|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz6 - świętujemy Roczek (part II.)
Cytat:
|
|
|
|
|
#2942 |
|
Zakorzenienie
|
Amelie ogarnij się! dorośnij bo czasami naprawdę zachowujesz się gorzej jak gówniara unosisz i ubliżasz jeśli ktoś ma inne zdanie niż ty, każdy ma inny charakter i temperament nie każdy słodzi i mili bez powodu, ale każdy wyraża swoje zdanie na swój sposób skoro piszesz tutaj cokolwiek licz się z tym że nie zawsze będzie to przyjęte do wiadomości i będzie krytykowane co ty byś chciała by każda tutaj sobie słodziła a jak coś nie tak to zamilknąć. Do koleżanki strippi nie wracajmy bo ona również okazała się być mało dojrzałą osobą jak na swój wiek i jak uparcie twierdziła doświadczenie życiowe.
---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- OTJ dobrze napisane
|
|
|
|
#2943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
polece szczeroscia, bo troszeczke dziewczyny przesadzacie (despa, nestelle).. wysylam buziaka, zeby nie bylo, ze to personalnie ![]() tez sie posmialam z Waszych komentarzy, bo sa w jakims stopniu tam smieszne .. ale jestem pewna, ze np. w stosunku do mnie czy innej dzeiwczyny z wiekszym stazem taki komentarz by sie nie pojawil chocby gory sraly i wolaly, jestem tego pewna ![]() Amelie jestes mlodziutka osoba, wiele Twoich postow nas tutaj burzy, draznia, łaskoczą, Twoje niedoswiadczenie, niedojrzalosc, nie wiem dlaczego, ale jakos bardzo sie one roznia od tych naszych codziennych pogawedek, masz zupelnie inny poglad na zycie, na wychowanie, "dziwne" problemy, ktorych ja zupelnie czesto nie rozumiem.. i mnie tez "madrosc" w stosunku do Ciebie poniosla - zdarzalo i mi sie odpisac na Twoje posty z pewna "wyzszoscia" - za co przepraszam. I podejrzewam, ze tak juz pozostanie, mam takie przeczucie ![]() ---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- szukam duplokow i chyba kupie uzywke zoo deluxe - bedzie ok? http://www.ceneo.pl/15062919 (dlaczego w PL one sa duzo tansze ? )oprocz tego okienka i samochodziki ![]() dostaje juz oczokreckow a co myslicie o Playmobil????
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2014-04-28 o 16:48 |
|
|
|
|
#2944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Amelie - jesteś wrażliwa, wszystko bierzesz do siebie, może postaraj się to zmienić, bo będzie Ci ciężko w życiu (i wcale nie piszę tego, żeby Cię zjechać).
|
|
|
|
|
#2945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez prawda ![]() ale jak wiele o sobie wiemy ![]() OTJ nie dostalam fotki Adasia - wejdz na FB na mamusie
|
|
#2946 |
|
Zakorzenienie
|
Nie dostałaś, bo mnie nie ma w grupie na fb
W ogóle kto tym zarządza, to się zgłoszę
|
|
|
|
#2947 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję dziewczyny za życzenia urodzinowe
(tak to dzis.. kolejna 18'tka )
|
|
|
|
#2948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bedzie przyjecie?
|
|
#2949 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2950 |
|
Zadomowienie
|
nie, podpięłam się do urodzin Ewuni
trolla- dziękuję |
|
|
|
#2951 |
|
Zakorzenienie
|
cwana
![]() a prezenty tez byly?
|
#2952 |
|
Zadomowienie
|
za stara jestem na prezenty
najpiękniejszym był przyjazd moich rodziców.. dostałam też kasę od teściów ale obkupiłam Ewcię (wciąż jakoś wolę kupować coś Ewuni niż sobie) |
|
|
|
#2953 | ||
|
Wtajemniczenie
|
cześć kochane
kurde kiedy ja się w końcu ogarnę i tak zaplanuję dzień a właściwie wieczor żeby z Wami "pogadać" . (chyba se zajde w kolejną ciąże to będe czasowa )U nas ogólnie ok! Oliwia szaleje, jest mega towarzyska , wczoraj np podgladała pana w męskiej przebieralni bo tż mierzył portki jest talenciara do potęgi a do tego baaaardzo energiczna (...pisze jak by mnie tu rok nie było![]() No dobra spróbuje coś poczytać jak tż pojedzie wieczorem na piłkę. Poki co włączę pranie, ogarnę chałpę, i przygotuję ciuszki na jutro O. - czyli dzień jak co dzień![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Cytat:
15-07-2006 od 13-04-2013 najszczęśliwsza mama na świecie http://suwaczki.slub-wesele.pl/201304134865.html Edytowane przez anika_s Czas edycji: 2014-04-28 o 17:51 |
||
|
|
|
#2954 |
|
Zakorzenienie
|
Musze to napisac, Moderna z cala pewnoscia z Toba takie dyskusje by sie nie toczyly nie ze wzgledu na staz tylko na madrosc, po prostu. Lubie Cie i szanuje, a nie znosze ciemnogrodu ktory posluguje sie opiniami sprzed pierdyliarda lat i dziwi sie ze mu nie przyklaskuja.(W dodatku w jednym poscie pisze ze slodzi w pieciu nastepnych sie tego wypiera. No to helol, o co chodzi...)
|
#2955 | |
|
Wtajemniczenie
|
ale zazdroszczeeee
a mnie by nie fundnął ???![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- uuuuuu widzę jakieś zgrzyty.... (aha ! okna) ![]() ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Cytat:
|
|
#2956 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jasia cudna ![]() Cytat:
Cytat:
to wysoki chłopak...Cytat:
pojechałaś, ja bym się nie odważyłaAmelka śliczna, przejścia z tortem współczuję. I zaległe Najlepsze życzenia!!! Cytat:
fajnie ale historia z mamą masakra dobrze że szybko poszła po pomoc.Cytat:
Despa dzielna Emi w żłobku ![]() Demeter, no szkoda że urodzinki nie do końca się udały. Najlepsze życzenia dla Kubcia!!! Monicca najlepszego kobietko JolanT najlepsze życzenia anika kopę lat ![]() Hellou ![]() A ja jak zwykle czytam, czytam i zaległości mam. Mniej więcej nadrobiłam. I uwaga chwalem się posadziłam dziś B pierwszy raz na nocnik i zrobił kupkę i siusiu ![]() Jutro mamy neurologa trzymajcie kciuki plis ciekawa jestem co powie?
|
||||||
|
|
|
#2957 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ależ... egzotycznie!!! jak robisz? Cytat:
![]() ![]() fota, fota, fota!Alliw, sorry, ale jeszcze się nie doturlałam do Sukiennic mam nadzieję, że to wkrótce nastąpi wybacz zwłokę. Pamiętam!mnie się wydaję że pewnie tak, ale najbardziej zależy to od upodobania rodziców... poza tym są domy zimne (mojej t.) i domy... nie-zimne w tej chwili u mojej t. było 15 stopni (przedmieście), u moich rodziców (na totalnej wsi) jest 21.Cytat:
![]() zazdraszczam (ja wciąż nie mogę dotrzeć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja jestem grubą dzidzią-piernik a rajstopy mam... szalone skarpety też (np. z motywem sadzonego jajka )Cytat:
w Pl są upiornie drogie...kupiłam safari ze względu na zwierzaki, ale zwykle zwracam uwagę na ilość klocków, płytek, "gadżetów". a cenę sprawdzam dzieląc ją przez ilość klocków ![]() Cytat:
choć w katalogu T. bardzo podobają się samoloty ![]() Cytat:
a nie znów syneczka.Anika_s, tyż tęsknię
|
|
|
#2958 | |||||
|
Zadomowienie
|
no co Ty? ja nie mam okresu od 29 maja 2012
![]() Cytat:
![]() ała Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ide czytać str 99
|
|||||
|
|
|
#2959 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym staram się być tolerancyjana,no ale ma to swoje granice ... ![]() taki komentarz by się Nie pojawił w stosunku do Ciebie i innych dziewczyn - bo jestem tego pewna ,ze nie wygadawałabys takich głupot . pogrubione-podkreślone - w pełni się zgadzam dodam ze każdy ma prawo do swojego zdania i nie każdy musi tu pisać z nami . Playmobil tez jest super! mamy także dużo zestawów -ale to bardziej dla starszaków .bo naprawdę z małymi elementami . choć śmiesznie wyszło -ale podczas pisania R poszedł do pokoju starszaków i ...bawił się basenem i ludzikami playmobil ![]() wychlapał wszystko ![]() przyjemności ja mam fundniete zabiegi w spa na urodzinki .jeszcze nie byłam .ale może wybiorę jakas serie czekoladową .... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() u nas R wcześniej także tylko łyczka .teraz w sumie to tylko przez to ze JA podaje -poje, po łyczku raz za razem. I tak co co pół godzinki ...... Anika- witaj ROMAN w reformach ,stringach Was smieszy tak??? czuje się urazona ,jak smiec potraktowana,jedziecie po mnie i sprawia Wam to przyjemność widać ! zastanowię się czy w ogole pisać tu teraz . wpadne może wieczorem
J . N . R Edytowane przez nestelle Czas edycji: 2014-04-28 o 18:32 |
|||
|
|
|
#2960 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z kazdym dniem trace nadzieje, ze to forum publiczne, ktorym rządzi kilka osob i nie pozwala w ogole dojsc do glosu. Cytat:
Cytat:
Dla mnie jest to beznadziejne... Co do doswiadczenia, to skad mialam je wziac? z ksiazek ciążowych? Po maturze zaszłam w ciąże i nie miałam doswiadczonych kolezanek ani znajomych w wychowywaniu dzieci... Cytat:
a i jeszcze, jesli ktos ma inne zdanie i inny swiatopoglad to od razu trzeba go zerowac? trzeba zadac sobie pytanie jakim jest sie czlowiekiem.. Edytowane przez Amelie04 Czas edycji: 2014-04-28 o 18:34 |
||||
|
|
|
#2961 | |||||
|
Zadomowienie
|
super!
zaraz oblukam co ten playmobil bo nie wiem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i kciuki mocne za neuro ciasto na pierogi bez jaja z przepisu z kwestii smaku. Nadzienie tez z kwestii smaku (tylko tam jest wersja z ravioli), tylko bez jaja, robił tż: botwinka z czosnkiem podsmażona na masełku, zamiast ricotty, Mój ulubiony z Wielunia, troche parmezanu, i przyprawy. Chyba wsio ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale dzis piekny dzień! Ktoś mi podmienił dziecko. Ostatnio był troche marudny i jęczący, a dziś po prostu aniołek Może przez te okulary
|
|||||
|
|
|
#2962 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2963 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2964 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za nocnik! ![]() Cytat:
moja t od lat pomyka na M.Jacksona -białe skarpety z falbanami do czarnych lakierków ![]() albo koniecznie białe w : kolorowe kokardki ,serduszka itp. . kupuje je na staraganie .dla dzieci .rozmiar 35 .
|
|
#2965 |
|
Zakorzenienie
|
Alliw toz to juz Pan MarJan... czad
![]() Amelio skoro jestes niedopuszczana do glosu, to kto Ci te posty stuka....
|
#2966 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2967 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, ja Was bardzo proszę nie róbmy kolejnego powstania. Sądzę, że pewne sytuacje z przeszłości nas czegoś nauczyły. Od dłuższego czasu jest fajna atmosfera, nie psujmy tego znów
Jak napisała OTJ, to jest forum publiczne, każdy może wyrażać swoje zdanie, ale na szczęście nie każdy musi się do niego ustosunkowywać pewne rzeczy można przemilczeć
|
|
|
|
#2968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba tez polece bo jakies gogielki dla mojego R! ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- może to My jesteśmy stadem owieczek z 1 wilkiem ![]() Alliw - masz racje .tylko ze ja nie dam sie wkrecic w jakies ponizanie i tego typu sprawy . wyrazam swoje zdanie . i to tez nie bezpośrednio.
|
|
#2969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to o jaskini to tez bylo wyrazenie zdania? dobra nie wazne zresztą.. alliw fajny chłopaczek, szkoda ze moja A. nie znosi okularow/ czapek itd
Edytowane przez Amelie04 Czas edycji: 2014-04-28 o 18:54 |
|
|
|
|
#2970 |
|
Zakorzenienie
|
Alliw nasze milczenie bylo komentowane jako ignorowanie,wiec nie dogodxisz.Bo tak zle i tak niedobrze
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:01.

.. ale jestem pewna, ze np. w stosunku do mnie czy innej dzeiwczyny z wiekszym stazem taki komentarz by sie nie pojawil
chocby gory sraly i wolaly, jestem tego pewna 
)

kurde kiedy ja się w końcu ogarnę i tak zaplanuję dzień a właściwie wieczor żeby z Wami "pogadać"

to wysoki chłopak...
Dobrze, ze szpital mamy ulice dalej, to poleciala na ostry dyzur, bo w ogole nie szlo wyciagnac, tak swinstwo wlazlo. Wycieli kawalek paznokcia, wyciagneli, zastrzyk przeciwtezcowy i opatrunek. Bedziemy wspominac te urodziny
mam nadzieję, że to wkrótce nastąpi