|
|
#1831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXII
|
|
|
|
#1832 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mam obok pracy jednego rossmanna, w którym są zawsze pustki, jak w zeszłym tygodniu byłam po podkłady, to tylko pierwszego dnia było kilka dziewczyn, a np. ok. 16.00 w czwartek byłam jedyną klientką, a w piątek oprócz mnie kręciła się po sklepie tylko jedna babka; spokojnie sobie wszystko przejrzałam i musiałam wręcz szukać po sklepie ekspedientki, żeby mi wyjęła róż z szuflady (były dwie - jedna siedziała na kasie, a druga z tyłu sklepu układała towar na półkach);
dzisiaj tam zajrzę, może znowu będzie można w spokoju sobie cienie i tusze poogladać |
|
|
|
#1833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wlasnie mi kurier przywiozl biosilicę i dzwonil ze ma paczke dla pani Paulinki
|
|
#1834 |
|
Wredny kotecek
|
|
|
|
|
#1835 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1836 |
|
Wredny kotecek
|
Czemu polska to trzeci świat i nie mamy tak
![]() ![]() |
|
|
|
#1837 |
|
Raczkowanie
|
Przez Was a może dzięki Wam, kupiłam dzisia color tattoo on and on
bronze i dwie kredki z lovely, niebieską i turkusową. normalnie piękne. Pewna babka podchodzi do ekspedientki i się pyta jej, gdzie znajdzie szminkę nr 16, na co pracownica: ale o jaką firmę Pani chodzi? Bo mamy pełno szminek z tym numerem. Proszę ja opisać. Klientka - no taka twarzowa.
|
|
|
|
#1838 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1839 |
|
Raczkowanie
|
Zgadzam sie. Świetne rozwiazanie. I szczoteczki widac i pewność ze nikt wczesniej nie otwierał. A koszt plastikowego opakowania niewielki.
Ja myśle ze pracownicy zezwalający na otwieranie kosmetyków a czasem nawet na malowanie sie (!) liczą na to ze przy takiej promocji to i tak ktoś nieświadomy weźmie :/ przynajmniej za każdym razem nie musza sie kłócić z durnymi klientkami (nawet niewiem czy taka osobę ktora otwiera wszystko i wychodzi nazwać klientka bo w koncu przychodzi pomaca i nic nie kupuje )---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- [1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;46227691]To by było świetne, ale wystarczy nalepić naklejkę, tak jak w hebe, nie trzeba marnować tyle papieru.[/QUOTE] Naklejki czy inne zabezpieczenia i tak sa zrywane |
|
|
|
#1840 | |
|
Wredny kotecek
|
Cytat:
Jak była promocja na podkłady to nie mogłam się dostać do szafy burżuja bo dwie pracownice wybierały sobie korektory i podkłady, macały, doradzały sobie wzajemnie a jak jakaś baba podeszła czy może poprosić o pomoc to jedna poszła przewracając przy tym oczami
|
|
|
|
|
#1841 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
przyszła na chwile wczoraj druga pani cos poogladala w szufladzie (bo nawet nie dołożyła żółtych tuszy lovely pomimo tego ze na polce ich nie było) i zaraz uciekła z drugiej strony sie nie dziwie ten dziki tłum....
|
|
|
|
|
#1842 |
|
Wredny kotecek
|
Myślę że j_kaw sklepie zanim jogurt kupi to odrywa wieczko i wsadza palucha, jak można kupić w ciemno nie wiedząc czy ma duże kawałki owoców i czy jest smaczny
|
|
|
|
#1843 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez agata0212 Czas edycji: 2014-04-29 o 10:48 |
|
|
|
|
#1844 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam myślę ze to tylko prowokacja, nikt by się otwarcie na takim watku nie przyznał do macania kosmetyków.
mam dwa pytania ![]() ma ktoś porównanie miedzy pilnikiem fusswohl elektrycznym a Scholl? bo teraz jest promocja -40 na school w SP i mam bon minus 20, to w sumie wyniósł by mnie 80zł i nie wiem czy przy takiej obnizce nie skusić się na Scholl zamiast na fusswohl. Druga sprawa jak używacie tego serum long4lashes? tylko wieczorem czy dwa razy dziennie? nakładacie u nasady tak? |
|
|
|
#1845 |
|
Raczkowanie
|
a mnie wkurza brak koloru brązowego większości tuszów
o ile tym nieskopółkowym może nie opłaca się produkować innych kolorów to żal mi że taki loreal też nie wypuszcza brązowych tuszy.... chyba tylko jeden znalazłam ale nie ten który mnie interesował ![]() więc wybrałam coś z maybelline, tym razem rocket bo spodobała mi się jego mega szczota, a po pomalowaniu w domu się rozczarowałam bo efekt mizerny, taki dzienny - ładnie rozdzielił i uczesał mi rzęsy ale nawet po dwóch/trzech warstwach ciężko o porządny efekt na fali szału kupiłam oczywiście on and on bronze, ładne toto ale tak jak myślałam trochę zbyt ciepły odcień do mej bladej cery ale spodobała mi się jego kremowa formuła, także idę dziś i zaryzykuję kupując te nowe cienie lovely w kremie
|
|
|
|
#1846 |
|
Life is a drink ...
|
W Biedronce są brązowe tusze .. ale mimo, że mam ładne rzęsy to nie odpowiadają mi te tusze
|
#1847 |
|
Raczkowanie
|
wiem, kupiłam sobie
ten tusz od biedy ujdzie do takiego codziennego makijażu, ale skleja mi rzęsy co mnie wkurza
|
|
|
|
#1848 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
|
|
|
|
|
#1850 |
|
Life is a drink ...
|
mi tez z deka ... dlatego chce coś innego wiem, że w Oriflame mają brązowe maskary - ale myślałam, że moze Eveline lub Miss Sporty cos ma ... coś z tej bardzo taniej pólki :P
|
#1851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1852 |
|
Wtajemniczenie
|
W rossmanie w którym byłam, znajdowało się więcej maskar brązowych i niebieskich z max factor 2000 calorie, zaś czarną dostałam z szuflady i chyba nawet ostatnią sztukę.
Myślę, że miss sporty również ma brązowe maskary. Kupiłam do tuszu wszytkie kredki Lovely grube... i dostałam jakiś paragon do konkursu. Edytowane przez cedrowa Czas edycji: 2014-04-29 o 11:22 |
|
|
|
#1853 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bo rozumiem, że to te cienie w kredce?
|
|
|
|
|
#1854 |
|
Zakorzenienie
|
Poszłam po żel do brwi z Wibo, ludzi było dużo, więc wzięłam i poszłam do kasy. Teraz odkręcam, a tam cała szyjka uwalona
Spojrzałam jeszcze na cienie w kredce z Lovely ale na około 10 kredek wszystkie były zmacane, no ludzie
|
|
|
|
#1855 |
|
Zakorzenienie
|
Fajne te cienie w kredce Lovely
|
#1856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A serum raz dziennie, na noc po demakijażu
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
|
|
|
|
|
#1857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1858 |
|
Zakorzenienie
|
Jak chcesz to kup, chyba 4 zł mi wyszło
Nie ma dramatu ale nie ogarniam go, może z odżywką będzie lepiej. Za to ma fajną malutką szczoteczkę, przyda mi się w najgorszym wypadku do rzęs na dolnej powiece albo kiedyś przerobię na serum do brwi...
|
|
|
|
#1859 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Bulwersuję się, bo sama w pracuję w sklepie z kosmetykami. W każdym sklepie powinny być testery produktów. ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1860 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
długo byłam im wierna miss sporty chyba nie ma żadnej brązowej, z rimmela coś tam kiedyś widziałam no i maybelline ma sporo brązów ![]() jak piszecie że te kredko-cienie lovely takie fajne to chcę je coraz bardziej ale chyba nie było do nich testerów ? więc nie łudzę się że znajdę coś niewymacanego
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:35.

)
przyszła na chwile wczoraj druga pani cos poogladala w szufladzie (bo nawet nie dołożyła żółtych tuszy lovely pomimo tego ze na polce ich nie było) i zaraz uciekła 

ale spodobała mi się jego kremowa formuła, także idę dziś i zaryzykuję kupując te nowe cienie lovely w kremie

Bo rozumiem, że to te cienie w kredce?
06.09.2014