|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
wszystkim dziewczyną, które powiedzą tak w ten weekend życzę wszystkiego najlepszego
w ostatnich dniach zmarła mi babcia.... w środę był pogrzeb. Mieliśmy iść na jeden ślub pod koniec maja ale chyba nie pójdziemy, ale gorzej jest to że mój kuzyn (ta sama babcia ) bierze ślub pod koniec czerwca .... a ja za pół roku. boje się że będzie drętwo bo dużo osób będzie miało żałobę a szczególnie nasi rodzice. ---------- Dopisano o 06:11 ---------- Poprzedni post napisano o 05:55 ---------- ja za swoją suknie dałam 2 tys i tylko dlatego że udało mi się ją upolować na wyprzedaży normalnie kosztowała duuużo więcej
|
|
|
|
#1682 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Atomoowka-mniam, bardzo fajne menu
![]() Enzunio-Ty to masz przejścia z goścmi a tablica stołów juz była wydrukowana, te dwa krzesła się odejmie ale oby wszyscy dopisali bo nie będę już przesadzać gości ![]() Tysia-bardzo współczuje ![]() moja babcia się rozchorowała i ma ropne zapalenie migdałów : ![]() TO JUŻ JUTRO wstałam przed 6, normalnie jak do pracy wstaję dopakowałam jeszcze kilka rzeczy do walizki ![]() na 8:00 idziemy do spowiedzi, na 9:00 do księdza pogadać chwilę, na 10:00 paznokcie stoły już będą ustawione to poukładam winietki ![]() nie mogę się doczekać ![]() wczoraj powiedzieliśmy sobie z TŻ słowa przysiegi, chcemy mówić bez podpowiedzi księdza, jak się nie popłaczę to się uda
|
#1683 |
|
BAN stały
|
Atomoowka, Madzixx ooo mamuniu to juz w ogóle masakra Tysiu wyrazy współczucia
((Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk |
|
|
|
#1684 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje dziewczyny za zyczenia 😘 tez juz wstałam spojrzałam za okno a tam deszcze i deszcz
no coz juz tego nie zmienię, lece do wanny bo na 9 fryzjer.Sent from my RM-825_eu_poland_345 using Tapatalk
|
#1685 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1686 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1687 |
|
Zakorzenienie
|
U nas też
i tego życze wszystkim dzisiejszym PM Tysia, współczuje My wczoraj z Tż byliśmy na działce u mojej Cioci i Wujka, był tez kuzyn z dziewczyną- fajnie bylo mam polewe z TŻta bo troche wypił i od razu dusza towarzystwa mu się włączyła |
|
|
|
#1688 |
|
Zadomowienie
|
Anka
![]() Enzunio ludzie to chyba czasem nie mają mózgu ! Nie prezjmuj się, my Cię tu powspieramy ![]() Tysia bardzo mi przykro ! Pół roku to dużo czasu. Ostatnio tutaj dużo taki tematów się przesuwało i nie raz było już wspominane, że czasem dla tej osoby powinniśmy się dobrze bawić.Say piękne te podwiązki Jak znajdziesz jednak coś u Nas, podziel się linkiem Swoją drogą mogliby zrobić daarmową wysyłkę z etsy Nieźle by na nas i tak zarobili
|
|
#1689 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki za powitanie
Edytowane przez mama_2010 Czas edycji: 2014-05-23 o 20:59 |
|
|
|
#1690 |
|
Raczkowanie
|
Zapomnialam zyczyc udanych slubow i wesel, oraz szczescia dla par z tego weekendu
![]() Zdjecie sukienki dodam jak zrobie, moze pozniej bo jak zaczne ja teraz wygrzebywac z szafy to sobie obudze mala
|
|
|
|
#1691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#1692 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje jeszcze raz za zyczenia. Czekam juz u fryzjera, pogoda fatalna no ale humor ok
i co dziwne, zero stresu Sent from my RM-825_eu_poland_345 using Tapatalk
|
#1693 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() na allegro od weddingmarketpl za 5,99 - nie jest to jakieś wielkie wow, ale nie chcę przepłacać na podwiązce... i nie dam 30 zł bo jest niesamowicie fajna... ![]() Dziewczyny to już JUTRO, aaaaa!!!! Gornek, Madzix aby ten dzień był dla Was piękny i wyjątkowy! Aby wszystko Wam się ułożyło po Waszej myśli - nie przejmujcie się duperelkami, będzie wszystko pięknie!!! Trzymam kciuki za pogodę Ja kupiłam suknię za 3 tys. - utargowałam parę ładnych stówek! |
|
|
|
|
#1694 |
|
Rozeznanie
|
Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM20...
Gornek powodzenia! Wymarzonego slubu i udanego wesela, moze sie jeszcze troche pogoda poprawi
wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia! ![]() Anka swietne buty wygladaja bardzo zgrabnie!Say cudne te podwiazki Tysia wyrazy wspolczucia tak naprawde zalobe nosi sie w sercu wiec moze noi bedzie tak zle.Atomoowka menu zapowiada sie super smacznie ![]() Corn gratulacje za zalatwienie spraw z chorem piekna piesn ![]() Dotka super, ze udalo sie jednak wydrukowac zapro, jest mega urocze Elrosa swietnie Ci ten haft wyszedl ja bym przekladala tekst na polski Madzixx jeszcze tylko jeden dzien ![]() U nas w sumie nic nowego, mam tylko nadzieje, ze do slubu pojde zdrowa, bo jak mi zapalenie zatok w miare przechodzi, to wczoraj mierzylam sobie suknie i jak ja odwieszalam to cos mi w barku sztrzelilo i chodze polamana kurcze normalnie stara babcia zamiast panny mlodej ![]() Witam nowa PMke Sent from my iPhone using Tapatalk
Edytowane przez rabbitka Czas edycji: 2014-05-02 o 10:32 |
|
|
|
#1696 |
|
BAN stały
|
Z dobrych wieści - mam sukienkę na panieński!!! Pożyczam od mamy jej sylwestrową, ma dekolt z siateczki, całe plecy gołe (tzn. siateczka) aż do tyłka i jest obcisła - czyli zupełne przeciwieństwo tego co sama zawsze sobie kupuję
, ale jest idealna Teraz tylko muszę kupić sobie jakieś buty, ale myślę, że w poniedziałek coś znajdę ZMIANA KODU, DWÓJKA Z PRZODU!! 29 dni do ślubu 28 dni do poltra 8 dni do panieńskiego Edytowane przez enzunio Czas edycji: 2014-05-02 o 09:42 |
|
|
|
#1697 | |
|
Rozeznanie
|
TysiaBB1989 - nie martw się
![]() madzixx88 - super pomysł z przysięgą super, że już wszystko prawie dopięte i bez stresu mama_2010 - bardzo dużo macie załatwione i czekam na suknię wspominałaś już kiedy ślub? Bo mi to chyba umknęło ![]() ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Cytat:
pokażesz ?Ale czas zasuwa... to już mniej niż miesiąc |
|
|
|
|
#1698 |
|
Raczkowanie
|
Elrosa no no no zdolniaszka jesteś ładnie Ci idą te hafty
![]() TysiaBB1989 współczuję faktycznie gorzej z rodzicami ale czas pokaże więc głowa do góry madzixx88 matko kochana !!! to już jutrooo powodzenia na ostatniej prostej ![]() gornek nic się nie martw może akurat na Wasz ślub wyjdzie piękne słoneczko enzunio gratki "upolowania" sukienki ![]() mama_2010 super buciki ![]() A ja czekam na kuriera z zaproszeniami już się nie mogę doczekać, mam nadzieję że są takie jak na foto i nie mają nigdzie błędów
|
#1699 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
same pyszności!TysiaBB1989 Wyrazy współczucia. Trzymaj się.Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Bardzo ładne buciki. Cytat:
) i zmiany kodu.
|
|
#1700 |
|
Wtajemniczenie
|
Podczytuje Was, ale ciężko mi cytować...
![]() Gornek, wszystkiego najlepszego! Mnostwo szczescia i milosci! Madzixx, ostatnie godziny jako panna! Zyczenia zloze jutro, ale juz teraz zycze, zeby ten dzien byl naprawde najpiękniejszym w Twoim zyciu! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1701 |
|
BAN stały
|
Dzięki,od razu poprawił mi się humor po wczorajszym dniu
Ona jest podobna z przodu do tej tylko jest marszczona i ma inne aplikacje przy dekolcie http://idmk.jesto.pl/fastgaleria/bigpic/0017883.jpg A z tyłu jest podobna do tej, tylko dekolt na plecach jest głębszy i bez zamka http://imageshack.com/a/img819/4079/12l2.jpg i też ma aplikacje Jest bardzo odważna, sama w życiu bym sobie takiej nie kupiła na inną okazję, chociaż właśnie czegoś takiego szukałam na panieński, taki dostałam "nakaz" od druhen, ale wiecie, u mnie z kasą krucho, więc jak mnie mama poratowała to od razu poprawił mi się humor Tylko muszę kupić buty jakieś bo w trampkach nie pójdę...KaEs te które wstawiłaś są śliczne, sto razy ładniejsze od mojej paskudki!! mama_2010 bardzo fajne te buciki, które wstawiłaś i gratuluję załątwionych spraw ![]() rabbitka dużo zdrówka Lg, najlepsza jest nastoletnia kuzynka, kótra wczoraj chyba w imieniu całej 5-osobowej rodziny przysłała mi wiadomość na fb o treści "Nie będziemy." |
|
|
|
#1702 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Chusteczkę kupiłam gotową w pasmanterii (chyba za 5 zł), ale była obszyta dość kiepsko (materiał się strzępił), a i tak musiałam ręcznie obrzucić ją igłą, żeby mieć jak zacząć szydełkowy brzeg. No, ale mądry Polak po szkodzie, a w sumie i tak nie umiem jeszcze szyć na maszynie tak dobrze, jak bym chciała ![]() Tylko uprzedzam, że to długotrwała dłubanina... do takiego stanu, jak na zdjęciu, doszłam po jakichś 9 godzinach... ![]() Miałam wczoraj niezłą zagwodkę, ktoś do mnie zadzwonił i powiedział, że będzie na weselu, ale bez dziewczyny, chwilkę sobie pogadaliśmy, po czym odłożyłam telefon i uświadomiłam sobie, że... nie wiem, kto dzwonił! Na początku się przedstawił, ale niezbyt wyraźnie, a że wracaliśmy właśnie z piwiarni do domu, to wiecie ... podejrzewałam, że to jeden z moich trzech kuzynów, przy czym jeden nie mówiłby raczej o dziewczynie (biorą ślub w sierpniu, i z tego, co wiem, mimo małej córeczki wybierają się do nas oboje), drugi prędzej by umarł, niż do mnie zadzwonił (a już po usłyszeniu mojego radosnego chichotu rozłączyłby się zgorszony), a trzeci potwierdzał przez rodziców. Okazało się, że to jednak ten trzeci, ale co się nagłówkowałam, to moje
|
|
#1703 |
|
Raczkowanie
|
enzunio, tylko sie cieszyc, ze fb istnieje
![]() Sukienka zalezy jak stane tak sie ulozy, cholernie podoba mi sie tyl. Ma jakby dwie odslony Edytowane przez mama_2010 Czas edycji: 2014-05-25 o 07:30 |
|
|
|
#1704 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to już chyba nigdy do takiej nie dojde dziewczyny...jestem w pracy i siedze na wizażu nie mogę się do tego przyzwyczaić
|
|
|
|
|
#1706 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz po fryzurze i makijażu, jak zawsze musze poprawić makijaż ale to norma, bo jak dla mnie za delikatnie pomalowała oczy, mimo ze zwracałam uwagę parę razy, ze chce mocniej zaakcentowane. Czekam za mama wiec poprosze żeby zrobila mi linerem, bo nawet tego nie mam :/
Sent from my RM-825_eu_poland_345 using Tapatalk
02.05.2012 14.04.2017 Maksymilian 13.05.2022 Filip Edytowane przez gornek Czas edycji: 2014-05-02 o 11:05 |
|
|
|
#1707 |
|
Raczkowanie
|
pysia pamietam twoja poprzednia prace, pisze poprzednia bo musialam przeoczyc zmiane
a teraz gdzie pracujesz? Dzieki za komplement
|
|
|
|
#1708 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1709 |
|
Zakorzenienie
|
Tak fryzura taka jaka chcialam, frezje wpięte jest cudną :P makijaż juz poprawiony jak chcialam i mozna jechac cos zjesc, bo już mi burczy
![]() Sent from my RM-825_eu_poland_345 using Tapatalk
|
#1710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Playu przychodze, robie co do mnie nalezy i spadam nie martwie się niczym itd i stresu nieporównywalnie mniej.teraz mam dużo nauki bo jednak zupelnie inna branża, ale jak ogarnę to będzie jeszcze lepiej ile dałaś za suknie? i gdzie kupowałaś?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:06.

a tablica stołów juz była wydrukowana, te dwa krzesła się odejmie ale oby wszyscy dopisali bo nie będę już przesadzać gości 
stoły już będą ustawione to poukładam winietki 

ludzie to chyba czasem nie mają mózgu ! Nie prezjmuj się, my Cię tu powspieramy 
Swoją drogą mogliby zrobić daarmową wysyłkę z etsy 

ale super że udało się z odciskami- już nie mogę doczekać się efektów jak wkleisz na forum 

, ale jest idealna
powodzenia na ostatniej prostej
same pyszności!