nie....Czemu, aż tak bardzo dziecinną zrobili tą wizualizację Ja bym chciała dzwoneczka :P Mąż tak do mnie mówi - Campanula - dzwoneczek. Jak się poznaliśmy miałam japonki z dzwonkami jak renifery. Dzwoniły przy chodzeniu

Cytat:
Napisane przez Kitikejt7 Pokaż wiadomość
Zobaczymy kiedy oddadzą kasę. Poprawię wtedy wpis na real wątku.

Doczyściłam skrzydła i lody. Nawilżające chusteczki nie pomogły. Wzięłam ściereczkę z mydłem, lekko zeszło. Zrezygnowana chciałam je wytrzeć ręcznikiem i zaczęło schodzić. Guma nie starła się, nie uszkodziła. Sam brud zaczął się ścierać, trawa, zarysowania od fleków. Wszystko zeszło. Są jak nówki. Zawinęłam skrzydła w taśmę, zobaczymy
Stary 2014-04-27, 12:02   #944
malgoska_78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kleo111 Pokaż wiadomość
Kochane jakbyście zobaczyły gdzieś lody w korzystnej cenie to bardzo proszę wrzućcie link
Wszystkie z Nas (z małymi wyjątkami) dzielimy się informacjami i kodami - jak tylko coś się trafi to na pewno Ktoś coś wrzuci- tylko trzeba zaglądać codziennie

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Cytat:
Noo, chociaż on...
ostatnio jak byłam w lodach na uczelni to szłam po schodach a za mną jakieś erasmusy - nie wiem czy z Turcji, Grecji czy skąd, ale w każdym razie z Południa. Widzieli na pewno moje lody i tylko słyszałam jak coś tam szepczą i hi hi hi... mogliby się w nie swoim kraju kulturalniej zachować

Dziękuję ale nie mam teraz pieniędzy, nawet na ten do 300zł musiałabym odłożyć - chodzi mi o to, żeby znać firmę i model, nie muszę go mieć na już. A wydatek 600zł na zegarek teraz jest dla mnie niewykonalny...
życie - tak tylko o Tobie pomyślałam jak zobaczyłam promocję

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Cytat:

Doczyściłam skrzydła i lody. Nawilżające chusteczki nie pomogły. Wzięłam ściereczkę z mydłem, lekko zeszło. Zrezygnowana chciałam je wytrzeć ręcznikiem i zaczęło schodzić. Guma nie starła się, nie uszkodziła. Sam brud zaczął się ścierać, trawa, zarysowania od fleków. Wszystko zeszło. Są jak nówki. Zawinęłam skrzydła w taśmę, zobaczymy
uff
Stary 2014-04-27, 12:15   #945
kleo111
Zakorzenienie

Cytat:
Wszystkie z Nas (z małymi wyjątkami) dzielimy się informacjami i kodami - jak tylko coś się trafi to na pewno Ktoś coś wrzuci- tylko trzeba zaglądać codziennie :-)

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

życie - tak tylko o Tobie pomyślałam jak zobaczyłam promocję

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

uff

Wiem, wiem Kochana Mimo, że się nie udzielam to często Was podczytuje To dzięki Wam, tzn. informacji o zniżce, kupiłam w ubiegłym roku Dragony
kleo111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-27, 12:21   #946
malgoska_78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kleo111 Pokaż wiadomość
Wiem, wiem Kochana Mimo, że się nie udzielam to często Was podczytuje To dzięki Wam, tzn. informacji o zniżce, kupiłam w ubiegłym roku Dragony
często jest tak, ze promocja jest tylko jeden dzień lub zaledwie kilka godz. bo jest to np końcówka, ost rozmiary itd itp
Stary 2014-04-27, 12:36   #947
nemezis1982
Raczkowanie

Dziewczyny myslicie ze mam szanse upolowac jeszcze gdzies melisski nude z niebieska kulka ? potrzebuje rozmiar 40 .. Zaplace za nie kazda cene
Stary 2014-04-27, 12:49   #948
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Kokardki różowe rozmiar 5 http://www.asos.com/Vivienne-Westwoo...rt=-1&clr=Pink
Stary 2014-04-27, 13:26   #949
candace1
Zakorzenienie

Fioletowe Lady Dragon z zieloną kulką r. 39 jakby ktoś pożądał;-P
http://www.ebay.com/itm/NEW-VIVIENNE...c795c#shpCntId

Białe LD z czerwonym sercem r. 36
http://www.ebay.com/itm/Sexy-Vivienn...item20e44c20da

Edytowane przez candace1
Czas edycji: 2014-04-27 o 13:36
candace1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-27, 13:43   #950
Rysia Siarzewska
Raczkowanie

Cytat:
Pisały już dziewczyny o nich.
właśnie przejrzałam poprzednie wątki i poczytałam

Cytat:
Napisane przez 98agnyk Pokaż wiadomość
Już Ci odpisałam

Co do Sarenzy przy wymianach też trzeba czekać... Jak wymieniałam swoje sweet to też im się trochę zeszło... Dopiero jak do nich napisałam to coś ruszyło
Rysia Siarzewska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-27, 14:09   #951
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:

uff

Cytat:
Napisane przez nemezis1982 Pokaż wiadomość
Dziewczyny myslicie ze mam szanse upolowac jeszcze gdzies melisski nude z niebieska kulka ? potrzebuje rozmiar 40 .. Zaplace za nie kazda cene
Za każdą to na pewno. Ja ostatnio kupiłam 39 za 550 zł.

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość
Fioletowe Lady Dragon z zieloną kulką r. 39 jakby ktoś pożądał;-P
http://www.ebay.com/itm/NEW-VIVIENNE...c795c#shpCntId

Białe LD z czerwonym sercem r. 36
http://www.ebay.com/itm/Sexy-Vivienn...item20e44c20da
Te 36 da radę wysłać przez Ciebie?
Stary 2014-04-27, 15:30   #952
thealee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
No i będę teraz dumać nad nimi.
Mam już czarne, ale te różowe
Warto za 63F? Czy znajdę gdzieś taniej?

Edytowane przez thealee
Czas edycji: 2014-04-27 o 15:34
thealee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-27, 15:40   #953
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez thealee Pokaż wiadomość
No i będę teraz dumać nad nimi.
Mam już czarne, ale te różowe
Warto za 63F? Czy znajdę gdzieś taniej?
warto
Stary 2014-04-27, 16:47   #954
adie94
Zadomowienie

Cytat:

Fotki z Clubu Melissa
Są za duże? Rozbijają się? Za szerokie? Zbieram info o Patchulii

"And while I wait I put on my perfume, yeah I want it all over you.

I gotta mark my territory." 😻

A.

adie94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-27, 17:07   #955
dasiulka
Raczkowanie

Dziewczyny jest jakiś kod na Asos?
dasiulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-27, 17:09   #956
malgoska_78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nemezis1982 Pokaż wiadomość
czasami Shuluv ma na allegro - za ok 990 pln
Stary 2014-04-27, 19:07   #957
Olcia
Zakorzenienie

adie94, ja mam wąskie pięty, większość butów mi spada

theealee, zapytam trzeci raz możesz podać długość wkładki w campana? skoro pomagamy sobie wrzucając linki i kody to chyba nie jest to duży problem dla Ciebie, a dla mnie byłoby pomocne..
Stary 2014-04-27, 19:10   #958
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dasiulka Pokaż wiadomość
Dziewczyny jest jakiś kod na Asos?
Nie ma

Cytat:
Napisane przez adie94 Pokaż wiadomość
Są za duże? Rozbijają się? Za szerokie? Zbieram info o Patchulii
Nie rozbiją się

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------

Z przykrością muszę stwierdzić, że mam dość moich Ultragirl Sweet Putty. Znowu mnie obtarły. Lecą na allegro, sprzedam je w czorty. Zostawię sobie jedne balerinki z Melissy - Maskrey mi wystarczy.
Stary 2014-04-27, 19:13   #959
malgoska_78
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ma

Nie rozbiją się

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------

Z przykrością muszę stwierdzić, że mam dość moich Ultragirl Sweet Putty. Znowu mnie obtarły. Lecą na allegro, sprzedam je w czorty. Zostawię sobie jedne balerinki z Melissy - Maskrey mi wystarczy.
:-/ No tak, Ty szpilki kochająca nie musisz mieć kilku par baletek - Maskrey pasują Ci pewnie do wszystkiego
Stary 2014-04-27, 19:20   #960
malgoska_78
Zakorzenienie

Znaleziona na FB
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1899372_820265544669987_3576361044256056875_o.jpg (97,8 KB, 51 załadowań)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości