|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz6 - świętujemy Roczek (part II.)
Przeleciałam na szybko
Coś tu atmosfera gęstnieje, dziewczyny luuuuz ![]() Dziekuję ślicznie za życzenia dla mojego Kubusia Byłam dziś u gina - zarodek jest, serduszko bije Mam brać luteinę jak w poprzedniej ciąży Aaa Moderna, od nas dostał jeździk - pchacz z Kubusiem. W momencie jak było rozpakowanie to nas olał, potem się bawił troszke, był wożony i zdziwiony hehe Także zabawka jest fajna, ale pewnie miał dużo wrażeń i prezentow jak na 1 dzień ![]() Pozniej coś popisze ![]() ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Aha no i termin porodu na 22 grudnia także będę miała świeta, że ho ho! ![]() No i najwspanialszy prezent |
|
|
|
#2972 | |
|
Zakorzenienie
|
A my mamy pierwszy powazniejszy upadek na spacerze
biedny moj! ![]() na lesnej drozce, gdzie tez sa kamienie, upadl i zdarl sobie odrobine policzek i nabil guza na czole.. wygladal w pierwszym momencie jak Rocky ![]() poplakal pol minuty i dalej chcial biegac ![]() no ale do wesela sie zagoi ![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Cytat:
najwspanialszy prezent ever gratulacje
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2014-04-28 o 20:19 |
|
|
|
|
#2973 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Alliw Demeter super! Faktycznie lepszego prezentu na święta mieć nie można (: Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2974 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2975 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Chyba taki dzień bo Filip też spał do 8:15 a zawsze wstaję o 6
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuję za życzenia |
||||
|
|
|
#2976 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale te nasze dzieciaki szalone. Moja O. to taka zakręcona jest : nałożyła sobie wczoraj w domu na głowe wiaderko do piasku po czym postanowiła pochodzić a że nic nie widziała to najpierw czołem o szafke od której się odbiła i upadła na plecy oczywiście waląc tyłem głowy o podłogę było więcej darcia niż obrażeń (mały guz na czole) później spacerowała już bez wiaderka
15-07-2006 od 13-04-2013 najszczęśliwsza mama na świecie http://suwaczki.slub-wesele.pl/201304134865.html Edytowane przez anika_s Czas edycji: 2014-04-28 o 20:26 |
|
|
|
|
#2977 |
|
Zadomowienie
|
Demeter, naj, naj, najpiękniejszy prezent! !!!
|
|
|
|
#2978 |
|
Wtajemniczenie
|
ide prasować ! - jak ja tego nie lubieeeee
|
#2979 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo daleko mieszkamy. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale historia przezabawna
|
|
#2981 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wow. ostatnia chyba?! owszem ![]() ![]() ![]() Okulary zawodowe. i fryzura przedszkolna ![]() (btw uwielbiam Twoje foty i dużo LM na nich )Cytat:
![]() ![]() moja ziomalka ![]() ![]() uwielbiam!!!! no i piękna data porodu! Cytat:
![]() ![]() (kiedy mój mnie tak zaskoczy... )
|
|
|
#2982 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() CHłop fundnął pizze przy wypłacie;p najadłam się jak gupia, a teraz nic mi sie nie chce....napiłam sie 3 łyki piwa, a teraz trzeziweje;p bo musze napisac cenzurki na jutro.... jak dziecko, co lizaka nie jadło rok;p |
|||||
|
|
|
#2983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
słodziak |
|
|
|
|
#2984 |
|
MBZ♥
|
Demeter, aaaa
Piękna data urodziny mojej Mamy![]() Alliw ależ MarJano wydoroślał Nestelle, czekoladaslina: brzmi pysznie i relaksująco ![]() Agatko, zaciskam kciuki jak tylko potrafię Pani, moje stópki już super-czas na Twoje!!!!!! Jola, spełnienia marzeń Kochana Moderna utul Marssella od nas
|
|
|
|
#2985 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2986 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2987 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() my tez mamy ten jezdzik Cytat:
i nie tylko ja |
||
|
|
|
#2988 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
bidulek Cytat:
Cytat:
ale swoją drogą musiało to zabawnie wyglądać, jak chodziła z tym wiaderkiem ![]() Cytat:
(akurat tę apaszkę dostałam w gratisie do aniołka, troche malo męska )Cytat:
Cos na rozluźnienie, apropos ostatnie rozmowy o natręctwach ![]() http://www.youtube.com/watch?v=ImDMgrpzWnk W imieniu Janka - dziękuję |
|||||||
|
|
|
#2989 |
|
MBZ♥
|
Agnjeska, u nas podobnie, Zosia ma więcej par od B
![]() Monika mam nadzieję, że jednak uda Wam się pojechać ![]() Monicca i jak Fifi reaguje na kotka? ![]() Brawo za spanko ![]() Anika, no w końcu ucałuj Panią Budowniczą-wiaderkową od nas ![]() Klementyn to widzę, że jakbyś poszła na imprezę z dyszką to byś i humorek miała i jeszcze resztę przyniosła ![]() ![]() Nestelle, skąd Ty znasz takie kawały? ![]() OTJ za nockę![]() Zosia narazie-odpukać po szczepieniu ok jak zwykle więcej jadła i spała. Jak mnie nie było to poszła z tatusiem na plac zabaw, potem nakarmić ptaszki, potem z piechem-jak wróciłam to dostałam mega buziaka, był też mega mokry![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Alliw, masz rację, że szkoda atmosfery. Ale czasem ciężko przejść bez skomentowania. Na szczęście wizaż ma na to sposoby. Szkoda tylko, że nie działa na cytowanie. |
|
|
|
#2990 |
|
Wtajemniczenie
|
Kobietki ja mykam do wyrka
, chłop pojechał na piłkę a ja już padam na pysk. Rano pobuda , O. do cioci a my do pracy . Później szczepienie i obiecuję że jutro wieczorkiem się pojawię Miłej nocy dla Was i Waszych Pociech
|
#2991 |
|
Zakorzenienie
|
zaszalane
![]() wciąż czekam na foto Pudziana heh... mam nadzieję, że w końcu dotrę. zaszalałaś czy klasykiem poleciałaś? Tak na fali gorączki, sepsy itp... dziś T. po drzemce obudził się z gorączką. Tym razem nie czekałam i poszliśmy, na szybkości, do doktorki. dziecko temperatura (39,7), katar po obojczyk (tak, dotąd nie mieliśmy prawdziwego kataru ) i nic mu nie jest.Rano mamy zrobić cpr, mocz, etc.
|
|
#2992 |
|
Zakorzenienie
|
widzę, że jestem intruzem na tym forum i dajecie mi to odczuć w znaczny sposób, żebym sobie stąd poszła, nie martwcie się w ciągu kilku najbliższych dni was opuszczę...
|
|
|
|
#2993 |
|
MBZ♥
|
Anika, a kiedy będzie Cię więcej?
![]() Pani, ja mam albo czerwień albo frencz dziś czerwień-będę kusić Męża jak wstanie o konspektów![]() O rany, wysoka ta gorączka a spada po leku?Jak łapiesz siuśki? My do kubeczka, te woreczki jakieś trefne
|
|
|
|
#2994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2995 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio co prawda F. go nie pokazywałam, bo mamy go na tablecie a tableta zabrał tatuś ze sobą.
Ale wcześniej to było "miał, miał" cały czas a najbardziej to mu się podobało jak go suszarką suszyliśmy W ogóle to o tym kotku dowiedziałam się od córki Pani fotograf jak byliśmy na sesji ok 11 m-ca, hipnotyzowała F. tym Tomem i siedział, patrzył na tableta i ani się nie ruszał. |
|
|
|
#2996 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:jup i:Cytat:
Cytat:
?Cytat:
![]() nie chciałabyś ...... latem koniecznie sarpety-białe oczywiście!-do sandałów! obżartuch ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Alliw bo mi wcześniej nie zacytowało -ogromniasto zazdraszczam braku @ . Szczęsciara z Ciebie
|
|
#2997 |
|
Zakorzenienie
|
Demeter, a Ty teraz przy Kubusiu miałaś cc? Dobrze pamietam? To teraz tez pewnie, wiec na świeta juz w domku bedziecie
|
#2998 |
|
Zadomowienie
|
Hej
nadrabiam-str.95 ![]() Oliwka Anielka pięknota alliw dzięki za linki za Jankowe kroczki też bym chciała, żebyś miała małą Zosię. jak Janek taki śliczny to aż strach pomyśleć jaka będzie Zosieńka ![]() z gemini te próbki enfamilu? bo ja też mam sporo i nie wiem co z tym zrobićKlementyna jak chce pić wodę to ja bym soków nie dawała, no chyba że okazjonalnie, ale znowu bałabym się, że potem wody nie zechce. Tata kupił małemu coś takiego: http://www.bangla.babyonline.pl/opin...us-rozne-smaki w składzie ma 100% różnych owoców(w zależnosci od smaku) +wit.C i aromaty. Karolowi bardzo smakowało, sam to wysysał z torebki tylko zastanawia mnie jak może być 100% owoców skoro jest jeszcze wit.C i aromat, które stanowią jakąś część tego musu... to wychodzi ponad 100% czegoś nie kapujeMaria i inne mamusie pracujące! nie miejcie wyrzutów sumienia, że nie nadrabiacie, bo nikt tu od Was tego nie oczekuje co do ubierania na noc to u nas body z krotkim+pajac ale to wszystko zależy od temperatury w mieszkaniu. zgadzam się z tym, że na wsi zimniej Monika jeszcze co do tej wit. D to ja przez jakiś czas zastanawiałam się czy w ogóle podawać, bo bardzo boję się przedawkowania (znam jeden przypadek). w końcu kapsułka+ spacery+mm czyli podobnie jak u Was a tu się okazuje że u JAkuba na granicy normy. ciekawe to Dragusia na tym weselu co my byliśmy była jeszcze dwójka maluchów. dziewczynka ok 4 miesięcy i jak się potem okazało rówieśniczka K (pewna byłam, że młodsza, na oko 9-10 miesięcy- łysolek, prawie bez zębów i strasznie ciągali ją za ręce a jej się nóżki plątały). ta malutka spała w wózku przy stole muzyka jej nie przeszkadzała a starsza padła ok 23 na rękachModerna w zimę też miałaś uchylone okno w tym pokoju gdzie śpisz z Marselkiem? jak nocowaliśmy u rodziców w zimę to w kuchni w dzień potrafiło być 11 stopni, a w moim dawnym pokoju kiedyś woda w grzejnikach zamarzła ale chyba to już kiedyś pisałamco do tych okien to powiem Wam, że ja czasem wolę się mocniej nakryć ale okno mieć uchylone i czuć świeże nocne powietrze. oczywiście do pewnego stopnia (Celsjusza ). w zimę mam pozamykane w nocy. raz się załatwiłam, bo całe lato śpimy przy otwartych drzwiach balkonowych a one stykają się z łózkiem i którejś nocy przyszło porządne ochłodzenie, zmroziło mnie i się pochorowałam. do tego zaszłam w ciąże tak mnie powiało ![]() oliwka bratowa jakaś nienormalna Poznanianki nie wybierajcie się do galerii City Center czy jakoś tak, bo pewnie remontują po obwaleniu się sufitu. dobrze, że to się stało jak nikogo nie było jak ja się boję kleszczy. nie wiem jak się powinno je wyciągać. jakieś cenne rady? spanikowałabym na pewnoo matuchno! ale długi post wyszedł dalej postaram się streszczać
|
#2999 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje ze to nic takiego.wysoka ta gorączka ...... Cytat:
ehhhhhhh mi się zachciało tez czerwonych przez Ciebie
|
|
#3000 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja jestem przewrazliwiona na punkcie gorączki, kaszlu ect od kiedy u J rvs podejrzewali (i z tego powodu mam ciężkie zycie w nl... jak słyszę słowo paracetamol to mnie cos bierze) u Was przynajmniej normalni lekarze są. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:55.

Coś tu atmosfera gęstnieje, dziewczyny luuuuz 
Także zabawka jest fajna, ale pewnie miał dużo wrażeń i prezentow jak na 1 dzień 

biedny moj! 

)

jak wstanie o konspektów