|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.
20 stron w ciagu jednego dnoa?!
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.
Cytat:
![]() ![]() Chyba,że nie dotrzemy na oględziny,bo wiadomo,że na okazję to każdy się połasi...
Synuś ![]() Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#33 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#34 | |
Zadomowienie
|
no i w pissssdu ... przegralismy o 2,50 zł
![]() ![]() Może tak miało być ![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cytat:
Chyba czekamy do połówkowych ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Od kilku dni sobie poczytuje wasze posty na forum to i może się w końcu udzielę i dołączę do grona wrześniówek.
Nazywam się Natalia lat 24 tp 29.09. na razie nie wiadomo córa czy syn możliwe że okaże się 06.05 bo mam wtedy planowaną wizytę. Chodziarz ginekolog przez przypadek powiedziała że chyba syn wiec pewnie to sie potwierdzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
też sie dziś ujawniłam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
tymiina witaj
![]() Mam pytanie do dziewczyn ktore nie są po ślubie (i nie planują póki co) ![]() ![]() U nas ma byc raczej po Tzcie ale irytuje mnie troche to ze będe miala inne nazwisko niz moj syn ![]()
#38 | |
Zakorzenienie
|
Ja pierdziu. Zostawić Was na 2 godziny i proszę co się dzieje
![]() Witam się na nowym wątku ![]() Metka trzymam kciuki za domek, oby się spełniło ![]() Opilam się piwskiem ![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Cytat:
Moja koleżanka ma i jest nim zachwycona. Ze gondola duża, że wygodny dla dziecka i ponoć tak nagradzany wszędzie jest ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#39 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#41 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I moja dzidzia bedzie miala nazwisko tz i miałaby również bez planowanego ślubu. To tylko nazwisko. Przepraszam ze nie wyslalam was na nowy wątek ale włączyli internet. Watek jeszcze do poprawki i troche w nim brakuje muszę zaczac wpisywac co bedziemy mialy i troszke kolorystyke zmienić zeby nudno nie bylo. nowe mamusie prosze o wiadomosc na prywatna wiadomość z danymi na pierwsza stronę ( imie , wiek, termin porodu, i co będzie jak juz wiadomo) A nie nowe mamusie zeby nie pisax stare :p prosze o wypelnienie tabelki jaka płeć oczywiscie jezeli wiadomo. Uzupelnie jutro jak mi sie uda w tym przeprowadzkowym zamecie. A moze ktoras chętna by pomóc, w zamian upieke ciasto lub pomyje okna ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Liste plci bede uzupelbiac z tabeli tylko nowe mamusie moga napisac co bedzie w pw jak juz beda pisać ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
A ja tak myślę o tych wózkach i podoba mi się ten Tutek ale pojadę i oglądnę. Jak coś wpadnie mi w oko to się zastanowimy i tyle...
Meta super opcja z tym domkiem... Trzymam kciuki, aby się Wam udało... A jak do miasta tylko dwa kilometry to jak będzie pogoda to i można na pieszo się wybrać... Super... Ale bym już chciała jechać na Bejbikowe zakupki... Już sobie obiecałam, że w maju zaciągnę Małża do sklepów... Chociaż On twierdzi, że jeszcze czas... Ale nie wiadomo jak się będę czuła i czy dam radę latać w upale po sklepach... |
![]() ![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() prv zaraz dojdzie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#44 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Buuuu ale znajdziesz może coś jeszcze lepszego ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Poza tym witam wszystkie nowe mamusie. No i najważniejsze - zazdrosnicao - tak się cieszę z waszych wyników ![]() ![]() ![]() ![]() Ja już wykąpana, głowa umyta, więc naprawdę zmykam spać bo jutro jednak się nie zwlekę z łóżka ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#45 | ||||
Zakorzenienie
|
oj laski laski, pozaznaczałam parę postów, poszłam włosy myć, doczytałam, przeszłam na kolejną stronę i co? i nie mam co zaznaczać
![]() ![]() Cytat:
![]() witaj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() zjadłabym coś, ale nie wiem co. zrobiłam sobie pół kiśla żurawinowego wcześniej. o, zapewne coś o chlebie chiałam odpisać tej, która się kapła że nie ma, że ja teraz nie wiem czy mam, bo tż wciągnął pół na kolację ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
Witam się i ja na nowym wątku
![]() i witam nowe mamusie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Właśnie ale ze mnie
![]() Ja tez serdecznie witam nowe Mamusie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
MałaPaulina i Miminek przepraszam was, ale coś porobiłam w tabelce i moja długość dzieciątka przeniosła się na wasze tabelki. skasowałam to chyba, uzupełnijcie jeszcze raz
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Rozeznanie
|
Witam się w nowym wątku, witam nowe mamusie i zmykam spać. Dobranoc
![]()
![]() |
#50 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() przede wszystkim witam rowniez na nowym watku!czytam was kiedy moge ale pracujac ciagle zbyt duzo czasu nie mam,wiec zanim doczytam jest godzina jak teraz,nie chce sie juz pisac postow czesto ![]() ale tez sie chce pochwalic ![]() ![]() ![]() jedyne co sprawdzam to cisnienie,bo choc zawsze mialam w normie to teraz mi podskoczylo:/ no i ponoc po 20tyg moze.a ja zaczelam 22 wlasnie..czy ktoras z was ma problem z cisnieniem?co robicie by bylo ok czy lekarz cos proponuje wam?bo u mnie tylko kontrol.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#51 | |
Zadomowienie
|
Również się witamy w nowym wątku !!
![]() i urodził się mój siostrzeniec ![]() ![]() ![]() Strasznie jej zazdroszczę,że to już ![]() ---------- Dopisano o 05:52 ---------- Poprzedni post napisano o 05:50 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#52 | |||
Raczkowanie
|
Dzień dobry Mamusie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
A myślałam,że tylko ja nie śpię
![]()
#54 |
Raczkowanie
|
Witam się na nowym wątku
![]() I witam nowe Wrześniówki ![]() Dzisiaj mam usg połówkowe i już się stresuje. |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
Antana to prawda z tymi ciuszkami też tak sobie pomyślałam , ale wyszło tak tanio za tą pakę że i tak by mi się to zwróciło no ale nic musze szukać czegoś w sumie na jesień zima
![]() ![]() ![]() Witam serdecznie wszystkie nowe mamusie które się ujawniły w tym wątku i na końcu tamtego ![]() ![]() P.S po okropnym śnie w którym moja mama się powiesiła za balkonem z ćmikiem w ręku jakoś dochodzę do siebie ale obudziłam się i dosłownie szlochałam nie mogłam się ogarnąć ... ![]()
![]() |
#56 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() I witam Nowe Mamusie ![]() Ja dopiero dzisiaj doszłam do siebie po tej glukozie... na czczo 80, po 2 h 84 ![]() Także jest dobrze ![]() Ale........... Mam bakterie w moczu ![]() ![]() ![]() Wiem że kilka z Was też miało bakterie i czy też wyszły tak wysokie wyniki? Co mam robić? ![]() ---------- Dopisano o 07:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ---------- i opowiem mój sen... tyle co pamiętam w sumie ![]() Byłam gdzieś z Tżtem, i wszyscy "wciągali". Ja już też miałam ale dostałam opierdziel i nie mogłam i się poryczałam. O co chodzi???? Jeszcze coś tam było ale ten moment jest tak porypany że aż śmieszny. i bez kitu nie czaję o co w nim chodzi i skąd mi się wziął taki temat w głowie? i jeszcze płakałam że nie mogę?? no szok z tymi snami w ciąży.. jak nie seks z babcią kiedyś to teraz takie coś ![]()
#57 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
No masakra z tymi snami mi chyba ktoś coś dosypuję do kawy albo dodaję do kanapek , jak sie czasem budze to az musze sobie najpierw w łeb przywalić
![]() Ogólnie wczoraj jak sie położyłam to czułam obecność kogos w pokoju , wiecie jak się ma słaby wzrok to sie ma bardziej wytężony słuch i słyszy się wtedy tak dziwnie .. chyba jestem nawiedzona ![]() ![]()
![]() |
#59 |
Wtajemniczenie
|
witam sie i ja
![]()
#60 |
Raczkowanie
|
OBECNA !!!
![]() Koleżanki się rozszalały i poprzedni wątek migiem się zakończył ![]() Witam nowe mamusie! tymiina widzę, że tak samo mamy termin i przyszłą wizytę ![]() ZygaEffka wczoraj dałaś czadu z tymi zakupami, psiękne ubranka!!! Ciekawe, może i u nas będzie pierwsza w rodzinie księżniczka, no chyba, że kolejny księciunio ![]() ania9106 gratulacje dla świeżo upieczonej cioteczki maga9 witamy kolejnego fifolka, ! ojj do września może się wyrównać liczba chłopcy dziewczynki, bo a to jeszcze niektóre czekamy na wieści o płci, a to z dziewczynek robią się czasem chłopcy i odwrotnie hehe Mecia oby Wam się udało z tym domkiem. Ja mieszkam w bloku i niby mam wreszcie wymarzony balkon, ale póki co z niego nie korzystam, bo kochane gołąbki wiecznie mi go "brudzą". Przyszła wiosna i trzeba coś wymyślić na nie, bo nawet prania nie wysuszę grrrr.... a już strach posiedzieć, żeby mi coś oka nie zachlapało jak siedzą na belce wyżej. Odnośnie wózka to u nas padła propozycja, że dostaniemy po męża bratanku, o ile pamiętam to chyba ten X-lander, kolor taka a'la wojskowa zieleń. Tylko tak myślałam, że jeśli okazałoby się, że będzie dziewczynka to chyba wolałabym inny kolor. Póki co nie zapieram się, nie mówię NIE, bo to wiadomo będzie człowiek patrzył i z ekonomicznej strony. Jak nie wydam na wózek to będzie jeszcze na milion innych rzeczy kasa. Choć moja mama mówi, ze tato nie pozwoli bym miała stary wózek, bo jak to ja, jedna, ukochana córunia po 3 synach i żebym miała po kimś wózek... No zobaczymy, pomyślę, podumam, w razie coś tatkowi się wytłumaczy jak krowie na rowie, mnie posłucha ![]() Wczoraj miałam taki fajny dzień, obiadek zrobił i sernik na zimno, a dziś... Z rana mąż zapomniał kanapek do pracy, teraz ja zjadłam śniadanko małe do leków, oczywiście patrzę kanapki wszamałam, a leki leżą, no aż się boję wyjść z domu, bo nie wiem co jeszcze odpalę. Od rana jakoś mnie bańka naparza, a wieczór był taki... stosunkowo udany ![]() Aaaaa! Po świętach od razu było tu tak szalenie, pełno wieści o nowo ujawnionych płciach, ze nie zdążyłam Wam napisać co odwaliliśmy. Odjeżdżając na swięta do rodziców, poprosiłam męża by wyłączył z bezpieczników kuchenkę, bo mamy na prąd, a u kuzynki podczas burzy piekarnik się spalił, więc trochę byłoby szkoda. No i OK, wszystko sprawdzone, kwiaty podlane, drzwi zamknięte, toboły zapakowane, bo to dla jednych rodziców, a to dla drugich. Wracamy ze świąt mąż włącza bezpieczniki i mówi, kurde, uruchomiła się lodówka.? TAK, odjeżdżając wyłączył też lodówkę, a w kuchni czekała na nas kałuża wody, bo przecież cała lodówka się rozmroziła jak nie było nas chyba ze 4 dni. Jak dzwoniłam do domu tato pytał czy sąsiadów nie zalało, mówię no chyba nie, w końcu nikt w święta nie dzwonił;p A miałam przed świętami rozmrozić i umyć na świeżo lodóweczkę i teraz zamiast rozpakowywać torby miałam przymusowe jej mycie. Dobrze, ze jechaliśmy na święta to nie robiłam zapasaów, więc było pustawo, bo bym się chyba zapłakała jakby mi mięso pól tygodnia w szufladzie w wodzie stało. Ehhh mówię Wam człowiek czasem taki przymotany, ze hej! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.