Tżtówki 2014 - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-27, 20:55   #691
dzolin
Rozeznanie

Dot.: Tżtówki 2014

Cytat:
Napisane przez shawty19 Pokaż wiadomość
Lusia032, prosilam go, zeby sie odezwal od czasu do czasu zebym sie nie martwila.. tiaaa jednym smsem mnie uraczyl. Dzisiaj zdychal z kolegami w stolicy no, a teraz napisal ze juz jest w domu.. szczerze? Jestem uprzedzona do takich imprez bo moj byly mnie na jednym z takich wieczorow zdradzil :-/ i chyba mam przeswiadczenie ze wszyscy sa identyczni :-/

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Znam ten ból! I dlatego ostatnio jak mój był na %%% ze swoimi też było mi źle, a dziewczyny tutaj mówiły, że przesadzam
Pozostaje nam zaciskać zęby i przetrwać te wypady, ufając

Raita może jednak nie wszystko przesądzone, dajcie sobie czas, odrobinę czasu na ochłonięcie z emocji... I może wszystko będzie jeszcze dobrze. Tego życzę

Ja spędziłam weekend z moim TŻ i było różnie. Zakupy - 4 godziny w galeriach, kupiłam bluzkę, którą dziś zwróciłam, bo przestała mi się podobać potem poszliśmy na imprezę, pierwszą wspólną, pierwszy nasz taniec, wow, powiedział mi tylko, żebym go nie prowadziła ale dziewczyny jaki on był *.* jejku, taki czuły i kochany. A dziś rano oczywiście poranek jakich wiele, bez szału, w pewnym momencie zaczęłam płakać, ale tego nie zauważył, zapytałam tylko czemu jest dla mnie taki okropny i od wtedy też już było dobrze ogólnie baaaardzo pozytywnie i już bardzo tęsknie

23 grudnia - ostatnie chemiczne farbowanie! więcej nie będzie

dzolin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-27, 21:31   #692
lusia032
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shawty19 Pokaż wiadomość
Lusia032, prosilam go, zeby sie odezwal od czasu do czasu zebym sie nie martwila.. tiaaa jednym smsem mnie uraczyl. Dzisiaj zdychal z kolegami w stolicy no, a teraz napisal ze juz jest w domu.. szczerze? Jestem uprzedzona do takich imprez bo moj byly mnie na jednym z takich wieczorow zdradzil :-/ i chyba mam przeswiadczenie ze wszyscy sa identyczni :-/

shawty też się denerwuje jak nie pisze, mimo że nie szwęda się z kolegami. I normalne, że jak Ci na kimś zależy to się martwisz. Ale nie możesz z góry zakładać że jest taki sam jak ex, nie możesz mierzyć wszystkich jedną miarą bo to się może tylko przeciwko Tobie obrócić.

Cytat:
Napisane przez dzolin Pokaż wiadomość
Ja spędziłam weekend z moim TŻ i było różnie. Zakupy - 4 godziny w galeriach, kupiłam bluzkę, którą dziś zwróciłam, bo przestała mi się podobać potem poszliśmy na imprezę, pierwszą wspólną, pierwszy nasz taniec, wow, powiedział mi tylko, żebym go nie prowadziła ale dziewczyny jaki on był *.* jejku, taki czuły i kochany. A dziś rano oczywiście poranek jakich wiele, bez szału, w pewnym momencie zaczęłam płakać, ale tego nie zauważył, zapytałam tylko czemu jest dla mnie taki okropny i od wtedy też już było dobrze ogólnie baaaardzo pozytywnie i już bardzo tęsknie

Ach my kobiety, dobrze, że można oddać

To takie popadanie ze skrajności w skrajność. Mój od razu wie, że coś jest nie tak. A faceci to dranie ale są kochani

Ja za moim też już tęsknię, ale jeszcze 2 dni i raaaaaaazem

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

Mykam bo jutro na 6 do pracy
Dobranoc

lusia032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-28, 04:25   #693
shawty19
Wtajemniczenie

GG do shawty19

Lusia032, ano wiem doskonale o tym i nawet temu mojemu to powtarzam, ale jakos w psychice taki uraz pozostal i ciezko go pokonac. Zobaczymy z czasem co los przyniesie

Stary 2014-04-28, 05:34   #694
mia00
Zakorzenienie

hej hej powróciłam po świetnym weekendzie z TŻ

raitaprzykro mi... Chociaż jestem zdania, że jak tak się stało to może tak miało być? Albo sądzę, że na bank będzie Cię przepraszał za to.

Lusia to macie wyżerkę na wyjazd gotową, a jeden wieczór wspólne gotowanie i to Twoje wdzianko... myślę, że Twój TŻ zapomni o jedzeniu

Ja na weseluu pierwszego dnia nie piłam, bo tż stwierdził, że on by się napił a średnio z kierowcami było... No ale w sumie mi to nie przeszkadzało, bo było i tak fajnie, chociaż ja nie rozumiem jak można taką orkiestrę zatrudnić, dla mnie była kiepska, bardzo kiepska. Poznałam lepiej kuzyna tż i jego narzeczoną, chcą jechać a mazury w maju we czwórkę.

wgl tak z innej beczki, dostalam wczoraj koło 18 okres, jeśli wezmę dziś koło 7-8 pierszą pigułę to będę od razu chroniona czy nie?

2019 - 12
2020 - 9
2021 - 4
mia00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-28, 05:48   #695
lusia032
Zakorzenienie

Witam
widzę, że ktoś tez jest rannym ptaszkiem, chyba, że Ty dopiero teraz z tego wesela wróciłaś

Cytat:
Napisane przez mia00 Pokaż wiadomość
hej
Lusia to macie wyżerkę na wyjazd gotową, a jeden wieczór wspólne gotowanie i to Twoje wdzianko... myślę, że Twój TŻ zapomni o jedzeniu

Ja na weseluu pierwszego dnia nie piłam, bo tż stwierdził, że on by się napił a średnio z kierowcami było... No ale w sumie mi to nie przeszkadzało, bo było i tak fajnie, chociaż ja nie rozumiem jak można taką orkiestrę zatrudnić, dla mnie była kiepska, bardzo kiepska. Poznałam lepiej kuzyna tż i jego narzeczoną, chcą jechać a mazury w maju we czwórkę.

wgl tak z innej beczki, dostalam wczoraj koło 18 okres, jeśli wezmę dziś koło 7-8 pierszą pigułę to będę od razu chroniona czy nie?
No można powiedzieć, że mamy bo i tak na pewno o czymś istotnym zapomnę Wczoraj na przykład mi się przypomniało o maszynce do golenia bo kurcze ładnie by wyglądało sexi wdzianko+futerko
Na szczęście, żeby TŻ zapomniał o jedzenie to na razie nie muszę się uciekać specjalnie do żadnych sztuczek, no ale myślę jak coś takiego ubiorę to będzie miła niespodzianka. Jak do tej pory to tylko on mnie zaskakuje. Wczoraj na przykład robiliśmy listę co zabrać. Poszłam obiad przygotować, potem trochę posiedzieliśmy a jak TŻ pojechał chciałam coś dopisać a tam od niego słodziutka wiadomość Myślałam, że się popłaczę.

Widzę, że week bardzo udany był. Sukienki się podobały?
A nie piłaś to na pewno w oczach rodzinki i samego TŻta zarobiłaś punkty
Co do orkiestry to faktycznie czasami takie sie zdarzają, że ludzie na parkiecie patrzą po sobie i nikt nie wie jak to tańczyć, mimo że nie chodzi o jakies tam zawodowe kroki

Jeśli chodzi o te tabletki to słyszałam, że trzeba wziąć pierwszego dnia żeby ochrona była od razu, a jak się weźmie między 2-5 dniem @ to tydzień trzeba dodatkowo się zabezpieczać. Chociaż jak to jest to nie wiem. Nie pisze Ci nic na tabletkach? Mi pisze, że działają od pierwszej tabletki, no bo w sumie hormony od razu wprowadzasz. Ja wzięłam drugiego dnia, bo u mnie trudno czasami wyczuć czy to @ czy jeszcze nie i przez tydz jeszcze uważałam.

Edytowane przez lusia032
Czas edycji: 2014-04-28 o 05:51
Stary 2014-04-28, 06:11   #696
mia00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusia032 Pokaż wiadomość
Witam
widzę, że ktoś tez jest rannym ptaszkiem, chyba, że Ty dopiero teraz z tego wesela wróciłaś

No można powiedzieć, że mamy bo i tak na pewno o czymś istotnym zapomnę Wczoraj na przykład mi się przypomniało o maszynce do golenia bo kurcze ładnie by wyglądało sexi wdzianko+futerko
Na szczęście, żeby TŻ zapomniał o jedzenie to na razie nie muszę się uciekać specjalnie do żadnych sztuczek, no ale myślę jak coś takiego ubiorę to będzie miła niespodzianka. Jak do tej pory to tylko on mnie zaskakuje. Wczoraj na przykład robiliśmy listę co zabrać. Poszłam obiad przygotować, potem trochę posiedzieliśmy a jak TŻ pojechał chciałam coś dopisać a tam od niego słodziutka wiadomość Myślałam, że się popłaczę.

Widzę, że week bardzo udany był. Sukienki się podobały?
A nie piłaś to na pewno w oczach rodzinki i samego TŻta zarobiłaś punkty
Co do orkiestry to faktycznie czasami takie sie zdarzają, że ludzie na parkiecie patrzą po sobie i nikt nie wie jak to tańczyć, mimo że nie chodzi o jakies tam zawodowe kroki

Jeśli chodzi o te tabletki to słyszałam, że trzeba wziąć pierwszego dnia żeby ochrona była od razu, a jak się weźmie między 2-5 dniem @ to tydzień trzeba dodatkowo się zabezpieczać. Chociaż jak to jest to nie wiem. Nie pisze Ci nic na tabletkach? Mi pisze, że działają od pierwszej tabletki, no bo w sumie hormony od razu wprowadzasz. Ja wzięłam drugiego dnia, bo u mnie trudno czasami wyczuć czy to @ czy jeszcze nie i przez[/I][I] tydz jeszcze uważałam.

Jeszcze bym spała... ale okazało się, że mam o 8 ćwiczenia
aaa tam jeszcze lata nie ma to futerko dozwolone chociaż w sumie sądzę, że ciepła nie potrzebujecie więcej no widzisz i o to chodzi, małe rzeczy a tak cieszą na pewno będziecie mieli udany wyjazd. !
Podobały, podobały jego rodziców nie było, wgl on nie utrzymuje kontaktu z rodzicami, tzn. wiem ze z matką nie rozmawia, a o ojcu mowi, że nie można mu ufać, szkoda mi go z tego powodu... aaa tż to jak tż, ale stwierdził, że jak ja nie będe pić dużo to on wypije i będzie u mnie spał.
No najgorsze, że nie było tak ze aż chce sie zostać i tańczyć, czasami to chyba ja bym lepiej zaśpiewała.

właśnie wiem, tylko pierwszy dzień krwawienia to chyba liczy się doba co nie? a nie dzień jako dzień taki kalendarzowy, ale to nic najwyżej będziemy uważać, ale cieszę się, że się na to zdecydowalismy bo ani ja ani tż za gumkami, wczoraj aby się nawkurzaliśmy

2019 - 12
2020 - 9
2021 - 4
Stary 2014-04-28, 06:34   #697
lusia032
Zakorzenienie

Cytat:
[/U]

Jeszcze bym spała... ale okazało się, że mam o 8 ćwiczenia
aaa tam jeszcze lata nie ma to futerko dozwolone chociaż w sumie sądzę, że ciepła nie potrzebujecie więcej no widzisz i o to chodzi, małe rzeczy a tak cieszą na pewno będziecie mieli udany wyjazd. !
Podobały, podobały jego rodziców nie było, wgl on nie utrzymuje kontaktu z rodzicami, tzn. wiem ze z matką nie rozmawia, a o ojcu mowi, że nie można mu ufać, szkoda mi go z tego powodu... aaa tż to jak tż, ale stwierdził, że jak ja nie będe pić dużo to on wypije i będzie u mnie spał.
No najgorsze, że nie było tak ze aż chce sie zostać i tańczyć, czasami to chyba ja bym lepiej zaśpiewała.

właśnie wiem, tylko pierwszy dzień krwawienia to chyba liczy się doba co nie? a nie dzień jako dzień taki kalendarzowy, ale to nic najwyżej będziemy uważać, ale cieszę się, że się na to zdecydowalismy bo ani ja ani tż za gumkami, wczoraj aby się nawkurzaliśmy
Mój Miś ma futerko i to na szczęście też tylko w niektórych miejscach i to wystarczy w zupełności A wyjazd na pewno będzie udany, tylko o pogodę się obawiam no ale z tym nic nie zrobię. Odliczam już dni

No to z rodzicami ma nieciekawą sytuację, dobrze że ma Ciebie

No widzisz, ja pod tym kątem nie popatrzyłam, że doba się liczy nie wiem czemu. A w sumie u mnie to i tak chyba więcej niż doba minęła, zresztą trudno czasami wyczuć czy to już bo pierwszego mam tylko lekkie plamienie. Raz tak miałam, że cała ta szopka przed @ i potem plamienie i nic. A za dzień czy dwa normalny okres. Więc wolałam odczekać.

A co to za ćwiczenia?

Stary 2014-04-28, 09:03   #698
mia00
Zakorzenienie

Cytat:
Mój Miś ma futerko i to na szczęście też tylko w niektórych miejscach i to wystarczy w zupełności A wyjazd na pewno będzie udany, tylko o pogodę się obawiam no ale z tym nic nie zrobię. Odliczam już dni

No to z rodzicami ma nieciekawą sytuację, dobrze że ma Ciebie

No widzisz, ja pod tym kątem nie popatrzyłam, że doba się liczy nie wiem czemu. A w sumie u mnie to i tak chyba więcej niż doba minęła, zresztą trudno czasami wyczuć czy to już bo pierwszego mam tylko lekkie plamienie. Raz tak miałam, że cała ta szopka przed @ i potem plamienie i nic. A za dzień czy dwa normalny okres. Więc wolałam odczekać.

A co to za ćwiczenia?
Może nie będzie tak źle. Zresztą najważniejsze, że spędzicie czas razem. My w majówkę w sobotę albo niedzielę jak będzie ładnie chcemy sobie zrobić małą wycieczkę np. do Zamościa z moją przyjaciółka i jej chłopakiem.

Współczuję mu tej sytuacji, ale nic zrobić nie mogę, a jak się dowiedziałam czemu z nimi kontaktu nie utrzymuje to w sumie mu się nie dziwię.

A no widzisz, bo u mnie pierwszy dzień takie lekkie planienie w sumie jest i zaraz na drugi normalna miesiączka. Już mniejsza z tym najwyżej będziemy uważać jeszcze ten tydzień.

A ćwiczenia na uczelni, Współpraca przedsiębiorstwa z bankiem...

2019 - 12
2020 - 9
2021 - 4
Stary 2014-04-28, 09:49   #699
lusia032
Zakorzenienie

Cytat:
A ćwiczenia na uczelni, Współpraca przedsiębiorstwa z bankiem...
Coś chyba za bardzo myślami przy wyjeździe jestem bo pierwsze co mi przyszło do głowy to ćwiczenia na siłowni, jakiś fitness

Stary 2014-04-28, 17:31   #700
lusia032
Zakorzenienie

Widzę, że tu dzisiaj pustki ale pewno masa pracy i zajęć przed tym długim weekendem.
Ja też pranie ostatnie robię przed wyjazdem, listę uzupełniam i zapasy za chwilę przytacham walizkę, żeby się trochę przewietrzyła a i tak przypuszczam, że ta walizka będzie mało a jedziemy tylko na 6 dni, ale skoro TŻ powiedział, bierz Skarbie wszystko co Ci potrzebne no to biorę

Stary 2014-04-28, 20:11   #701
mia00
Zakorzenienie

Cytat:
Coś chyba za bardzo myślami przy wyjeździe jestem bo pierwsze co mi przyszło do głowy to ćwiczenia na siłowni, jakiś fitness
nie nie, ale mam ochotę pobiegać ale dziś zdychałam z bólu brzucha, ta @ jest okropna czasami

Cytat:
Widzę, że tu dzisiaj pustki ale pewno masa pracy i zajęć przed tym długim weekendem.
Ja też pranie ostatnie robię przed wyjazdem, listę uzupełniam i zapasy za chwilę przytacham walizkę, żeby się trochę przewietrzyła a i tak przypuszczam, że ta walizka będzie mało a jedziemy tylko na 6 dni, ale skoro TŻ powiedział, bierz Skarbie wszystko co Ci potrzebne no to biorę
Bierz, bierz! NIgdy nie wiesz co może Ci się przydać. Zawsze lepiej być przygotowaną.

A ja przyjechałam do domku, jeszcze w środę mam zajęcia, ale tylko jedne i dłuuugi weekend.

2019 - 12
2020 - 9
2021 - 4
Stary 2014-04-28, 20:16   #702
Arya90
Zakorzenienie

No ja mam mnóstwo pracy przed tym weekendem
Jeszcze obiecałam Tż, że upiekę nam domowe drożdżówki, więc jutro po pracy na zakupy, a w środę będę piec. Tż też mnóstwo pracy teraz ma. Biedaczek.
Już się doczekać nie mogę środy, bo wtedy przyjedzie na noc, a w czwartek pojedziemy sobie
Nawet mnie pogoda nie odstrasza, bo najważniejsze, że razem będziemy. Dawno się tak na żaden wyjazd nie cieszyłam!

6cs
Arya90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-28, 21:54   #703
lusia032
Zakorzenienie

Cytat:
nie nie, ale mam ochotę pobiegać ale dziś zdychałam z bólu brzucha, ta @ jest okropna czasami

Bierz, bierz! NIgdy nie wiesz co może Ci się przydać. Zawsze lepiej być przygotowaną.

A ja przyjechałam do domku, jeszcze w środę mam zajęcia, ale tylko jedne i dłuuugi weekend.
@ to faktycznie kara dla kobiet jest jakaś. Mnie jakoś wypadnie na koniec majówki. Muszę to dokładnie wyliczyć, bo zastanawiam się czy po różowych z tego opakowania nie przejść od razu do następnego żeby nie było @

Cytat:
Napisane przez Arya90 Pokaż wiadomość
No ja mam mnóstwo pracy przed tym weekendem
Jeszcze obiecałam Tż, że upiekę nam domowe drożdżówki, więc jutro po pracy na zakupy, a w środę będę piec. Tż też mnóstwo pracy teraz ma. Biedaczek.
Już się doczekać nie mogę środy, bo wtedy przyjedzie na noc, a w czwartek pojedziemy sobie
Nawet mnie pogoda nie odstrasza, bo najważniejsze, że razem będziemy. Dawno się tak na żaden wyjazd nie cieszyłam!
To też się Wam rewelacyjna majówka szykuje. Przeszukałam całe forum żeby sprawdzić, gdzie to jedziecie i znalazłam, że do Szklarskiej Poręby. My już w środę jedziemy. TŻ kupił już 2 butelki wina, niewiele brakowała a zapytała bym go dlaczego tylko dwie Oby pogoda nam w tą majówkę dopisała w miarę dobra

Drożdżówki będziesz piec mniam mniam. Może się podzielisz

Dobranoc

Stary 2014-04-29, 08:45   #704
lusia032
Zakorzenienie

Dzień dobry

Stary 2014-04-29, 09:32   #705
dzolin
Rozeznanie

Cytat:
Dzień dobry
Dzień dobry

Kurcze, też bym chciała gdzieś z tym moim się ruszyć, mieliśmy na 1 dzień chociaż do Krakowa, ale myślę, że lepiej niech sobie TŻ przysiądzie i pracę inż napisze, bo coś się opierdziela a obrona już blisko

Zazdroszczę wam

23 grudnia - ostatnie chemiczne farbowanie! więcej nie będzie

dzolin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 09:53   #706
mia00
Zakorzenienie

Cytat:
@ to faktycznie kara dla kobiet jest jakaś. Mnie jakoś wypadnie na koniec majówki. Muszę to dokładnie wyliczyć, bo zastanawiam się czy po różowych z tego opakowania nie przejść od razu do następnego żeby nie było @

To też się Wam rewelacyjna majówka szykuje. Przeszukałam całe forum żeby sprawdzić, gdzie to jedziecie i znalazłam, że do Szklarskiej Poręby. My już w środę jedziemy. TŻ kupił już 2 butelki wina, niewiele brakowała a zapytała bym go dlaczego tylko dwie Oby pogoda nam w tą majówkę dopisała w miarę dobra

Drożdżówki będziesz piec mniam mniam. Może się podzielisz

Dobranoc
Dzień dobry
Możesz spróbować sobie ominąć @, czasami w tabsach to jest dobre, że można sobie ją kontrolować raz na jakiś czas

Hmm ja tam winko uwielbiam, białe albo różowe

Cytat:
Dzień dobry

Kurcze, też bym chciała gdzieś z tym moim się ruszyć, mieliśmy na 1 dzień chociaż do Krakowa, ale myślę, że lepiej niech sobie TŻ przysiądzie i pracę inż napisze, bo coś się opierdziela a obrona już blisko

Zazdroszczę wam
My właśnie sobie planujemy z moimi znajomymi do zamościa może na jeden dzień gdy koleżanki chłopak nie będzie pracował i pogoda będzie dobra a pisanie pracy dla mnie to jeden wielki bezsens i wgl tragedia.

ale łądniutka pogoda.

wgl mam małego pieska

2019 - 12
2020 - 9
2021 - 4
Stary 2014-04-29, 10:04   #707
justka89
Zakorzenienie

GG do justka89

Hej. Jak mi się nie chce siedzieć w pracy. Chcę już 15, kosmetyczkę, zakupy z moim kochanym. Coś czuję, że może mnie mieć dzisiaj dość.
04.01.2019 r.
13.06.2020 r.

Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam.
justka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 12:17   #708
Arya90
Zakorzenienie

Cześć

lusia jak chcesz sobie @ przesunąć to zawsze lepiej skrócić przerwę sobie, bo przy łączeniu opakowań można mieć potem skutki uboczne w postaci plamień choćby.
Mi @ na majówkę wypadał i zamiast 24 czynnych tabletek wzięłam tylko 20 i tym samym już @ nie mam

6cs
Stary 2014-04-29, 22:04   #709
lusia032
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

Zazdroszczę wam
Może na jeden dzień wycieczka dobrze Wam zrobi, odpoczniecie trochę, odświeżycie umysły

Cytat:
Dzień dobry
wgl mam małego pieska
Nowy nabytek? Jaka rasa?

Cytat:
Cześć

lusia jak chcesz sobie @ przesunąć to zawsze lepiej skrócić przerwę sobie, bo przy łączeniu opakowań można mieć potem skutki uboczne w postaci plamień choćby.
Mi @ na majówkę wypadał i zamiast 24 czynnych tabletek wzięłam tylko 20 i tym samym już @ nie mam
Chyba nie będę nic kombinować, bo ostatnią czynną wezmę w sobotę a pisze że w 2-3 DC można dostać @. Poza tym chcę sprawdzić jak to będzie wyglądać u mnie. Zresztą tak mi się układa, że przez najbliższe 4 miesiące musiałabym przekładać @ a to lekka przesada by była.

W ogóle to ledwo wyrobiłam się z pakowaniem a i tak kosmetyki dopiero jutro a pewno i tak czegoś zapomnę.

Ja przez ten urlop nie będę miała dostępu do neta więc trochę mnie tu nie będzie. Zdam relacje jak było

Życzę wszystkim udanej majówki, dobrej pogody i wspaniałego czasu spędzonego z TŻtami

ps. dostałam to sexi wdzianko i stwierdziłam, że biust mam do niczego i beznadziejnie wygląda bez push-up mam nadzieję, że TŻ zwróci uwagę na całokształt

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-04-30, 11:19   #710
mia00
Zakorzenienie

Cytat:
Może na jeden dzień wycieczka dobrze Wam zrobi, odpoczniecie trochę, odświeżycie umysły

Nowy nabytek? Jaka rasa?

Chyba nie będę nic kombinować, bo ostatnią czynną wezmę w sobotę a pisze że w 2-3 DC można dostać @. Poza tym chcę sprawdzić jak to będzie wyglądać u mnie. Zresztą tak mi się układa, że przez najbliższe 4 miesiące musiałabym przekładać @ a to lekka przesada by była.

W ogóle to ledwo wyrobiłam się z pakowaniem a i tak kosmetyki dopiero jutro a pewno i tak czegoś zapomnę.

Ja przez ten urlop nie będę miała dostępu do neta więc trochę mnie tu nie będzie. Zdam relacje jak było

Życzę wszystkim udanej majówki, dobrej pogody i wspaniałego czasu spędzonego z TŻtami

ps. dostałam to sexi wdzianko i stwierdziłam, że biust mam do niczego i beznadziejnie wygląda bez push-up mam nadzieję, że TŻ zwróci uwagę na całokształt
Kundelek, ale nie wygląda na takiego. I tak będzie na dworze siedział

Na bank mega seksownie w tym wyglądasz

A ja wróciłam z ostatnich zajęć i mam weekend

2019 - 12
2020 - 9
2021 - 4
Stary 2014-04-30, 12:26   #711
Arya90
Zakorzenienie

Lusia miłego wyjazdu A reszcie miłego weekendu!

My jedziemy jutro, ale dziś o 17 przyjeżdża już Tż, więc już mnie tutaj nie będzie przez całą majówkę

6cs
Stary 2014-04-30, 14:20   #712
Ayrine
Zakorzenienie

bawcie się dobrze w długi weekend, zazdroszczę, bo ja go spędzę nad książkami, pisząc magisterkę
Ayrine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 14:49   #713
justka89
Zakorzenienie

GG do justka89

Cytat:
Lusia miłego wyjazdu A reszcie miłego weekendu!

My jedziemy jutro, ale dziś o 17 przyjeżdża już Tż, więc już mnie tutaj nie będzie przez całą majówkę
Miłego wypoczynku z Tżtem. Bawcie się dobrze.
04.01.2019 r.
13.06.2020 r.

Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam.
Stary 2014-04-30, 22:28   #714
raita
Zakorzenienie

Dziewuchy moje, najświeższe wiadomości, nigdzie się od was nie wybieram wytrzymaliśmy bez siebie cztery dni i starczy
raita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-01, 08:54   #715
justka89
Zakorzenienie

GG do justka89

Pogodziliście się?
04.01.2019 r.
13.06.2020 r.

Stary 2014-05-01, 09:00   #716
raita
Zakorzenienie

tak, wczoraj spotkaliśmy się, rozmawialiśmy, prosił o drugą szansę no i zobaczymy co to będzie
Stary 2014-05-01, 09:47   #717
justka89
Zakorzenienie

GG do justka89

Cytat:
Napisane przez raita Pokaż wiadomość
tak, wczoraj spotkaliśmy się, rozmawialiśmy, prosił o drugą szansę no i zobaczymy co to będzie
Przemyślał i zrozumiał, oby już tak zostało.
04.01.2019 r.
13.06.2020 r.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-05-01, 12:14   #718
mia00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez raita Pokaż wiadomość
Dziewuchy moje, najświeższe wiadomości, nigdzie się od was nie wybieram wytrzymaliśmy bez siebie cztery dni i starczy
suuuuper, będę trzymać kciuki za Was

a ja dziś od rana w truskawkach mojej mamy siedziałam lubię tak jak mam wolne porobić takie rzeczy

2019 - 12
2020 - 9
2021 - 4
Stary 2014-05-01, 20:06   #719
raita
Zakorzenienie

no oby, bo jak nie to go zabiję

A dzisiaj niby święto pracy, a ja niemalże cały dzień w robocie i teraz nóg nie czuję A niektórzy klienci to tacy wredni, że nic tylko ich wystrzelać
Stary 2014-05-01, 21:44   #720
justka89
Zakorzenienie

GG do justka89

Pierwszy dzień majówki zaliczony na festynie. Od 20 do 22 była zabawa taneczna z djem, myślałam, że będziemy o 20 stamtąd wychodzić, ale tż wręcz przeciwnie, zostajemy. Dawno się tak nie naskakałam przy muzyce jak dzisiaj. Zakwasy będą jak nic.
04.01.2019 r.
13.06.2020 r.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości