Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014 cz.27 - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-28, 12:00   #1021
Elrosa
Zadomowienie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Myślałam, że zagadka będzie trudniejsza faktycznie mam trochę za ramiona, mniej-więcej do węzełka

Kupowałam w doczepiane.pl, 40 cm/120g za 190 zł, kolor ciemny blond. Gdybym kupowała drugi raz, kupiłabym ten mniejszy zestaw, 75g (jeszcze ani razu nie udało mi się wczepić wszystkich - mam chyba za małą głowę )
Stary 2014-04-28, 12:01   #1022
Anesthesia
Wtajemniczenie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Atomoowka - fajnie, że panieński się udał!

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Konia z rzędem tej, która zgadnie, dokąd sięgają moje prawdziwe włosy na zdjęciu jestem saute, nie przestraszcie się
Wydaje mi się też, że do szyi - tak tuż nad ramiona, ale faktycznie, trzeba się przyglądać

Robusta, co do CHI - warto się tam przejechać, otwarte mają chyba 7 dni w tygodniu, my z mamą byłyśmy którejś niedzieli. Jednak z jakością jest tam różnie, z cenami też, ale jest zatrzęsienie sukienek weselnych każdego rodzaju, choć wieeeleee jest na jedno kopyto. Dla mojej mamy nic nie znalazłyśmy, bo jeśli było coś w większym rozmiarze, to bardzo "ciociobabciowe", ale dla młodych może będzie coś fajnego No i my byłyśmy w grudniu, teraz może mają fajniejszy asortyment

My wczoraj z TŻ dużo mówiliśmy o weselu, tak pół-żartem pół serio, mówił, jakim koszmarem dla niego będzie zaprasznie i że on w ogóle by kuzynów nie zapraszał... trochę słodko-gorzka była ta rozmowa, bo powiedział, że to przeżyje, bo wie, jak bardzo chciałam takiego wesela, ale on zrobiłby to inaczej... ja z kolei tego "innego" wyjścia nie widziałam wcześniej, ale w grudniu to analizowałam i tutaj i z mamą i kurczę, nie da się za bardzo zrobić opłacalnej opcji pośredniej, ech. Ale koniec końców z TŻ nie było kłótni ani nic, raczej wspólne jojczenie nad zapraszaniem ludzi, z którymi się nie zachodzimy
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-28, 12:05   #1023
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Myślałam, że zagadka będzie trudniejsza faktycznie mam trochę za ramiona, mniej-więcej do węzełka

Kupowałam w doczepiane.pl, 40 cm/120g za 190 zł, kolor ciemny blond. Gdybym kupowała drugi raz, kupiłabym ten mniejszy zestaw, 75g (jeszcze ani razu nie udało mi się wczepić wszystkich - mam chyba za małą głowę )
Ja nie zauważyłam różnicy

Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 103 dni.
Planowana data porodu: 1 lipca 2020
Lusiija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-28, 12:23   #1024
ysia
Zadomowienie

Zaczynam powoli nadrabiać wątek, ale na prostą wyjdę pewnie dopiero jutro Mam dla was kilka wskazówek doświadczonej, 3dniowej żony mam nadzieje że się przydadzą I że was nie zanudziłam i niezirytowałam swoją relacją na żywo, ale miałam straszną potrzebę żeby się z wami podzielić tymi chwilami, w końcu razem je planowałyśmy

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
Dziewczyny a pamięta któraś czy ysia wybielała zęby? Wyglądają niesamowicie na zdjęciu makijażu Jeśli tak to pamiętacie jaką metodą?
niewybielałam, myłam zęby dwa razy dziennie pastą blanx do zębów wrażliwych przez miesiąc az do ślubu. Na codzień nie widziałam jakieś super różnicy, ale po zdjęciach faktycznie widzę, że są jaśniejsze

lecę się pakować i jadę do Warszawy, bo Warszawiak siedzi tam biedny sam od wczoraj

Profil FB
https://www.facebook.com/whitepointeshoes
ysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-28, 12:29   #1025
kasia1201
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
Zaczynam powoli nadrabiać wątek, ale na prostą wyjdę pewnie dopiero jutro Mam dla was kilka wskazówek doświadczonej, 3dniowej żony mam nadzieje że się przydadzą I że was nie zanudziłam i niezirytowałam swoją relacją na żywo, ale miałam straszną potrzebę żeby się z wami podzielić tymi chwilami, w końcu razem je planowałyśmy

niewybielałam, myłam zęby dwa razy dziennie pastą blanx do zębów wrażliwych przez miesiąc az do ślubu. Na codzień nie widziałam jakieś super różnicy, ale po zdjęciach faktycznie widzę, że są jaśniejsze

lecę się pakować i jadę do Warszawy, bo Warszawiak siedzi tam biedny sam od wczoraj
Dzięki za cynk ;-) lecę dzisiaj kupić tą pastę :-D czekamy na inne wskazówki " doświadczonej żony "

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-28, 12:31   #1026
mikonada
Zakorzenienie

Hej dziewczęta ale pędzicie z pisaniem, nie nadążam za Wami

Suknie odnioslam do poprawki ma byc przedluzona az o 16cm

Troszke mialam slaby czas by tu zagladac, kilka spięć i niedogadan z tżem...
Jeszcze wzielam sie za licencjat to juz wogole..
mikonada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-28, 12:35   #1027
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość
basiczek24 zgadzam się Marciny to super chłopaki (mój też)
Też potwierdzam!! Mój też Marcin i super facet
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-28, 13:02   #1028
Dotka90
Zakorzenienie

Marlenqa, my winietki będziemy ustawiać na sali w piątek, wtedy też zawieziemy wódkę, wszelkie potrzebne rzeczy i machniemy sobie próbny pierwszy taniec

Kaes, śliczny ten bukiet!

An, masakra z tą kuzynką TŻta! No ale jeśli w grę rzeczywiście wchodzi choroba psychiczna, no to cóż poradzisz...

Co do zapraszania, to ja nie wiem jak zaprosimy rodzinę teścia Ja ich na oczy ani razu nie widziałam! A TŻ też ładnych parę lat temu, mimo że mieszkamy w tym samym mieście, a część pod Krakowem, więc też niedaleko.*

Miss, Twój welon jest cudny, ale gładki będzie idealny, nie martw się!
Welon jest tak piękny, że bez problemu go sprzedasz

ana909, wprawdzie nie maseczka, ale polecam OCM - olejowe oczyszczanie twarzy. Tylko zacznij w ten sposób oczyszczać twarz już przed weselem, żebyś wiedziała, że Ci nie szkodzi.
Ja po OCM mam zawsze idealnie oczyszczoną, wypoczętą, rozświetloną twarz, więc zdecydowanie polecam!
Potrzebujesz olejek rycynowy + drugi olejek, ja używam oliwy z oliwek, ale na rozświetlenie może jakiś inny byłby dobry, np. jojoba, albo z orzechów.

Proporcje są takie:

skóra tłusta : 30% oleju rycynowego + 70% oleju bazowego
skóra normalna: 20% oleju rycynowego + 80% oleju bazowego
skóra sucha : 10% oleju rycynowego + 90% oleju bazowego

Możesz tutaj poczytać więcej:
http://www.alinarose.pl/2011/11/wszy...-ulepszyc.html

Ja bardzo polecam!

Positive, biedaku, cóż Cię dopadło?

Liana, chrzestny transwestyta wygrał w rankingu dziwnych ludzi na weselu

Paula, Aneta, my ostateczną liczbę gości podajemy 3 dni przed weselem.
Gdyby ktoś w dniu wesela nagle przyjechał bez zapowiedzi, a nie byłoby miejsa, no to jego problem.
Mam winietki.

Enzunio, delikatnie bym im powiedziała, że niestety macie ograniczoną ilość miejsc na sali i jednak znaleźliśmy innego kierowcę i tyle.
Sorry, co to za tekst, że musicie mu talerzyk opłacić?
Przecież on nie ma być gościem, tylko kierowcą.

mimi, zdrówka dla babci TŻ!

Kwaśna truskawka - u nas menu będziemy ustalać my + kucharz + menadżerka hotelu.
My, bo są rzeczy, których nie jemy, albo których nam nie wolno (w zasadzie to mi), a kucharz i menadżerka, bo się na tym znają

Zakręcona kropka, współczuję, bo ja bym umarła jakbym miała ślub o 11 Raz, że wczesne wstawanie to dla mnie katorga, a dwa, że to zawsze te parę godzin więcej 'dla mnie'.

Justynkie, masakra, że jeszcze 70 osób nie potwierdziło

Misia, daj spokój, nie sądzę, żeby babka chciała klientów oszukiwać, tylko zapewne błędna kwota wskakuje na kasie i stąd taki wysoki rachunek...
Popieram Linaewen w całej rozciągłości, zachowałaś się okropnie
Nie mogła źle wpisać gramów, bo przecież ona ma tam wagę na kasie i to waga jej waży.

I serio, wierzysz, że chciała Cię oszukać, gdzie WIADOMO BYŁO, że się skapniesz, bo kupowałaś raptem kilka rzeczy, a tu nagle 60zł? Przecież to było oczywiste, że zwrócisz uwagę.

Już prędzej bym się spodziewała, że przy zakupach za 100 czy 200zł i pełnym koszyku ktoś Cię oszuka, a nie przy 4 rzeczach.

Sorry, że odgrzewam kotleta, ale nadrabiam kilka stron wątku, już się nie odzywam

ane3ka, moja mama też po 50tce i celujemy w: Solar, Aggi i inne tego typu
Może też podjedziemy do tego sklepu przy Karmelickiej.

iliy, gratki obrączek

*TŻ wymyślił, jak będziemy zapraszać rodzinę jego ojca (nie znam ich, on ma słaby kontakt), to weźmiemy ze sobą jego rodziców Żeby sobie pogadali i zeby nie było tak sztywno i żeby nam nie było tak nieswojo
Co myslicie, nie będzie to głupio?

Gdzie te relacje?!

Edytowane przez Dotka90
Czas edycji: 2014-04-28 o 13:03
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-28, 13:13   #1029
Opiumalfa
Zakorzenienie

Im back!!!

Ide nadrabiac watek
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-28, 13:13   #1030
bardorja
Zadomowienie

mimi_77 chyba jestem do tyłu... co to są zakaznae piosenki??

a wogole to po majowce jade zakupic buty
z zaproszeń:
-zaproszonych 150
-rozdanych 130
-potwierdzonych osob 70
-odmówiły 2reszta nie wiadomo- maja czas do 1 lipca
Z mojej strony rodzina i znajomi od rauz sie potwerdzali, a od TŻ.. znajomi sie potwierdzali,rodzina dziekowala i tyle, nic na temat wesela, obecnosci,kosciola. dziwne

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-28, 13:16   #1031
sensuall
Zadomowienie

Dziewczyna a na ile miesięcy przed ślubem zaczęłyście rozdawać zaproszenia?
Stary 2014-04-28, 13:17   #1032
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość

*TŻ wymyślił, jak będziemy zapraszać rodzinę jego ojca (nie znam ich, on ma słaby kontakt), to weźmiemy ze sobą jego rodziców Żeby sobie pogadali i zeby nie było tak sztywno i żeby nam nie było tak nieswojo
Nie będzie My zapraszaliśmy rodzinę TŻ z jego mamą. TŻ ich nie znał, głupio było tak przyjechać i wylecieć "cześć to ja jestem synem S., chciałbym Was zaprosić na ślub".

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Im back!!!

Ide nadrabiac watek
Czekamy na relację i zdjęcia!

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-28, 13:20   #1033
Dotka90
Zakorzenienie

Bardorja - zakazane piosenki to takie, które nie chcemy, by grano na naszym weselu
Sensual, my ślubujemy 6.09, a zaproszenia zaczniemy rozdawać pod koniec maja (dalszej rodzinie), a resztę w czerwcu.
Stary 2014-04-28, 13:21   #1034
ilussia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sensuall Pokaż wiadomość
My zaczynamy w maju, a ślub 9 sieprnia.
Rok temu byliśmy na weselu, gdzi dostaliśmy zaproszenie 8 czerwca a wesele było po 20 sierpnia, więc ponad 2 miesiące wcześniej...
ilussia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-28, 13:21   #1035
activelifestyle
Rozeznanie

marlenqa22 - będzie pięknie może też się pokuszę o kolaż, ale jeszcze nie teraz, bo u mnie sporo rzeczy niedogadane jeszcze

Atomoowka - widzę, że przygotowania pełną parą Jakoś nie przekonał mnie Twój wpis co do udanego wieczoru panieńskiego, bo jakiś taki suchy jest ale skoro twierdzisz, że było super to pewnie było

madziara889 - strogonow z sarny wpraszam się na Twoje wesele a z księdzem lipa... też chciałam przy ołtarzu, ale u mnie tego też się niestety nie praktykuje. Jeszcze zapytam księdza, ale nie wiem czy ulegnie
Storczyki są rzeczywiście za wysokie, ale można przecież zrobić dekorację z ciętych Może coś takiego?

albo pojedyncze pływające na wodzie w niskim naczyniu?

justynkie - bielizna świetna bardzo dużo niewiadomych macie Ciekawe czy ludzie czekają do ostatniej chwili z potwierdzeniem, czy myślą, że niepotwierdzenie oznacza, że będą.. albo nie będą.... kiepska sytuacja. Będziesz chyba musiała podzwonić po gościach.
Chciałam pytać o ceny bielizny, ale już wszystko wiem

lupinka - tata ma racje takie przekręcenie to tylko "na szczęście" i zapowiedzi są ważne - najwyżej wyjdziesz za Jana

enzunio - panieński musi być później byś żałowała, że nie miałaś

21klaudyna - ślubujemy tego samego dnia i ja też nie mam bielizny jakoś nie mogę się za to zabrać... nie jestem standardową rozmiarówką i wiem, że będzie ciężko z wyborem

alucior - fajnie, że rodzice się poznali i się dogadali to najważniejsze a z zapraszaniem tak bywa ja tak miałam w sobotę Byłam zapraszać siostrę cioteczną (a zarazem moją ślubną fryzjerkę ) i wróciłam do domu po 22 a pojechałam o 18

cornflower_girl - dobrze, że tak zaproponowaliście babcia TŻ też bardzo nie chciała przyjść, ale skusiła się na sam obiad

kasia1201 - kolaż fajne spinki

Elrosa - pozytywne ustalenia włosy sięgają Ci za pewne do ramion, bo takie masz cieniowanie Ale rzeczywiście nie widać, że doczepiane

Lusiija - niebawem się za listę zabieram, więc jak będzie coś ponad to dopiszę

iliy - bardzo ładne obrączki

ysia - czekam na wskazówki i dziękuję za odpowiedź w sprawie zębów Uciekaj do męża

docik10 - Chyba najwięcej jest Marcinów na wątku Ja też zabieram mamę do jej rodziny dalszej Znam ich, ale nie mamy za bardzo o czym gadać U jednej kuzynki byliśmy też z siostrą. Nie uważam że to niestosowne
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-28, 13:23   #1036
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
My ślubujemy 04.10, zaproszenia chcemy rozdawać tak koniec czerwca, początek lipca, potwierdzenie obecności do ostatniego sierpnia.
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-28, 13:27   #1037
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Planuje w maju a ślub w sierpniu czyli wychodzą pelne 3ms

Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 103 dni.
Stary 2014-04-28, 13:27   #1038
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
madziara889 - strogonow z sarny wpraszam się na Twoje wesele a z księdzem lipa... też chciałam przy ołtarzu, ale u mnie tego też się niestety nie praktykuje. Jeszcze zapytam księdza, ale nie wiem czy ulegnie
Storczyki są rzeczywiście za wysokie, ale można przecież zrobić dekorację z ciętych Może coś takiego?

albo pojedyncze pływające na wodzie w niskim naczyniu?
Zdjęcie zapisuje
Nasz ksiądz jeszcze dodał, że "Ave Maria" nie jest pieśnią religijną ale nie ma nic przeciwko temu, żeby była grana/ śpiewana podczas mszy. Ma za to podobno spisane tytuły pasujących pieśni i na życzenie PM może udostępnić swoją "play listę"
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-28, 13:34   #1039
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
Zdjęcie zapisuje
Nasz ksiądz jeszcze dodał, że "Ave Maria" nie jest pieśnią religijną ale nie ma nic przeciwko temu, żeby była grana/ śpiewana podczas mszy. Ma za to podobno spisane tytuły pasujących pieśni i na życzenie PM może udostępnić swoją "play listę"
Przynajmniej cos wiesz...

Ja trafiłam na proboszcza który tak mówił że sama już nie wiem. Nie jestem nawet pewna o co go w końcu pytalam bo nie dostałam jasnych odpowiedzi... eh

Stary 2014-04-28, 13:37   #1040
sensuall
Zadomowienie

Cytat:

A gdzie taką pastę można kupić?

Dzięki z odpowiedzi w kwesti zaproszeń dziewczyny
Stary 2014-04-28, 13:37   #1041
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
justynkie - bielizna świetna bardzo dużo niewiadomych macie Ciekawe czy ludzie czekają do ostatniej chwili z potwierdzeniem, czy myślą, że niepotwierdzenie oznacza, że będą.. albo nie będą.... kiepska sytuacja. Będziesz chyba musiała podzwonić po gościach.
Chciałam pytać o ceny bielizny, ale już wszystko wiem
Tak to jest jak się zaprasza wszystkich świętych - i tu ukłony w stronę mamy TŻ. Z mojej rodziny czekam na potwierdzenie od 5 par, z czego 3 są pewne że będą ale oficjalnego potwierdzenia nie mamy. Dwie to teściowie mojej siostry z córką w moim wieku, ale oni są niepewni do samego końca bo w dniu naszego wesela wracają o 4 rano z urlopu i muszą dojechać z lotniska z drugiego końca Polski, wię ctutaj nigdy nie wiadomo co będzie.
Od znajomych nie mamy potwierdzeń od 5 par, chociaż też raczej będą ale czekamy na oficjalne info. A reszta to niezdecydowana rodzina TŻ

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-28, 13:39   #1042
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

docik10 eh... te Marcinki

Dotka90 dzięki
Co do zabrania rodziców to uważam że nie jest to zły pomysł, ja też myślę nad takim rozwiązaniem jak pojedziemy do cioci i wujka ze strony mojego taty

activelifestyle dziękuję po 30 min przymierzania w końcu mój TŻ je wybrał bo ja nie mogłam się zdecydować mam nadzieję że jak je odbierzemy będą śliczne

My zaproszenia będziemy rozdawać pod koniec maja, potwierdzenie do końca lipca (ślub we wrześniu)
Stary 2014-04-28, 13:41   #1043
cude
Zadomowienie

cornflower_girl, przecenił swoje siły. Szkoda, ale płakać nie będę

21klaudyna, powodzenia! To idziemy razem na maraton;P

alucior, to fajnie, że się polubili

kasia1201, nice co do spinek, jesli TŻ nie ma nic przeciwko, to nie przesadziłaś

Dotka90, nie będzie głupio. Ja też zabieram Mamę do jej siostry.

Trafiłam dziś na buty prawie idealne. Wady: obcas to klocek - dziwnie wygląda, dziwne uczucie jak się w nich chodzi; cena

Zapomniałabym: zmiana kodu!

Edytowane przez cude
Czas edycji: 2014-04-28 o 13:45
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-28, 13:44   #1044
ysia
Zadomowienie

Cytat:
A gdzie taką pastę można kupić?

Dzięki z odpowiedzi w kwesti zaproszeń dziewczyny
Ja kupiłam w superpharm

Profil FB
https://www.facebook.com/whitepointeshoes
ysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-28, 13:48   #1045
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Co do zapraszania, to ja nie wiem jak zaprosimy rodzinę teścia Ja ich na oczy ani razu nie widziałam! A TŻ też ładnych parę lat temu, mimo że mieszkamy w tym samym mieście, a część pod Krakowem, więc też niedaleko.*

Myślę, że absolutnie nie będzie głupio, bo my tak robimy Zarówno do rodziny TŻ, jak i do mojej rodziny idziemy z naszymi mamami... sorry, ale ja z tymi kuzynami naprawdę nie mam o czym gadać, widujemy się 1-2 razy w roku

Cytat:
Ja ślubuję 13.09 a zaczynam rozdawać w najbliższy weekend, ale to dlatego, że w czerwcu w ogóle nie będę miała na to czasu, z lipcem też może być krucho. Tzn. teraz chcemy dać rodzinie, bo z nimi nam się ciężko dogadać terminowo, a później, dla ludzi "na miejscu" - znajomi ze studiów, z pracy - będziemy rozdawać na bieżąco, planuję w czerwcu, zanim rozpierzchną się na urlopy
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-28, 13:50   #1046
ilussia
Wtajemniczenie

sensuall Polecam Ci Aptekę Gemini. Duża rozbieżność cen od innyh aptek. Tam ta pasta kosztuje 19.50 a doz-ie coś ok.24 zł...
Stary 2014-04-28, 13:50   #1047
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

Dziewczynki te co mieszkają w Krakowie i okolicach (najlepiej Wieliczki, Gdów...) czy możecie polecić jakąś fajną dekoratorkę sali, kościoła???
Miałam jedną ale niestety z "przyczyn osobistych" w moim terminie nie jest w stanie wykonać dekoracji zresztą szkoda nerwów jacy ludzie potrafią być nie kompetentni tak więc z góry dziękuję
Stary 2014-04-28, 13:51   #1048
ilussia
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja kupiłam w superpharm
Ile płaciłaś?
Stary 2014-04-28, 13:55   #1049
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
Zdjęcie zapisuje
śmiesznego masz księdza niedługo idę do mojego i mam nadzieję, że nie będzie udziwniał i wydziwiał

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Tak to jest jak się zaprasza wszystkich świętych - i tu ukłony w stronę mamy TŻ. Z mojej rodziny czekam na potwierdzenie od 5 par, z czego 3 są pewne że będą ale oficjalnego potwierdzenia nie mamy. Dwie to teściowie mojej siostry z córką w moim wieku, ale oni są niepewni do samego końca bo w dniu naszego wesela wracają o 4 rano z urlopu i muszą dojechać z lotniska z drugiego końca Polski, wię ctutaj nigdy nie wiadomo co będzie.
Od znajomych nie mamy potwierdzeń od 5 par, chociaż też raczej będą ale czekamy na oficjalne info. A reszta to niezdecydowana rodzina TŻ
U mnie z kolei są takie osoby które biorą zaproszenie i nie mówią nic... Nie wiem co zrobię jak nie potwierdzą przybycia... Będę dzwonić do wszystkich chyba, bo niektórzy mogą sądzić, że skoro nie potwierdzają to nie przychodzą, a inni, że skoro nie dzownią, że nie przyjdą to przyjdą Fajnie jak ktoś się określa od razu Moja siostra cioteczna, którą zapraszałam w sobotę bardzo się cieszyła z zaproszenia, pochwaliła, że ładne, powiedziała, że na pewno będą, ale i tak jeszcze zadzwoni i przypomni, żebym o nich nie zapomniała
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-28, 14:00   #1050
Dotka90
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny za opinie odnośnie zabrania rodziców

My w sumie rodziców potrzebujemy tylko do tej rodziny teścia, bo tak jak mówię, ja ich kompletnie nie znam, TŻ też nie ma o czym z nimi gadać i byłoby mega głupio jakbyśmy sami pojechali.

Reszta to bliska rodzina, przyjaciele, znajomi, więc nie będzie problemu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości