|
|
#1441 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rossmann cz. XXII
ja tak w zeszłym tygodniu miałam z różem, nie było w szafie, ale były nowe w szufladzie i babka mi wyjęła z pudełka nówkę sztukę
|
|
|
|
#1442 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1443 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w zasadzie kupiłam cienie zachęcona nowym postem na blogu alinarose.pl Kupiłam poczwórne cienie z Eveline (za śmieszne pieniądze bo niecałe 10 zł) i Maybelline Color Tatoo (chyba około 14 zł?)- te z tego co widziałam były pozaklejane. Będę od jutro próbować czy warto było kupić ![]() Cytat:
Spróbuj Ja już zniechęcona miała wychodzić ale stwierdziłam, że nie zaszkodzi zapytać. Jak nie było w tym schowku na dole to pomyślałam że no trudno, ale babka powiedziała że może mi jeszcze sprawdzić na zapleczu. Poszła i wróciła dokładnie z tymi cieniami których szukałam, więc dobrze że zapytałam
![]() Edytowane przez ewanka1989 Czas edycji: 2014-04-28 o 14:49 |
||
|
|
|
#1444 |
|
Przyczajenie
|
właśnie przetestowałam Color Tattoo z Maybelline. jestem oczarowana
|
|
|
|
#1445 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1446 |
|
Konto usunięte
|
Ja próbowałam dziś upolować Permanent Taupe ale nigdzie nie było, więc wzięłam On and On Bronze. Nie udalo mi się też kupić cielistej kredki Max Factor. Byłam o godzinie 10 w 3 Rossmannach a półki były puste
|
|
|
|
#1448 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1449 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1452 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj chciałam kupić odzywke do rzec eveline tą z olejkoem arganowym i pano przy kasie mówiła ze odżywki nie wchodzą i pokazala się normalna cena
gdzie u was stoja odzywki long4lashes?
|
|
|
|
#1453 |
|
Raczkowanie
|
Moja mama zrobiła mi dziś niespodziankę i kupiła mi Masterpiece Max, co bym nie musiała go szukać po Rossmanach jak Healthy Mixa
|
|
|
|
#1454 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wchodza napewno bo wlasnie kupilam. Nie wchodza te bialo zielone. Long2lasher u mnie nad akcesoriami kolo zmywaczy do paznokci Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1455 |
|
luckygirl
|
Jezusie jakie Wy jestescie kusicielki
|
|
|
|
#1456 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1457 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1458 |
|
Raczkowanie
|
Doceniam to, że mieszkam w małym mieście. Zarówno w Rossmannie jak i w Naturze żadnego ścisku, wojen, bitew. Szafy pełne - poza Astor, dziwnym trafem w obu drogeriach były praktycznie puste.
Kupiłam: Lvely - żółtą maskarę Wibo - maskarę Panoramic - miał ktoś? MaxFactor - moja ukochana kredka na linie wodną 090 - cielista I brąz Color Tatoo Co do Natury, to tam rzuciłam się na lakiery do paznokci i akcesoria, bo pędzelki i temperówki też są na promocji. W Naturze byłam tez świadkiem sytuacji jak Pani ekspedientka kazała klientce kupić tusz do rzęs, który klientka otworzyła i pomalowała nim rzęsy. Pani - Proszę kupić teraz ten tusz. Klientka - Ale dlaczego? Pani - Bo go Pani otworzyła i pomalowała nim rzęsy. Klientka - Ale to jak inaczej miałam go sprawdzić? Pani - Nie tak. Klientka - No dobrze, i włożyła go do koszyka i poszła do kasy. |
|
|
|
#1459 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie te odzywki wchodziły na promocję, zapłaciłam około 7zł.
|
#1460 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Medal dla tej Pani ekspedientki, ja bym poszla do kierowniczki i zlozyla wniosek o podwyzke dla tej Pani. Po tym co ja dzis przeszlam w R. Takie ekspedientki to chyba wymarly gatunek Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1461 |
|
Zakorzenienie
|
Po ile ona wychodzi w promo?
|
#1462 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1463 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
ale w sumie taka przeciętna, raczej bardzo mocno nie pogrubia ani nie wydłuża.Zastanawiam się czy nie skoczyć jeszcze po jakiś mały pędzelek, żeby do korektora mieć ![]() akurat w Rossku nie kupiłam nic, ale wspomogłam N. ![]() brawa dla tej ekspedientki
|
|
|
|
|
#1464 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1465 |
|
Konto usunięte
|
Jestem zniesmaczona po dzisiaj Rossmanem. Chciałam kupić jakiś tusz Max Factor, ale po tym co zobaczyłam przed szafami mi się odechciało. Każda, dosłownie każda kobieta otwierała po kolei różne tusze by zobaczyć szczoteczki, co więcej robiły to sprzedawczynie.
|
|
|
|
#1466 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1467 |
|
Zakorzenienie
|
mialam na mysli arganową z eveline ;D
|
#1468 |
|
Zakorzenienie
|
Dlatego wszędzie powinno być tak jak w szafie eveline - TESTERY samych szczoteczek każdego tuszu.
|
|
|
|
#1469 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1470 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:47.

Kupiłam poczwórne cienie z Eveline (za śmieszne pieniądze bo niecałe 10 zł) i Maybelline Color Tatoo (chyba około 14 zł?)- te z tego co widziałam były pozaklejane. Będę od jutro próbować czy warto było kupić 

czy bardziej Masterpiece Max?

gdzie u was stoja odzywki long4lashes?