|
|
#1741 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rossmann cz. XXII
Ja chowalam ale ona pod moja nieobecnosc caly pokoj stawiala do gory nogami no bo przeciez niewymalowana nie wyjdzie a jej sie jakims cudem "zawsze gubi".. Wiec juz wole zeby to lezalo gdzies na widoku i miec spokoj. Takie uroki niestety.. Takze prosze o wyrozumialosc ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1742 | |
|
Zakorzenienie
|
A to nie wiedziałam, bo w internetach różne wersje. Długo/długie dla rzęs
? Chyba że długość. Ale i tak logiczniejsza nazwa mi się wydaje 4ll
|
|
|
|
#1743 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]() . Cudzesy zawsze lepsze ![]() .
|
|
#1744 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1745 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1746 | |
|
Zakorzenienie
|
Zoila, dokładnie
|
|
|
|
#1747 |
|
Makeup challenge winner
|
Dziś w R. minizakupy: eyeliner Wib0 i żółte tusze Lovely.
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2014-04-28 o 22:26 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1748 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja już nie wiem który mam tusz kupić, nad 4 się zastanawiam i dalej nie wiem
|
|
|
|
#1749 |
|
Wtajemniczenie
|
ImageUploadedByWizaz Forum1398716489.835468.jpg
Ktoras z was prosila o fotke linerow z miss sporty Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1750 |
|
Zakorzenienie
|
hej
ja mało się maluję.W tyg.z pudrami nie kupiłam nic, bo dziś w N.kupiłam podkład. jutro pójdę po jakiś tusz do r. A CZY BĘDZIE TAKA AKCJA Z PIELĘGNACJĄ?
|
|
|
|
#1751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też dziś się dowiedziałam, że jest serum do brwi, w Rossmanie, dobrze że zwróciłam uwagę ![]() Mało kto wiedział dopóki ostatnimi dniami ktoś nie zapytał czy serum do rzęs będzie w promocji . Sama wtedy dopiero o nim pomyślałam ![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- A sama nie wiem jak ma być ? To przez to opakowanie... mi jakoś tak lepiej pasuje
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
|
|
|
|
|
#1752 |
|
Zakorzenienie
|
Ile stron naprodukowałyście dzisiaj
U mnie w sumie skromnie dwa tusze 4d z Eveline bo mają takie dobre opinie, więc wzięłam je w ciemno, dwa cienie colour tatto z Maybelline-brązowy(kocham go od zeszłej proocji z listopada, a już się kończy)i turkusowy. Odżywka z Eveline ta z olejkiem arganowym. Przejrzałam Wasze posty i stwierdziłam że: w sumie szkoda że nie wzięłam lovely żółtego choć mam jeszcze jeden i że jak pójdę jutro może to wezmę chyba, zaciekawiłyście mnie zielonym Wibo oraz koniecznie chcę cień w kredce z lovely, mimo że cieni to mam w domu z 10 pudełek a i tak nie używam.Czy korektor do brwi z Eveline się łapie na promo? Kłapouszek -piękne zbiory ja tez kupuję dużo na pudrach 120 zł dziś w rossmanie 45 zł w Naturze 20 i konca nie widać, ale ja tylko na takich promocjach kolorówkę kupuję
|
|
|
|
#1753 |
|
Raczkowanie
|
mogę powiedzieć jedno jesteście MEGA
![]() weszłam tylko zobaczyć jakie tusze polecacie, a już chcę kredkę, z kilka tuszy no i odżywka mi się marzy jak tak dobra cena, i 100zł nie moje ![]() no i oczywiście te kredki z lovely (cień) tez chcę, tylko poco jak ja tylko kreskę daje, ale jak zobaczę to będą moje !!! o ile coś dorwę bo u mnie to gole szafy w większości, portfel się cieszy
Edytowane przez Ingusia_sz Czas edycji: 2014-04-28 o 22:29 |
|
|
|
#1754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
|
|
|
|
|
#1755 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja wlasnie tez tylko wtedy. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Oddam ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1756 |
|
Zakorzenienie
|
A dla mnie sytuacja kłapouszka jest nie do pomyślenia. Nie wyobrażam sobie, żeby ktokolwiek grzebał w moich rzeczach
|
|
|
|
#1757 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1758 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
podczytuję Was już od dawna, aż wreszcie postanowiłam się zarejestrować na Wizażu, to mój pierwszy post bardzo lubię ten wątek, a teraz w czasie promocji pędzicie z prędkością światła również chciałam podzielić się swoimi zakupami. Do tej pory z kolorówki używałam tylko tuszu do rzęs, podkładu, błyszczyka (ale też nie miałam w tym zakresie jakiegoś dużego doświadczenia) oraz lakierów do paznokci (uwielbiam ) . Jeszcze zanim pojawiły się informacje o promocji sprawiłam sobie Airy Fairy (inspiracja Forum) - pomadka jest świetna! 1. puder sypki Manhattan 2. róż z jedwabiem Wibo 3. podkład Manhattan Clearface Perfect Mat 4. podkład Miss Sporty So Clear 5. tusz Max Factor Masterpiece Max - chciałam wypróbować któryś z tuszy z oferty Max Factora, dużo dobrego się o nich naczytałam i wybór był ciężki. Po głowie chodził jeszcze któryś z Maybelline (z One by one jestem zadowolona), ale powiedziałam sobie STOP ![]() 6. cienie Maybelline Color Tattoo - One and one bronze i Pernament taupe 7. tusz Lovely Curling Up - ten akurat już kiedyś używałam i byłam zadowolona Nie pozostaje nic innego jak testować zdobycze z następne tury być może skuszę się na wychwalaną szminkę Wibo Eliksir nr 5, i zapewne na jakiś lakier - na nich mogłabym przepaść, uwielbiam lakiery. Ale ponieważ nie chcę zbytnio szaleć, wybór padnie pewnie na któryś z kolorków Rimmel Salon Pro, mam dwa z tej serii i są świetne ![]() dobrze że zakupy pod hasłem "oczy" zrobiłam dziś, teraz zakaz wstępu do Rosska na tydzień
Edytowane przez Milagros_90 Czas edycji: 2014-04-28 o 22:55 |
|
|
|
#1759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie tak samo, dziwne tłumaczenie dla mnie, że kupuje się dla siostry, żeby nie podbierała droższych rzeczy. Drzwi na klucz/ szafka na klucz. Rozmowa. Ewentualnie odpalam jej ze dwa tusze i coś tam i siema, reszta moja.
|
|
#1760 |
|
Raczkowanie
|
Dziś w biegu między pracą a uczelnią byłam w R. w Galerii Krakowskiej. Po prostu tragedia!
a ja chciałam tylko jeden color tattoo może jutro po pracy zajrzę do Wandy albo Plazy, oby coś było...
|
|
#1761 |
|
Rozeznanie
|
Boże czemu ja odwiedzam ten wątek, teraz to ja chce mieć Color Tattoo - mam nadzieję że go znajdę
! (pomijając fakt że bardzo rzadko używam cieni, ale żadne mi nie odpowiadają do końca i muszę znaleźć w końcu swój ideał ;D) Jutro z rana przed uczelnią biegnę do Rossmanna, tym razem innego, a nie to co dziś - pustki w szafach, nawet podkładów nie uzupełnili.edit. wzięłabym jeszcze L4L ale mnie nie stać -.- Edytowane przez Linanna Czas edycji: 2014-04-28 o 22:46 |
|
|
|
#1762 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Polecamy sie :P Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za to szarego nie polecam jak coś.
|
|
|
|
|
#1765 | |
|
Rozeznanie
|
kłapouszek, zbiory masz wyśmienite
sama bym takie chciała ![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1766 |
|
Zadomowienie
|
Ja chyba od Color Tattoo wolę Rimmel w kremie, właśnie potestowałam na skórze i super smarowanko, żadnych grudek, szybko wysycha a jak wyschnie to nie da się g0 zetrzeć (dopiero mydło i woda), można nałożyć kilka warstw i nic się nie kulkuje (jak np. fi0let Color Tattoo)... nie wiem jak z trwałością cały dzień ale na oko będzie trwały bo kolor tak jakby wysycha odparowując nadmiar tego mokrego i zostaje sam dobrze przyklepany pigment (aż wlazł mi w pory skóry)
szkoda tylko że taka uboga i dość kiepska paleta kolorów (same burasy i mało twarzowe srebro) |
|
|
|
#1767 |
|
Zakorzenienie
|
W jakiej cenie wychodzi
Max Factor Mastepiece Max? Maybelline Collosal? |
|
|
|
#1768 |
|
Wtajemniczenie
|
Wpadłam dzisiaj rano do rossmanna i kupiłam wszystko to co chciałam. 3 tusze do rzęs, 4 eyelinery i 3 kredki. Super
Teraz jeszcze tylko pomadka.
|
|
|
|
#1770 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() nie zgodzę się, że to ten wiek, bo kurde ja będąc w liceum też miałam starsze siostry i jakoś swoich kosmetyków uzywałam. Ten wiek to moze być w podstawówce, kiedy to takie wow i dorosłe jest, no ale przevież sie swoich kosmetyków nie ma, to się ukradkiem podprowadzi. Ja bym nie uginała sie na twoim miejscu i postawiła jasne granice. Predzej czy później do niej dotrze, ze jak swoich kosmetyków nie szanuje to jej problem juz. |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.

ja tez kupuję dużo na pudrach 120 zł dziś w rossmanie 45 zł w Naturze 20 i konca nie widać, ale ja tylko na takich promocjach kolorówkę kupuję

może jutro po pracy zajrzę do Wandy albo Plazy, oby coś było...
! (pomijając fakt że bardzo rzadko używam cieni, ale żadne mi nie odpowiadają do końca i muszę znaleźć w końcu swój ideał ;D) Jutro z rana przed uczelnią biegnę do Rossmanna, tym razem innego, a nie to co dziś - pustki w szafach, nawet podkładów nie uzupełnili.