Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014 cz.27 - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-29, 12:12   #1231
cude
Zadomowienie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

ysia nie sądziłam, że makijaż może trwać 2 godziny, muszę przemyśleć swój plan dnia
A to rzucanie się na szyję

niulka_1985, plan na maj całkiem, całkiem

Ad rem, następna promo w R. od 5 maja.
Pisałam wcześniej, że po majówce w laboo jest 50% zniżki na wybrane produkty do ust i lakiery do paznkoci Teraz są tusze.

Kaigara, jeszcze raz wszystkiego najlepszego!

Soczewki..., noszę, ale nie wytrzymam w nich raczej całego dnia i jeszcze później nocy. Zastanawiam sie nad okularami. Mają 3 kolory - czarny (do garnituru TŻ), biały (do sukni) i czerwony (jeden z naszych kolorów), więc nie będzie raczej źle Zobaczę jeszcze.

Plan na maj:
Kupić buty, bieliznę, spinki do koszuli, dopinki do włosów, pończochy, wino, może biżuterię, zrobić księgę gości, wybrać prezenty dla rodziców, spisać protokół, rozdać większość zaproszeń.

W tesco będzie promocja na winko: Indomina i Alcanta - 2 butelki w cenie jednej za 27 zł. Ktoś pił? Dobre jest?

Edytowane przez cude
Czas edycji: 2014-04-29 o 12:20
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 12:20   #1232
Elrosa
Zadomowienie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Ysia, Kaigara - boskie relacje, przez Was nie mogę doczekać się własnego ślubu
Gratulacje jeszcze raz!

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Ooooo to tak jak mój, na wszystko ma czas a ja wymyślam Gdyby nie moja głowa i kalendarz który już się nie domyka, to byśmy zginęli przy tych przygotowaniach. Nie pamięta o niczym! Dlatego ja ogarniam większość spraw a jemu mówię jak krowie na rowie co i jak ma zrobić.

(...)

Jutro termin potwierdzeń, moja rodzina ogarnęła się prawie cała, nie mam info od 2 par. Znajomi potwierdzili w połowie, czekamy na resztę. Ale rodzina TŻ... luz blues, a po co dzwonić, po co potwierdzać... Nie wiem czy oni zapomnieli, czy mają nas w d... czy jak. Mama TŻ twierdzi że oni niezwyczajni takich rzeczy, że tam się może nie potwierdza? No jak się nie potwierdza? Nie mam słów, na szczęście tonie ja będę musiała dzwonić i pytać czy będą
Zupełnie, jakbym czytała o nas chyba z pięć razy mnie pytał, co właściwie będziemy załatwiać w USC, skoro ślub kościelny, potem ze trzy razy: a właściwie po co urlop w piątek mam brać, skoro do księdza w sobotę...
I z jego strony potwierdzeń też nie mamy prawie żadnych!

Cytat:
Napisane przez Szczeperka Pokaż wiadomość
Popieram! Nosze okulary ale nie wyobrażam sobie ślubu w nich
To chyba kwestia indywidualnego podejścia ja moje okulary lubię, prawie 20 lat mam je już na nosie i zdążyłam się przyzwyczaić. Faktycznie, bez nich w lustrze widzę kompletnie inną twarz. No, i tak serio zupełnie mówiąc, nie lubię soczewek. Nawet moje idealne czuję cały czas, gdy płaczę przesuwają się albo zachodzą łzami i długą chwilę widzę jak pod wodą - no, generalnie nie. W sumie K. ułatwił mi tylko decyzję, bo łamałam się pod wpływem generalnego "okulary są obrzydliwe i nie możesz ich mieć na ślubie".
Stary 2014-04-29, 12:31   #1233
Szczeperka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość

To chyba kwestia indywidualnego podejścia ja moje okulary lubię, prawie 20 lat mam je już na nosie i zdążyłam się przyzwyczaić. Faktycznie, bez nich w lustrze widzę kompletnie inną twarz. No, i tak serio zupełnie mówiąc, nie lubię soczewek. Nawet moje idealne czuję cały czas, gdy płaczę przesuwają się albo zachodzą łzami i długą chwilę widzę jak pod wodą - no, generalnie nie. W sumie K. ułatwił mi tylko decyzję, bo łamałam się pod wpływem generalnego "okulary są obrzydliwe i nie możesz ich mieć na ślubie".
Tak jak piszesz, to jest kwestia indywidualnego podejścia.
Ja po prostu ładniej wyglądam w soczewkach - noszę je tylko "od święta". Gdy czuję że jest za sucho używam kropelek lub po prostu zakładam nową parę i jest dobrze
Na makijażu próbnym byłam w soczewkach żeby zobaczyć czy nic mi nie będzie przeszkadzać. Nawet pierwszy raz do soczewek sztuczne rzęsy miałam i wszystko było idealnie przez 16h

Z okularów w dniu ślubu rezegnuję też z powodów praktycznych - odbijają światło i są z nimi problemy przy fotografiach...

Ignaś 11.03.2016
Szczeperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 12:31   #1234
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

Kaigara
ysia zazdraszam Wam kochane tych wspaniałych relacji i nadal czekam na więcej
Stary 2014-04-29, 12:36   #1235
201605100
Konto usunięte

Cytat:
Jakbym czytała o sobie
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 12:42   #1236
Grace O Malley
Raczkowanie

Nie mogę się ogarnąć, juz nadrabiam wątek z 3 różnych stron Niech tylko nastanie 1 maja

Miałam szalony weekend, zero czasu na kompa, ale widzę że relacje ślubne się pojawiły gratki dziewczęta!
Stary 2014-04-29, 12:46   #1237
cude
Zadomowienie

Ktoś robił spinki do koszuli. Jak wyszły? Nie pamiętam kto :/
Stary 2014-04-29, 12:59   #1238
Elrosa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cude Pokaż wiadomość
Ktoś robił spinki do koszuli. Jak wyszły? Nie pamiętam kto :/
Ja robiłam, ale wyszły tak sobie. Wydruk koniecznie musi być laserowy, ale mi i to nie pomogło, nie wiem czemu zaczął się rozłazić.
Stary 2014-04-29, 13:08   #1239
cude
Zadomowienie

Jak to wydruk zaczął się rozłazić? Czyli lepiej zamówić gotowe?

Przyszły zaproszenia!!!
Stary 2014-04-29, 13:10   #1240
kiss12550
Zadomowienie

Ysia,Kaigara- super relacje ślubne,mam nadzieję że moj ślub będzie tak samo wyjątkowy

Mam pytanie do dziewczyn które maja zageszczane rzęsy,chciałabym w nie zainwestować, zwłaszcza przed weselem ale co potem gdy już nie będę chciała ich mieć? Nie zniszczą się tak bardzo że już po prostu będę musiała je zageszczać?

Wysłane z mojego ST23i przy użyciu Tapatalka
kiss12550 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 13:13   #1241
Anesthesia
Wtajemniczenie

Ysia, Twoja relacja miażdży po całości! Czytałam na zajęciach i nie mogłam się oderwać To był chyba szalony i pełen śmiechu, ale piękny dzień Brama z TIRów musiała być mega!
A opowiesz kochana jeszcze raz jak to z tym kościelnym ślubem będzie? Bo ja się gubię szczerze powiedziawszy Przepraszam Bo zwykle kościelny jest z suknią, uroczysty itp, a cywilny skromniejszy. Czy Ty planujesz jeszcze bardziej idealnie wyglądać na kościelnym, mieć jeszcze piękniejszą suknię, drugą imprezę i jeszcze więcej atrakcji? I kiedy ten dzień nastąpi?
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 13:17   #1242
persephone1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kiss12550 Pokaż wiadomość

Mam pytanie do dziewczyn które maja zageszczane rzęsy,chciałabym w nie zainwestować, zwłaszcza przed weselem ale co potem gdy już nie będę chciała ich mieć? Nie zniszczą się tak bardzo że już po prostu będę musiała je zageszczać?

Generalnie zagęszczanie polega na tym, że do każdej twojej naturalnej rzesy dokleja się u nasady jedna, dwie trzy (zalezy od metody i tego jaki efekt chcesz uzyskać) sztuczne. Jak rośnie ci rzesa to rosnie z ta sztuczną. A jak wypada (kazda rzesa żyje do max 80 dni) to wypada z ta sztuczna. Na jej miejsce oczywiscie pojawia sie nowa za jakiś czas. Wiec po pewnym czasie efekt zageszczenia jest corac gorszy i dlatego uzupełnia się. Jesli nie to wkoncu jak cykl naturalnych rzes sie skonczy to nie bedziesz miec juz i sztucznych. Mozna tez isc na sciagniecie rzes zaraz ja stwierdzisz, ze juz i tak efektu nie ma.
persephone1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 13:21   #1243
kiss12550
Zadomowienie

Perse- bardzo dziękuję za odpowiedź kusi mnie zazagęszczenie rzes ale później wolałabym wrócić do swoich naturalnych , stąd to pytanie

Stary 2014-04-29, 13:23   #1244
persephone1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kiss12550 Pokaż wiadomość
Perse- bardzo dziękuję za odpowiedź kusi mnie zazagęszczenie rzes ale później wolałabym wrócić do swoich naturalnych , stąd to pytanie

nie ma za co. Polecam - efekt jest super. Mojemu narzeczonemu się rzesy strasznie podobają. I w każdej chwili mozesz je zdjąć jak coś.

Tylko poczytaj opinie o salonach gdzie je robią - wybierz najlepszy

Edytowane przez persephone1
Czas edycji: 2014-04-29 o 13:24
persephone1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 13:25   #1245
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

ysiacudna relacja, 100% Ciebie w niej :p cieszę się jak wariatka z każdego zdania nowej PM dajesz mi nadzieję na to, że nasz cywilny też zostanie odebrany jako fajny i romantyczny

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 13:33   #1246
kiss12550
Zadomowienie

Perse- to na pewno, popytam wsrod znajomych i wtedy dopiero jakiś salon wybiorę,mam nadzieję że nie będę żałować

Stary 2014-04-29, 13:43   #1247
Opiumalfa
Zakorzenienie

Super Ysia, czekam na wiecej!

Jak wam sie podobaja takie podziekowania dla rodzicow?
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 13:48   #1248
czekooczekolada
Zakorzenienie

hej. przedwczoraj mieliśmy krótką sesję narzeczeńską

Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
4,5mm ale nie wiem czy to był dobry pomysł żeby je nosić razem... dam sobie jeszcze chwile czasu, jak się nie przyzywczaje to zmniejszam pierścionek i zakładam na lewą rękę
ysia widzę że dałaś czadu na ślubie
odnosnie zareczynowego, to ja bym wlasnie nie nosila z obraczka. jakos mi to nie pasi ;P

Cytat:
Napisane przez asia1206 Pokaż wiadomość
Nie chce straszyć ale czy czytałyście co w składzie ma odżywka Long 4 Lashes-podobno efektem ubocznym Bimatoprostu jest właśnie wzrost rzęs
Ja chyba podziękuję-ale polecam przeczytać o tym składniku-podaje linka

http://bazalekow.mp.pl/leki/doctor_subst.html?id=4526

U mnie dzisiaj 150 DDŚ
nie popadałabym w paranoję. czy jest w dzisiejszych czasach cos co nie ma skutków ubocznych, jest nieszkodliwe, czy coś ? na kazdego może inaczej to działać, ja kupię i tak, jak zacznie mi sie coś dziać to odstawie i po problemie
i albo ja jestem slepa, albo nie widze komentarzy zadnej __kreski__

Cytat:

Przyszły zaproszenia!!!
poka poka !

Cytat:
Ja robiłam, ale wyszły tak sobie. Wydruk koniecznie musi być laserowy, ale mi i to nie pomogło, nie wiem czemu zaczął się rozłazić.
ale świetne !!

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-04-29, 13:50   #1249
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Ja nie czuję tego przekazu Dla mnie to jest taki pokaz ich miłości, a nie podziękowanie - dużo się całują, przytulają...
Stary 2014-04-29, 13:58   #1250
sensuall
Zadomowienie

Cytat:
Właśnie wstyd!Moja mama wjechała w przysłowiową upę dowódcy żegługi śródlądowej przed samym ślubem( podsumowała to słowami "jak już się pukać, to nie z byle kim") cały przód rozwalony. Jechaliśmy tym autem do ślubu, to co się dało posklejała, resztę zasłoniłam dekoracją z kwiatów.

Stoimy ze świadkami i moimi rodzicami pod urzędem, świadkowa pyta gdzie był zderzak uderzony, a ja w sukni z welonem lecę żeby pokazać i wołam:

"PATRZY! Tu mamusia przyj***ała"!

A mamusia ze stoickim spokojem do świadka : "Tak, córka lubuje się w takiej wojskowej retoryce"

Jak do mnie dotarło co zrobiłam myślałam że się spale ze wstydu
Twoje opowieści zbijają mnie z nóg

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Cytat:
Napisane przez ilussia Pokaż wiadomość
Dziewczyny, odnośnie przedłużania rzęs. Jak byłam ostatnio na mikro, to zapytałam o to. I Pani spytała czy mogę być uczulona na klej? Ja powiedziałam, ze raczej nie. Dla pewności zrobiła mi próbę za uchem. Stąd moje pytanie-znacie kogoś, komu "zaszkodziło" przedłużanie?
tak znam taką osobą. Sama jest kosmetyczką i przedłuża rzęsy. Mówila, że próbowała już róznych klejów ale niestety żadne się u niej nie zprawdzają. Ma czerwone gałki i swędzące, łzawią jej oczy strasznie.
Stary 2014-04-29, 13:58   #1251
Szczeperka
Wtajemniczenie

Cytat:

Mi się nie podobają Klimat za bardzo narzeczeńskiej sesji. Z tych kartek nie zawsze da się wszystko odczytać - tutaj nie rodzice są najważniejsi, a para... Nie za bardzo nadaje się to na podziękowanie rodzicom

Ignaś 11.03.2016
Stary 2014-04-29, 14:02   #1252
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

ysia swietne te Twoje relacje

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Ja nie czuję tego przekazu Dla mnie to jest taki pokaz ich miłości, a nie podziękowanie - dużo się całują, przytulają...
Nie jestem sama która zwróciła na to uwagę widziałam dużo podziekowań w tym stylu, ale było zdecydowanie mniej obściskiwania się, mnie się osobiście takie całusy co 2sekundy nie podobają moźe dlatego, ze my sie tak nie zachowujemy nigdy, nie mówiąc juz o tym, ze przy rodzicach jak damy sobie cmoka to jest juz wyczyn

Ten styl podziękowań jak najbardziej jest fajny, ale mniej calowania się, przytulania i będzie oki

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Edytowane przez pysia1987
Czas edycji: 2014-04-29 o 14:03
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 14:04   #1253
Lusiija
Zadomowienie

uploadfromtaptalk1398772981195.jpg Kocham was xD

Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 103 dni.
Planowana data porodu: 1 lipca 2020
Lusiija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 14:08   #1254
sensuall
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kaigara Pokaż wiadomość
Wow, ale super! Fajnie, że ta koleżanka się do Was dołączyła i że wszystko tak pięknie wyszło!

Spróbujcie im po prostu powiedzieć jak wygląda sytuacja. Jak są dobrymi znajomymi to zrozumieją na pewno

Ja noszę obrączkę i pierścionek razem. Welon miałam długi do samej ziemi, nawet trochę się po niej ciągnął, nie miałam trenu. Wszystkim bardzo się podobało i ładnie taki welon dopełnia stroju, ale! chodzenie później w tym welonie po kościele i na dworze podczas robienia zdjęć to była katastrofa! Mąż, na przemian ze świadkową, trzymał mi welon, ale wiatr robił swoje i ciągle czułam jakby chcieli mi wyrwać połowę włosów.
Podczas składnia życzeń trzeba uważać na: szminki i zbyt mocne uściski. Ja miałam na policzkach dwie czerwone kropki, moja fotografka wycierała mi potem policzki do zdjęć. Mocne uściski "na welonie" robiły to samo co wiatr. Głowa leciała mi do tyłu i czułam jak zaraz stracę włosy. Tylko jedna osoba uściskała mnie "pod welonem".

Na obiedzie było bardzo fajnie, okazało się że wszyscy się spóźniają, mimo tego że mieli bardzo dużo czasu. Musieliśmy czekać na kilka osób z najbliższej rodziny, więc mój mąż zaparkował obok restauracji i czekaliśmy aż świadek powie, że wszyscy są w restauracji gotowi wznieść za nas toast. Kiedy już tak się stało, to kamerzysta chciał zrobić ujęcia, że mąż otwiera mi drzwi i bierze na ręce. Więc zaparkowaliśmy pod samym wejściem, zrobiliśmy kilka ujęć do kamery i świadek przeparkował auto. Mąż wziął mnie na ręce i wniósł do restauracji. Tam był za nas toast, a świadek nawet zrobił mini-przemowę na naszą cześć. Było super!
Po obiedzie były ciasta i chodziłam między gośćmi i rozmawialiśmy. Było naprawdę bardzo miło. Jestem zadowolona ze wszystkiego, jedyne co było trochę niedopracowane to muzyka - leciała za cicho i dopiero jak wszyscy wyszli z restauracji to było ją słychać. Jedzenie było rewelacyjne! Wszyscy byli zachwyceni!

Bardzo dobrym, rozluźniającym pomysłem było robienie sobie fotek komórką. Niektórzy znajomi podczas składania życzeń wyskakiwali z komórkami i chcieli robić z nami fotki, gdzie każdy ma głupią minę. Wbrew pozorom to sprawiło że atmosfera zrobiła się bardzo przyjemna i było dużo śmiechu. Oczywiście mam także "selfie" w toalecie ze świadkową.

Ach i dodam koniecznie, że wszystkim bardzo podobał się ślub. Wielu znajomych płakało i wszyscy mówili, że bardzo do siebie pasujemy, że kazanie było cudowne i, że cała oprawa rewelacyjna!

Życzę każdej z Was takiego cudownego ślubu jak mój i gratuluję innym dziewczynom, które też brały w sobotę ślub! Bardzo dziękuję wszystkim za ślubne życzenia, przeczytałam wszystkie, ale za dużo byłoby cytowania.
Cieszę się, że wszysko poszło po Waszej myśli

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

Cytat:
Ceremonia cd.

Weszliśmy na sali, za nami świadkowie. Pani urzędnik miała mega ciepły głos, była przemiła, zapytała nas czy jesteśmy gotowi na takie zobowiązanie. Jeszcze nie skończyła mówić, a my już powiedzieliśmy że tak

Przy oświadczeniu trzymaliśmy się za ręce, Warszawiak mówił tak romantycznie że aż mi łzy stanęły w oczach, wspaniały moment który na pewno zapamiętam do końca życia!

Potem Panna Młoda i widziałam, że ja jako absolwent szkoły oficerskiej mam bardzo specyficzny ton wygłaszania czegoś publicznie. Dlatego bardzo się skupiłam żeby też powiedzieć tak ciepło, jakbym szeptała narzeczonemu na ucho....

...i jak nie ryknę, goście w śmiech, potem żartowali że się chcieli pochować go schronów na dźwięk mojego głosu....

Nie mniej goście byli zadowoleni, mówili że nigdy nie byli na tak romantycznym ślubie cywilnym! dostaliśmy mnóstwo życzeń, było pełno gości których się w ogóle nie spodziewałam i mega mnie wzruszyła ich obecność!!

Wyszliśmy, oczywiście ryż, zdjęcia, życzenia, cudownie!

Wsiadamy do auta, ruszamy, zagadaliśmy się w samochodzie z Warszwiakiem. Rozglądam się, a my w ogóle jedziemy inną drogą niż do restauracji. Patrze, a nagle wyjeżdżają dwa wielkie TIRy, przystrojone balonami i serpentynami i zastawiają całą 4pasmową drogę w poprzek w centrum Wrocławia! Myślałam że padnę! Okazało się że to pracownicy mojego taty (ma firmę transportową) i postanowili zrobić bramę, od rana dmuchali balony i ubierali auta! Wyściskaliśmy się, dostałam od nich kwiaty , byłam mega wzruszona !

Pojechaliśmy do resaturacji, ale to już później, bo jadę z Warszawiakiem odebrać kluce do naszego mieszkania
z teo co piszesz to miałaś mega fajny ślub I mi też dejsz wiarę w ślub cywilny
Stary 2014-04-29, 14:10   #1255
Aasikk
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lusiija Pokaż wiadomość
Załącznik 5665441 Kocham was xD

Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 103 dni.
cena była pomniejszona na półce czy przy kasie dostałaś rabat? ja wczoraj byłam w ross i cena na półce była normalna...
Stary 2014-04-29, 14:11   #1256
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Z podziękowań dla rodziców mnie się te podobają
http://m.youtube.com/watch?v=IAL310aazdI 4calusy w calym filmie...odjąc 2 i byłby film idealny

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 14:12   #1257
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Ysia, jesteś genialna.
I masz cudownie lekkie pióro, czekam aż wydasz pamiętniki, biorę w ciemno.
Hehe zgadzam się! Byłby bestseller jak nic!

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Ysia, Twoja relacja miażdży po całości! Czytałam na zajęciach i nie mogłam się oderwać To był chyba szalony i pełen śmiechu, ale piękny dzień Brama z TIRów musiała być mega!
A opowiesz kochana jeszcze raz jak to z tym kościelnym ślubem będzie? Bo ja się gubię szczerze powiedziawszy Przepraszam Bo zwykle kościelny jest z suknią, uroczysty itp, a cywilny skromniejszy. Czy Ty planujesz jeszcze bardziej idealnie wyglądać na kościelnym, mieć jeszcze piękniejszą suknię, drugą imprezę i jeszcze więcej atrakcji? I kiedy ten dzień nastąpi?
Na pewno tak będzie! Ja nie Ysia ale z tego co pamiętam to kościelny ma być w maju przyszłego roku, a suknia to rybka chyba?
Stary 2014-04-29, 14:13   #1258
201604261006
Konto usunięte

Dziękuję dziewczyny za opinie o obrączkach

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Zazdraszczam
Znalazłam z polecenia MUA, maluje fajnie i paznokcie robi. Jedyne, co mnie zastanawia, to to, że niechętnie zgodziła się na próbny, stwierdziła, że mi się nie opłaca. Zastanawiające

Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka
U mnie też mówiła że nie opłaca się robić bo one wiedzą co mają robić
Ale ja i tak pewnie pójdę.

Cytat:
Napisane przez Szczeperka Pokaż wiadomość
Klasyka Mamy podobne obrączki. I chyba nawet ten sam pierścionek zaręczynowy
O super

Cytat:

Przyszły zaproszenia!!!
Pokaż zapro

Ja dziś kliknęłam welon na all http://allegro.pl/welon-mgielka-80-6...160774399.html
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 14:16   #1259
Szczeperka
Wtajemniczenie

A propos garniturów...

Duża promocja w sklepie BYTOM, ale tylko do jutra...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1509112_689013187825226_2366939882283298832_n.jpg (30,8 KB, 36 załadowań)

Ignaś 11.03.2016
Stary 2014-04-29, 14:18   #1260
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aasikk Pokaż wiadomość
cena była pomniejszona na półce czy przy kasie dostałaś rabat? ja wczoraj byłam w ross i cena na półce była normalna...
Na półce normalna. Pytalam to powiedziała mi że obniża w kasie, trzeba o tym wiedzieć. A kasjerka też nie wiedziala i mówiła mi ze tez idzie sobie wziąć xD

Planowana data porodu: 1 lipca 2020
Lusiija jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości