|
|
#2341 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXII
Cytat:
Co tu sie dziwic, gdy czesto widze jak same ekspedientki otwieraja nowe tusze, eyelinery...
|
|
|
|
|
#2342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
|
|
|
|
|
#2343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2344 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2345 |
|
Zakorzenienie
|
W końcu natknęłam się w Krakowie na cywilzowanego Rossmana.
Galeria Bronowice. Były kolor tattoo i miały pozaklejane nalepki. Kupiłam srebrny. Co więcej ekspedientki pilnowały i zwracały uwagę, żeby np. nie odkręcać lakierów czy tuszy. Jeśli ktoś nie kupił albo nie chce kupić On and On bronze to polecam alternatywę. Cienie w kredce astor perfect stay. Kolor Taupe jest piękny, mniej brązowy niż On and On bronze. Bardzo ładnie się rozciera. Ja capnęłam jeszcze srebrną kredkę Miss Sporty bo to moje ulubione kredki. Odpowiednio miękkie. Poleccie mi w rossie jaką temperówkę do kredek bo jeszcze nie mam żadnej. A jak będziecie w Rossmanie to polecam też promocję na żelowe ampułki do prania Persil Duo Caps. Super wynalazek. Ja mam te do koloru. Są świetne. Mają w składzie nawet jakiś płyn do prania Silan. ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Ja widziałam, że kosmetyki były otwierane przez ekspedientkę w Rossmanie na Wiślnej 3 w Krakowie. Także jeśli ktoś chce tam kupić tusz do rzęs to radzę sprawdzić, czy nie był otwierany.
|
#2346 | |
|
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
Cytat:
![]() Edit: przeczytałam dokładnie Brawo
Edytowane przez Synthesthesia Czas edycji: 2014-04-30 o 19:24 |
|
|
|
|
#2347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No bo kurcze nie wiem jak Wy, ale ja mam już tych zmacanych kosmetyków dość.
|
|
#2348 |
|
Zakorzenienie
|
Pisalam
w kazdym mailu
|
#2349 | |
|
Zakorzenienie
|
Mi też nie odpisali
|
|
|
|
#2350 |
|
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
albo są tak głupi i naiwni, że nie wiedzieli o tym albo im wstyd i nie wiedzą co odpisać a oficjalne formułki im się skończyły
|
#2351 |
|
Wredny kotecek
|
|
|
|
|
#2352 |
|
Zadomowienie
|
Narazie tylko raz pisałam do BOKu i byłam w szoku, bo dostałam odpowiedź po 2 minutach!
![]() Wysłane przez Tapatalk |
|
|
|
#2353 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
||
|
|
|
#2354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A pisałaś ze skargą i zażaleniem czy inna sprawa?
Edytowane przez klatka Czas edycji: 2014-04-30 o 19:50 |
|
|
|
|
#2355 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ciąg dalszy. Poszłyśmy z mamą do Rossmann około 18. Znalazłyśmy tą miła ekspedientkę i ona powiedziała nam, że tych odżywek 4LL nie ma na promocji. Został wysłany e-mail do producenta i ten KATEGORYCZNIE nie zgodził się na to, żeby odżywki zrobić takie tanio, i że owszem przez dwa dni wchodziły na promo, ale to był błąd. Jak już jednak byłam, to wzięłam jedną za te prawie 80zł - tzn mama wzięła mi na urodziny - idziemy do kasy, płacimy, a Pani nam mówi 41zł..... No to ja szybko pobiegłam po drugą, po drodze znalazłam tamtą Panią, co pisała maila i od rana była uprzejma, i razem poleciałyśmy do półki z odżywkami. No i do kasy. Jaram się ja. Jara się moja mama. Jara się ekspedientka, która zaczyna mówić, że kupi dla koleżanki, bo dostawie mieli. Ochroniarz słucha z boku. Słucha. Słucha. W końcu 3 podjarane kobiety przy kasie. Pyta się o co chodzi. Miła ekspedientka tłumaczy i mówi, że może kupić swojej Józi - imię zmienione - no i poleciała z ochroniarzem po jeszcze ![]() Także dziewczyny, jak kupować to dziś, bo jutro błąd może być naprawiony skoro producent zabronił ich sprzedawać w takiej cenie. |
|
|
|
|
#2356 |
|
Konto usunięte
|
U mnie dzisiaj o 9 rano nie wchodziły na przecenie także po ptokach..
|
|
|
|
#2357 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak dla mnie wielofunkcyjna!Poniżej foto z mojego make upu. Wybaczcie za owadzie nóżki jeśli chodzi o rzęski ale ten make up był robiony jako testowy do cieni i właśnie jako rozjaśniacz pod brwi lovely brightener.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Też tak uważam. Wcale kolor nie jest ciemny. Cytat:
Czy te książeczki łącza się z promocją 49%? Zapomniałąm jej dzisiaj użyć ;/ Edytowane przez Seph Czas edycji: 2014-04-30 o 20:15 |
|||||
|
|
|
#2358 |
|
Rozeznanie
|
Byłam w 3 rosmannach, żeby w końcu trafić żółty tusz lovely bo narobiłyście mi apetytu
Oglądałam też cienie maybelline color tatoo i w 3 rossach wszystkie były otwarte. WSZYSTKIE, a testery były... Odżywki l4l oczywiście nigdzie nie było. Wokół mnie wszyscy otwierali tusze i nikt nie reagował z obsługi. Jedna baba otwierała każdy tusz eveline po kolei, mimo że przy każdym był wzór szczoteczki do pomacania. Dlatego też nie wzięłam tuszu eveline 4D, może w piątek się uda. |
|
|
|
#2359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wierzę, że akurat ten jeden produkt został źle wprowadzony do dziesiątek systemów w Rossmanach w których normalnie promocja wchodziła
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
|
|
|
|
|
#2360 |
|
Raczkowanie
|
wysłałam również mail z zażaleniem i zachęcam do tego wszystkich
|
|
|
|
#2361 |
|
Wtajemniczenie
|
To ja się cieszę, że wczoraj kupiłam 4ll. Zapytałam w sumie ekspedientkę, gdzie znajdę (szukałam w kremach a ona była nad myjkami, pilnikami itp.) a ona od razu z hasłem "ona też jest w promocji -49%!"
|
|
|
|
#2362 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam, wiecie od kiedy dostępne będą kremy z linii Alterra Hydro?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2363 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2364 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam w jeszcze jednym rossmanie, w Kauflandzie. też Kraków. I jedna dziewczyna z niesamowitym trądzikiem otwierała wszystko i robiła pełny makijaż
![]() Aż się cieszę, że nie wpadłam na pomysł, żeby tam kupować jakiś tusz. Swoją drogą czy jak ktoś ma trądzik to nie ma świadomości, że może kogoś np. zarazić jakąś bakterią i nawet z testerami powinien uważać i dbać o higienę?
|
#2365 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam kredek 5 tez polubilam
|
|
#2367 |
|
Zakorzenienie
|
Dorwałam dzisiaj żółty tusz lovely
![]() Były dwie ostatnie, ale miałam farta bo wzięłam jedną i sprawdziłam czy nie odkręcana była i była niemacana ![]() Ale Max Factora oglądałam tusze to miały opakowania tuszem wymazane
|
#2368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez sie czaje na te kremy, maja bardzo przyjemne składy. Kupie wezystkie, czy na dzien, na noc i pod oczy. No i oczywiscie olejek do twarzy i kremowa emulsje do mycia. Wprost nie moge sie doczekac tych nowosci z Alterry. Ps. Nie wiem czy kogos to zainteresuje, ale w drogeriach Laboo podkłady Revlon ColorStay kosztuja teraz tylko 32,90zł. Złapałam dziś ostatnią buteleczke z nr 150 'Buff'. Promocja ponoc do wyczerpania zapasow, przynajmnien w mojej miescinie. Taniej wychodzi anizeli w Rossmannie tydzien temu? U mnie nie ma szafy Revlona.
|
|
|
|
|
#2369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No dziewczyna, którą widziałam też grzebała w tuszach Max Factor i chyba ze 3 umazała. Dla mnie to, co robią kobiety, które tak macają te tusze jest po prostu obrzydliwe. Naprawdę tak trudno użyć testera albo pooglądać jakieś zdjęcia na blogach ze swatchami kolorów, zdjęciami kształtu szczoteczki itp.? Ja kupowałam jeszcze jeden cień w kredce i jakoś mogłam sięgnąć po tester a nie otwierać nówkę. Na szczęście też trafiłam na 2 ostatnie niezmacane egzemplarze granatowych kredek, które chciałam. Z Max Factor można za to bezpiecznie kupić eye linery bo są zafoliowane. Przynajmniej w tych drogeriach, w których dziś byłam. Excess czy jakoś tak. Każdy z osobna był zafoliowany.
|
|
#2370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)))
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.

pls o info gdzie w w wawie wchodzi na promocji! 
wysmarowalam kolejnego maila odnosnie otwartych kosmetykow i wylalam tez żale na temat prezentow przeterminowanych o 3 lata