|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowki przynosic zaraz beda nowine radosna, a czerwcowkom niech brzuchy jeszcz
a ja melduję się po pierwszym spacerku z Amelcią
Na początek 30 min Następne będą dłuższe ![]() Gratulacje Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2432 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Majowki przynosic zaraz beda nowine radosna, a czerwcowkom niech brzuchy jeszcz
Cytat:
Mam tylko te takie jakby strzałki do przeiwijania stron przód/tył a jak nacisnę "menu" to są opcje :szukaj, udostępnij,kopiuj adres, odśwież i zobacz w sieci web
|
|
|
#2433 |
|
Zakorzenienie
|
ten program porody to nie na moje zdrowie wole sie nie nakrecac! tez b sie boje uf!
|
#2434 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2435 |
|
BAN stały
|
Madziula cudnie się czyta to co piszesz o Olim i Papryku
Vampirko, za pierwszy spacer Ramona za wizytę. Cieszę się, że wszystko ok! Ja padam na pyszczek, ale jeszcze muszę troszkę popracować na kompie. Bo cholercia byliśmy z tż w sklepie i zachciało mi się nowego mopa...no i jak kupiłam..to musiałam przetestować...wypucowała m wszystkie podłogi, a teraz zdycham
|
|
|
|
#2436 |
|
Zadomowienie
|
Ogarne watek jutro bo raptem od rana mnie nie było a ty tyle stron naskrobałyście;/
Jutro córa ma wycieczkę to bede cały dzień sama,wiec nadrobie Pochwale sie tylko że przyszło łóżeczko i jego zawartość,materac i reszta Patrzałam na przewijak i nie ma on zadnych bolcy... jest z Klupsia tak jak łóżeczko i zastanawia mnie to jak ma sie nie ześlizgiwać ? Znalazłam bolce,wypadły do pudła
Lenka 18.06.2014 ---> 2,800 kg i 49 cm szczęścia Edytowane przez sylvuniaa84 Czas edycji: 2014-04-29 o 21:38 |
|
|
|
#2437 |
|
Zakorzenienie
|
ILKAS to chyba maz chcial miec czyste podlogi i.kupil ci.mopa
Odpoczywaj ![]() RAMONKA super ze wizyta udana. dla Zosi VAMPIRKO pierwszy spacer ![]() Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
|
#2438 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Serdeczne gratulacje Cytat:
|
|||
|
|
|
#2439 | |
|
Zadomowienie
|
chansons dzięki za wygrzebanie zamkniętych zakładek, bardzo ładne rzeczy!!
Cytat:
|
|
|
|
|
#2440 |
|
Zakorzenienie
|
Vampirko brawa za spacerek
![]() Chansons bez bez, byłam w pozycji siedzącej Justyna no żebyś wiedziała, pech jak nic, naprawdę strach z domu wychodzić ![]() Jak tutaj tyle zagrożeń to co dopiero na dworze ![]() Ramona za wizytę i wagę Zosi ![]() Ilkas nie no mopa trzeba było przetestować ![]() Hania znowu ma jakiś kryzys w zasypianiu, kolejny dzień 2 godziny to trwało Jutro popołudniu jedziemy nad morze
|
|
|
|
#2441 |
|
Zadomowienie
|
zazdroszcze
wypoczywaj Kochana.
22.10.2011 Nasz ślub 01.10.2013 Dwie piękne kreseczki 15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek Ja pod sercem Cię nosiłam, Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama! |
|
|
|
#2442 |
|
BAN stały
|
Sylvunia, super, że łóżeczko już w domu
Mój przewijak który używam do Mili też nie ma żadnych bolców itp tylko tak swobodnie leży na łóżeczku oparty o jego ramy i nic się nie dzieje Nie przesuwa się ani nic z tych rzeczy.Justynka, hahaha dałam się wrobić..niech sobie następnym razem sam umyje ![]() Kasian, wow...zazdroszczę wyjazdu ![]() A wiesz, że mąż też mi coś takiego powiedział? Do tego śmiał się, że z tego mopa to się cieszę bardziej niż z kwiatków jak mi kupi. Bo chodziłam z nim po domu...i przed myciem wąchałam
|
|
|
|
#2443 |
|
Zakorzenienie
|
KASIAN to udanego wyjazdu! Bawcie sie dobrze
![]() ILKAS dalas sie wmanewrowac.. ![]() Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
|
#2444 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za wizytę i pocieszę się - ja płaciłam 40zł ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja ostatnio znalazłam upodobanie w konewce, napełniam ją do połowy i podlewam puste miejsca w trawniku
|
|
#2445 |
|
Wtajemniczenie
|
Gratuluje nowym Mamusiom i witam Swiezynki na swiecie
![]() Ramona za wizyteJa niestety po rodznnym znowu na antybiotyku... Mam zajete zatoki i to przez to te oskrzela. A do porodu trzeba wyleczyc bo najczestrze ogniska wysiewu bakteri to zatoki zeby i uklad moczowy... Takze ciag dalszy... Wazne ze antybiotyk dziala... Dobranoc Wyslane za pomoca Tapatalk2 |
|
|
|
#2446 |
|
Raczkowanie
|
Hej hej... nastał 38 tydzień
z tej okazji była pyszna kolacja na mieście i spacer.Light, Janeczka gratulacje Witamy Wasze Maluszki (chociaż Majeczka to w sumie wcale nie maluszek).Ilkas rozumiem Twoją radość z nowego mopa, też tak miałam jakiś czas temu, ale ostatnio była katastrofa i oddałam go do reklamacji... pół sklepu mruczało pod nosem: "jak można mopa reklamować?" Ale wymienili na nowiusieńki i znowu jest radocha ![]() A odnośnie liści malin to kupiłam w gemini jakąś małą paczuszkę za 2 zł, ale nie spieszy mi się do picia... bardziej chyba na te liście czają się moje szynszyle... uwielbiają takie z zoologicznego... jak mi nie wyjdzie picie to pewnie nie pogardzą
|
|
|
|
#2447 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
A teraz pora spania, dobranoc |
|
|
|
#2448 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() karolkya zdrowiej! Dobranoc kobiety! |
|
|
|
|
#2449 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję dziewczyny Zosia równiez przesyła całuski ![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- no to faktycznie mnie pocieszyłaś ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2450 |
|
Zadomowienie
|
Ramona zamówiłam na łóżeczko,i znalazłam juz do niego bolce..wypadły w pudle i nie zauważyłam...Jak Wroci TZ to mu powiem zeby wszystko posprawdzal
Na komodę nie brałam bo puki co nie mam komody hehe i nie wiem czy kupie czy poukladam ciuchy do naszej a jak bym dała na nasza komodę przewijak to bym na krzesełko musiała stawać do przewijania bo nasza wysoka jest ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to super, wszystko gra ja sie juz żegnam, bom śpiąca jakoś, jutro pochwale się łupami z SH, bo dziś już mi się nie chciało cykac fotek ![]() dobranoc |
|
|
|
|
#2452 |
|
Zadomowienie
|
PAdam i spadam Mamusie.
Spokojnej nocki
22.10.2011 Nasz ślub 01.10.2013 Dwie piękne kreseczki 15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek Ja pod sercem Cię nosiłam, Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama! |
|
|
|
#2453 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez juz mykam...dobranoc
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2454 |
|
Wtajemniczenie
|
uff cały dzień mnie nie było i ile nadrabiania
![]() byliśmy na większych zakupach , potem na kolacji i padam na pyszczek bo mi to ciągle nic nie pasuje![]() Kasian kobieto ale Ci zazdroszczę, udanego wypoczynku Ramona brawo za wizytę szkoda że musiałaś się kłuć jeszcze raz przez niedopatrzenie babki..Madziuuula ale Olaf słodki ![]() Chansons za udane zakupy, bardzo podoba mi się ta 1 sukienka![]() idę chyba spać, na 9 do tego fryzjera, potem do miasta muszę iść zapisać się do kosmetyczki bo zgubiłam nr telefonu i drobne rzeczy kosmetyczne kupić ![]() dobranoc |
|
|
|
#2455 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
no ale jak widać każdy musi mieć jakieś swoje ciążowe hobby ![]() Mycha, hihi to widzę, że nie tylko mnie cieszy nowy mop Mam tylko nadzieję, że mojego nie będę musiała reklamować Niegrzeczna, to widzę, że full wypas..fryzjer, kosmetyczka Zazdroszczę bo ja nie mogę się do fryzjera umówić, bo ciągle coś...a odrost rośnie a trza by się na porodówkę przyszykować ![]() Ufff..skończyłam pracę i też już się kładę. Dobranoc mamusie
|
|
|
|
|
#2456 |
|
Wtajemniczenie
|
Uwaga uwaga próba aplikacji wizaż oraz dodawania zdjęć łóżeczka
Dobra,ja nie widzę zdjęć tzn.ich miniatur. Wy widzicie??
Edytowane przez justiwi Czas edycji: 2014-04-29 o 23:59 |
|
|
|
#2457 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc dziewuszki! Wczesniej jakos nie mialam jak sie odezwac.. znow siedzialam 3 godziny na IP, zanim mnie przyjeli.. przedwczoraj po 4. juz mnie obudzil podswiadomy stres, wczoraj juz cala noc nieprzespana, a teraz wszystkie chrapia, a ja mysle, co tu robic... Mialam dzis usg- moje dziecie wazy rzekomo 3380g!!!:-D mam nadzieje,ze jesli jest blad pomiaru to w strone,ze zanizyli wage;-) no ale nawet 3380 jest ok, po ostatnich przebojach zwlaszcza... Rozwarcie bez zmian- nadal na opuszek palca.. jutro do planowanego ciecia jestem ja i dziewczyna z blizniakami... No wiec pewnie ja wezma pierwsza kolo 9., a mnie w takim wypadku kolo 10. Chyba, ze jakies nieplanowane akcje wpadna, to wtedy nawet do 13. mozemy czekac :-(
Gratuluje Janeczce i Light!!!!!! Oklaski za nowe tygodnie i udane wizyty! Vampirka i Madziula- wasze opisy cudne<3 Wspolczuje wrednych chorobsk i meczacych dolegliwosci :-( Dopinguje Asie, Kasiabka, Justyne, Santom i jesli kogos pominelam, to przepraszam.. Menia- mam nadzieje,ze zrobia Ci ta cesarke i nie bedziesz sie juz tak meczyc- poza tym- jestes przypisana do mojej pary,wiec wiesz- to zobowiazuje;-) No a na koniec oficjalnie witam sie w 40. tygodniu!!! No i z tej okazji podziele sie z Wami budyniem roku po przyjeciu na oddzial pobrali mi krew i dostalam pojemnik na mocz.. no wiec poszlam do lazienki i co? Zrobilam siusiu, ale zapomnialam o pojemniku:-DB-):-[ polozna to myslalam,ze padnie, tak sie smiala :-P
|
#2458 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej ... ja spac nie moge. Nastawilam budzik na 6.00 a tu dupa ... od 3.00 leze ... ide zaraz wziac prysznic I zaczac powoli sie ogarniac. Sa dwa wyjscia albo zrobia mi cesarke albo beda mieli waty I nie zrobia I tz zacznie sie klocic ...
Beatusia-3mam kciuki! wiem ze bysmy byly do pary I bede walczyc o swoje a z moczem to sie udalas
|
#2459 |
|
Rozeznanie
|
Trzymam kciuki za cesarki dziewczyny
Pocieszajaca wiadomość dla rodzacych sn jest taka ze urodziła znajoma z innego forum, akcja porodowa łącznie z dojazdem do szpitala 3h, na miejscu była godzinę i bobas na świecie ![]() Tz wybyl do pracy, rodzice wyjeżdżają nad morze więc idę spać a nad ranem będę wylegiwac się w wannie godzinę, o! Mam nadzieję, że podwójne mamusie nie zostały jeszcse brutalnie obudzone przez dzieciaczki ![]() Wczoraj tz czytal mi w myslach- przyjechal po mnie i zabral na pysznego hamburgera do naszej ulubionej burgerowni o mniaaaaaaaaaaaam ( mcdonalds przy nich sie chowa )- także zachcianka ciazowa spełniona ![]() Okej, zasypiam chociaż ptaki mi tu już swiergola od godziny... zaczęło burczec mi w brzuchu
Edytowane przez Seksta Czas edycji: 2014-04-30 o 05:39 |
|
|
|
#2460 |
|
Rozeznanie
|
BEATUSIA , MENIA trzymam kciuki za Was,abyscie juz niedlugo tulily swoje malenstwa
![]() SEKSTA my wlasnie konczymy karmienie i dalej w kimono.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:18.

Następne będą dłuższe 
pomagał przy kąpieli a teraz zrobił miejsce w łóżeczku by Papryk mógł spać z nim 

nasze pewno też żółte troche bedxie 

no i odebrałam wczesniej te wyniki z wczoraj na dzisiejsza wizytę i co się okazało, ze jednak zołza nie zrobiła mi tej morfologii, musiałam dziś drugi raz się kłuć