|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Moja szybka relacja z panienskiego:
Wyjazd do Barcelony byl juz zaplanowany od miesiecy, jednak na 2 miesiace przed okazalo sie, ze prawie nikt z 8 zadeklarowych dziewczyn nie moze (nie chce) jechac bo ciaza, dziecko, czas, nie moge, nie chce, zmienilam zdanie itp itd. Mialysmy jechac we dwie, ja i moja swiadkowa. Na 3 dni przed wyjazdem, moja stara znajoma odezwala sie do mnie na FB, ze widziala ze jade do Barcelony bo ona i jej narzeczony tez chca jechac. Mowilam jej, ze my jedziemy na moj panienski itp.... W ciagu jednego dnia roboczego kolezanka zabookowala samolot i hotel dla siebie i namowila jeszcze jej kolezanke (ktore ja nie znalam). Tym sposobem bylo nas 4. W piatek w nocy spotkalysmy sie po raz pierwszy we cztery i to byla milosc od pierwszego wejrzenia. Spedzilysmy niesamowity weekend, spiac po kilka godzin. W sobote zwiedzalysmy i wieczorem wyszlysmy na obiad i atrakcje. Dziewczyny mnie zawiozly do Hotelu W (slynny zagiel nad morzem) na drinki do baru, ktory jest na ostatnim pietrze hotelu. Nawet bylysmy na liscie gosci! Potem mialysmy sie udac do klubu przy plazy. Okazalo sie, ze to nie tylko bar ale i klub nocny z widokiem na zatoke. Bylam ubrana na bialo, dziewczyny na czarno rozowo. Mialam darmowe drinki, pokazy barmanskie, adoratorow i prezenty. Dzikie tance, niesamowita babska wiez. Tak mi tego brakowalo!Bylo cudownie, wyszlysmy ostatnie. Po powrocie do hotelu, o 5 rano pilysmy piwo ze swiadkowa na naszym balkonie i ogladalysmy fotki z calego dnia. Bylo tak cudownie! W niedziele dwie kolezanki wyjechaly juz do siebie, a my z moja swiadkowa, mialysmy caly dzien na leniwe zwiedzanie, bo mowiac szczerze bylysmy ledwo przytomne. Dzis rowniez czuje sie lekko przetracona, niesmowicie zmeczona i zadowolona! Bylo cudownie! Fotki z widoku klubu w zalaczniku
|
|
|
|
#1082 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
|
|
|
|
#1083 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dotka dzięki za info ! Musze się zaopatrzyć z kolejną butelczynę ![]() Dziewczyny ja też ją polecam z całego serca ! Robi cuda z rzęsami !!
|
|
|
#1084 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się po weselnych wojażach
wesele kuzyna bardzo udane i już nie mogę doczekać się swojego
|
#1085 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zawsze pod górkę...wrrr...
|
|
|
|
|
#1086 |
|
Zakorzenienie
|
Velika!
Mozesz mi powiedziec ktore to sa perfumy? Bo very irresistible ma tyle wersji ze ja sie juz gubie!!! ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#1087 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
!! ILE CIĘ TO MUSIAŁO KOSZTOWAĆ!!ALE WSPOMNIENIA NIESAMOWITE!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
#1088 |
|
Zakorzenienie
|
justynkie śliczna bielizna
Kaigara czekamy na więcej A my zaczęliśmy już rozdawać zaproszenia Niestety już na starcie wiemy że kilka osób nam odpadnie z niefajnych powodów. No ale cóż, musimy w zamian zaprosić kogoś innego.
|
|
|
|
#1089 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję za miłe słowa odnośnie mojego kolażu.
Co do winietek muszę zadzwonić do sali zapytać jak to zrobić bo boję się że w piątek może być wesele (u nas na Podlasiu dużo wesel jest w piątek). Brawo za relację czekamy na następne!A ja trochę się zdołowałam bo byłam wczoraj u koleżanki i ona pyta jaki mam zespół na wesele, pokazałam jej a ona że "beznadziejnie śpiewają". Wkurzyła mnie. I jej mówię że ważne że nam się podoba i tyle. Ale było mi przykro..
|
#1090 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny przychodze z dobrą nowiną
![]() ![]() Moja przyjaciołka ( pisałam o tym jakiś czas temu w klubie) przy dawaniu zaproszeń, powiedziała że ona nie przyjdzie na wesele bo jej TŻ ma delegacje a ona sama nie chce iśc. Dziś zadzwoniła z pytaniem czy lista gości jest zamknięta, powiedzialam w środe jedziemy na sale ostatecznie podać liczbę gości. Powiedziała, że bardzo mnie przeprasza i nie wie co jej strzeliło do głowy ale jeżeli nadal zależy mi na jej obecności to z ogromną ochotą przyjdzie na ślub i wesele. Ależ się ciesze ![]() ![]() No i dziś jadę na próbną fryzurkę, mam nadzieję że już ostatnią Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka
|
|
#1091 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo prezentuje się naprawdę świetnie ![]() Macie ślub o 11?? Podziwiam, naprawdę! Atomoowka super że panieński się udał! ![]() Dawaj szczegóły ![]() Cytat:
To ulubiona piosenka mojego wujka i wiem że gdyby jej nie było to sam chciałby ją zaśpiewać, a tego wolałabym pozostałym gościom oszczędzić ![]() Gratki za bieliznę! ![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki żeby udało się załatwić oprawę mszy! ![]() Ciekawe jak zareaguje nasz organista jak się dowie że nie będzie grał ![]() Cytat:
![]() Elrosa wow! Ze 3 razy wracałam do zdjęcia ale nie wiem nie widać różnicy ![]() Iliy gratki za obrączki, sliczne sa! Ysia czekamy "doświadczona żono" ![]() Opium jak po panieńskim??? Opowiadaj! ![]() Dotka - nie będzie My do chrzestnych TŻ zabierzemy jego mamę bo on nie widział się z nimi dłuższy czas a ja wcale, a tak będzie trochę swobodniej ![]() Kaigara witaj! Super że wszystko się udało! Mam nadzieję że to nie jest cała relacja a jedynie wstęp ![]() Enzunio masakra! Co to ma być???!!! Cytat:
![]() Atomoowka super że w końcu się ogarnęła! ![]() Opium super relacja!
Edytowane przez Lemon_Drop Czas edycji: 2014-04-28 o 17:12 |
|||||
|
|
|
#1092 |
|
Zakorzenienie
|
Lemon - spojrz wyzej
albo w klubie!
|
|
|
|
#1093 | |
|
Wtajemniczenie
|
Kaigara, co za wewnętrzny spokój bije z relacji!
Cudownie, że ten dzień się udał, TŻ chyba nie mógł spać bardziej od Ciebie ![]() Cytat:
Tylko teraz funduszy na taki zakup brak Opium, podglądałam Twoje fotki na facebooku i na Insta, więc widziałam, że zabawa świetna! Mam ochotę napisać: "a nie mówiłyśmy?!" Cudownie, że tak spędziłyście ten czas, w ogóle panieński w Barcelonie, ach! |
|
|
|
|
#1094 |
|
Zakorzenienie
|
Dobijają mnie Ci ludzie, na 4 dni przed ślubem nagle ktoś twierdzi, ze nie przyjedzie bo mu nie pasuje no masakra , to jest najgorsze co może byc, bo nie mogę podać konkretnej ilości godzin
Sent from my RM-825_eu_poland_345 using Tapatalk
|
#1095 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki AN - czarownice z was
|
|
|
|
#1096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŻ mi opowiada, że Młodzi często czegoś nie chcą, a goście w czasie wesela i tak przychodzą i prosza o piosenki. Tak samo jak my! ![]() Tylko ja się boję, że nie zdązymy rozwieść, a potwierdzenie do 1 lipca.
|
|
|
#1097 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zazdroszczę!Cytat:
![]() Cytat:
Powodzenia u fryzjera.
|
|
#1098 |
|
Zakorzenienie
|
Kaigara za relację
Opium Co za widoki! Też chcę taki pienieński!!!!! ![]() Atomówka za fryzjera! I miło że koleżanka jednak przyjdzie ![]() Ja się w końcu umówiłam na próbną fryzurę i make-up tego samego dnia, a później przymiarka sukni więc zobaczę jak będę TEGO dnia wyglądać! ![]() Zaraz lecimy po muchę dla TŻ, mam nadzieję że uda nam się w końcu kupić.
|
#1099 |
|
Wtajemniczenie
|
Super! Rozpisałam się i zamknęłam nie tę zakładkę w przeglądarce co trzeba :/ Gratuluję rozdania zaproszeń, zakupu bielizny, butów i wybrania bukietów
![]() Kaigara Dziękujemy za relację! Jeszcze raz wszystkiego dobrego na nowej drodze życia! ![]() Opiumalfa Super relacja! Z Twojej wypowiedzi, aż bije pozytywna energia, widać, że panieński zapamiętasz na całe życie! ![]() Elrosa Gdybyś nie napisała, że to doczepiane to bym nawet nie zauważył! Byłam dziś na przymiarce sukni ![]() Tak wyglądam w kiecce jeszcze przed przeróbką (skrócą ją i zwężą u góry) . Wieczorem skasuję z wiadomych względów . ![]()
![]() Edytowane przez namisek1990 Czas edycji: 2014-04-28 o 21:52 |
|
|
|
#1100 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sam by przyszedł na wesele, gdzie nikogo nie zna? Dziwne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Oooo Nigdy nie widziałam tej odżywki w Rossmannie, między jakimi kosmetykami ona leży?
|
|||
|
|
|
#1101 | ||
|
Zakorzenienie
|
Całkiem możliwe
ej teraz mi głupio, że Twój tż będzie miał na poprawiny, a mój na ślub (jako główny, a nie dodatkowy...) ![]() Cytat:
ale ja sama bym chciała to usłyszeć ze skrzypkami!A tż bardzo dobrze czuje się w takim garniturze, od początku nie chciał czarnego, w granacie wyglądał duużo gorzej niż w szarych, więc kupiliśmy grafitowy na after... No i super przystojnie wygląda w tym jasnym więc się pewnie zdecydujemy, mimo wszystko ![]() A co do sporów - nie mamy ich między sobą, tylko np z jego siostrą czy z którymś z rodziców... ale co mamy nie przetrwać, każda z nas przetrwa! ![]() Cytat:
Ej... Muszę się wygadać - ale ze spraw ślubnych ![]() Wkurzyłam się na siostrę cioteczną. Od samego ogłoszenia zaręczyn mówiła mi, że 'mam już MUA' , mimo że jej nie pytałam ani nic. A teraz gadałam z nią i.... powiedziała, że nie przemyślałam tego, że ona będzie musiała być gotowa wcześniej, że musi dojechać... Kurde, to po co proponowała zrobienie makijażu, skoro teraz ma problemy ?? Mam nadzieję, że już się nie żaliłam na ten temat, bo już mam sklerozę
|
|
#1102 |
|
Zakorzenienie
|
Izabela, raczej obejmuje, ale trzeba dopytać, bo na wątku rossmannowym dziewczyny pisały, że system nie na wszystko nabija promocje i z niektórych rzeczy musiały rezygnować (mówię tu o rzeczach, które inne wizażanki kupowały objęte promocją
U mnie odżywka stoi nad pędzlami do makijażu, ale chyba w każdym rossie inaczej, bo ktoś pisał, że u niego stoi przy zmywaczach do paznokci. Najlepiej dopytać obsługi
|
|
|
|
#1103 |
|
Zakorzenienie
|
namisek uważam,że po poprawkach będziesz wyglądała bardzo ładnie
![]() Dziewczyny ja mam pytanie : zapraszam szefową na wesele , a oprócz tego zostawiam zawiadomienie o ślubie w pracy. Więc kto chce, może przyjśc. Ale jeśli przyjdzie delegacja (nie biorę pod uwage szefowej) to ja mam ją np. podczas skłądania życzeń zaprosić na obiad weselny? Tak mi się obiło o uszy, że tak sie robi, delegacja zje obiad i idzie do domu. Ale jesli podam ostateczną liczbe gosci wczesniej a ich nie licze to co wtedy. Czy je liczyć? Ale np. w moim przypadku to 8 osób wiecej. Prosi się czy nie?
|
|
#1104 |
|
BAN stały
|
No właśnie kurczę ten kierowca zna kilka osób ale nic, gadałam z tz i gadał już z nimi i chyba głupio im było bo mówili żebyśmy nie rezygnowali i ze nie trzeba zapraszać go na wesele. Na wszelki wypadek kolega będzie w pogotowiu do końca gdyby tamten nie przyjechał czy coś
![]() Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk |
|
|
|
#1105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oni przychodzą na ślub, składają życzenia i tyle
|
|
|
|
|
#1106 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawych pomysłów mojej siostry ciąg dalszy: mój brat cioteczny jest ze swoją dziewczyną około 5 lat (mimo to nie znam jej). Stwierdziłam jednak, że przy takim stażu wypada wypisać ją na zaproszeniu z imienia i nazwiska. Mówię sis, że muszę do niego napisać, żeby podał mi jej nazwisko. Co na to moja genialna siostra- że jestem namolna i może on nie życzy sobie żebym ją wpisywała imiennie tylko jako os. tow. Ogółem, wymyślam, przesadzam i sama sobie stwarzam problemy, bo jemu na pewno by się nie chciało dowiadywać o imię i nazwisko mojego faceta
|
|
|
|
#1107 |
|
Raczkowanie
|
Opiumalfa ale fajny miałaś panieński
a te widoczki Atomoowka super że przyjaciółka jednak przyjdzie na Wasze wesele Lemon_Drop dziękuję namisek1990 suknia po poprawkach będzie
|
#1108 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wszystko chyba zależy zarówno od regionu, ale i od zwyczajów panujących w pracy.Ja spotkałam się z tym, że delegacja przychodzi w trakcie wesela. W godzinach popołudniowych. Nie pamiętam, czy jest na ceremoni w kościele, czy tylko na tym weselu. I wtedy im dostawia się krzesełka. Nie pamiętam tylko do której oni zostają. Coś mi się wydaje, że nawet do końca Nie wiem tylko jak to się umawia z salą.---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Suknia piękna ! Po przeróbkach będzie idealnie
|
|
|
#1109 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No to mam dylemat teraz... Bo delegacja z pracy Tż (3 osoby) jest zaproszona i na ślub i na wesele. Będzie prezes, dyrektorka i współlokatorka Tż z biura Tż koniecznie chciał delegację na weselu - mi to nie robiło różnicy więc ich zaprosiliśmy. Teraz już nie wiem jak się robi ![]() Dla reszty pracowników po prostu zostało wywieszone zawiadomienie na tablicy w firmie...
|
|
|
#1110 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
No to rozumiem Cytat:
ej nie przesadzaj ten garniak jest naprawdę ładny. Co do kuzynki.... Bez komentarza co za baba Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:03.

i prezenty. Dzikie tance, niesamowita babska wiez. Tak mi tego brakowalo!

Zawsze pod górkę...wrrr...

czekamy na następne!

Co za widoki! Też chcę taki pienieński!!!!!
.