|
|
#2521 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Dot.: Rossmann cz. XXII
Cytat:
Nie wiem jak to wytłumaczyć, ale to by na pewno nie wyszło równo.
|
|
#2522 |
|
Zakorzenienie
|
tuszu żółtego z Lovely nie zdobyłam, nie chce mi się już za tym łazić
|
|
#2523 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2524 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2525 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
W ogóle dużo łatwiej mi malować prawe oko.
|
|
#2526 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy była teraz jakaś nowa gazetka wrzucana, albo ma być teraz? Przez tę tonę postów o tuszach i lajnerach nie mogę nic takiego odszukać...
|
|
|
|
#2527 |
|
Zakorzenienie
|
też wydaje mi się, że 29.99
|
|
|
|
#2528 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
ja w listopadzie też kupowałam go i byłam zdziwiona, że wchodzi za pół ceny, bo chyba 14,99 zapłaciłam wtedy.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2529 |
|
Rozeznanie
|
Kupiłam dziś On and on bronze z Maybelline jupiii
I jeszcze cień w kredce rozświetlający z Lovely
Edytowane przez Tasienkaaa Czas edycji: 2014-05-02 o 15:00 |
|
|
|
#2530 |
|
Zakorzenienie
|
Raczej chłodzi, ale nie mrozi
. Przynajmniej mnie.[/QUOTE]trochę się boję, bo te takie zielone serum antycellulitowe to mnie tak telepie z dobre półtorej godziny
|
|
|
|
#2531 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2532 |
|
Rozeznanie
|
ja w tym tygodniu w R. nie poszalałam, bo jakoś nie mam parcia na produkty do oczu. Kupiłam tylko eyeliner Wibo, który używam cały czas i kredkę Lovely brązową. Tusze mam w zapasie.
Ale właśnie wróciłam z N. jestem przeszczęsliwa, bo akurat otworzyli u mnie w mieście
|
|
|
|
#2535 |
|
Rozeznanie
|
U mnie dołożyli część produktów. Kupiłam z promocji long 4 lashes i maybelline color tatoo biały, ale tuszu eveline 4d, który chciałam wypróbować oraz linera w pisaku z maybelline czarnego nadal nie ma. Może to i lepiej dla mojej kieszeni
|
|
|
|
#2537 |
|
Zakorzenienie
|
A tak swoją drogą to by mogła być znowu akcja na pielęgnację :P dawno nie było
|
|
|
|
#2538 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj znów byłam w moim mieście w Rossie i jestem w szoku
Była dostawa, stoi całe pudło L4L, nikt za bardzo się nimi nie interesuje... Aż kupiłam sobie drugie serum do rzęs na zapas - kasjerka oczywiście w szoku, że się zrabatowało No i poległam;D Zobaczyłam całe palety nieruszanych nawet tuszy żółtego Lovely i zielonego Wibo i kupiłam po jednym Nawet mimo ogólnego tłumu nikt się nimi w ogóle nie interesował ani nic. Te moje rodaczki Tomaszowianki chyba nie siedzą na Wizażu, bo przedwczoraj w Łodzi było pustawo a tu pełne półki;D No wzięłam rozświetlacz w kredce Lovely ten, o którym pisałyście (też było ich sporo i nawet nie otwieranych ani nic) i metaliczny cień w kredce Lovely Teraz się będę uczyć tego używać bo z malowania oczu to opanowałam tylko tusz;D No i generalnie na nadchodzące urodziny sprezentowałam sobie piłkę do gimnastyki za jedyne 19,99 też w Rosiu;DZaraz obok Rosia mam N. i tam skusiła mnie jedynie baza pod cienie Essence (bo nigdy czegoś takiego nie miałam) ![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- To była kiedyś taka akcja?;D O matko jak mogłam to przegapić;D |
|
|
|
#2539 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2540 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2541 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2542 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Cytat:
ja tylko kolorówkę z tego czasu kojarzę.
|
||
|
|
|
#2543 |
|
Rozeznanie
|
Spodobały mi się nowe błyszczyki z Max Factora...
|
|
|
|
#2544 |
|
Raczkowanie
|
Ja też dorwałam dziś On and On Bronze, okazało się że te cienie są ale panie z szaf ich nie wyjęły, więc dostałam nówkę sztukę z szafy, Oczywiście w ramach oszczędzania
kupiłam jeszcze tak zachwalany cień w kremie Rimmel Scandaleyes rich russet. Nie wiem po co mi dwa tak podobne cienie ale co tam. Dorwałam też żółty tusz z Lovely. Mam teraz co testować hehe.Cieniem On and On Bronze właśnie się wymalowałam i jestem zachwycona. świetny kolor do lekko opalonej cery i miodowo-zielonych oczu. Rewelacja. Zobaczymy jak trwałość. Sam makijaż bajka i łatwo się go aplikuje, super się rozciera. Jestem zadowolona bo ten cień w kolorze Taupe leży u mnie w szafce i się kurzy, wyjątkowo go nie trawię, a ten jest świetny, polecam. W ogóle dzięki tej promocji znalazłam kilka fajnych kosmetyków a moim hitem jest puder prasowany z Bourjois. Matuje moją mega tłustą buzię na pół dnia, jestem pod jego ogromnym wrażeniem
Edytowane przez adelka99 Czas edycji: 2014-05-02 o 15:29 |
|
|
|
#2545 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
u mnie się trzyma dopóki nie zmyje (obydwa z resztą) i wygląda tak samo wieczorem jak rano! A jak go nakładasz? Bo ja używam tego aplikatora i nakładam nim cienką warstwę, której już nie dotykam palcem, jedynie w załamaniu trochę rozcieram (palcem). Mam nadzieję, że Maybelline chociaż dłuzej będzie się u Ciebie trzymał
|
|
|
|
|
#2546 |
|
Raczkowanie
|
mi też, ładne są
Dziś widziałam też jakieś nowe szminki w kredce ale nie pamiętam jakiej firmy, chyba Miss Sporty ale nie dam sobie ręki uciąć. Takie cieniutkie kredeczki , całkiem fajne kolory. Chłody fiolet wpadł mi w oko.
|
|
|
|
#2547 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2548 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2549 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W jednym Rossie go nie było, poszłam do drugiego (w którym w środę nie było go na półeczce ) i czekał na mnie Też mam do kompletu Rich Sunset
|
|
|
|
|
#2550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
promocja była w maju, nie sama pielegnacja, tylko łączona kolorówka plus pielegnacja twarzy w tym środki do demakijażu też. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:47.

Nie wiem jak to wytłumaczyć, ale to by na pewno nie wyszło równo.

W ogóle dużo łatwiej mi malować prawe oko.

ja w listopadzie też kupowałam go i byłam zdziwiona, że wchodzi za pół ceny, bo chyba 14,99 zapłaciłam wtedy.
. Przynajmniej mnie.[/QUOTE]

ja tylko kolorówkę z tego czasu kojarzę.
u mnie się trzyma dopóki nie zmyje (obydwa z resztą) i wygląda tak samo wieczorem jak rano! A jak go nakładasz? Bo ja używam tego aplikatora i nakładam nim cienką warstwę, której już nie dotykam palcem, jedynie w załamaniu trochę rozcieram (palcem). Mam nadzieję, że Maybelline chociaż dłuzej będzie się u Ciebie trzymał