|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
hehe
to samo pomyślałam Justynkie bardzo ładna ta bielizna! wczoraj widziałam w Triumphie piękną, biało-różową bieliznę na noc poślubną, ale cena zwaliła mnie z nóg
|
#992 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Cytat:
Justynkie śliczna bielizna. Mnie mama pogania że już dawno powinnam kupić sobie bieliznę :P Ale jakoś mi nie po drodze
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
Edytowane przez 21klaudyna Czas edycji: 2014-04-28 o 09:48 |
|
|
|
|
#993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozdrawiam
|
|
|
|
|
#994 |
|
Konto usunięte
|
halo, co tu się dzieje PMki, cisza W sobotę, równe 3 miesiące przed ślubem nasi rodzice się w końcu poznali, było miło i sympatycznie, 6 godzin siedzieli, wódki dużo poszło ![]() Wczoraj kolejne 3 zaproszenia rozdaliśmy - mojemu chrzestnemu i znajomym, super było, mieliśmy plan wrócić o 20 do domu, byliśmy dopiero po 22
|
|
|
|
#995 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję się po weekendzie. Rozdaliśmy 6 zaproszeń, tylko jedna para kręciła nosem, czy przyjdzie (niedawno urodziło im się dziecko, rozumiemy to - jednak proponujemy im sporo udogodnień, żeby choć mogli przyjść na chwilę na obiad).
justynkie Nie stresuj się - chyba goście musieliby być sympatykami stylu "Moje wielkie cygańskie wesele", żeby Was krytykować W zeszłym roku byliśmy na weselu, gdzie państwo młodzi poszli w podobnym kierunku jak Wy (ale jednak grzeczniejszym ) i zebrali sporo komplementów.Piekna bielizna ![]() lupinka Mało brakowało, żeby TŻ był bez garnituru (taki typ, że jak mu coś wpadnie w oko to tylko to i nic innego); było sporo biegania, bo te ciekawsze i promocyjne modele w standardowych rozmiarach szybko schodzą. Tata ma rację - na szczęście ![]() enzunio Trzymam kciuki, powinni zrozumieć. I dobrze, że się dziewczyny wzięły za Twój panieński - mam nadzieję, że relacja będzie szalona ![]() madziara A nie dałoby rady, żebyście też w dniu slubu podpisali dokumenty? alucior Dobrze, że rodzice się tak fajnie dogadują ze sobą
|
#996 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Mam pytanie do dziewczyn z Krk ![]() gdzie można znaleźć fajne sukienki wieczorowe/weselne w przystepnej cenie?
|
#997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?
|
|
#998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Mam siostrę która pracuje na stanowisku kierowniczym w lidlu i opowiada mi o klientach. Też siedziała kiedyś na kasie i mówiła, że kogo to interesuje, że ma mgr, jak na kasie to gorsza. Kiedyś koleżanka jej powiedziała, że chyba ma na czole napisane ☠☠☠aj mnie, bo tak klienci się zachowują. Co ta kobieta na kasie jest winna, że ktoś dał taką cenówkę albo, że ma taką cenę wbitą na kasie? Mogłaś grzecznie poprosić o wycofanie produktu i pójść sprawdzić jaka cena i udać się do kierowniczki i grzecznie zwrócić uwagę, że jest błąd. Pamiętajmy, że tam też pracują ludzi i tylko Ci co nic nie robią się nie mylą.
|
|
#999 |
|
Zakorzenienie
|
docik10zamknełysmy temat, żeby nie ciągnąć kłótni. Problem polegał na tym, że cena była dobra i na kasie i na sklepie tylko PANI WPISAŁA za wiele gram. policzyla za ponad 1 kg. wiec to jej ewidentna wina. ale nie ciągnijmy juz tego
|
|
|
|
#1000 |
|
Wtajemniczenie
|
tak do 200 zł
|
#1001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zwracam honor
|
|
#1002 |
|
Zakorzenienie
|
Najprędzej w CHT. Na Karmelickiej tuż przy przecznicy z Batorego jest sklep z sukienkami, podobnie przy placu Inwalidów (tylko tam raczej sukienki klasyczne, bez brokatów, satyn i udziwnień). I sieciówki: Orsay, Mango, Top Secret, Pretty Girl, Aggi (trochę droższe).
|
#1003 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja osobiście lubię yoshe w krakowskiej, ale niektórzy mi polecali sukienki kupić na tandecie, chociaż jeszcze nigdy nie byłam Cytat:
a też nigdy nie miałam czasu wejść
The most courageous act is still to think for yourself. Aloud. ______________________ ♥ & ♥ Edytowane przez lupinka Czas edycji: 2014-04-28 o 10:23 |
||
|
|
|
#1004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dodatkowo podejdziemy na sale ustawić kwiaty (jeżeli to będą storczyki), zostawimy u rodziców Tż część rzeczy, żeby następnego dnia ich nie wozić. Trochę latania będzie. Muszę jeszcze ustalić z siostrą kolejność czesania i malowania. Są dwie opcje: 1 opcja) Ja czesanie 8.00, makijaż 10.00, około 11.00 odebrać bukiety, w drodze powrotnej zabieram mamę od fryzjera , w domu bym była około 12.00, o 14.00 musimy wyjechać. Siostra wtedy czesanie 9.30. makijaż 11.00, w domu by była po 12 tej, musi ubrać dzieci i męża i dojechać do mnie przed 14.00. 2 opcja) Siostra czesanie 8.00, makijaż 9.30, będzie w domu przed11 tą. ma około półtorej godziny więcej na wyszykowanie rodzinki i dojechanie do mnie. Ja czesanie 9.00, makijaż 11.00, około 12.00 odebrać kwiaty, w drodze powrotnej mamę od siostry (sis by ją zgarnęła od fryzjera), w domu bym była około 13.00. Zostałaby mi się godzina na ubranie i przekąszenie czegoś (o ile coś przełknę). |
|
|
|
|
#1005 |
|
Zakorzenienie
|
W CHT była ostatnio moja siostra, spory wybór, trochę na jedno kopyto - ale idzie kupić fajne, różnorakie kolorki, królują pastele.
Tam jest ogromna ilość kompletów/garsonek takich pasujących np. dla mamy która nie chce typowej sukienki, czy dla babć. Moja babcia na pewno się tam wybierze na poszukiwanie. Fajne sukienki ma Mohito aktualnie
|
|
#1006 |
|
Rozeznanie
|
A ja sobie tak na okazję 110 DDŚ walnęłam kolażyk a co ;-)
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1007 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny koniecznie musze tam iść ! a w sobotę sa otwarte, nie?
|
#1008 | |
|
Blond forever!
|
Cytat:
Zawsze to jakaś pamiątka
|
|
|
#1009 |
|
Zadomowienie
|
Na sam początek serdeczne gratulacje dla naszych świeżo upieczonych mężatek! ![]() Weekend przyniósł nam trochę nowych ustaleń ku rozpaczy absolutnie wszystkich, którym to mówię, do ślubu pójdę w okularach. To jedna z niewielu rzeczy, na której K. mocno zależy (twierdzi, że gdybym poszła w soczewkach czułby się, jakby brał ślub z kimś innym), a ostatecznie chcę się podobać głównie jemu Za to on obiecał się nie golić (absolutnie kocham go w zaroście, bez wygląda okropnie!), pójść do fryzjera tuż przed ślubem (jak go znam, poszedłby miesiąc wcześniej, a włosy rosną mu mega szybko) i mogę mu zrobić manicure ![]() Do tego w końcu przetestowałam sobie moje doczepki, i to w warunkach ekstremalnych, bo wczoraj miałyśmy występ w ramach festiwalu tańca. Wszystko się trzyma, mimo moich obaw spinki nie wystawały, a machałam głową dość konkretnie. Konia z rzędem tej, która zgadnie, dokąd sięgają moje prawdziwe włosy na zdjęciu jestem saute, nie przestraszcie się ![]() 10151408_890027247679411_8951192941315026558_n.jpg
|
#1010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- to ja też zapytam: Dziewczyny z Krakowa lub te które bywają w Krakowie: Wybieram się z mamą w któryś weekend do Krakowa szukać dla niej sukienki na moje wesele, gdzie polecacie podejsc aby kupić sukienke Pani po 50
|
|
#1011 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Właściwie to całość wgląda naturalnie, nie powiedziałabym, ze to doczepki, gdybyś sama nie napisała
|
|
#1012 |
|
Zadomowienie
|
delikatne i śliczne!
activelifestyle dziękuję, może coś dopiszesz do listy i też wrzucisz? Pewnie o niejednym zapomniałam zakrecona_kropka - posadzka świetna! Będzie wam łatwiej tańczyć na środku hihih ![]() missmalezji - cudny masz ten welon, dlaczego go nie ubierzesz? ![]() Liana - świetny kolor turniura! Mojemu M. też się podobał taki, lecz jak ubrał wyglądał śmiesznie.. tak jakby go ten kolor zabił i przyćmił. Może doczekam się i powie mi wreszcie choć jedziemy kupić garnitur.. pff chyba 2 dni przed ślubem ![]() lupinka - świetne buty! i ten kolor zły jeż - 2 przyszłych małżonków z innej parafii.. czyli dwóch czy drugi z innej ? mimi_77 - czekam na listę! basiczek24 - wydaje mi się, że ludzie którzy mają takie same imiona mają podobne charaktery.. Np. wszystkie Beaty, które znam są brr... soryy :P (teściowa i przyjaciółka zazdrośnica) marlenqa22 100 dni i już tyle wybrane!? ale mam tyły.. a sukienka piękna!!! cornflower_girl właśnie z welonem też się o to boję, on kończy się gdzieś właśnie koło mojego pasa. Z drugiej strony marzyłam zawsze o welonie! Mogłabyś podać choć jeden przykład tych welonów co podałaś? Nie bardzo się znam na tym i nawet nie wiem co masz na myśli Mój jest z grzebieniem i chciałam go tylko tak w tył koka wpiąć symbolicznie.Ostatnia fryzura jest świetna, ale do mnie raczej nie pasuje I te uszy! Zastanawiam się nad czymś z takich jak w załącznikach. Aaa! I bardzo podoba mi się ten pomysł dziewczyn z kolażami!!
|
#1013 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#1014 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1015 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do ślubu Ijii to jak pomyślę, że 1,5 roku temu się zapoznawałyśmy to nie sądziłam, że całą sobotę będę przeżywać śluby wizażanek, nawet podczas zapraszania gości Cytat:
![]() Cytat:
I nie stresuj mi się tu moja Droga! ![]() Cytat:
![]() Idealny dla Ciebie! enzunio tak jak radziły dziewczyny podziękuj cioci, bo 200 zł to dużo przy takiej ilości wydatków. A sprawę z druhną się nie przejmuj, nie wszyscy muszą się lubić, a Ty ciesz się swoim dniem!
|
|
#1016 |
|
Zakorzenienie
|
justynkie mam taką samą bielizne
|
#1017 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
![]() Gdzie kupowałaś ?
|
|
#1018 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1019 |
|
Rozeznanie
|
mala_czarna_21
ijaa nasturcja1308 ysia Kaigara Wszystkiego naj naj najlepszego na Nowej Drodze Życia ![]()
|
#1020 |
|
Raczkowanie
|
Nadrobić Was to masakra
ale przeleciałam po łepkach emdzik paznokcie super delikatne i kolorek extra ![]() KaEs bukiecik do butów faktycznie idealnie pasuje - jest piękny ![]() Anesthesia współczuje "horroru" z kuzynką TŻ i dobrze że jednak jej nie będzie na Waszym ślubie ![]() Liana gratki garnituru mój też ma z Vistuli granatowy (troszkę ciemniejszy niż Twój TŻ) i leży rewelacyjnie więc również polecamy My akurat trafiliśmy na 20% obniżki ale na cały asortyment więc oprócz garnituru kupił sobie jeszcze krawat ysia wariatka jesteś a fotki prosto z dnia ślubu wymiatają Oboje wyglądaliście przepięknie i super że wszystko się udało basiczek24 zgadzam się Marciny to super chłopaki (mój też) ![]() Wszystkim gratuluję załatwionych spraw i pięknych kolaży My przez weekend zamówiliśmy obrączki coś podobnego do tych tylko to białe złoto nie jest aż takie widoczne i brylancik mam w kształcie rombu ![]() http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,,172 jak odbierzemy to wrzucę real foto czyli pod koniec maja
13.09.2014 Edytowane przez iliy Czas edycji: 2014-04-28 o 11:55 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.

to samo pomyślałam 
na pewno nam sie przyda !
15:00
halo, co tu się dzieje PMki, cisza 

kupiłam pstrąga za 12.50 zł, pepsi, za 5 zł, przyprawe do grila za 2 zł i ciastko za 2 zł i 200 gram pistacji a pani mi śpiewa w kasie 59 zł
i ide i jej to mówie, a ona, że to jest niemożliwe ze taka kwota wyszła i coś tam. wydarłam sie na nią, że chce ludzi oszukiwać na pieniądzach i że myślała, że na głupią trafiła. w końcu przyszła kierowniczka i poprosiła ja o wyjaśnienie sytuacji a ja poszłam i nie kupiłam tych pistacji.

? 

ale przeleciałam po łepkach