Rossmann cz. XXII - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-28, 22:12   #1741
klapouszek29
Wtajemniczenie

GG do klapouszek29 Send a message via Skype™ to klapouszek29
Dot.: Rossmann cz. XXII

Cytat:
Napisane przez Stace Pokaż wiadomość
Ja wredne stworzenie jestem i gdzieś bym schowała

Ja chowalam ale ona pod moja nieobecnosc caly pokoj stawiala do gory nogami no bo przeciez niewymalowana nie wyjdzie a jej sie jakims cudem "zawsze gubi".. Wiec juz wole zeby to lezalo gdzies na widoku i miec spokoj. Takie uroki niestety.. Takze prosze o wyrozumialosc

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
klapouszek29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-28, 22:12   #1742
Stace
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Producent uzywa nazwy long 4 lashes
A to nie wiedziałam, bo w internetach różne wersje. Długo/długie dla rzęs ? Chyba że długość. Ale i tak logiczniejsza nazwa mi się wydaje 4ll

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-28, 22:13   #1743
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez klapouszek29 Pokaż wiadomość
Ja chowalam ale ona pod moja nieobecnosc caly pokoj stawiala do gory nogami no bo przeciez niewymalowana nie wyjdzie a jej sie jakims cudem "zawsze gubi".. Wiec juz wole zeby to lezalo gdzies na widoku i miec spokoj. Takie uroki niestety.. Takze prosze o wyrozumialosc

A tam, akurat gubi, liczy na drapane . Cudzesy zawsze lepsze .

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-28, 22:14   #1744
_czarny_kot
Zakorzenienie

Cytat:
A mnie jakos nie korci dior itp. Dawac 200zl za tusz, wole wiecej tanszych potestowac, cala frajda dla mnie

co kto lubi niektórzy wolą kupić jeden produkt z wyższej półki, a niektórzy kilka tańszych
_czarny_kot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-28, 22:15   #1745
klapouszek29
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
A tam, akurat gubi, liczy na drapane . Cudzesy zawsze lepsze .

Oczywiscie, podejrzewam ze marnej zlotowki nie wydaje , tylko na inne ☠☠☠☠☠☠☠y przeznacza ale nie chce mi sie z gowniara użerac.. Mam nadzieje ze z tego wyrosnie.

Stary 2014-04-28, 22:16   #1746
Stace
Zakorzenienie

Zoila, dokładnie

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stary 2014-04-28, 22:16   #1747
cosmetix
Makeup challenge winner

Dziś w R. minizakupy: eyeliner Wib0 i żółte tusze Lovely.

Edytowane przez cosmetix
Czas edycji: 2014-04-28 o 22:26
cosmetix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-28, 22:18   #1748
Stace
Zakorzenienie

Ja już nie wiem który mam tusz kupić, nad 4 się zastanawiam i dalej nie wiem

Cytat:
No tengas miedo a volar
Stary 2014-04-28, 22:21   #1749
klapouszek29
Wtajemniczenie

ImageUploadedByWizaz Forum1398716489.835468.jpg

Ktoras z was prosila o fotke linerow z miss sporty

Stary 2014-04-28, 22:24   #1750
Iwona 25
Zakorzenienie

hej
ja mało się maluję.W tyg.z pudrami nie kupiłam nic, bo dziś w N.kupiłam podkład.
jutro pójdę po jakiś tusz do r.
A CZY BĘDZIE TAKA AKCJA Z PIELĘGNACJĄ?
Iwona 25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-28, 22:25   #1751
scrabble1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rotkohl Pokaż wiadomość
nie ma odpowiedniej emotki na wizażu nawet

ale mnie przestraszyłaś, od razu poleciałam swoje zobaczyć, bo nawet nie wiedziałam ze jakieś wersje są dobrze że nie zostawiłam, tylko zabrałam do domu ze sobą, bo bym do Tż dzwoniła zeby mi sprawdził co kupiłam

zacznijmy od tego ze mało kto wie co to wogóle jest

Ja też dziś się dowiedziałam, że jest serum do brwi, w Rossmanie, dobrze że zwróciłam uwagę

Mało kto wiedział dopóki ostatnimi dniami ktoś nie zapytał czy serum do rzęs będzie w promocji . Sama wtedy dopiero o nim pomyślałam

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

Cytat:
Taki OT - bo wszyscy piszą L4L, a moim zdaniem to się nazywa tak jak ty napisałaś, bo nie wiem co miałaby znaczyć ta pierwsza nazwa
A sama nie wiem jak ma być ? To przez to opakowanie... mi jakoś tak lepiej pasuje

Konkursomaniactwo '15
"Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
scrabble1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-28, 22:26   #1752
bleuclair
Zakorzenienie

Ile stron naprodukowałyście dzisiaj U mnie w sumie skromnie dwa tusze 4d z Eveline bo mają takie dobre opinie, więc wzięłam je w ciemno, dwa cienie colour tatto z Maybelline-brązowy(kocham go od zeszłej proocji z listopada, a już się kończy)i turkusowy. Odżywka z Eveline ta z olejkiem arganowym. Przejrzałam Wasze posty i stwierdziłam że: w sumie szkoda że nie wzięłam lovely żółtego choć mam jeszcze jeden i że jak pójdę jutro może to wezmę chyba, zaciekawiłyście mnie zielonym Wibo oraz koniecznie chcę cień w kredce z lovely, mimo że cieni to mam w domu z 10 pudełek a i tak nie używam.
Czy korektor do brwi z Eveline się łapie na promo?
Kłapouszek -piękne zbiory ja tez kupuję dużo na pudrach 120 zł dziś w rossmanie 45 zł w Naturze 20 i konca nie widać, ale ja tylko na takich promocjach kolorówkę kupuję
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-28, 22:27   #1753
Ingusia_sz
Raczkowanie

GG do Ingusia_sz

mogę powiedzieć jedno jesteście MEGA
weszłam tylko zobaczyć jakie tusze polecacie, a już chcę kredkę, z kilka tuszy no i odżywka mi się marzy jak tak dobra cena, i 100zł nie moje
no i oczywiście te kredki z lovely (cień) tez chcę, tylko poco jak ja tylko kreskę daje, ale jak zobaczę to będą moje !!!
o ile coś dorwę bo u mnie to gole szafy w większości, portfel się cieszy

bloga mam też ja

Edytowane przez Ingusia_sz
Czas edycji: 2014-04-28 o 22:29
Ingusia_sz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-28, 22:27   #1754
scrabble1
Zakorzenienie

Cytat:
Z tego wzgledu ze 3/4 moja siostra rozpieprzy gdzies w diably. A to zgubi w szkole a to na wycieczce a to cos, wieczny problem. W domu nie wyjdzie bez makijazu to juz wole zeby te tanie lezaly na widoku zeby mi nie grzebala w poszukiwaniach bo jakby mi zaczela uywac tusz za 50zl to bym zabila, takze taniocha na straty dla siostry, bo to nieuniknione
Zazdroszczą takiej fajne siostry i tyle

Konkursomaniactwo '15
"Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
scrabble1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-28, 22:28   #1755
klapouszek29
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bleuclair Pokaż wiadomość
Ile stron naprodukowałyście dzisiaj U mnie w sumie skromnie dwa tusze 4d z Eveline bo mają takie dobre opinie, więc wzięłam je w ciemno, dwa cienie colour tatto z Maybelline-brązowy(kocham go od zeszłej proocji z listopada, a już się kończy)i turkusowy. Odżywka z Eveline ta z olejkiem arganowym. Przejrzałam Wasze posty i stwierdziłam że: w sumie szkoda że nie wzięłam lovely żółtego choć mam jeszcze jeden i że jak pójdę jutro może to wezmę chyba, zaciekawiłyście mnie zielonym Wibo oraz koniecznie chcę cień w kredce z lovely, mimo że cieni to mam w domu z 10 pudełek a i tak nie używam.
Czy korektor do brwi z Eveline się łapie na promo?
Kłapouszek -piękne zbiory ja tez kupuję dużo na pudrach 120 zł dziś w rossmanie 45 zł w Naturze 20 i konca nie widać, ale ja tylko na takich promocjach kolorówkę kupuję

Ja wlasnie tez tylko wtedy.

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

Cytat:
Napisane przez scrabble1 Pokaż wiadomość
Zazdroszczą takiej fajne siostry i tyle

Oddam

Stary 2014-04-28, 22:31   #1756
_czarny_kot
Zakorzenienie

A dla mnie sytuacja kłapouszka jest nie do pomyślenia. Nie wyobrażam sobie, żeby ktokolwiek grzebał w moich rzeczach
_czarny_kot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-28, 22:33   #1757
klapouszek29
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _czarny_kot Pokaż wiadomość
A dla mnie sytuacja kłapouszka jest nie do pomyślenia. Nie wyobrażam sobie, żeby ktokolwiek grzebał w moich rzeczach

Dla mnie tez, niestety ten wiek, poprostu trzeba przetrwac z nadzieja ze z czasem bedzie lepiej...

Stary 2014-04-28, 22:34   #1758
Milagros_90
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny
podczytuję Was już od dawna, aż wreszcie postanowiłam się zarejestrować na Wizażu, to mój pierwszy post

bardzo lubię ten wątek, a teraz w czasie promocji pędzicie z prędkością światła
również chciałam podzielić się swoimi zakupami. Do tej pory z kolorówki używałam tylko tuszu do rzęs, podkładu, błyszczyka (ale też nie miałam w tym zakresie jakiegoś dużego doświadczenia) oraz lakierów do paznokci (uwielbiam ) . Jeszcze zanim pojawiły się informacje o promocji sprawiłam sobie Airy Fairy (inspiracja Forum) - pomadka jest świetna! Z racji promocji postanowiłam zaopatrzyć się w kosmetyki, których byłam ciekawa, których do tej pory nie używałam lub na jakie szkoda mi było pieniędzy w regularnej cenie. Tym sposobem nabyłam:
1. puder sypki Manhattan
2. róż z jedwabiem Wibo
3. podkład Manhattan Clearface Perfect Mat
4. podkład Miss Sporty So Clear
5. tusz Max Factor Masterpiece Max - chciałam wypróbować któryś z tuszy z oferty Max Factora, dużo dobrego się o nich naczytałam i wybór był ciężki. Po głowie chodził jeszcze któryś z Maybelline (z One by one jestem zadowolona), ale powiedziałam sobie STOP
6. cienie Maybelline Color Tattoo - One and one bronze i Pernament taupe
7. tusz Lovely Curling Up - ten akurat już kiedyś używałam i byłam zadowolona

Nie pozostaje nic innego jak testować zdobycze

z następne tury być może skuszę się na wychwalaną szminkę Wibo Eliksir nr 5, i zapewne na jakiś lakier - na nich mogłabym przepaść, uwielbiam lakiery. Ale ponieważ nie chcę zbytnio szaleć, wybór padnie pewnie na któryś z kolorków Rimmel Salon Pro, mam dwa z tej serii i są świetne

dobrze że zakupy pod hasłem "oczy" zrobiłam dziś, teraz zakaz wstępu do Rosska na tydzień

Edytowane przez Milagros_90
Czas edycji: 2014-04-28 o 22:55
Milagros_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-28, 22:36   #1759
Karolllka7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iwona 25 Pokaż wiadomość
hej
ja mało się maluję.W tyg.z pudrami nie kupiłam nic, bo dziś w N.kupiłam podkład.
jutro pójdę po jakiś tusz do r.
A CZY BĘDZIE TAKA AKCJA Z PIELĘGNACJĄ?
W której naturze byłaś? Dużo ludzi? Dobrze zaopatrzona. Ja się jutro wybieram
Cytat:
Napisane przez _czarny_kot Pokaż wiadomość
Dla mnie tak samo, dziwne tłumaczenie dla mnie, że kupuje się dla siostry, żeby nie podbierała droższych rzeczy. Drzwi na klucz/ szafka na klucz. Rozmowa. Ewentualnie odpalam jej ze dwa tusze i coś tam i siema, reszta moja.
Stary 2014-04-28, 22:41   #1760
_Miranda
Raczkowanie

Dziś w biegu między pracą a uczelnią byłam w R. w Galerii Krakowskiej. Po prostu tragedia! Bałagan w szafach, produkty zmasakrowane, folie pozrywane... Nawet nie wzięłam do ręki koszyka, żeby się nie przeciskać, a i tak miałam problem z przejściem. Jeden chłopak śmiał się z tego co się tam dzieje cały czas chodząc i mowiąc 'co tu się dzieje, ja stąd idę, stratują mnie, podeptają, idęę' a ja chciałam tylko jeden color tattoo może jutro po pracy zajrzę do Wandy albo Plazy, oby coś było...
Stary 2014-04-28, 22:43   #1761
Linanna
Rozeznanie

Boże czemu ja odwiedzam ten wątek, teraz to ja chce mieć Color Tattoo - mam nadzieję że go znajdę ! (pomijając fakt że bardzo rzadko używam cieni, ale żadne mi nie odpowiadają do końca i muszę znaleźć w końcu swój ideał ;D) Jutro z rana przed uczelnią biegnę do Rossmanna, tym razem innego, a nie to co dziś - pustki w szafach, nawet podkładów nie uzupełnili.

edit. wzięłabym jeszcze L4L ale mnie nie stać -.-

Edytowane przez Linanna
Czas edycji: 2014-04-28 o 22:46
Linanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-28, 22:47   #1762
klapouszek29
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Linanna Pokaż wiadomość
Boże czemu ja odwiedzam ten wątek, teraz to ja chce mieć Color Tattoo - mam nadzieję że go znajdę ! (pomijając fakt że bardzo rzadko używam cieni, ale żadne mi nie odpowiadają do końca i muszę znaleźć w końcu swój ideał ;D) Jutro z rana przed uczelnią biegnę do Rossmanna, tym razem innego, a nie to co dziś - pustki w szafach, nawet podkładów nie uzupełnili.

Polecamy sie :P

Stary 2014-04-28, 22:50   #1763
Haggat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iselle Pokaż wiadomość
No nie wiem, niektóre babska osiągają chyba satysfakcję seksualną rozdziewiczając kosmetyki.
Ja dziś sobie kupiłam 5 tuszy (2 wersje Collosal, ostatni Lovely, Rimmel Scandaleyes superczarny i Maybelline Falsies piórkowy), szare cienie w kremie Rimmel, 2 eyelinery (Manhattan w pisaku i Eveline w kałamarzu), kajal Maybelline czarny i wpadł jeszcze brokatowy lakier SH za 15 zeta... i parę drobiazgów :P
I już 140 zł nie moje :O a i tak 2 rzeczy odłożyłam z powrotem na półkę (cienki liner Rimmel - wolę grube nie wiem po co brałam i biały cień Maybelline Tattoo - też nie wiem po co mi biały a baz pod cienie mam ze 3).
Tusze sprawdzałam przed wrzuceniem do koszyka i nieobfajdane wrzucałam, Maybelline to nawet znalazłam zakurzone na samym dole wszystko trzeba obejrzeć pod światło i najlepiej pod UV :P
Najbardziej mnie rozwaliły 2 gadające sobie ciumry i blokujące wszystkim dojście do półek - to centrum handlowe, kawiarni, KFC i zwykłych puf do siedzenia mają pełno to nie, trzeba było klachać i otwierać z nudów wszystko co znajdzie się pod ręką bo trzeba się czymś pobawić
Inna rzecz to laska otwierająca każdy jeden taki sam eyeliner Eveline - pewnie się spodziewała że w którymś zamiast tuszu znajdzie rozum...
stanęłam za nią jak cień i patrzyłam na ręce to skończyła macanie i polazła, dobrze że ja wzięłam swój eyeliner zanim podeszła ale kto wie, na pewno krówek jest na świecie więcej
u mnie ekspedientki też otwierają tusze, widziałam jedną z fioletowym Max Factor - musiała go otworzyć żeby powiedzieć klientce że on rozczesuje i pogrubia, bez otwierania pewnie nie skleciłaby zdania
moim zdaniem jeśli nie drogeria to producenci powinni zapieczętowywać kosmetyki, tak jak to widziałam dziś u Revlona - od razu widać czym bydło fajdało a co zostawiło w spokoju
no i oczywiście w lakierach Revlona znalazłam wciśnięty Wibo a w tuszach Eveline był 2000 Calories... ciekawe czy te fleje to tylko tak na wyjściu "do miasta" się zachowują, czy w domu też
Posikałam się
Stary 2014-04-28, 22:52   #1764
bleuclair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linanna Pokaż wiadomość

Polecam On and one bronze-jest boski, mięciutki i cudowny, czuj się skuszona za to szarego nie polecam jak coś.
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-28, 22:55   #1765
Linanna
Rozeznanie

Cytat:
Polecamy sie :P.
kłapouszek, zbiory masz wyśmienite sama bym takie chciała

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------

Cytat:
Napisane przez bleuclair Pokaż wiadomość
Polecam On and one bronze-jest boski, mięciutki i cudowny, czuj się skuszona za to szarego nie polecam jak coś.
no właśnie ten chce haha
Linanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-28, 22:55   #1766
Iselle
Zadomowienie

GG do Iselle

Ja chyba od Color Tattoo wolę Rimmel w kremie, właśnie potestowałam na skórze i super smarowanko, żadnych grudek, szybko wysycha a jak wyschnie to nie da się g0 zetrzeć (dopiero mydło i woda), można nałożyć kilka warstw i nic się nie kulkuje (jak np. fi0let Color Tattoo)... nie wiem jak z trwałością cały dzień ale na oko będzie trwały bo kolor tak jakby wysycha odparowując nadmiar tego mokrego i zostaje sam dobrze przyklepany pigment (aż wlazł mi w pory skóry)
szkoda tylko że taka uboga i dość kiepska paleta kolorów (same burasy i mało twarzowe srebro)
Iselle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-28, 22:56   #1767
ama09
Zakorzenienie

W jakiej cenie wychodzi
Max Factor Mastepiece Max?
Maybelline Collosal?
ama09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-28, 22:56   #1768
hey_stella
Wtajemniczenie

Wpadłam dzisiaj rano do rossmanna i kupiłam wszystko to co chciałam. 3 tusze do rzęs, 4 eyelinery i 3 kredki. Super Teraz jeszcze tylko pomadka.
hey_stella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-28, 22:58   #1769
Inspire
Kuźnia inspiracji

No zastrzelę nie maluję się cieniami, a Color Tatoo mi chodzi po głowie

WYMIANA
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-28, 22:58   #1770
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Taki OT - bo wszyscy piszą L4L, a moim zdaniem to się nazywa tak jak ty napisałaś, bo nie wiem co miałaby znaczyć ta pierwsza nazwa
ja już nie wiem jak sie pisze, sama pisałam 4LL ale potem patrze na wizażu inaczej to mysle pewnie źle pisze, na opakowaniu jest niejednoznaczne i nie wiem

Cytat:
Z tego wzgledu ze 3/4 moja siostra rozpieprzy gdzies w diably. A to zgubi w szkole a to na wycieczce a to cos, wieczny problem. W domu nie wyjdzie bez makijazu to juz wole zeby te tanie lezaly na widoku zeby mi nie grzebala w poszukiwaniach bo jakby mi zaczela uywac tusz za 50zl to bym zabila, takze taniocha na straty dla siostry, bo to nieuniknione

Jakbym miala tylko sobie kupic to bym kupila ze dwa trzy drozsze i juz.
ja czytałam to o siostrze i dla mnie to nie do pomyślenia, nie mozesz po prostu jej dać tych tuszy, a nie ona ma Ci grzebać. bo jak jej tak grzebać pozwolisz to nie bój sie i te które nie przeznaczone dla niej znajdzie.

Cytat:
Napisane przez scrabble1 Pokaż wiadomość

Ja też dziś się dowiedziałam, że jest serum do brwi, w Rossmanie, dobrze że zwróciłam uwagę

Mało kto wiedział dopóki ostatnimi dniami ktoś nie zapytał czy serum do rzęs będzie w promocji . Sama wtedy dopiero o nim pomyślałam

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------
ja sama dopiero dziś zaczełam o nim czytać i po 10 minutch poleciałam kupić

Cytat:
Dla mnie tez, niestety ten wiek, poprostu trzeba przetrwac z nadzieja ze z czasem bedzie lepiej...

nie zgodzę się, że to ten wiek, bo kurde ja będąc w liceum też miałam starsze siostry i jakoś swoich kosmetyków uzywałam. Ten wiek to moze być w podstawówce, kiedy to takie wow i dorosłe jest, no ale przevież sie swoich kosmetyków nie ma, to się ukradkiem podprowadzi. Ja bym nie uginała sie na twoim miejscu i postawiła jasne granice. Predzej czy później do niej dotrze, ze jak swoich kosmetyków nie szanuje to jej problem juz.
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości