|
|
#3421 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LII
Cytat:
|
|
|
|
|
#3422 |
|
Nindżopesz
|
Nie mówię o popierdółkach wysokości 5 cm z tęczowymi skrzydełkami tylko takie normalne
http://img3.wikia.nocookie.net/__cb2...as-tauriel.jpg
|
|
|
|
#3423 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz,ze ja zawsze potrzebuję jak jest szpilkowaty. Dawaj foto, to Ci powiem czy tak czy nie ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Cytat:
Masz ladną zgrabną kostkę i łydkę ![]() O balerinach zdania nie zmienię, przedostatnie niezle
|
|||
|
|
|
#3424 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=755315Postanowiłam wywalić zielone kiecki (chyba ostatnia kolorowa rzecz!) więc buty w tym kolorze już mi do niczego nie potrzebne. |
|
|
|
|
#3425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3426 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3427 |
|
Nindżopesz
|
Kiedyś sama miałam fazę żeby się pseudoelfio ubierać: np. długie zamszowe brązowe saszki, zielona sukienka, brązowy skórzany pas na biodrach i naszyjnik z wiwerną
W ogóle normalna moda jest taka nuuudna
|
|
|
|
#3428 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No wiesz, zielony jest fajny ![]() Cytat:
Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2014-04-29 o 16:21 |
||
|
|
|
#3429 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. czemu męska? Żeby była luźna i długa? Mój ostatnio ulubiony to kryjące rajtki, jakaś szmatkowa sukienczyna, zwisko-narzutka do kolan i sandały. Co to będzie latem... |
|
|
|
|
#3430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja muszę mieć 25 minimum wkładkę, reszta nieważna ![]() 2. Męska bo to nawet nie bokserka , tylko taka koszulka co chłopy pod koszule pakują, prążkowana https://www.google.pl/search?q=koszu...ed=0CEUQ9QEwBA |
|
|
|
|
#3431 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hue hue, otóż Teżu ma w sumie 2 koszule (szarą i czarną) i w nich chodzi ok 4 razy w roku, a dotąd prał je sobie sam Ja nawet nie wiem, czy ona została wyprana? co się z nią stało? Mamy osobne szafy i jakoś tam nie zaglądam do niego, nie mam po co ![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Cytat:
Przepraszam, śmieję się przez to jakie mam skojarzenia z nią. My (i pół świata) nazywamy ją wifebeater
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-04-29 o 17:02 |
||
|
|
|
#3432 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
http://www.dvdtalk.com/reviews/image...96754248_1.jpgW każdym razie zazdroszczę outfitu, kiedyś strasznie chciałam mieć figurę do takiego zestawu: biała bokserka, sprane dżinsy i jakieś niby-indiańskie sandały. Piszę "kiedyś" bo już machnęłam ręką na niektóre fasony
|
|
|
|
|
#3433 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale taki zestaw nie wymaga jakiejs figury, w sumie kazdy dzialkowiec tak sie przyodziewa do kopania grzadek
|
|
|
#3434 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3435 | ||
|
Zakorzenienie
|
ano
![]() Cytat:
Cytat:
Uwielbiam Wasze dyskusje o ciuchach
|
||
|
|
|
#3436 |
|
Zakorzenienie
|
najładniejsze buty:
glany i czarne, sznurowane kozaki (wiktoriańskie, glanowate, brałabym wszystkie )bardzo ładne: oksfordki, szpilki na wysokiej szpili i platformie, piptoły z babciną kokardką najbrzydsze: saszki, emu, kapciowate balerony, balerony z czubem, buty z ogromnym czubem modne 10 lat temu, białe kozaczki, japonki (powodują kacze człapanie, do tego klapią i spadają z nogi, paskudztwo gorsze od baleronów, tylko i wyłącznie na plażę) Co do mody, to w związku z zapowiadanym spierniczeniem pogody na sobote na komunię odziewam się na staromodną guwernantkę: taka koszula, czarny żakiet ze srebrnymi guziorami, czarna ołówkowa spódnica z falbaną na dole. Moje klimaty
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-04-29 o 19:37 |
|
|
|
#3437 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Każdy chyba , kto nie waży w okolicy setki i ma kawałek cycka wygląda w tym przyzwoicie i bezpiecznie ![]() Cytat:
![]() Tylko ja dodaję do tego szpile wiejską czasem ![]()
|
|||
|
|
|
#3438 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3439 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
) To już wolę obcisłą sukienkę mini + kryjące rajstopy, byle miała rękawy i mały dekolt.Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3440 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ta czerwono-pomarańczowa zarowa też mi się podobie ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------
|
|
|
#3441 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
to nie moda, to przemysł odzieżowy
![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3442 |
|
Nindżopesz
|
![]() Albo stwierdzają "nie jestem już nastolatką, od dziś ubieram się normalnie". |
|
|
|
#3443 | |||||||
|
Panaroja
|
snad zmęczenia
![]() Cytat:
Cytat:
lama będzie do czarnych szpil na wieczór ![]() 2. Cytat:
2.wit D3 dla didów jest bez recepty , możesz brać Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() 2. wg mnie najbrzydsze buty to emu , buty ze szpicem z przodu niezależnie od reszty fasonu , wszystko co ma poddarte z przodu nosy (oprócz glanów ) , botki do kostki i wszystko co jest nabijane ćwiekami , cekinami i brelantami . Tudzież crippersy w ramach promocji w rossie nabyłam se dwa tusze a co , jak szaleć to szaleć ![]() oraz niestety niestety słabość okazałam i kupiłam masełko kawowo-pomarańczowe Perfecty ![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
nie da rady ![]() kurczaki , właśnie sobie uświadomiłam , że "normalnie" ubierałam się jako nastolatka i trochę potem , a im starsza jestem tym gorzej z normalnością
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2014-04-29 o 22:07 |
|||||||
|
|
|
#3444 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3445 |
|
Nindżopesz
|
To chyba wszystkie botki?
Czemuż, ach czemuż, to mój ulubiony rodzaj butów!I czemu wszyscy chichrają z mojego poglądowego zdjęcia normalnych elfów?
|
|
|
|
#3447 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
takie sznurowane do kostki na słupie wię że je lubisz i dlatego wdziewam torbę na się , ale paczać na nie nie bałdzo mogię chyba że to czarne oksfordy na wysokiej szpili , to tak , bo takie mam i noszę 2.ja się chichram z zestawienia Pytania Neski i Twojej odpowiedzi , bo normalne elfy wyglądają jak zamieściłaś , a nie te opalizujące małe paskudztwa co się o szyby rozbijają ![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- te takie coś się kończą w miejscu gdzie się kończy stopa a zaczyna noga i są sznurowane (albo na zamek) ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Bo na przykład takie https://www.google.pl/search?q=botki...ml%3B750%3B570 to
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2014-04-29 o 22:20 |
|
|
|
|
#3448 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
albo takie wisawo-luźne? Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2014-04-29 o 22:35 |
|
|
|
|
#3449 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3450 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Mnie osobiście wkurza, że zazwyczaj są strasznie szerokie w kostce więc też skracają nogę i wyglądają jak wiadro.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:03.

Chociaż nigdy nie miałam. Co do saszek faktycznie trudno znaleźć zgrabne, mi się podobają takie na lekkim obcasie udające elfie buty
np. 

Przepraszam, śmieję się przez to jakie mam skojarzenia z nią. My (i pół świata) nazywamy ją wifebeater 
)