|
|
#2191 | |
|
Wredny kotecek
|
Dot.: Rossmann cz. XXII
Cytat:
Niech lepiej pilnują kosmetyków i zwracają uwagę a nie potem pretensje że ktoś płaci to chce nowy kosmetyk a nie tester Chociaż ja w swojej wredności wzięłabym do ręki ten z półki i powiedziała że chciałam dwa, dostając drugi odłożyłabym majestatycznie ten zmacany i poszła z uśmiechem do kasy
|
|
|
|
|
#2192 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2193 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2194 |
|
Zakorzenienie
|
Wszędzie jest ten sam problem z odkręcanymi kosmetykami. Niedawno byłam w Hebe i tam też ze szminek były pozrywane plomby.
Wkurza mnie to. Chyba tylko w Polsce babki tak robią. Nawet w Rumunii nie spotkałam się z czymś takim. Dla mnie- alergika to koszmar bo nie mogę sięgać po kosmetyki z bakteriami, do których już zdążył się dostać brud i powietrze. Zupełnie nie rozumiem dlaczego zwłaszcza podczas promocji nikt nie dba o sterylność oferowanych produktów i wystarczającą dostępność testerów. Przy mnie w jednym z Rossów w Krakowie ekspedientka odkręcała po kolei niemal wszystkie droższe tusze do rzęs, żeby pokazać klientce kształt szczoteczki i kolor. Na to, że może w tym celu skorzystać z testerów jakoś nie wpadła. Wyszłam z tej drogerii starając się niczego nie dotykać. A tym bardziej nie dać się skusić na zakup. Więcej tam nie zajrzę.
|
#2195 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie w Wawie są już nowe piaski Lovely?
|
#2196 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2197 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]() .
|
|
#2198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W końcu np.w sieci YR starają się tego pilnować. Pytają jakiego testera potrzeba, pokazują gdzie są, podają, zwracają uwagę gdy ktoś próbuje skorzystać z nowego opakowania zamiast testera. M.in. za to lubię ich kosmetyki, że najczęściej są zafoliowane, zapieczętowane. Nawet korektor do oczu jest zafoliowany. I moim zdaniem na kosmetykach kolorowych powinny być plomby i folie. I tyle. A obsługa powinna dawać dobry przykład i pilnować.
|
|
#2199 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny minęlo prawie 7h od kiedy zrobilam makijaż brązowym cieniem w kredce Lovely (na bazie). Cień delikatnie pojaśniał, ale nic sie nie zrolowalo
|
#2200 |
|
Zakorzenienie
|
Jak kuzynce mieszkającej we Francji powiedziałam, że tusz kupiony w drogerii może być wcześniej odkręcany to jej oczy wyszły z orbit ze zdziwienia. "Jak to? Przecież to do oczu? Gronkowcem się można zarazić! No i okres przydatności po otwarciu to przecież 3 miesiące". A w Polsce niestety wszyscy wszystko muszą przed zakupem zmacać. Od bułek w piekarni po kosmetyki w drogerii.
|
#2201 |
|
Rozeznanie
|
Kupiłam tusz Eveline 4D wydłużająco- podkręcający, czy jakoś tak
|
|
|
|
#2202 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2203 |
|
Zakorzenienie
|
byłam dzisiaj w rossmannie gdzie są fajne panie i sprawdzała mi na kasie te serum l4l i niestety nie weszło ze zniżką
|
|
|
|
#2204 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W piątek jeszcze sprawdzę, albo jeszcze dziś przejadę się do drugiego Rosska. A tak chciałam go dziś wypróbować i cieszyć się gładkimi stópkami...
Edytowane przez Tasienkaaa Czas edycji: 2014-04-30 o 13:51 |
|
|
|
|
#2205 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzieki za pocieszenie W tej malej miescinie gdzie jestem do poniedzialku w ogole ich jeszcze nie mieli byla w sklepie o 9.02 , otwarte od 9.00 i juz przede mna trzy Panie pytaly o ten pilnik moze mamusia cudem zdobedzie... Polowanie widze sie niezle szykujeWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2206 |
|
Raczkowanie
|
Nie wytrzymałam dzisiaj razem z mamą i w małej hurtowni kosmetycznej kupiłyśmy dwa lakiery Rimmel Rita Ora
Mama po prostu pilnie na wyjazd na jutro potrzebowała (i tak raczej do tygodnia z lakierami i pomadkami nie wprowadzą ich jeszcze do R. ... )
|
|
|
|
#2207 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam on and on bronze, niemacany
nawet chyba jeszcze jakieś były na półce o tuszu i cieniach w kredce z Lovely można pomarzyć jeszcze może zajrzę w piątek do rosska, jak będę szła na zakupy spożywcze, a jak nie będzie, to trudno
|
|
#2208 |
|
Konto usunięte
|
Ponawiam pytanie. Czy mogłybyście mi polecić jakiś balsam, który wspomaga walkę z cellulitem?
|
|
|
|
#2209 | |
|
Wredny kotecek
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2210 |
|
lokalna gwiazda
|
[1=f1c0d63fc5ca1c381c34296 7d346813606c679f4_610b1c1 cbeee7;46247006]Ponawiam pytanie. Czy mogłybyście mi polecić jakiś balsam, który wspomaga walkę z cellulitem?[/QUOTE]
Ale kto wie, co u ciebie zadziała? Poczytaj KWC i sobie coś wybierz. |
|
|
|
#2211 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#2212 |
|
Zadomowienie
|
Przed chwilą kupiłam Long 4 Lashes i bez problemu weszła cena promocyjna
|
|
|
|
#2213 |
|
Konto usunięte
|
Ja nie wiem co jest z tymi, sklepami. W jednych wchodzą, w drugich nie :P
|
|
|
|
#2214 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dzisiaj były braki w szafach, ale widziałam, że dokładali cienie i inne rzeczy
Ja dokupiłam jeszcze kredkę zieloną z miss sporty uwielbiam je mam czarną i dawno tak dobrze mi się kreski nie robiło. a mamie kupiłam niebieski tusz z lovely o dziwo jeszcze były...
|
|
|
|
#2215 |
|
Rozeznanie
|
Wysłałam dziś TŻ-ta do Rossa,upolował mi co chciałam,w sumie to nawet mówił,że ekspedientki były pomocne i wyjęły mu z szuflady,także mam pewność,że nie macane
![]() Maybelline, Color Tattoo 24HR, Cień do powiek w żelu, 35, On and On Bronze EYE SHADOW - CIEŃ W KREDCE LOVELY nr 4 i nr 2 |
|
|
|
#2216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogladalam kredki Lovely, ale zadna mnie nie zainteresowala. Kupilam tylko mamie slynny zolty tusz Lovely, byly pelne dwa rzadki.
|
|
|
|
|
#2217 |
|
Zadomowienie
|
Udało mi się zakupić pilnik elektryczny do stóp Fusswohl
. Dla wszystkich lublinianek: przed godz. 12 z Rossmanna na ul. Zana z półki wzięłam ostatni .
|
|
|
|
#2218 |
|
Zadomowienie
|
Czy są w R. jakieś inne kredki cieliste niż MF 090?
|
|
|
|
#2219 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiedziałam, że będzie taki szał na te pilniki elektryczne do stóp Fusswohl
Myślałam, ze sobie spokojnie kupię w niedzielę, a tu okazuje się że mogę go wcale nie dostać.
|
#2220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim zdaniem za ciemny i może dawać efekt zasinionego oka.
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.

Niech lepiej pilnują kosmetyków i zwracają uwagę a nie potem pretensje że ktoś płaci to chce nowy kosmetyk a nie tester

.

moze po weekendzie przyjada, w ogole ich jeszcze nie dostali, licze na mamusie ze mi dopadnie we Wroc 

o tuszu i cieniach w kredce z Lovely można pomarzyć